Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Monica_03 wrote:Fetelor, revin cu un update si o intrebare prosteasca, ma scuzati pentru indrazneala. Am oficial intarziere de menstra, inca simt intepaturile la ovare dar este o durere surda suportabila, am fata foarte curata (inainte de menstra cu cateva zile inainte imi apareau cosuri care treceau cand trecea si mentra) si mici brobonite pe sani cu sfarcuri foarte sensibile de azi dimineata. Cand credeti ca ar merge sa fac un test? am 2 zile intarziere si ciclu regulat, merge ca un ceas elvetian (desi oricand pot exista exceptii). Intrebarea prosteasca: sunt la munca, are vreun efect daca fac un test de ovulatie avand in vedere ca nu am unul de sarcina? Am citit undeva ca si asta s-ar pozitiva daca esti gravi. Multumesc de intelegere! La cat mai multe burtici
Buna Monica , eu am facut un test de ovulatie la doua zile dupa testul de sarcina si era super pozitiv , iar cel se sarcina abia se vedea a doua liniuta. Cu testul de sarcina e cel mai sigur . Sa ne dai maine vesti bune!
|
|
| Rox4n1k4 wrote:Dragele mele m-am abtinut sa nu va mai stresez dar mai am 10 zile pana pot sa fac un test de sarcina si nu prea am rabdare... nu am simptome momentan, insa e f devreme sunt doar 4-5 zile de la ovulatie trecute. Daca am testat si stiu sigur cand a fost ovulatia adica in ziua a18a de la cm in cazul in care nu s-a prins ce motive sunt? In mod normal la ovulatie sunt sanse de 80% sa ramai. Alta probl e ca de 2 zile ma doare o masea ff tare cand ma spal pe dinti care trece singura in cateva min. Si pt siguranta trebe sa ast pana la test inainte sa merg la medic . In caz de sarcina sunt solutii la dentist? Eu stiam ca am toti dintii sanatosi ca de curand am terminat cu dentistul.. anul trecut...! Iar daca e sarcina trebuiau deja sa ma doara sanii? Sau e f devreme?
Rox trebuie rabdare . Simptomele apar mai incolo , la mine cu aprox o sapt inainte de test dar nu e o chestie generala , unele femei pot sa nu aiba simptome asa devreme. La dentist nu as recomanda sa mergi acum , abia dupa ce vezi daca e bb sau nu. Eu am 9 sapt si acum ma deranjeaza gingia ..intr-un loc mai exact e tare rosie , am avut si in trecut probleme dar de mica eram abonata la dentist . Acum vreo 3 luni am luat antibiotic pt ca gingiile mele erau horror nu stiu ce s-a intamplat dar dupa tratament mi-am revenit si aratau f bine , apoi mi-am facut detartrajul si a fost totul ok... insa acum imi e tare frica pt ca nu pot sa iau medicamente si nu cred ca dr mi-ar recomanda nici un medicament , sper sa nu fie ceva grav Nu stiu ce sa zic despre ovulatie , de ce nu s-ar prinde , ce sanse sunt....pt ca suntem diferite , eu de ex n-as fi crezut ca la varsta mea sa reusesc in a doua luna...la fel cum nu inteleg de ce fetele mai tinere nu reusesc de x luni ...trebuie vazut sa nu fie probleme , ai facut toate analizele ? Problema poate fi si a barbatilor .. Succes si rabdarica |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/12/2017 Mesaje: 24
| Dana_ wrote:Buna Monica , eu am facut un test de ovulatie la doua zile dupa testul de sarcina si era super pozitiv , iar cel se sarcina abia se vedea a doua liniuta. Cu testul de sarcina e cel mai sigur . Sa ne dai maine vesti bune!
Buna Dana, multumesc pentru raspuns. Deci nu este un caz singular, dar tot nu ma entuziasmez Am zis sa incerc de curiozitate, dar sincer nu ma asteptam sa vad doua liniute. Cand spui super pozitiv, se vedea foarte bine cele doua liniute? La cat timp de intarziere ai facut testele?
La cat mai multe vesti bune
|
|
| Fetelor, de curioziate: vreuna dintre mamici ati avut vise prevestitoare de sarcina? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/26/2014 Mesaje: 322
| Buna fetelor! Intru si eu in cursa pentru bebe2. Am un baietel de 1a si 2 l si cred ca sunt pregatita pentru o noua sarcina. Luna asta trebuia sa fie prima de incercari insa se pare ca am o problema. Saptamana viitoare ajung la ginecolog dar pana atunci vrea sa aud si parerea voastra. Sunt in perioada de ovulatie si mucusul cervical are culoarea maro. Nu am mai avut asa ceva pana acum, era in fiecare luna de consistenta si culoarea albusului de ou, consistenta este ok si acum dar ma ingrijoreaza culoarea maro? Ce parere aveti, este vb de sangerare la ovulatie? In conditiile date sa mai bebelim luna asta sau sa incercam luna viitoare. In august fac 36 de ani, prima sarcina a venit dupa un an de incercari. O sa va citesc postarile sa reintru in atmosfera aspiricilor si poate o sa va impartasesc experienta primei sarcini daca va ajuta. Am ceva emotii sa ma reintorc in grupul aspiricilor. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Bibi Bianca ti-am trimis mesaj privat.imi zici aici daca l-ai primit |
|
| Monica_03 wrote:Buna Dana, multumesc pentru raspuns. Deci nu este un caz singular, dar tot nu ma entuziasmez Am zis sa incerc de curiozitate, dar sincer nu ma asteptam sa vad doua liniute. Cand spui super pozitiv, se vedea foarte bine cele doua liniute? La cat timp de intarziere ai facut testele? La cat mai multe vesti bune
In z12 am facut un test viola ..care avea a doua linie pala , apoi in z14 am facut un test de ovulatie care avea a doua linie mai rosie decat cea de control , aceleasi teste le-am facut in perioada ovulatiei iar atunci nu am vazut rosul acela intens . Tot in z14 am mai facut un test de sarcina iar a doua linie era tot pala ...testul nu era asa sensibil ca primul
|
|
| iuli33 wrote:Buna fetelor! Intru si eu in cursa pentru bebe2. Am un baietel de 1a si 2 l si cred ca sunt pregatita pentru o noua sarcina. Luna asta trebuia sa fie prima de incercari insa se pare ca am o problema. Saptamana viitoare ajung la ginecolog dar pana atunci vrea sa aud si parerea voastra. Sunt in perioada de ovulatie si mucusul cervical are culoarea maro. Nu am mai avut asa ceva pana acum, era in fiecare luna de consistenta si culoarea albusului de ou, consistenta este ok si acum dar ma ingrijoreaza culoarea maro? Ce parere aveti, este vb de sangerare la ovulatie? In conditiile date sa mai bebelim luna asta sau sa incercam luna viitoare. In august fac 36 de ani, prima sarcina a venit dupa un an de incercari. O sa va citesc postarile sa reintru in atmosfera aspiricilor si poate o sa va impartasesc experienta primei sarcini daca va ajuta. Am ceva emotii sa ma reintorc in grupul aspiricilor.
Bine ai revenit Iuli si succes sa treci rapid la gravidute! E posibil sa fie sangerare la ovulatie . Succes |
|
| Dana_ wrote:
In z12 am facut un test viola ..care avea a doua linie pala , apoi in z14 am facut un test de ovulatie care avea a doua linie mai rosie decat cea de control , aceleasi teste le-am facut in perioada ovulatiei iar atunci nu am vazut rosul acela intens . Tot in z14 am mai facut un test de sarcina iar a doua linie era tot pala ...testul nu era asa sensibil ca primul
O sa fac un test de sarcina maine sa vedem ce iese. Ce test imi recomandati a fi mai ok si cu sensibilitate mai mare? |
|
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| LAURA0202 wrote:buna dimineata fetelor, nu stiu ce s a intamplat cu tb a mea pt ca azidimineata , cand am notat tb bazala, pana sa aprind calc, eu, o notez pe cel ca mi e mai la indemana, mi a zis ceva de genul ca s a mutat data ceva pe acolo. nu prea eram treazav bine si am dat ok, acuma cand am deschis calc, am vazut ca , intr adevar s a schimbat data ovulatiei, inainte era pe 15, in schimb acuma , s a schimbat. Dupa aplicatia asta, era oarecum ok inainte pt ca , as fi facut ceva inainte , in schimb acuma ....... de cand s a schimbat data, si cu raceala mea .............. Hmmmmmmmm???????????????????? o zi buna tuturor
M am tot uitat pe grafic, acuma de cand m am intors de la o mica plimbare ( cam o ora de mers dus-intors pe jos de la Auchan ) si ceva nu cred ca i bun cu graficul meu, nu stiu daca a mai patit careva asa, adica dintr o zi la alta, sa se modifice totul. ?????????????????? ovulatia mea cica a sarit de la z15, la z21........... ce ziceti de asta? ca eu, chiar m a lasat masca aplicatia asta sincer ... |
|
Inregistrat: 7/26/2016 Mesaje: 618
| LAURA0202 wrote:M am tot uitat pe grafic, acuma de cand m am intors de la o mica plimbare ( cam o ora de mers dus-intors pe jos de la Auchan ) si ceva nu cred ca i bun cu graficul meu, nu stiu daca a mai patit careva asa, adica dintr o zi la alta, sa se modifice totul. ?????????????????? ovulatia mea cica a sarit de la z15, la z21........... ce ziceti de asta? ca eu, chiar m a lasat masca aplicatia asta sincer ...
tu cand tii minte ca ai avut secretia specifica? |
|
| Monica_03 wrote:
O sa fac un test de sarcina maine sa vedem ce iese. Ce test imi recomandati a fi mai ok si cu sensibilitate mai mare?
incearca viola daca gasesti ...eu am gasit la farmacia Dona Daca nu atunci cauta un test cu sensibilitate 10 , surecheck sau barza nu stiu care e mai bun.. |
|
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Buna fetelor,
Eu tocmai am facut un test de ovulatie. Sunt ziua 20, si se pare ca a iesit pozitiv. Acum sa vedem daca este cu noroc
Va pup!
lixandra_alexandra attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 7/26/2016 Mesaje: 618
| lixandra_alexandra wrote:Eu tocmai am facut un test de ovulatie. Sunt ziua 20, si se pare ca a iesit pozitiv. Acum sa vedem daca este cu noroc
ce frumos e!!succes!!! |
|
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| meme wrote:
ce frumos e!!succes!!!
Multumesc! |
|
|