Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/18/2017 Mesaje: 593
| Anadragut wrote:Buna fetelor tocmai am facut 2 teste de sarcina ambele pozitive în 2 zile am programare la ginecolog sper sa fie totul bine...va doresc din suflet acea?i bucurie
Cate saptamani ai avea? eu merg la control doar miercuri, am zis sa am in jur de 6 sapt, caci nu cred ca se vede ceva mai devreme. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Felicitari Anaaa!! Va asteptam si la gravidute pe liste :) La eco eu am fost la 4 si 5 s, se poate vedea sacul gestational miiic si sacul yolk la 5s s-a vazut la mine, dar macar am stiut ca nu e extrauterina sau ceva. La 7s m-a chemat apoi pt inimioara. E foarte bine la 6s |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Andia wrote:
Cam cald, mai bine aici ca ploua :D
Laura cand te intorci in Romania?
Buna dimineata. Luna viitoare daca totul merge bine, adica sa vad ce mai rezolv pe aici. Pe 12, am programare la dr gine care mi a recomandat o dr. Grigora?. Sa vedem. Cu toate ca stau .......nu stiu cum......alta consulta?ie, al?i bani si raspunsul cred ca va fi cam la fel....nu stiu ce sa zic. Oricum când vin trebe sa merg cu al meu ca sa si faca analizele si n al 3 lea loc, ca dupa aceea sa mergem iar la urolog. Va doreasc o zi buna.
La mul?i ani Mada !
|
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| LAURA0202 wrote: Buna dimineata. Luna viitoare daca totul merge bine, adica sa vad ce mai rezolv pe aici. Pe 12, am programare la dr gine care mi a recomandat o dr. Grigora?. Sa vedem. Cu toate ca stau .......nu stiu cum......alta consulta?ie, al?i bani si raspunsul cred ca va fi cam la fel....nu stiu ce sa zic. Oricum când vin trebe sa merg cu al meu ca sa si faca analizele si n al 3 lea loc, ca dupa aceea sa mergem iar la urolog. Va doreasc o zi buna. La mul?i ani Mada !
El nu poate sa mearga singur la recoltare daca ii spui unde? Cu o pauza de 3 zile doar... si respectat toate celelalte conditii pentru spermograma? Parca sunt copii mici sa ii duci de mana... of doamne.... Nu mai faceti spermograma la un laborator normal de analize si nici la clinicile normale cum e Regina MAria. NEaparat sa fie o clinica unde se fac fertilizari in vitro si unde au embriolog. Altfel aruncati banii degeaba pe ceva ce da rezultate false. |
|
| Felicitari pentru sarcina Ana! |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Anadragut wrote:Buna fetelor tocmai am facut 2 teste de sarcina ambele pozitive în 2 zile am programare la ginecolog sper sa fie totul bine...va doresc din suflet acea?i bucurie
Felicitari ! Sarcina usoara si la termen ! |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| zgubyro wrote:
Cate saptamani ai avea? eu merg la control doar miercuri, am zis sa am in jur de 6 sapt, caci nu cred ca se vede ceva mai devreme.
Si eu am mers la 5s si 3 zile si se vedea sacul , apoi la 7s am auzit inimioara
|
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Andia wrote:
El nu poate sa mearga singur la recoltare daca ii spui unde? Cu o pauza de 3 zile doar... si respectat toate celelalte conditii pentru spermograma? Parca sunt copii mici sa ii duci de mana... of doamne.... Nu mai faceti spermograma la un laborator normal de analize si nici la clinicile normale cum e Regina MAria. NEaparat sa fie o clinica unde se fac fertilizari in vitro si unde au embriolog. Altfel aruncati banii degeaba pe ceva ce da rezultate false.
O vom face la Bio ca asa ne a recomandat dr urolog. Oricum pe 12 , ar trebui sa ajung la gine. Ai dreptate cu barba?ii astia, dar mai sigura is ca merge când sunt si eu, decât sa mi zica ca se duce si nu mai ajunge. Oricum , deja a si comentat ca iara bani pt analizele lui. Asta este. N am ce face. Ce cald ii aici. ....de mor....is in pantaloni scur?i si tricou. N am haine asa sub?iri / lejere, le am la Petro?ani si m plus ca is negre si cine stie daca mi or mai fi bune pt ca de vara trecuta pana acuma .....kg în plus am luat. Ar trebui sa ma apuc de dieta ?ina dar n am înca idee exact si daca a începe cu cineva cu care as putea sa vb... ca sa ne sfatuim. ... Va pup si va doresc o zi buna
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/5/2017 Mesaje: 141
FELICITARI!!! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/5/2017 Mesaje: 141
| LAURA0202 wrote:Ar trebui sa ma apuc de dieta ?ina dar n am înca idee exact si daca a începe cu cineva cu care as putea sa vb... ca sa ne sfatuim. ... Va pup si va doresc o zi buna
Eu de vreo 4 luni tin dieta Rina... O recomand din tot sufletul, singurul inconvenient ar fi ca trebuie sa gatesti. Eu desi sunt foarte pofticioasa nu am trisat deloc în astea 4 luni... si ma laud cu -23kg. Mai am... macar 10, ideal 20 de dat jos... dar nu ma las... |
|

Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Buna ziua fete dragi! Ana, felicitari din suflet!! Am citit mesajele tale anterioare cu testele facut la 4-5 zile întârziere. Cate aveai pâna ti-a iesit testul pozitiv? Andia, Dana m-a?i întrebat de analize, investigatii.. Povestea mea e urmatoarea: am inceput sa nu ne mai protejam in 2013 in ideea ca daca o sa fie sa raman însarcinata aia e .. dar nu ne doream in mod Express. Vazând ca trec lunile și nu ramân am inceput cu investigatiile mele: echo, consult ginecologic, lama, pap test. Totul ok.. au urmat analizele mele hormonale care iarasi au fost perfecte. Sotul a facut o spermograma in 2014 la care nu a iesit f bine numarul spermatozoizilor viabili asa ca am fost la urolog unde a facut si el toate analizele hormonale. Toate perfecte. A schimbat cate ceva in viata lui si a repetat-o si a iesit ff bine. Între timp in 2015 eu am facut o ascita peritoneala.. asta înseamna acumulare de lichid in burtica . Înca nu se stie exact cauza, ideea e ca am facut multe luni tratament cu antibiotice, luni in care logic , nu am ramas însărcinată. Dupa tratament am reluat iar bebeleala si implicit investigatiile. Am facut monitorizarea ovulatiei si s-a confirmat ovulatia, am prestat in zilele cheie si nimic. Am decis sa schimb ginecologul asa ca am facut dosarul cu acte di m-am dus la un medic f bun care mi-a recomandat sa fac HSG dar înainte de asta sa fac iar alte analize: Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma, anticorpi anti Chlamydia, AMH, iar lama si pap test. Toate au iesit foarte bine asa ca luna trecută am facut HSG unde s-a constatat ca trompele mele nu functioneaza asa cum trebuie de la ascita mea , ca s-au facut niste aderente pe acolo, practic erau lipite. Lichidul a trecut cu dureri mari prin dreapta dar stânga e la fel de lipita. Medicul mi-a zis sa incercam lunile astea si daca nu ne iese trebuie laparoscopie pentru curatare. Între timp am mai repetat si spermograma sotului care iar nu a iesit cum trebuie. Mobilitate 35% ..dar medicul a zis ca e ok , ca pot ramâne gravida cu rezultatul asta fara probleme.. Acum nu îmi ramâne decât sa sper ca dupa atatia ani vom reusi sa devenim parinti.. |
|
| Eli.Georgi wrote:
Eu de vreo 4 luni tin dieta Rina... O recomand din tot sufletul, singurul inconvenient ar fi ca trebuie sa gatesti. Eu desi sunt foarte pofticioasa nu am trisat deloc în astea 4 luni... si ma laud cu -23kg. Mai am... macar 10, ideal 20 de dat jos... dar nu ma las...
Woaw!! FElicitari pentru vointa!! Exceptional, suna foarte bine. Dar daca vrei sa mananci mai multe cruditati, ma refer la legume, fructe si carne la gratar, nu e ok? Mie nu prea imi place sa gatesc chestii complexe, unde trebuie sa stau mult in bucatarie. Parca as folosi la altceva timpul ala... Probabil o sa gatesc mai mult cand si daca o sa am copii, altfel nu. Si eu vreau un minus de 25-27 de kg :D
|
|
| LAURA0202 wrote:O vom face la Bio ca asa ne a recomandat dr urolog. Oricum pe 12 , ar trebui sa ajung la gine. Ai dreptate cu barba?ii astia, dar mai sigura is ca merge când sunt si eu, decât sa mi zica ca se duce si nu mai ajunge. Oricum , deja a si comentat ca iara bani pt analizele lui. Asta este. N am ce face. Ce cald ii aici. ....de mor....is in pantaloni scur?i si tricou. N am haine asa sub?iri / lejere, le am la Petro?ani si m plus ca is negre si cine stie daca mi or mai fi bune pt ca de vara trecuta pana acuma .....kg în plus am luat. Ar trebui sa ma apuc de dieta ?ina dar n am înca idee exact si daca a începe cu cineva cu care as putea sa vb... ca sa ne sfatuim. ... Va pup si va doresc o zi buna
Suna tu la Bioclinica si intreaba daca au medic biolog/embriolog care prelucreaza proba pt spermograma. Daca nu, incearca sa gasesti un loc adecvat, chiar daca a zis medicul acolo. Ei lucreaza cu anumite laboratoare si le convina sa isi trimita pacientii intr-un loc anume sau sa le recomande anumite medicamente daca au contract cu aia.
DA, cam costa bani analizele astea dar zi-i ca la un moment dat o sa le terminati si o sa fie bine :) Banii vin si se duc. Mai bine ii dati pe analize decat pe tigari :D |
|
| leila wrote:Buna ziua fete dragi! Ana, felicitari din suflet!! Am citit mesajele tale anterioare cu testele facut la 4-5 zile întârziere. Cate aveai pâna ti-a ie?it testul pozitiv? Andia, Dana m-a?i întrebat de analize, investiga?ii.. Povestea mea e urmatoarea: am inceput sa nu ne mai protejam in 2013 in ideea ca daca o sa fie sa raman însarcinata aia e .. dar bune doream in mod Express. Vazând ca trec lunile ?i nu ramân am inceput cu investiga?iile mele: echo, consult ginecologic, lama, pap test. Totul ok.. au urmat analizele hormonale care iara?i au fost perfecte. So?ul a facut o spermograma in 2014 la care nu a ie?it f bine numarul spermatozoizilor viabili a?a ca am fost la urolog unde a facut ?i el toate analizele hormonale. Toate perfecte. A schimbat cate ceva in via?a lui ?i a repetat-o ?i a ie?it ff bine dupa ce a repetat-o. Între timp in 2015 eu am facut o ascita peritoneala.. asta înseamna acumulare de lichid in burtica . Înca nu se ?tie exact cauza, ideea e ca am facut multe luni tratament cu antibiotice, luni in care logic , nu am ramas. Dupa tratament am reluat iar bebeleala ?i implicit investiga?iile. Am facut monitorizarea ovulatiei ?i s-a confirmat ovula?ia, am prestat in zilele cheie ?i nimic. Am decis sa schimb ginecologul a?a ca am facut dosarul cu acte ?i m-am dus la un medic f bun care mi-a recomandat sa fac HSG dar înainte de asta sa fac iar altele analize: Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma, anticorpi anti Chlamydia, AMH, iar lama ?i pap test. Toate au ie?it foarte bine a?a ca am facut HSG unde s-a constatat ca trompele mele nu func?ioneaza a?a cum trebuie de la ascita mea , ca ?i-au facut ni?te aderente pe acolo, practic erau lipite. Lichidul a trecut cu dureri mari prin dreapta dar stânga e la fel de lipita. Medicul mi-a zis sa incercam lunile astea ?i daca nu iese trebuie laparoscopie pentru curatare. Între timp am mai repetat ?i spermograma sotului care iar nu a iesit cum trebuie. Mobilitate 35% ..dar medicul a zis ca e ok , ca pot ramâne gravida cu rezultatul asta fara probleme.. Acum nu îmi ramâne decât sa sper ca dupa atatia ani vom reu?i sa devenim parinti..
Mult succes
Multumesc frumos pentru info, sa stii ca si eu ma gandesc sa fac HSG, dar la cat de proasta a iesit spermograma am zis ca ar fi pacat daca o fac acum. Medicii spun ca sunt sanse mai mari sa ramai in primele 3 luni de la HSG deci daca nu as avea cu ce, as cam rata sansa...
Ce AMH ai? Dar FSH din z3? Stii ca se coreleaza rezultatele astora. Un AMH mic si FSH marit arata ca te apropii de menopauza. La mine sunt OK, am AMH 1,66 si FSH e pe undeva pe la 5 asa in z2-3 |
|

Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Andia wrote:Mult succes Multumesc frumos pentru info, sa stii ca si eu ma gandesc sa fac HSG, dar la cat de proasta a iesit spermograma am zis ca ar fi pacat daca o fac acum. Medicii spun ca sunt sanse mai mari sa ramai in primele 3 luni de la HSG deci daca nu as avea cu ce, as cam rata sansa... Ce AMH ai? Dar FSH din z3? Stii ca se coreleaza rezultatele astora. Un AMH mic si FSH marit arata ca te apropii de menopauza. La mine sunt OK, am AMH 1,66 si FSH e pe undeva pe la 5 asa in z2-3 Am 27 de ani, nu cred ca se pune problema de menopauza. El mi-a dat sa fac in ideea sa vada a cat timp avem pentru investiga?ii ?i tratamente.Imediat în dosar ?i î?i spun.
Lateral edit: din cate vad aici exact fsh-ul nu are valoare..ce ciudat cred că nici medicul nu a observat.. Atașez și spermograma poate îmi dați o părere..medicul a spus că e ok dar mie nu îmi pare așa.
Mă tot chinui sa atașez poza cu fsh și spermograma dar îmi zice că e mare poza cu toate că am tot decupat-o și rasdecupat-o.. leila attached the following image(s):

|
|
|