Clubul aspirantelor - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Wednesday, May 17, 2017 1:29 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Bibi Bianca wrote:
Fetelor, ma intorc la acest topic dupa atata timp deoarece, din pacate, sarcina mea s-a oprit din evolutie acum o luna si cateva zile...la numai 8 saptamani.Am fost devastata in toata perioada asta, insa am realizat ca trebuie sa ma ridic si sa merg mai departe, sa caut posibile cauze pt ca nu vreau sa mai trec prin asa ceva si de asemenea sper ca nicio femeie din lumea asta sa nu sufere o astfel de trauma. Am rugamintea la voi, daca ma puteti ajuta cu adresa de email a dr. Uscatescu...nu reusesc sa o gasesc nicicum. As vrea sa ii explic situatia pt ca din pacate serviciul nu imi permite sa ajung prea curand la dansa. Asadar dragelor, o iau de la capat si sper ca intr-o buna zi sa vad fin nou cele 2 liniute pe test si sa traiesc din nou sentimentul acela minunat...Va pup si va doresc numai si numai bine!

Bianca imi pare tare rau pentru pierderea ta.. sper sa iti revii repede si psihic si fizic, sa te gandesti cu optimism la viitor si sa nu ramai cu sechele pentru viitoarele sarcini, ca imi inchipui ca vei sta cu frica o perioada.
Ti-au dat doctorii vreo explicatie, e ceva ce sa eviti pe viitor?

Sa ai credinta ca o sa se intample iar sa apara 2 liniute si sa ajunga la termen cu bine Cheek Kiss
meme
Scris: Wednesday, May 17, 2017 1:32 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/26/2016
Bibi Bianca wrote:
Fetelor, ma intorc la acest topic dupa atata timp deoarece, din pacate, sarcina mea s-a oprit din evolutie acum o luna si cateva zile...la numai 8 saptamani.Am fost devastata in toata perioada asta, insa am realizat ca trebuie sa ma ridic si sa merg mai departe, sa caut posibile cauze pt ca nu vreau sa mai trec prin asa ceva si de asemenea sper ca nicio femeie din lumea asta sa nu sufere o astfel de trauma. Am rugamintea la voi, daca ma puteti ajuta cu adresa de email a dr. Uscatescu...nu reusesc sa o gasesc nicicum. As vrea sa ii explic situatia pt ca din pacate serviciul nu imi permite sa ajung prea curand la dansa. Asadar dragelor, o iau de la capat si sper ca intr-o buna zi sa vad fin nou cele 2 liniute pe test si sa traiesc din nou sentimentul acela minunat...Va pup si va doresc numai si numai bine!

imi pare atata de rau, draga mea Cray

insa esti o aspirica puternica, capul sus si o luam de la capat, stie doamne-doamne ce are pregatit pt noi DistanceKiss
monica maria
Scris: Wednesday, May 17, 2017 1:41 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/17/2016
DianaM wrote:

Bafta multa luna asta, banuiesc ca o sa continui cu aceeasi schema nu?majoreta
La mine s-a oprit de tot...uff

Inca nu stiu cu ce schema continui, eu sper sa o gasesc pe cea potrivita pt mine!
Bibi Bianca
Scris: Wednesday, May 17, 2017 1:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/31/2017
Multumesc fetelor pt sustinere...trec cu greu peste...raspunsuri nu am gasit. Profilul Torch si analizele uzuale au iesit bine, urmeaza sa merg la un hematolog sa imi spuna exact ce analize trebuie sa fac mai departe. O cauza frecventa a opririi in evolutie este trombofilia, asa ca am de gand sa fac mutatiile sa vedem ce iese. Nu vreau sa accept ceea ce spun medici ca "se mai intampla" sau "a fost un accident". Vreau sa stiu daca au fost cauze medicale ca sa pot remedia problemele. Nu prea imi vine sa cred ca o sarcina se opreste in evolutie fara un motiv..ceva a fost si o iau incet incet cu analizele. Insa nu reusesc sa gasesc adresa de email a dr Uscatescu ca sa pot sa ii trimit totusi un istoric. Oricum in paralel o sa merg si la un hematolog din apropiere sa vedem daca avem doua pareri asemanatoare. Acum astept menstra care vad ca de lasa asteptata cam mult..au trecut 35 de zile de la interventie si tot astept. (Asa cum nu am asteptat-o niciodata)
meme
Scris: Wednesday, May 17, 2017 2:25 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/26/2016
monica maria wrote:
Fetelor azi dau un pahar de sampanie, sarbatoresc un an de forumLumanari !

draguto DistanceKiss
lixandra_alexandra
Scris: Wednesday, May 17, 2017 2:30 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/4/2016
Bibi Bianca wrote:
Multumesc fetelor pt sustinere...trec cu greu peste...raspunsuri nu am gasit. Profilul Torch si analizele uzuale au iesit bine, urmeaza sa merg la un hematolog sa imi spuna exact ce analize trebuie sa fac mai departe. O cauza frecventa a opririi in evolutie este trombofilia, asa ca am de gand sa fac mutatiile sa vedem ce iese. Nu vreau sa accept ceea ce spun medici ca "se mai intampla" sau "a fost un accident". Vreau sa stiu daca au fost cauze medicale ca sa pot remedia problemele. Nu prea imi vine sa cred ca o sarcina se opreste in evolutie fara un motiv..ceva a fost si o iau incet incet cu analizele. Insa nu reusesc sa gasesc adresa de email a dr Uscatescu ca sa pot sa ii trimit totusi un istoric. Oricum in paralel o sa merg si la un hematolog din apropiere sa vedem daca avem doua pareri asemanatoare. Acum astept menstra care vad ca de lasa asteptata cam mult..au trecut 35 de zile de la interventie si tot astept. (Asa cum nu am asteptat-o niciodata)

Buna Bianca, Imi pare rau pentru tot ce ti se intampla. Te inteleg perfect.
Si mie mi s-a spus ca din cauza unei anomalii cromozomiale, desi nu s-au facut teste pentru a fi siguri ca asta a fost.
Acum am fost iar la medic si mi-a spus ca pot face profilul de trombofilie + dozarea serica Vitamina D. Cica, s-au facut niste studii ca deficitul de Vitamina D, ar produce oprirea sarcinii in evolutie.
Si eu ma pregatesc sa fac aceste teste si sper din suflet sa fie totul ok.

Te pup!
delia.c.yaya
Scris: Wednesday, May 17, 2017 2:50 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna fetelor!!!

Ce intelegeti voi despre asta?! :
Am pus-o pe amica mea, ca vorbeste bine italiana, sa sune la o clinica privata sa-mi faca programare la ginecolog. Cand a inceput sa-i explice problema mea, aia de la receptie a zis ca-i mai bine sa o sfatuiasca chiar doctorita. In fine, i-a explicat problema mea, precum ca mi-a intarziat CM cu mai bine de o sapt, ca am facut teste de sarcina si is negative, ca deja totusi dau semne de sarcina (am doua zile de cand au aparut greturile, iar sanii s-au marit si intarit etc.) dar ceea ce ma deranjeaza pe mine mai ales, ca ma doare cam tare deja ovarul drept, mai ales cand merg. Nah, doctorita a zis sa ma prezint luni dim sami faca beta, si miercuri de ceva sa-l repet si dupa sa fac un consult indiferent ceo fi.

Bun, ceea ce ma deranjeaza fffffff tare acum e: de ce a zis doctorita daca dau in hemoragie sa nu stau o secunda si sa plec la urgente?!
Sunt foarte stresata, mai ales cu durerea asta(nu se compara deloc cu durerile de la urati)uff uff
Andreea06
Scris: Wednesday, May 17, 2017 2:58 PM
Nivel

Delia, poate a zis asa ca si precautie, ca se mai intampla stii doar, sunt riscuri de a pierde sarcina pana la 12s.. poate de asta a zis in sensul sa nu stai acasa, mai ales ca esti in tara straina poate s-a gandit ca ar fi bine sa mentioneze. E ciudat ca nu ti-a iesit nici un test pozitiv, nu stiu ce sa zic.. Vezi cu un beta atunci cand a zis ea si macar stii o treaba Buddy1
delia.c.yaya
Scris: Wednesday, May 17, 2017 3:01 PM

Andreea06 wrote:
Delia, poate a zis asa ca si precautie, ca se mai intampla stii doar, sunt riscuri de a pierde sarcina pana la 12s.. poate de asta a zis in sensul sa nu stai acasa, mai ales ca esti in tara straina poate s-a gandit ca ar fi bine sa mentioneze. E ciudat ca nu ti-a iesit nici un test pozitiv, nu stiu ce sa zic.. Vezi cu un beta atunci cand a zis ea si macar stii o treaba Buddy1

Sper sa fi zis doar asa....
Cred ca e prima data cand ma rog sa vina uratii o data si sA stau linistita...nu vreau sa ma gandesc la cei mai rau...
Pare asa de muuult pana luni...Hilar
Andreea06
Scris: Wednesday, May 17, 2017 3:03 PM
Nivel

Bibi Bianca wrote:

E foarte bine ca iti cauti un raspuns, poate e cum zic ei dar poate e ceva si atunci mai bine sa ai analize pentru viitor.
Uite, am cautat doctorita aceasta pe net, sunt multi care intreaba de mailul ei dar nu e postat nicaieri, poate s-a dat in mesaje private. Dar ai putea sa suni la spital (am inteles ca e la Fundeni?) si sa ceri mailul sau nr. de telefon (probabil mai usor nr de tel, sau iti face legatura la ea) si ii explici si o rogi sa iti dea mailul sa nu o retii mult la telefon.

Si vezi pe fb mai sunt grupuri de genul "Recomandari doctori (+ judetul)" si poate gasesti acolo mailul daca intrebi?
Bibi Bianca
Scris: Wednesday, May 17, 2017 3:09 PM
Nivel

lixandra_alexandra wrote:

Buna Bianca, Imi pare rau pentru tot ce ti se intampla. Te inteleg perfect.
Si mie mi s-a spus ca din cauza unei anomalii cromozomiale, desi nu s-au facut teste pentru a fi siguri ca asta a fost.
Acum am fost iar la medic si mi-a spus ca pot face profilul de trombofilie + dozarea serica Vitamina D. Cica, s-au facut niste studii ca deficitul de Vitamina D, ar produce oprirea sarcinii in evolutie.
Si eu ma pregatesc sa fac aceste teste si sper din suflet sa fie totul ok.

Te pup!

Mie deja mi s-a prescris Femibion si Aspenter, am aproape o luna de cand le iau, Femibion este foarte bun, contine tot necesarul de acid folic si B-uri. Profilul de trombofilie urmeaza sa il fac si eu insa dupa ce ajung la hematolog sa ma indrume spre anumite mutatii, desi cred ca o sa il fac pe cel mai complex, care costa 940 de lei si in functie de ce iese acolo vedem daca am sau nu trombofilie(nu stiu de ce dar cred ca asta a fost cauza)
Andia
Scris: Wednesday, May 17, 2017 3:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/21/2014
delia.c.yaya wrote:
Buna fetelor!!!

Ce intelegeti voi despre asta?! :
Am pus-o pe amica mea, ca vorbeste bine italiana, sa sune la o clinica privata sa-mi faca programare la ginecolog. Cand a inceput sa-i explice problema mea, aia de la receptie a zis ca-i mai bine sa o sfatuiasca chiar doctorita. In fine, i-a explicat problema mea, precum ca mi-a intarziat CM cu mai bine de o sapt, ca am facut teste de sarcina si is negative, ca deja totusi dau semne de sarcina (am doua zile de cand au aparut greturile, iar sanii s-au marit si intarit etc.) dar ceea ce ma deranjeaza pe mine mai ales, ca ma doare cam tare deja ovarul drept, mai ales cand merg. Nah, doctorita a zis sa ma prezint luni dim sami faca beta, si miercuri de ceva sa-l repet si dupa sa fac un consult indiferent ceo fi.

Bun, ceea ce ma deranjeaza fffffff tare acum e: de ce a zis doctorita daca dau in hemoragie sa nu stau o secunda si sa plec la urgente?!
Sunt foarte stresata, mai ales cu durerea asta(nu se compara deloc cu durerile de la urati)uff uff

Poate se gandea la o extrauterina si cu aia nu e de joaca...
Bibi Bianca
Scris: Wednesday, May 17, 2017 3:13 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

E foarte bine ca iti cauti un raspuns, poate e cum zic ei dar poate e ceva si atunci mai bine sa ai analize pentru viitor.
Uite, am cautat doctorita aceasta pe net, sunt multi care intreaba de mailul ei dar nu e postat nicaieri, poate s-a dat in mesaje private. Dar ai putea sa suni la spital (am inteles ca e la Fundeni?) si sa ceri mailul sau nr. de telefon (probabil mai usor nr de tel, sau iti face legatura la ea) si ii explici si o rogi sa iti dea mailul sa nu o retii mult la telefon.

Si vezi pe fb mai sunt grupuri de genul "Recomandari doctori (+ judetul)" si poate gasesti acolo mailul daca intrebi?

Da Andreea, la Fundeni este insa nr de tel al ei personal nu am reusit sa gasesc, am incercat dar dunt doar numere de fix de pe sectia de hematologie unde raspund asistentele care desigur nu dau informatii personale ale doamnei dr. Poate o sa reusesc totusi sa gasesc, oricum la hematolog tot merg dupa ce apare menstruatia asta care se lasa atat de mult asteptata.
delia.c.yaya
Scris: Wednesday, May 17, 2017 3:15 PM

Andia wrote:

Poate se gandea la o extrauterina si cu aia nu e de joaca...

deci chiar la asta ma uitam eu acum pe google...ca m-a luat si amica mea cu sarcina extrauterina...deja ati bagat spaima in mine...Cray Cray Cray
Andreea06
Scris: Wednesday, May 17, 2017 3:18 PM
Nivel

Dar si daca e extrauterina, nu are hcg oricum? Ar trebui testele sa depisteze, mie aia mi se pare suspect ca nici unul din teste nu a iesit pozitiv..
Poate nu s-a spart foliculul si s-a facut chist? Are cum sa doara asta? Cred ca meme stie mai bine..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.