Clubul aspirantelor - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LAURA0202
Scris: Sunday, May 28, 2017 6:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2016
Eli.Georgi wrote:

Eu de vreo 4 luni tin dieta Rina... O recomand din tot sufletul, singurul inconvenient ar fi ca trebuie sa gatesti. Eu desi sunt foarte pofticioasa nu am trisat deloc în astea 4 luni... si ma laud cu -23kg.
Mai am... macar 10, ideal 20 de dat jos... dar nu ma las...

Buna Eli.
Îmi po?i scrie si mie câteva exemple pt primele zile te rog ,nu stiu daca po?i sa scri mesaj privat. Daca ai 50 postari. Daca vrei sa vb si la tel ca am ajuns în Italia.
M ar tenta si pe mine.
Cheek Kiss
LAURA0202
Scris: Sunday, May 28, 2017 6:53 PM
Nivel

Andia wrote:

Suna tu la Bioclinica si intreaba daca au medic biolog/embriolog care prelucreaza proba pt spermograma. Daca nu, incearca sa gasesti un loc adecvat, chiar daca a zis medicul acolo. Ei lucreaza cu anumite laboratoare si le convina sa isi trimita pacientii intr-un loc anume sau sa le recomande anumite medicamente daca au contract cu aia.

DA, cam costa bani analizele astea dar zi-i ca la un moment dat o sa le terminati si o sa fie bine :) Banii vin si se duc. Mai bine ii dati pe analize decat pe tigari :D

Ai perfecta dreptate Andia. Cheek Kiss
O sa vad daca reusesc sa sub cat timp is aici si daca nu , o sa sun cat timp o sa fiu iara la Tm.
O zi faina sa aveti toate
Andia
Scris: Sunday, May 28, 2017 6:57 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
LAURA0202 wrote:

Ai perfecta dreptate Andia. Cheek Kiss
O sa vad daca reusesc sa sub cat timp is aici si daca nu , o sa sun cat timp o sa fiu iara la Tm.
O zi faina sa aveti toate

O zi frumoasa sa ai si tu :)
Eu ma gandesc cu groaza ca s-a dus si weekend-ul asta :( Maine iarasi la munca...
Bibi Bianca
Scris: Sunday, May 28, 2017 7:22 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/31/2017
Fetelor care ati luat Utrogestan, la cate zile a aparut menstruatia? Si de luna viitoare pot sa sper ca se va regla cat de cat sau o sa trebuiasca mereu administrat?
LAURA0202
Scris: Sunday, May 28, 2017 8:51 PM
Nivel

Andia wrote:

O zi frumoasa sa ai si tu :)
Eu ma gandesc cu groaza ca s-a dus si weekend-ul asta :( Maine iarasi la munca...

Te cred dar tre sa zici mersi ca esti sanatoasa si po?i sa munce?ti si n primul rând ca si de munca.
Cheek Kiss
LAURA0202
Scris: Sunday, May 28, 2017 9:00 PM
Nivel

Eli. .. vezi ca ai PM.
Cheek Kiss
LAURA0202
Scris: Sunday, May 28, 2017 9:09 PM
Nivel

M am uitat la Tb la mine pt ca mi se pare putin cam mare ....nu stiu exact de ce....
M am uitat la cel precedent si temp asta o aveam in z23-23-24, adica dupa ovulatie. ....
Poate pt ca sunt mai odihnita sau poate pt ca aici e mai cald.... ????
Tre sa ma uit putin si la lunile trecute ca poate o sa pricep ceva mai multe...
O seara placuta va doresc.
Clap
Cheek Kiss
Andia
Scris: Sunday, May 28, 2017 9:39 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
LAURA0202 wrote:
M am uitat la Tb la mine pt ca mi se pare putin cam mare ....nu stiu exact de ce....
M am uitat la cel precedent si temp asta o aveam in z23-23-24, adica dupa ovulatie. ....
Poate pt ca sunt mai odihnita sau poate pt ca aici e mai cald.... ????
Tre sa ma uit putin si la lunile trecute ca poate o sa pricep ceva mai multe...
O seara placuta va doresc.
Clap
Cheek Kiss

Nici o luna nu e ca cealalta si e posibil sa creasca temperatura bazala normala poate daca se incalzeste vremea, cine stie. La mine a variat destul de mult mai ales ultimul grafic, dar nu il iau in seama :))
LAURA0202
Scris: Sunday, May 28, 2017 11:57 PM
Nivel

Andia wrote:

Nici o luna nu e ca cealalta si e posibil sa creasca temperatura bazala normala poate daca se incalzeste vremea, cine stie. La mine a variat destul de mult mai ales ultimul grafic, dar nu il iau in seama :))

Asa i. :-))
M am uitat pu?in în spate si pe undeva am mai avut tb asa mari inainte de ovulatie. :-))
Pe tren , asta faceam , îmi bateam capul cu site ul de la fertility hohot
Acuma, is in pat si butonez un pic la tel. Ca , diminea?a, o sa merg la spital, la chirurgie, ca sa mi scoata chestia aia, ciste se cheama, un fel de grasime si mi e cam frica putin .
Stiu ca nu o sa ma doara tare. Adica , va fi intepatura pt anestezie si o sa ma rada în cap, cel putin in locul ala unde va fi ala de scos, mic, cât un banut dar ...... frica este si am tot lungito pana acuma dar gata ca i a venit vremea sa dispara / sa plece la plimbare.....ras
Om vedea cum ii fi maine dupa aceea. Tre sa fie totul bine, cel putin asa sper.....m
În final , am trecut eu prin mai multe si mult mai grele ca asta ....ras
Dana_
Scris: Sunday, May 28, 2017 11:58 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
Eli.Georgi wrote:

Eu de vreo 4 luni tin dieta Rina... O recomand din tot sufletul, singurul inconvenient ar fi ca trebuie sa gatesti. Eu desi sunt foarte pofticioasa nu am trisat deloc în astea 4 luni... si ma laud cu -23kg.
Mai am... macar 10, ideal 20 de dat jos... dar nu ma las...

Bravoo Felicitari! Sunt ferm convinsa ca vei da jos atat cat iti doresti.
Ai avut vointa , asta e cel mai important . Eu am tinut disociata care e asemanatoare si recunosc ca mi-au luat cativa ani pana sa ajung la o dieta care sa dea rezultate. Si eu puteam sa ma opresc la 50 kg dar am vrut sa merg atat de jos...incat am ajuns prea slaba la 45,8 kg , deja mi se vedeau oasele ...cam aiurea , apoi am revenit la 52 si am stagnat . Un lucru extrem de important este sa nu revii la alimentatie anterioara, si sa fie tinuta strict ...fara nici o abatere.
Incercati fetelor si nu o sa va para rau , nu aveti nimic de pierdut , doar de castigat
Dana_
Scris: Sunday, May 28, 2017 11:59 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
LAURA0202 wrote:

Asa i. :-))
M am uitat pu?in în spate si pe undeva am mai avut tb asa mari inainte de ovulatie. :-))
Pe tren , asta faceam , îmi bateam capul cu site ul de la fertility hohot
Acuma, is in pat si butonez un pic la tel. Ca , diminea?a, o sa merg la spital, la chirurgie, ca sa mi scoata chestia aia, ciste se cheama, un fel de grasime si mi e cam frica putin .
Stiu ca nu o sa ma doara tare. Adica , va fi intepatura pt anestezie si o sa ma rada în cap, cel putin in locul ala unde va fi ala de scos, mic, cât un banut dar ...... frica este si am tot lungito pana acuma dar gata ca i a venit vremea sa dispara / sa plece la plimbare.....ras
Om vedea cum ii fi maine dupa aceea. Tre sa fie totul bine, cel putin asa sper.....m
În final , am trecut eu prin mai multe si mult mai grele ca asta ....ras

Curaj pt maine , o sa fie bine Cheek Kiss
LAURA0202
Scris: Monday, May 29, 2017 12:06 AM
Nivel

Dana_ wrote:

Bravoo Felicitari! Sunt ferm convinsa ca vei da jos atat cat iti doresti.
Ai avut vointa , asta e cel mai important . Eu am tinut disociata care e asemanatoare si recunosc ca mi-au luat cativa ani pana sa ajung la o dieta care sa dea rezultate. Si eu puteam sa ma opresc la 50 kg dar am vrut sa merg atat de jos...incat am ajuns prea slaba la 45,8 kg , deja mi se vedeau oasele ...cam aiurea , apoi am revenit la 52 si am stagnat . Un lucru extrem de important este sa nu revii la alimentatie anterioara, si sa fie tinuta strict ...fara nici o abatere.
Incercati fetelor si nu o sa va para rau , nu aveti nimic de pierdut , doar de castigat http://www.restoreclix.com/?ref=laura84

Dana, te rog frumos, îmi po?i scrie un Pm de cum ai facut sau mai bine zis cum ai mâncat ,cel putin in primele zile, cu exemple si de orar si de ce ai mâncat pt ca eu am citit un pic dieta Rina dar mi se pare ....nu stiu cum . Mi se pare ca n as avea ce sa manânc . Si la mine , plecarea e mai grea, ca dupa aceea ma obisnuiesc si mi e ok. Nu mai ?in minte cine a zis ceva de genul ca primele zile sau primele saptamâni ii mai greu si dupa acea te obisnuiesti. Scuze , dar n am re?inu?i exact si m as vrea sa zic vreun nume gresit si spunea ca a dat si rezultate. Slabirea destul de mult parca mi aduc aminte.
Chiar as vrea sa o incep dar ii grea plecarea si mi e sa nu am ce manca.
Mersi.
Cheek Kiss
LAURA0202
Scris: Monday, May 29, 2017 12:07 AM
Nivel

Dana_ wrote:

Curaj pt maine , o sa fie bine Cheek Kiss

Stiu / sper/ trebuie .
Cheek Kiss
ras
Anadragut
Scris: Monday, May 29, 2017 7:29 AM
Nivel

Inregistrat: 4/14/2017
LAURA0202 wrote:

Felicitari!
Sarcina la termen!
newclap

Doamne ajuta ??
Anadragut
Scris: Monday, May 29, 2017 7:30 AM
Nivel

Inregistrat: 4/14/2017
zgubyro wrote:

Cate saptamani ai avea? eu merg la control doar miercuri, am zis sa am in jur de 6 sapt, caci nu cred ca se vede ceva mai devreme.

Am 5 saptamani si 4 zile am inteles ca se vede la ecograf de la 5 saptamani acum sa vad ce o sami spuna
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.