Clubul aspirantelor - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andia
Scris: Tuesday, May 16, 2017 10:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/21/2014
LAURA0202 wrote:

n ai de ce. ideea era ca daca tineai cont cat de cat .... probabil ca ai fi dat deja jos ceva kg, nu crezi?
ras
eu, o sa incerc sa ajung la metabolism balance ca sa vad ca idee ce mi spune.

Desigur, evident ca slabeam dar chestiile alea le stiam si eu deja. Adica vroiam sa spunc a nu mi-a zis nimic nou, nimic revolutionar si ca daca as fi platit consultatia mi-ar fi parut rau de banii aruncati degeaba. Sunt curioasa ce afli tu la consultatia aia de metabolism balance. Dar stii ca metabolismul devina mai rapid in momentul in care faci sport in principal...
LAURA0202
Scris: Tuesday, May 16, 2017 10:31 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Andreea06 wrote:
Laura, sa ma scuzi ca ma bag putin dar voiam sa iti spun ce am pe suflet. Esti foooarte rabdatoare ca dupa atatia ani inca sa eviti FIV, stiu ca iti doresti bebe si ca nu e usor oricum. Si ar fi minunat sa fie naturala conceptia, dar daca nu se poate sau sunt mai mici sansele si mai trec un an doi, chiar vrei sa mai astepti? Eu cred ca daca ar fi chiar asa dureroasa FIV cum te temi tu, nu stiu, siiigur vei uita. O vei tine minte atunci pe moment si primele 2 sapt pana la testul pozitiv, apoi naiba va mai sti ca a durut (asta daca chiar doare, am auzit ca nu mai mult.. dar na), la fel cum si majoritatea mamicilor nu mai stiu sau nu se gandesc des ca a durut nasterea. Ca atunci cand ne scoatem masele, atata ne stresam si poate doare atunci sau dupa, dar acuma mai conteaza?
Plus ca daca logodnicul are ceva probleme la soldatei care nu se trateaza, sa intrebi macar doctorul daca mai asteptati sa se intample natural, mai sunt afectati de timp? E ceva contra cronometru, sa scada nr. lor sau ceva? Nu ma pricep la astea barbatesti, dar intreb ce as intreba si eu asa doctorul in situatia ta... Ca daca da, mai bine faci FIV sau orice e posibil sa ai bebe cu barbatul vietii tale decat sa tot scada sansele pe parcurs asteptand sa se intample natural.. acum poate ca e si scumpa procedura, dar ce mai conteaza, noi romanii ne facem credite pt concedii sau masini, pai pt sansa unui bebel, nu putem face? :) Sper sa nu te superi ce ti-am scris, am scris cu toata dorinta mea sa iti fie bine si sa te vad cu un test pozitiv si bebe la termen, ca 6-7 ani TTC cum ai la semnatura, ppppffff, e o groaza de timp scumpa. Pup

nu m am suparat cu nimika, stai linistita. nu prea am facut noi cine stie ce analize, ne am gandit ca intr o zi, tot se va intampla si ....uite asa, au trecut anii; deabia acum aproape 2 ani, am reusim sa ajungem la centrul de infertilitate in Italia si putini analize , cel putin de analize hormonle, adica sa mi ia sange.... nici macar n a fot vorba-sincer. ei o iau pe alta parte. mi a monitorizat ovulatia mie, chestia aia cu contrast - histerosalpinografie, care a durut ca naiba si ... eu cum sunt curioasa, ca am tot lucrat prin spitale, case de batrani, am facut si cursul de operatore socio sanitario-figura profesionala , ce la noi inca nu este, asta era o paranteza, ca sa nu mai astept cateva zile raspunsul dr , i am intrebat pe asistentii/infiermieri ....ce erau... daca ii ok, sau sa mi zica ceva macar ; era unul foarte cumsecade, cum eu eram intinsa pe pat, mi a zis sa ma intorc si sa ma uit pe monitor sus acolo si ... am vazut ca trece lichidul -chiar daca a durut ca naiba..... in final, decizia lor, a integii echipe, a facut si analizele el, chiar am discutat cu o dr embrioloaga cred ca era despre analiza lui, ne a explicat cu lux de amanunte (ceea ce oricum aici n am vazut pe rezultatul lui nici macar o umbra de forma spermatozoizilor, acolo ne a explicat ca erau cativa cu anomalii dar se putea face treaba in final ras )
de abia astept sa vad al doilea rezultat al sau si, stai linistita ca eu, inclusiv cand merg la medicul meu de familie, imi fac o lista cu tot ce am nevoie sa stiu, acelasi lucru o sa l fac si la urolog si vom vedea daca mai tre sa faca el ceva analize si etc etc.
sa vedem , ce mai aflam din partea lui, pt ca daca cu adevarat oarecum problema ii la el, atunci n ar mai avea rost sa mai cheltui eu bani aiurea si n plus sa ma gandesc la mini operatia aia laparoscopie pt ca n ar mai avea rost daca chiar nu este alta varianta.
am facut odata o medie la cam cat ne ar costa analizele prenatale daca le pot spunec asa, pt ca dupa aceea sigur va mai fi tratamentul meu si al lui, doar ca ala n am idee cam cat ar fi, nu mai stiu excat dar oricum era destul, undeva la 1000 parca analizele mele, +- n si ale lui, parca nica macar la jumatate.
tre sa caut foaia sau sa refac inca odata, cand oi avea chef, nu acuma.....raceala care o am ,imi e de ajuns.
mersi.
Cheek Kiss
Andia
Scris: Tuesday, May 16, 2017 10:35 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:

nu m am suparat cu nimika, stai linistita. nu prea am facut noi cine stie ce analize, ne am gandit ca intr o zi, tot se va intampla si ....uite asa, au trecut anii; deabia acum aproape 2 ani, am reusim sa ajungem la centrul de infertilitate in Italia si putini analize , cel putin de analize hormonle, adica sa mi ia sange.... nici macar n a fot vorba-sincer. ei o iau pe alta parte. mi a monitorizat ovulatia mie, chestia aia cu contrast - histerosalpinografie, care a durut ca naiba si ... eu cum sunt curioasa, ca am tot lucrat prin spitale, case de batrani, am facut si cursul de operatore socio sanitario-figura profesionala , ce la noi inca nu este, asta era o paranteza, ca sa nu mai astept cateva zile raspunsul dr , i am intrebat pe asistentii/infiermieri ....ce erau... daca ii ok, sau sa mi zica ceva macar ; era unul foarte cumsecade, cum eu eram intinsa pe pat, mi a zis sa ma intorc si sa ma uit pe monitor sus acolo si ... am vazut ca trece lichidul -chiar daca a durut ca naiba..... in final, decizia lor, a integii echipe, a facut si analizele el, chiar am discutat cu o dr embrioloaga cred ca era despre analiza lui, ne a explicat cu lux de amanunte (ceea ce oricum aici n am vazut pe rezultatul lui nici macar o umbra de forma spermatozoizilor, acolo ne a explicat ca erau cativa cu anomalii dar se putea face treaba in final ras )
de abia astept sa vad al doilea rezultat al sau si, stai linistita ca eu, inclusiv cand merg la medicul meu de familie, imi fac o lista cu tot ce am nevoie sa stiu, acelasi lucru o sa l fac si la urolog si vom vedea daca mai tre sa faca el ceva analize si etc etc.
sa vedem , ce mai aflam din partea lui, pt ca daca cu adevarat oarecum problema ii la el, atunci n ar mai avea rost sa mai cheltui eu bani aiurea si n plus sa ma gandesc la mini operatia aia laparoscopie pt ca n ar mai avea rost daca chiar nu este alta varianta.
am facut odata o medie la cam cat ne ar costa analizele prenatale daca le pot spunec asa, pt ca dupa aceea sigur va mai fi tratamentul meu si al lui, doar ca ala n am idee cam cat ar fi, nu mai stiu excat dar oricum era destul, undeva la 1000 parca analizele mele, +- n si ale lui, parca nica macar la jumatate.
tre sa caut foaia sau sa refac inca odata, cand oi avea chef, nu acuma.....raceala care o am ,imi e de ajuns.
mersi.
Cheek Kiss

Costa mult analizele, asa e. Acum cand repetati spermograma o sa aiba o pauza de doar 3 zile, nu? Adica nici mai putin nici mai mult. Incearca sa ii spui sa nu mai bea cafea si alcool zilele astea macar.
LAURA0202
Scris: Tuesday, May 16, 2017 10:36 PM
Nivel

Andia wrote:

Eu aici trebuie sa adaug ceva destul de important. Cu cat astepti mai mult Laura, cu atat scade si calitatea ovocitelor si ajungi sa astepti sa isi revina soldateii lui si sa nu mai ai tu cu ce sa produci un bebe sanatos. Uneori imbatranirea ovocitelor se intampla si in mai putin de un an, scade brusc si AMH-ul care acum la tine este destul de bunicel. Si deja ai 33 de ani parca... Dar ce naiba vorbesc, ca eu am si mai mult si exact la asta ma gandesc, ca daca astept sa isi revina el nu o sa mai pot eu sa fac copii.... cu toate ca eu acum nu am probleme (cel putin asa a reiesit pana acum din analize).

Au fost multe fete care au patit asa.

Nu spun ca nu mai poti face copii la 40 de ani sa zicem. Dar nu poti sa stii daca esti tu cea norocoasa care e fertila pana mai tarziu!

Am o vecina care a ramas fara sa incerce la 42, deci se poate! Dar ea a avut noroc.

Andia, ai dreptate, si la mine is oarecum ok, inafara de alea hormonale, tre sa ajung si la un endocrinolog sa vad ce mi spune.
tu, cati ani ai? ca m am tot uitat dar n am vazut niciunde varsta ta-eram curioasa pt ca nu au toate fetele varsta la semnatura si eu una spun ca ar fi de pus, ca doar suntem numia femei aici si vb de ale noastre.

eu sa vad anul acesta daca si ce reusesc/reusim sa facem, pt ca si eu mi am zis ca maxim tre sa am un bobo pana la 35 de ani pt ca duèa varsta asta, deja sunt oarecum mai multe posibilitati la probleme de sanatate, inclusiv la nastere si .....ras
LAURA0202
Scris: Tuesday, May 16, 2017 10:37 PM
Nivel

Andia wrote:

Eu aici trebuie sa adaug ceva destul de important. Cu cat astepti mai mult Laura, cu atat scade si calitatea ovocitelor si ajungi sa astepti sa isi revina soldateii lui si sa nu mai ai tu cu ce sa produci un bebe sanatos. Uneori imbatranirea ovocitelor se intampla si in mai putin de un an, scade brusc si AMH-ul care acum la tine este destul de bunicel. Si deja ai 33 de ani parca... Dar ce naiba vorbesc, ca eu am si mai mult si exact la asta ma gandesc, ca daca astept sa isi revina el nu o sa mai pot eu sa fac copii.... cu toate ca eu acum nu am probleme (cel putin asa a reiesit pana acum din analize).

Au fost multe fete care au patit asa.

Nu spun ca nu mai poti face copii la 40 de ani sa zicem. Dar nu poti sa stii daca esti tu cea norocoasa care e fertila pana mai tarziu!

Am o vecina care a ramas fara sa incerce la 42, deci se poate! Dar ea a avut noroc.
Andia
Scris: Tuesday, May 16, 2017 10:40 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:

Andia, ai dreptate, si la mine is oarecum ok, inafara de alea hormonale, tre sa ajung si la un endocrinolog sa vad ce mi spune.
tu, cati ani ai? ca m am tot uitat dar n am vazut niciunde varsta ta-eram curioasa pt ca nu au toate fetele varsta la semnatura si eu una spun ca ar fi de pus, ca doar suntem numia femei aici si vb de ale noastre.

eu sa vad anul acesta daca si ce reusesc/reusim sa facem, pt ca si eu mi am zis ca maxim tre sa am un bobo pana la 35 de ani pt ca duèa varsta asta, deja sunt oarecum mai multe posibilitati la probleme de sanatate, inclusiv la nastere si .....ras

Eu am 35 momentan :D
LAURA0202
Scris: Tuesday, May 16, 2017 10:42 PM
Nivel

Andia wrote:
Laura, de ce ai pus pe graficul tau de temperaturi in data de 22 mai valoarea de 35,6 grade C ? Ca de aia arata asa dubios la tine, cand acum suntem abia in 16 mai.

hohot
multumesc de atentia data la graficului meu, cred ca a fost in dimineata aia cand mi a sunat alarma, am intins mana pe masuta si l am luat in gura----ras ---- termometrul, nu altceva sic
mi s a parut cam prea ciudata, si ma gandeam ca poate l am tinut prea putin in gura/sub limba, si l am luat inapoi hohot si .............
am adormit, pt ca termometrul ....era saracul cazut subt pat.
cine stie ce aveam eu cu data de 22 ?????????
hohot
am tot vazut graficul tau, pana ieri si parea bun, chiar daca n am scris, citeam din cand in cand, n am apucat sa ma uit inca odata la al tau dar .... poate ne dai o veste buna, ce zici?
am si sters de pe data de 22, mersi inca odata.
Cheek Kiss
campfire
LAURA0202
Scris: Tuesday, May 16, 2017 10:49 PM
Nivel

Andia wrote:

Desigur, evident ca slabeam dar chestiile alea le stiam si eu deja. Adica vroiam sa spunc a nu mi-a zis nimic nou, nimic revolutionar si ca daca as fi platit consultatia mi-ar fi parut rau de banii aruncati degeaba. Sunt curioasa ce afli tu la consultatia aia de metabolism balance. Dar stii ca metabolismul devina mai rapid in momentul in care faci sport in principal...

asta o stiu, ideea e ca ....mie alimentele, imi plac aproape toate, doar ca se pare ca, corpul meu face pe nebunul la ceva anume si chestia ii ca eu inca n am aflat, nu mi am dat seama de ce anume, lasand cola si glutenul deoparte.
nici nu mai vreau sa mi amintesc de cate simptome ciudate si de cat de rau imi era si dr nu gaseau nimika, inclusiv ameteala 24 din 24- ziceaib ca eu as fi baut ceva ras
saraca de mine, sunt astemica 1000%
urasc alcoolul
LAURA0202
Scris: Tuesday, May 16, 2017 10:56 PM
Nivel

Andia wrote:

Costa mult analizele, asa e. Acum cand repetati spermograma o sa aiba o pauza de doar 3 zile, nu? Adica nici mai putin nici mai mult. Incearca sa ii spui sa nu mai bea cafea si alcool zilele astea macar.

pauza de 4 zile , asa mi a recomandat si dr Grigoras. o sa am eu grija cat de cat.
deabia astept sa vad ce si cum va iesi analiza lui , a doua, si cand vom merge la urolog, ii voi face capul calendar sigur..... dar nu ma intereseaza chiar deloc, doar pt aia il si platim , nu? ras
oricum, el nu beau decat o singura cafae pe zi , dimineata, eu nici macar pe aia n o beau, fumez fara cafea si multi au ramas mirati cand au vazut ca eu nu beau cafea.
ras
LoreBb
Scris: Tuesday, May 16, 2017 10:58 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/16/2017
Andrele Multumesc fetelor@@love

Incerc sa fac maine un test beta hcg. Sper sa fie cu ochisori topai
LAURA0202
Scris: Tuesday, May 16, 2017 10:58 PM
Nivel

Andia wrote:

Eu am 35 momentan :D

multi inainte Andia. scuze daca te ai simtit cu ceva cand am zis ca eu am in cap sa am un bobo- inainte de 35 pt ca dupa aceea poate vor fi sau nu probleme.
computerlove
Andia
Scris: Tuesday, May 16, 2017 11:05 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:

multi inainte Andia. scuze daca te ai simtit cu ceva cand am zis ca eu am in cap sa am un bobo- inainte de 35 pt ca dupa aceea poate vor fi sau nu probleme.
computerlove

Multumesc la fel :))
Nici gand, ca eu una nu am o problema cu varsta mea, plus ca pana acum nu prea imi doream copii si nici acum nu-s 100% convinsa, mi-ar mai trebui cel putin 10 ani de libertate si fara responsabilitati de genul :)))

Si totusi, 4 zile e cam mult, ca imbatranesc spermatozoizii. Optim este 3 zile, pe bune. Si inainte de astea 3 zile este bine sa aveti cateva raporturi sexuale, adica sa nu aiba abstinenta prea mare zilele astea. Spun asta pt ca in graficul tau apare deja o perioada lunga de cand nu ati mai facut nimic. Deci faceti acum ce faceti si cu 3-4 zile inainte de spermograma va opriti.

Cand mergeti sa repetati?

Graficul meu e in limitele obisnuite pana vine iarasi menstra :P Cam asa e la mine dupa ovulatie, cu 36.8 si 37,2 ca variatie.
LAURA0202
Scris: Tuesday, May 16, 2017 11:17 PM
Nivel

Andia wrote:

Multumesc la fel :))
Nici gand, ca eu una nu am o problema cu varsta mea, plus ca pana acum nu prea imi doream copii si nici acum nu-s 100% convinsa, mi-ar mai trebui cel putin 10 ani de libertate si fara responsabilitati de genul :)))

Si totusi, 4 zile e cam mult, ca imbatranesc spermatozoizii. Optim este 3 zile, pe bune. Si inainte de astea 3 zile este bine sa aveti cateva raporturi sexuale, adica sa nu aiba abstinenta prea mare zilele astea.

Cand mergeti sa repetati?

Graficul meu e in limitele obisnuite pana vine iarasi menstra :P Cam asa e la mine dupa ovulatie, cu 36.8 si 37,2 ca variatie.

nici eu, nu i ca am vrut sau ca s convinsa 100 % un bobo dar ar trebui, cel putin buburuza asta a mea mica, nepotica de 1 an jumate ...... ma innebuneste de cat ii de dulce i de draguta, mai ales ca acuma da sa inceapa sa vb si imi zice tuti topai - iubita mea , ii ok ca i tusi. tutti frutti. Clap
oi vedea daca pot sa l ajut, sa nu aiba abstinenta prea mare,m macar sa nu mai stranut asa din 30 de secunde/ 1 min ras
dr a zis 4 zile, nici 3 si nici 5 , asa ca --- pe 23 mergem la analize, 22,21,20,19 ---lipsa. dar o sa avem noi grija- daca putem ras
Andia
Scris: Wednesday, May 17, 2017 12:02 AM
Nivel

I-auzi, profilul Torch se face gratuit cu trimitere de la medicul de familie.
Dana_
Scris: Wednesday, May 17, 2017 12:05 AM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
Andia wrote:
I-auzi, profilul Torch se face gratuit cu trimitere de la medicul de familie.

Da , maine merg si eu sa-l fac ...m-am programat de vreo 2 saptamani....In sfarsit analize pe care nu le platescras ca pe restu arunc caruta de baniCrazy
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.