Clubul aspirantelor - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Bibi Bianca
Scris: Thursday, May 18, 2017 12:29 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/31/2017
Andia wrote:

Sunt de acord cu tine. Ce imi pare ciudat este ca foarte multe fete au trombofilie in ultima vreme, dau poate abia acum se investigheaza mai mult si se descopera mai multe cazuri decat inainte cand nu se faceau mai deloc analizele alea. Dar clar e de preferat sa le faci, ba eu le-as baga ca analize obligatorii inainte de casatorie, impreuna cu testele genetice de cariotip si nu mai stiu ce se face, ca sa vezi ce sanse sunt sa ai urmasi sanatosi.

Pe la noi abia acum cativa ani au inceput medicii sa invete cate ceva despre asta, sunt convinsa si stiu sigur ca si inainte se pierdeau sarcini, insa nu era aparatura performanta care sa iti arate bataile inimii la 6 sapt, pentru ca mai apoi sa se opreasca si sa existe verdictul oprit in evolutie. Inainte pur si simplu se pierdea sarcina...fara motiv. "Asa a fost sa fie" cum mai aud si acum uff Pt mine nu exista "asa a fost sa fie". Un motiv este si cred ca fiecare fata care trece prin asta are dreptul sa afle acel motiv. Poate ca si vremurile pe care le traim, stres, alimentatie, poluare, toate cresc riscul afectiunilor de care inainte nu suferea nimeni sau foarte rar si deci nu se auzea.
Andia
Scris: Thursday, May 18, 2017 12:40 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/21/2014
Bibi Bianca wrote:

Pe la noi abia acum cativa ani au inceput medicii sa invete cate ceva despre asta, sunt convinsa si stiu sigur ca si inainte se pierdeau sarcini, insa nu era aparatura performanta care sa iti arate bataile inimii la 6 sapt, pentru ca mai apoi sa se opreasca si sa existe verdictul oprit in evolutie. Inainte pur si simplu se pierdea sarcina...fara motiv. "Asa a fost sa fie" cum mai aud si acum uff Pt mine nu exista "asa a fost sa fie". Un motiv este si cred ca fiecare fata care trece prin asta are dreptul sa afle acel motiv. Poate ca si vremurile pe care le traim, stres, alimentatie, poluare, toate cresc riscul afectiunilor de care inainte nu suferea nimeni sau foarte rar si deci nu se auzea.

Da, exact! Poluarea si alimentatia este de vina acum. Asa cum eu m-am ales cu o droaie de alergii, asa apar multe chestii pe care inainte nu le aveam.

Laura, tu ce limbi straine vorbesti? Te intreb ca sa stiu daca iti dau sau nu vreun link interesant in engleza sau italiana :)
LAURA0202
Scris: Thursday, May 18, 2017 1:02 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Andia wrote:

Da, exact! Poluarea si alimentatia este de vina acum. Asa cum eu m-am ales cu o droaie de alergii, asa apar multe chestii pe care inainte nu le aveam.

Laura, tu ce limbi straine vorbesti? Te intreb ca sa stiu daca iti dau sau nu vreun link interesant in engleza sau italiana :)

Iubita, am dat bacul în engleza ( chiar daca engleza o facusem din clasa a 6 a si franceza din a 2 a- înainte de bac , proful de franceza insista sa dau în franceza dar eu am ales engleza ras )
Italiana,prea mi placea mie foarte mult, pe la vremea, când aveam 14-15 ani, când cautam vreun film si din greseala, ajungeam pe vreun canal italian...... schimbam imediat pt ca nu mi placea si viata asta uite cum te învârte, am ajuns sa fiu în Italia, scriu,vorbesc - am facut si un curs acolo, am mai zis o dar pt faptul ca nu sunt foarte multe fete vechi pe aici , între """ normal iloveyou
O figura profesionala care la noi înca nu este ,operator socio sanitar, poate vreodata va ajunge si pe la noi....cine stie... NuStiu
Poate exista cineva care chiar nu prea intelege toate explicatiile, fie ca s in italiana, fie ca a în engleza -pt asta exista google traducator.
Am facut paranteza asta pt ca observ ca pe aici ....ii cam tensionata lumea si .... incercam sa schimb putin subiectul.
Eu, sunt înca racita, rusesc pu?in dar nasul meu ii robinet .....de ala stricat ....nu se mai opre?te. NuImiPasa
Si .....mna. ... chiar nu pot face nimica. .. si daca as vrea ras
Când ma întorc înapoi , o sa vad ce mi da dr meu de familie sa fac pt ca o sa i spun ceva de genul ca poate sufar de trombofilie ereditara si vom vedea ce mi va iesi mie in analize pana la urma. ....
Va urez o noapte cât mai linistita campfire
computerlove
LAURA0202
Scris: Thursday, May 18, 2017 1:07 AM
Nivel

LAURA0202 wrote:

Iubita, am dat bacul în engleza ( chiar daca engleza o facusem din clasa a 6 a si franceza din a 2 a- înainte de bac , proful de franceza insista sa dau în franceza dar eu am ales engleza ras )
Italiana,prea mi placea mie foarte mult, pe la vremea, când aveam 14-15 ani, când cautam vreun film si din greseala, ajungeam pe vreun canal italian...... schimbam imediat pt ca nu mi placea si viata asta uite cum te învârte, am ajuns sa fiu în Italia, scriu,vorbesc - am facut si un curs acolo, am mai zis o dar pt faptul ca nu sunt foarte multe fete vechi pe aici , între """ normal iloveyou
O figura profesionala care la noi înca nu este ,operator socio sanitar, poate vreodata va ajunge si pe la noi....cine stie... NuStiu
Poate exista cineva care chiar nu prea intelege toate explicatiile, fie ca s in italiana, fie ca a în engleza -pt asta exista google traducator.
Am facut paranteza asta pt ca observ ca pe aici ....ii cam tensionata lumea si .... incercam sa schimb putin subiectul.
Eu, sunt înca racita, rusesc pu?in dar nasul meu ii robinet .....de ala stricat ....nu se mai opre?te. NuImiPasa
Când ma întorc înapoi , o sa vad ce mi da dr meu de familie sa fac pt ca o sa i spun ceva de genul ca poate sufar de trombofilie ereditara si vom vedea ce mi va iesi mie in analize pana la urma. ....
computerlove

Am uitat ca sa specific, sa ma laud mai exact. Am luat 10 la bac la engleza.
La ora de engleza, eu eram prima n clasa si la franceza eram la fel, doar ca mai era o colega ,care a dat bacul din franceza, macar asa l a multumit pe prof ras
Si eu, de cate ori întreba ceva ce nu stia lumea n clasa, evitam sa raspund si ii dadeam prioritatea colegei ras
Andia
Scris: Thursday, May 18, 2017 1:11 AM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
LAURA0202 wrote:

computerlove

Nu am insinuat ca nu ai stii ceva, ca stiu ca exista google translate dar eu ma gandeam la linkuri cu video si vorbit in alta limba. Nu ar fi fost nici o jena sa nu stii vreuna dintre astea, pe bune acum :)

Tocmai dadusem peste asta https://www.pregnancyvideo.net/intrauterine-insemination-iui-infertility-treatment si m-am gandit la tine pt ca spuneai ca ti-e teama sa nu doara.

LAURA0202
Scris: Thursday, May 18, 2017 1:15 AM
Nivel

Andia wrote:
Haideti fetelor, cine isi mai face grafic de temperatura bazala ca sa vedem si noi cand se apropie momentul? :)

Vad ca suntem putine cu graficul tb dar poate si fac curaj si mai încep .
Oricum, sincer ???
Nici eu nu prea stiu foarte multe de site ul asta si m am tot chinuit sa gasesc ceva explica?ii ale semenilor de pe grafic , interpretarea graficului. ... dar înca n am prea gasit ceva care sa ma satisfaca ras
Curiozitatea, explicatii ceva de genul asta. ... nu va gânditi la prostii hohot
LAURA0202
Scris: Thursday, May 18, 2017 1:33 AM
Nivel

Andia wrote:

Nu am insinuat ca nu ai stii ceva, ca stiu ca exista google translate dar eu ma gandeam la linkuri cu video si vorbit in alta limba. Nu ar fi fost nici o jena sa nu stii vreuna dintre astea, pe bune acum :)

Tocmai dadusem peste asta https://www.pregnancyvideo.net/intrauterine-insemination-iui-infertility-treatment si m-am gandit la tine pt ca spuneai ca ti-e teama sa nu doara.

Stai linistita Andia, mersi. Daca e si video , o sa l ascult mâine pt ca ....lumea doarme la ora asta ras
,nu i ca sta la calc sau pe tel .... ca mine...ca noi ....ras
Oricum, de abia asept sa ma întorc ca sa mi fac protestul sau colposcopia ca sa vad daca i totul ok la mine, n ar trebui sa fie ceva ....zic eu.
Oricum, m am tot gandit bine si am decis o chestie, adica nu mai fac nici o chestie n plus ,analize / laparoscopie sau alte chestii care oarecum doare, pana nu vedem ce ii cu al meu pt ca ,se poate ca, exact cum a zis si Meme, problema sa fie la el,cea mai mare si om vedea dupa aia, daca chiar nu exista alte variante .....poate ....
Timpul le rezolva pe toate
Cheek Kiss
MadaMadalyna
Scris: Thursday, May 18, 2017 8:37 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
Neata fetele!!coeur

Am citit pe forum despre trombofilie siI ma cam sperii....
Am o prietena care a descoperit la 2 luni de sarcina trombofilia, I s.a unflat piciorul si avea dureri mari, s.a dus la spital la urgente si a aflat cauza, acum a nascut o fetita sanatoasa, nu a avut probleme cu sarcina... iar eu vazand situatia ri chiar nu m.am panicat, dar acum incep sa.mi pun semne de intrebare... la prima sarcina nu am avut semne de trombofilie, sau ceva ce sa nu fie la locul lui, sper intre timp sa nu am surprize neplacute... :(
Bibi Bianca
Scris: Thursday, May 18, 2017 9:12 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/31/2017
Mada, nu tre sa pui raul inainte si sa te stresezi. Ce-i drept, e bine sa iti faci analize peste analize in preconceptie, asta ti-o spun dupa ce am patit ce am patit, caci inainte nici eu nu ma gandeam decat la analizele uzuale. Avand in vedere la ce costuri se ridica toate analizele care ar trebui facute...prea putine fete le fac doar asa, neavand probleme. Dar tu nu te stresa. Insa atentie mare la alegerea medicului! Eu regret ca am ales un medic incompetent pana in ultima clipa, cu toate ca e foarte cautat si recomandat. E important ca un medic sa fie bun si pt problemele gravidutelor, nu doar sa iti spuna ca e totul ok...intr-o sarcina fara probleme practic e bun orice medic pt ca nu are nimic de facut.
Off: multumesc mult BabyGimi pt email, nu pot inca sa trimit MP.. DistanceKiss
LAURA0202
Scris: Thursday, May 18, 2017 10:30 AM
Nivel

buna dimineata fetelor,
nu stiu ce s a intamplat cu tb a mea pt ca azidimineata , cand am notat tb bazala, pana sa aprind calc, eu, o notez pe cel ca mi e mai la indemana, mi a zis ceva de genul ca s a mutat data ceva pe acolo. nu prea eram treazav bine si am dat ok, acuma cand am deschis calc, am vazut ca , intr adevar s a schimbat data ovulatiei, inainte era pe 15, in schimb acuma , s a schimbat. Dupa aplicatia asta, era oarecum ok inainte pt ca , as fi facut ceva inainte , in schimb acuma ....... de cand s a schimbat data, si cu raceala mea ..............
Hmmmmmmmm????????????????????
o zi buna tuturor
computerlove
LAURA0202
Scris: Thursday, May 18, 2017 10:40 AM
Nivel

LAURA0202 wrote:
buna dimineata fetelor,
nu stiu ce s a intamplat cu tb a mea pt ca azidimineata , cand am notat tb bazala, pana sa aprind calc, eu, o notez pe cel ca mi e mai la indemana, mi a zis ceva de genul ca s a mutat data ceva pe acolo. nu prea eram treazav bine si am dat ok, acuma cand am deschis calc, am vazut ca , intr adevar s a schimbat data ovulatiei, inainte era pe 15, in schimb acuma , s a schimbat. Dupa aplicatia asta, era oarecum ok inainte pt ca , as fi facut ceva inainte , in schimb acuma ....... de cand s a schimbat data, si cu raceala mea ..............
Hmmmmmmmm????????????????????
o zi buna tuturor
computerlove

nu stiu ce sa zic, dar parca imi aduc aminte ca in data de 8 sau 9 am si zis ceva de genul ca as fi avut secretia aia a albus de ou si o pata pe hartia igienica doar ca nu era rosie/rozalie, ci o culoare ciudata, un fel de maroniu, crem - nu puteam sa zic exact.
asta este........ luna asta chiar nu prea am facut decat doua teste de ovulatie si erau negative.....
hmmmmm............
computerlove
Monica_03
Scris: Thursday, May 18, 2017 10:45 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/12/2017
Fetelor, revin cu un update si o intrebare prosteasca, ma scuzati pentru indrazneala.

Am oficial intarziere de menstra, inca simt intepaturile la ovare dar este o durere surda suportabila, am fata foarte curata (inainte de menstra cu cateva zile inainte imi apareau cosuri care treceau cand trecea si mentra) si mici brobonite pe sani cu sfarcuri foarte sensibile de azi dimineata.

Cand credeti ca ar merge sa fac un test? am 2 zile intarziere si ciclu regulat, merge ca un ceas elvetian (desi oricand pot exista exceptii).

Intrebarea prosteasca: sunt la munca, are vreun efect daca fac un test de ovulatie avand in vedere ca nu am unul de sarcina? Am citit undeva ca si asta s-ar pozitiva daca esti gravi.

Multumesc de intelegere! La cat mai multe burtici Angel Angel Angel
DianaM
Scris: Thursday, May 18, 2017 11:13 AM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Monica_03 wrote:
Fetelor, revin cu un update si o intrebare prosteasca, ma scuzati pentru indrazneala.

Am oficial intarziere de menstra, inca simt intepaturile la ovare dar este o durere surda suportabila, am fata foarte curata (inainte de menstra cu cateva zile inainte imi apareau cosuri care treceau cand trecea si mentra) si mici brobonite pe sani cu sfarcuri foarte sensibile de azi dimineata.

Cand credeti ca ar merge sa fac un test? am 2 zile intarziere si ciclu regulat, merge ca un ceas elvetian (desi oricand pot exista exceptii).

Intrebarea prosteasca: sunt la munca, are vreun efect daca fac un test de ovulatie avand in vedere ca nu am unul de sarcina? Am citit undeva ca si asta s-ar pozitiva daca esti gravi.

Multumesc de intelegere! La cat mai multe burtici Angel Angel Angel

Buna MonicaCheek Kiss . La doua zile de intarziere orice test de sarcina de la farmacie iti va da un raspuns. Au fost cateva aspirici pe aici care au avut teste de ovulatie pozitive si erau insarcinate, eu cred ca il poti face macar sa vezi ce parere are si el ras . Cea mai sigura insa ramane beta.
Iti doresc sa fie cu ochisori! Bravoo
Sa ne atasezi si noua o poza sa ne mai clatim si noi ochiidance
Monica_03
Scris: Thursday, May 18, 2017 11:21 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/12/2017
DianaM wrote:

Buna MonicaCheek Kiss . La doua zile de intarziere orice test de sarcina de la farmacie iti va da un raspuns. Au fost cateva aspirici pe aici care au avut teste de ovulatie pozitive si erau insarcinate, eu cred ca il poti face macar sa vezi ce parere are si el ras . Cea mai sigura insa ramane beta.
Iti doresc sa fie cu ochisori! Bravoo
Sa ne atasezi si noua o poza sa ne mai clatim si noi ochiidance

Buna Diana. Multu pentru raspuns. Am facut unul acum, insa nu este cu primul pipi de dimineata si se vad ambele liniute, cei drept a doua mai pala....nu stiu daca sa ma incred in asta, desi in acelasi timp aceste teste de ovulatie se pozitiveaza doar cand se apropie ovulatia, nu? Ori eu am doua zile intarziere si nu vad rostul sa apara cele doua liniute.

O sa fac maine un test de sarcina, sa fie cu primul pipi de dimi. Am programare si la doctor marti.

Vi s-a intamplat ca, in cazul unei sarcini, simptomele sa apara mai tarziu, dupa ce intarziere menstruatia? De abia acum resimt durerea de sani, sunt si putini umflati, lucru care nu mi se intampla in mod normal inainte de menstruatie. Am sanii mici si orice mica modificare se observa Big Laugh Big Laugh Big Laugh
Rox4n1k4
Scris: Thursday, May 18, 2017 11:26 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/25/2017
Dragele mele m-am abtinut sa nu va mai stresez dar mai am 10 zile pana pot sa fac un test de sarcina si nu prea am rabdare... nu am simptome momentan, insa e f devreme sunt doar 4-5 zile de la ovulatie trecute. Daca am testat si stiu sigur cand a fost ovulatia adica in ziua a18a de la cm in cazul in care nu s-a prins ce motive sunt? In mod normal la ovulatie sunt sanse de 80% sa ramai. Alta probl e ca de 2 zile ma doare o masea ff tare cand ma spal pe dinti care trece singura in cateva min. Si pt siguranta trebe sa ast pana la test inainte sa merg la medic . In caz de sarcina sunt solutii la dentist? Eu stiam ca am toti dintii sanatosi ca de curand am terminat cu dentistul.. anul trecut...! Iar daca e sarcina trebuiau deja sa ma doara sanii? Sau e f devreme? computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.