![Avatar](/i.ashx?u=22259)
![Nivel](/images/ranks/3.gif) Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/13/2017 Mesaje: 382
| lixandra_alexandra wrote:Buna fetelor, Eu tocmai am facut un test de ovulatie. Sunt ziua 20, si se pare ca a iesit pozitiv. Acum sa vedem daca este cu noroc Va pup! ![]()
sa fie cu noroooc! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=21633)
![Nivel](/images/ranks/4.gif) Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/26/2016 Mesaje: 618
| Andruu wrote:sa fie cu noroooc!
ce faci mami? unde-s uratii? |
|
![Avatar](/i.ashx?u=21882)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Andruu wrote:sa fie cu noroooc!
sa fie!! |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| LAURA0202 wrote:M am tot uitat pe grafic, acuma de cand m am intors de la o mica plimbare ( cam o ora de mers dus-intors pe jos de la Auchan ![ras](/images/emoticons/ras.gif) ) si ceva nu cred ca i bun cu graficul meu, nu stiu daca a mai patit careva asa, adica dintr o zi la alta, sa se modifice totul. ?????????????????? ovulatia mea cica a sarit de la z15, la z21........... ce ziceti de asta? ca eu, chiar m a lasat masca aplicatia asta sincer ...
A crescut mult temp de astazi si probabil ca de aia recalculeaza data, dar cred ca 15 e data corecta la tine totusi. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=21805)
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| meme wrote:
tu cand tii minte ca ai avut secretia specifica?
da. si era bun graficul care era pana azidimineata. daca te uiti, vezi ca ii cu verde si al 3 lea rand , adica pe 15, si chiar am si prestat putin inainte ca dupa aceea................... cam pauza......... raceala asta a mea, macar ii bine ca n am febra, doar un pic de tuse, nasul imi curge ca la un robinet stricat dar totusi e bine ca din cand in cand e infundata cate o nara, cand stanga, cand dreapta
|
|
| Andia wrote:
A crescut mult temp de astazi si probabil ca de aia recalculeaza data, dar cred ca 15 e data corecta la tine totusi.
si eu zic la fel. oricum am avut secretia aia albicioasa, si o pata pe hartia igienica, ciudata culoare maroniu-cafea cu lapte.... si m am si speriat putin sincer, dar asta este..... si graficele o mai iau pe aratura din cand in cand |
|
| LAURA0202 wrote:si eu zic la fel. oricum am avut secretia aia albicioasa, si o pata pe hartia igienica, ciudata culoare maroniu-cafea cu lapte.... si m am si speriat putin sincer, dar asta este..... si graficele o mai iau pe aratura din cand in cand
pai ........ atunci n as fi 4dpo zic eu, ci mai multe ........... dar ??????????? cred ca tot cam degeaba om vedea. oricum nu i ca s a ridicat tb foarte mult, n a ajuns nici macar la 37
|
|
| LAURA0202 wrote:pai ........ atunci n as fi 4dpo zic eu, ci mai multe ........... dar ??????????? cred ca tot cam degeaba om vedea. oricum nu i ca s a ridicat tb foarte mult, n a ajuns nici macar la 37
DA, cam z10 dpo, mai e un pic si vine menstra sau test pozitiv :)) |
|
![Avatar](/i.ashx?u=22215)
![Nivel](/images/ranks/4.gif) Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| Buna fetelor! Ma alaturi si eu grupului vostru de aspirici, daca ma primiti… Am urmarit de ceva timp forumul si am trait alaturi de fiecare dintre voi emotiile si bucuriile, precum si deznadejdea si nostalgia cand rezultatele asteptate intarzie sa apara. Am 30 de ani si cam de pe la finalul anului trecut, octombrie cam asa, ne-am pus pe treaba pentru a avea si noi un pui mic de om care sa ne insenineze zilele. Asa cum am mai spus, zilnic intram pe forum (inca nu stiu de ce nu v-am scris pana acum ) si va citeam si exact ca si voi asteptam nerabdatoare cele doua liniute. Culmea ca au aparut fix pe 25 martie (si in loc sa impartasesc cu voi bucuria...stupid me), iar in apropiere stiu ca si Andreea06 parca aflase si ea marea veste si chiar ma bucuram ca era cineva in aceeasi situatie ca si mine, la inceput de drum si cu o buburuza mica in burtica. Doar ca bucuria mea s-a cam diminuat in Vinerea Mare cand am aflat ca sacul vitelin (sacul yolk) era cam marit, aproximativ 7mm. In cele din urma pe 25 aprilie sarcina s-a oprit din evolutie la 8 saptamani si 5 zile, fix in ziua in care am facut ecograful (varsta gestationala corespunea exact cu saptamanile de sarcina, iar urmatoarea zi cand am fost pregatita pentru chiuretaj mi s-a facut o alta ecografie si embrionul deja involuase cu o saptamana ). Din pacate, nu mi-a dat nimeni nicio explicatie sau o motivatie, ce ar fi produs cresterea sacului vitelin sau ce as putea face sa impiedic pe viitor sa se repete istoria. Aura, cred ca este un moment foarte greu pentru tine, dar iti doresc forta si incredere si speranta ca va fi bine pana la urma. Trebuie sa fim optimiste si sa nu ne demoralizam. Va iesi soarele si pe strada noastra, a tuturor aspiricilor. Scuze pentru roman. :) Va pup!
|
|
![Avatar](/i.ashx?u=17498)
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Laura,asa cum am tot scris pe aici,FF, Calendarul menstruatiei si ce alte aplicatii mai sunt,sunt doar statistice. FF a detectat la tine o temperatura scazuta urmata de trei mai mari, asa ca a modificat data ovulatiei. De aici si mesajul de azi dimineata. Nu te încrede în aceasta aplicatie. Nu e om sa judece ca noi. |
|
| Poti încerca sa notezi în ziua cu secretia test pozitiv de ovulatie si sa vezi daca nu cumva retraseaza ca acum câteva zile. |
|
![Nivel](/images/ranks/1.gif) Nivel: Membru
Inregistrat: 5/12/2017 Mesaje: 24
| Chris wrote:Buna fetelor! Ma alaturi si eu grupului vostru de aspirici, daca ma primiti… ![ras](/images/emoticons/ras.gif) Am urmarit de ceva timp forumul si am trait alaturi de fiecare dintre voi emotiile si bucuriile, precum si deznadejdea si nostalgia cand rezultatele asteptate intarzie sa apara. Am 30 de ani si cam de pe la finalul anului trecut, octombrie cam asa, ne-am pus pe treaba pentru a avea si noi un pui mic de om care sa ne insenineze zilele. Asa cum am mai spus, zilnic intram pe forum (inca nu stiu de ce nu v-am scris pana acum ![Crazy](/images/emoticons/001_017_crazy.gif) ) si va citeam si exact ca si voi asteptam nerabdatoare cele doua liniute. Culmea ca au aparut fix pe 25 martie (si in loc sa impartasesc cu voi bucuria...stupid me), iar in apropiere stiu ca si Andreea06 parca aflase si ea marea veste si chiar ma bucuram ca era cineva in aceeasi situatie ca si mine, la inceput de drum si cu o buburuza mica in burtica. Doar ca bucuria mea s-a cam diminuat in Vinerea Mare cand am aflat ca sacul vitelin (sacul yolk) era cam marit, aproximativ 7mm. In cele din urma pe 25 aprilie sarcina s-a oprit din evolutie la 8 saptamani si 5 zile, fix in ziua in care am facut ecograful (varsta gestationala corespunea exact cu saptamanile de sarcina, iar urmatoarea zi cand am fost pregatita pentru chiuretaj mi s-a facut o alta ecografie si embrionul deja involuase cu o saptamana ). Din pacate, nu mi-a dat nimeni nicio explicatie sau o motivatie, ce ar fi produs cresterea sacului vitelin sau ce as putea face sa impiedic pe viitor sa se repete istoria. Aura, cred ca este un moment foarte greu pentru tine, dar iti doresc forta si incredere si speranta ca va fi bine pana la urma. Trebuie sa fim optimiste si sa nu ne demoralizam. Va iesi soarele si pe strada noastra, a tuturor aspiricilor. Scuze pentru roman. :) Va pup!
Bine ai venit, Chris! Imi pare sincer rau pentru situatia ta insa asa cum ai spus si tu, incearca sa ramai pozitiva si sa nu iti pierzi increderea. Iti doresc multa sanatate si incredere pentru ca intr-adevar, v-a iesi soarele si pe strada noastra |
|
![Avatar](/i.ashx?u=21882)
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Chris wrote:Buna fetelor! Ma alaturi si eu grupului vostru de aspirici, daca ma primiti… ![ras](/images/emoticons/ras.gif) Am urmarit de ceva timp forumul si am trait alaturi de fiecare dintre voi emotiile si bucuriile, precum si deznadejdea si nostalgia cand rezultatele asteptate intarzie sa apara. Am 30 de ani si cam de pe la finalul anului trecut, octombrie cam asa, ne-am pus pe treaba pentru a avea si noi un pui mic de om care sa ne insenineze zilele. Asa cum am mai spus, zilnic intram pe forum (inca nu stiu de ce nu v-am scris pana acum ![Crazy](/images/emoticons/001_017_crazy.gif) ) si va citeam si exact ca si voi asteptam nerabdatoare cele doua liniute. Culmea ca au aparut fix pe 25 martie (si in loc sa impartasesc cu voi bucuria...stupid me), iar in apropiere stiu ca si Andreea06 parca aflase si ea marea veste si chiar ma bucuram ca era cineva in aceeasi situatie ca si mine, la inceput de drum si cu o buburuza mica in burtica. Doar ca bucuria mea s-a cam diminuat in Vinerea Mare cand am aflat ca sacul vitelin (sacul yolk) era cam marit, aproximativ 7mm. In cele din urma pe 25 aprilie sarcina s-a oprit din evolutie la 8 saptamani si 5 zile, fix in ziua in care am facut ecograful (varsta gestationala corespunea exact cu saptamanile de sarcina, iar urmatoarea zi cand am fost pregatita pentru chiuretaj mi s-a facut o alta ecografie si embrionul deja involuase cu o saptamana ). Din pacate, nu mi-a dat nimeni nicio explicatie sau o motivatie, ce ar fi produs cresterea sacului vitelin sau ce as putea face sa impiedic pe viitor sa se repete istoria. Aura, cred ca este un moment foarte greu pentru tine, dar iti doresc forta si incredere si speranta ca va fi bine pana la urma. Trebuie sa fim optimiste si sa nu ne demoralizam. Va iesi soarele si pe strada noastra, a tuturor aspiricilor. Scuze pentru roman. :) Va pup!
Bine ai venit Chris,
Imi pare rau pt sarcina pierduta si iti doresc sa ai cat mai curand 2 liniute |
|
| Chris, fruntea sus si succes! Ma bucur ca ti-ai facut curaj si ai scris! |
|
| Bine ai venit Chris :) |
|