Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| LoreBb wrote:Buna fetelor  . Imi doresc si eu tare,tare mult un bebe dar nu prea vrea sa vina.  Incercam de 4 luni dar degeaba (e putin dar mie mi se pare o vesnicie). Conform testelor de ovulatie luna asta am ovulat pe 5 mai, pe 13 mai am observat o mica pata de sange, pe 14 mai au mai curs cateva picaturi dar aveau o culoare rozalie. Urmatoare menstra trebuie sa fie pe 22 mai. Ooare sa fi fost sangerarea de nidare??? Nu vreau sa ma bucur prea repede si apoi sa fiu dezamagita. As face o analiza Beta Hcg dar ma gandesc ca poate e cam repede.
Poate fi, implantarea e intre 6 si 12 zile conform articolelor pe net.. acuma nu stiu ce sa zic. Un test ar trebui sa prinda deja, acum ai 3 zile de la sangerarea asta, dar sa faci dimineata si cu un test sensibil gen Viola sau altele de 10.. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| LoreBb wrote:Buna fetelor  . Imi doresc si eu tare,tare mult un bebe dar nu prea vrea sa vina.  Incercam de 4 luni dar degeaba (e putin dar mie mi se pare o vesnicie). Conform testelor de ovulatie luna asta am ovulat pe 5 mai, pe 13 mai am observat o mica pata de sange, pe 14 mai au mai curs cateva picaturi dar aveau o culoare rozalie. Urmatoare menstra trebuie sa fie pe 22 mai. Ooare sa fi fost sangerarea de nidare??? Nu vreau sa ma bucur prea repede si apoi sa fiu dezamagita. As face o analiza Beta Hcg dar ma gandesc ca poate e cam repede.
Buna Lore , bine ai venit! Se poate sa fi fost sangerearea de nidare . Incearca un test sau mai sigur fa un test beta zilele astea. Succes , sa fie cu ochisori |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| meme wrote:
daca dupa investigatii, ajungeti la deznodamantul asta, eu zic go for it! macar stiti directia pe care tre mers...insa cred ca e prea devreme sa va ganditi la fiv, trompele tale sunt ok, poate IUI e solutia...
ceau iubita,
nu s a pomenit de FIV ci doar de IUI si eu, tot inca mai sper sa reusesc natural dar ................ daca n ai cu ce............ atunci e normal ca sa se selecteze - soldatei buni si sa i bage la actiune... ii si o posibilitate ca sa fie dsarcina multipla dupa aceea,............ om vedea ce o fi.
|
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| LAURA0202 wrote:ceau iubita, nu s a pomenit de FIV ci doar de IUI si eu, tot inca mai sper sa reusesc natural dar ................ daca n ai cu ce............ atunci e normal ca sa se selecteze - soldatei buni si sa i bage la actiune... ii si o posibilitate ca sa fie dsarcina multipla dupa aceea,............ om vedea ce o fi.
Daca e sarcina multipla ...e de bine ca recuperezi , nu?
|
|

| LAURA0202 wrote:ceau iubita, nu s a pomenit de FIV ci doar de IUI si eu, tot inca mai sper sa reusesc natural dar ................ daca n ai cu ce............ atunci e normal ca sa se selecteze - soldatei buni si sa i bage la actiune... ii si o posibilitate ca sa fie dsarcina multipla dupa aceea,............ om vedea ce o fi.
Da da, e posibil sa fie multipla, am citit f multe cazuri si pe forumuri din afara. Ti-ar placea? |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| LAURA0202 wrote:Ai ?inut cont macar ce ceea ce era scris pe foile alea , care ti le a scos la imprimanta? Macar cât de cat?!
Evident ca nu! :))) vrei sa le caut sa ti le arat? :))) |
|
| Ilie Valentina-Alexandra wrote:
in a 3 a zi a cm
PROLACTINA = 691 µUI/mL [102 - 496]
Buna Alexandra. Mie mi-a zis medicul endocrinolog ca o prolactina marita de aprox 3 ori fata de valoarea maxima de referinta ar pune probleme, nu cam cat ai tu. Asta poate sa fie de la stres sau alti factori care or fi crescut-o in ziua respectiva. Dar exista si medicamente sau suplimente care o scad din ce am citit pe aici. |
|

| Laura, sa ma scuzi ca ma bag putin dar voiam sa iti spun ce am pe suflet. Esti foooarte rabdatoare ca dupa atatia ani inca sa eviti FIV, stiu ca iti doresti bebe si ca nu e usor oricum. Si ar fi minunat sa fie naturala conceptia, dar daca nu se poate sau sunt mai mici sansele si mai trec un an doi, chiar vrei sa mai astepti? Eu cred ca daca ar fi chiar asa dureroasa FIV cum te temi tu, nu stiu, siiigur vei uita. O vei tine minte atunci pe moment si primele 2 sapt pana la testul pozitiv, apoi naiba va mai sti ca a durut (asta daca chiar doare, am auzit ca nu mai mult.. dar na), la fel cum si majoritatea mamicilor nu mai stiu sau nu se gandesc des ca a durut nasterea. Ca atunci cand ne scoatem masele, atata ne stresam si poate doare atunci sau dupa, dar acuma mai conteaza? Plus ca daca logodnicul are ceva probleme la soldatei care nu se trateaza, sa intrebi macar doctorul daca mai asteptati sa se intample natural, mai sunt afectati de timp? E ceva contra cronometru, sa scada nr. lor sau ceva? Nu ma pricep la astea barbatesti, dar intreb ce as intreba si eu asa doctorul in situatia ta... Ca daca da, mai bine faci FIV sau orice e posibil sa ai bebe cu barbatul vietii tale decat sa tot scada sansele pe parcurs asteptand sa se intample natural.. acum poate ca e si scumpa procedura, dar ce mai conteaza, noi romanii ne facem credite pt concedii sau masini, pai pt sansa unui bebel, nu putem face? :) Sper sa nu te superi ce ti-am scris, am scris cu toata dorinta mea sa iti fie bine si sa te vad cu un test pozitiv si bebe la termen, ca 6-7 ani TTC cum ai la semnatura, ppppffff, e o groaza de timp scumpa. Pup |
|
| Andreea06 wrote:Laura, sa ma scuzi ca ma bag putin dar voiam sa iti spun ce am pe suflet. Esti foooarte rabdatoare ca dupa atatia ani inca sa eviti FIV, stiu ca iti doresti bebe si ca nu e usor oricum. Si ar fi minunat sa fie naturala conceptia, dar daca nu se poate sau sunt mai mici sansele si mai trec un an doi, chiar vrei sa mai astepti? Eu cred ca daca ar fi chiar asa dureroasa FIV cum te temi tu, nu stiu, siiigur vei uita. O vei tine minte atunci pe moment si primele 2 sapt pana la testul pozitiv, apoi naiba va mai sti ca a durut (asta daca chiar doare, am auzit ca nu mai mult.. dar na), la fel cum si majoritatea mamicilor nu mai stiu sau nu se gandesc des ca a durut nasterea. Ca atunci cand ne scoatem masele, atata ne stresam si poate doare atunci sau dupa, dar acuma mai conteaza? Plus ca daca logodnicul are ceva probleme la soldatei care nu se trateaza, sa intrebi macar doctorul daca mai asteptati sa se intample natural, mai sunt afectati de timp? E ceva contra cronometru, sa scada nr. lor sau ceva? Nu ma pricep la astea barbatesti, dar intreb ce as intreba si eu asa doctorul in situatia ta... Ca daca da, mai bine faci FIV sau orice e posibil sa ai bebe cu barbatul vietii tale decat sa tot scada sansele pe parcurs asteptand sa se intample natural.. acum poate ca e si scumpa procedura, dar ce mai conteaza, noi romanii ne facem credite pt concedii sau masini, pai pt sansa unui bebel, nu putem face? :) Sper sa nu te superi ce ti-am scris, am scris cu toata dorinta mea sa iti fie bine si sa te vad cu un test pozitiv si bebe la termen, ca 6-7 ani TTC cum ai la semnatura, ppppffff, e o groaza de timp scumpa. Pup
Eu aici trebuie sa adaug ceva destul de important. Cu cat astepti mai mult Laura, cu atat scade si calitatea ovocitelor si ajungi sa astepti sa isi revina soldateii lui si sa nu mai ai tu cu ce sa produci un bebe sanatos. Uneori imbatranirea ovocitelor se intampla si in mai putin de un an, scade brusc si AMH-ul care acum la tine este destul de bunicel. Si deja ai 33 de ani parca... Dar ce naiba vorbesc, ca eu am si mai mult si exact la asta ma gandesc, ca daca astept sa isi revina el nu o sa mai pot eu sa fac copii.... cu toate ca eu acum nu am probleme (cel putin asa a reiesit pana acum din analize).
Au fost multe fete care au patit asa.
Nu spun ca nu mai poti face copii la 40 de ani sa zicem. Dar nu poti sa stii daca esti tu cea norocoasa care e fertila pana mai tarziu!
Am o vecina care a ramas fara sa incerce la 42, deci se poate! Dar ea a avut noroc. |
|
| Laura, de ce ai pus pe graficul tau de temperaturi in data de 22 mai valoarea de 35,6 grade C ? Ca de aia arata asa dubios la tine, cand acum suntem abia in 16 mai. |
|

| Dana_ wrote:Daca e sarcina multipla ...e de bine ca recuperezi , nu?
Hmmmmmm exact cum glumeam odata cu al meu, ca daca ii sa iasa doi,unul am grija eu si pe celalalt il pun in brate lui sa aiba grija de el.... dar nici la mine in familie, nici la el, nu au fost gemeni si ........... n o sa fim noi primii sa dam startul |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/17/2016 Mesaje: 400
| DianaM wrote:Ma fetelor eu iar sunt ciudatenia naturii  . Dupa ce ca a intarziat 6 zile, mi-a venit si m-a tinut fix 2 zile, nici macar alea incheiate...Duminica pe seara si ieri iar de azi dimineata nu mai am nimic. Ca si cantitate a fost destul de putin, la inceput rosu cu niste mici chegulete si apoi maroniu dar doar pe hartia igienica. Burta m-a durut duminica cateva ore si atat. A mai patit careva sau numai eu sunt defecta? Diana si la mine menstra e destul de slaba cantitativ fata de celelalte luni, si eu imi pun un semn de intrebare de la ce o fi oare asa putina si usor maronie! |
|

| Andreea06 wrote:Da da, e posibil sa fie multipla, am citit f multe cazuri si pe forumuri din afara. Ti-ar placea?
Nu stiu daca chiar mi ar placea dar daca ar fi o fata si un baiat ..... atunci da, mi ar placea numai ca nu putem alege noi. e gen ...dai cu zarul si nu sti ce o sa iasa |
|

| Andia wrote:
Evident ca nu! :))) vrei sa le caut sa ti le arat? :)))
n ai de ce. ideea era ca daca tineai cont cat de cat .... probabil ca ai fi dat deja jos ceva kg, nu crezi?
eu, o sa incerc sa ajung la metabolism balance ca sa vad ca idee ce mi spune.
|
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| monica maria wrote: Diana si la mine menstra e destul de slaba cantitativ fata de celelalte luni, si eu imi pun un semn de intrebare de la ce o fi oare asa putina si usor maronie!
Pai sincer nu cred ca are de la ce sa fie decât de la progesteron. Cu ce ai facut stimulare? Stiu ca unele medicamente pt stimulare subtiaza endometrul... La mine a tinut fix 24 ore. Tu ai doar maroniu? Ca la mine a fost si rosu si apoi s-a transformat in maroniu. |
|
|