Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Ma fetelor eu iar sunt ciudatenia naturii . Dupa ce ca a intarziat 6 zile, mi-a venit si m-a tinut fix 2 zile, nici macar alea incheiate...Duminica pe seara si ieri iar de azi dimineata nu mai am nimic. Ca si cantitate a fost destul de putin, la inceput rosu cu niste mici chegulete si apoi maroniu dar doar pe hartia igienica. Burta m-a durut duminica cateva ore si atat. A mai patit careva sau numai eu sunt defecta? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Madalina, imi pare tare rau scumpa... Chiar nu stiam ca avionul e asa periculos, am crezut ca doar pe vremuri genul, ca acum is mai performante si e ok cum fac ei presiunea in cabina.. Ai zburat mult? Parca erai in italia nu? Deci nu tre sa fi fost mult...
Eu zbor in prima sapt din iulie, o sa am 18-19s, mi-a zis doctorita ca e ok, m-a intrebat doar unde ca si distanta, ca spera ca nu in SUA, si i-am zis ca nuuuu... turcia, e o ora si jumatate si atata, apoi stau cuminte in Cluj. Nici la drumuri lungi cu masina nu ma mai inham. Ce e mai mult de 3h, nu o sa suport sa stau atata in masina. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/13/2017 Mesaje: 382
| DianaM wrote:Ma fetelor eu iar sunt ciudatenia naturii  . Dupa ce ca a intarziat 6 zile, mi-a venit si m-a tinut fix 2 zile, nici macar alea incheiate...Duminica pe seara si ieri iar de azi dimineata nu mai am nimic. Ca si cantitate a fost destul de putin, la inceput rosu cu niste mici chegulete si apoi maroniu dar doar pe hartia igienica. Burta m-a durut duminica cateva ore si atat. A mai patit careva sau numai eu sunt defecta? Di, am patit si eu acelasi lucru luna trecuta, doctora mi a spus ca nedezvoltandu se endometrul aproape deloc, nu o sa am menstr cine stie ce si asa a fost... |
|

| Andruu wrote: Di, am patit si eu acelasi lucru luna trecuta, doctora mi a spus ca nedezvoltandu se endometrul aproape deloc, nu o sa am menstr cine stie ce si asa a fost...
Inseamna ca cele trei luni de Duphaston au cam fost in zadar....cu toate ca primele doua luni a fost super ok, luna trecuta m-a tinut vreo 6 zile... |
|

| DianaM wrote:Ma fetelor eu iar sunt ciudatenia naturii  . Dupa ce ca a intarziat 6 zile, mi-a venit si m-a tinut fix 2 zile, nici macar alea incheiate...Duminica pe seara si ieri iar de azi dimineata nu mai am nimic. Ca si cantitate a fost destul de putin, la inceput rosu cu niste mici chegulete si apoi maroniu dar doar pe hartia igienica. Burta m-a durut duminica cateva ore si atat. A mai patit careva sau numai eu sunt defecta?
Eu asta numesc ca te strezi pe chestii care n-ar trebui... nu mai analiza atata fiecare chestiuta din ciclu.Si eu mai pateam sa ma tina 3 zile, uneori 2 zile si apoi a 3a asa random f putin de nu stiam sa mai tin absorbant normal, sa pun doar protej slip.... la fel pateam sa imi vina 3 luni la 28-29 zile si alteori la 31-35 zile si o tura chiar la 44 zile. Ia pauza aceea cum ai zis, de la doctori si alte cele, lasa stresul si vezi ce faci cu sesiunea sa ne vii cu 10 pe linie |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| pfoaaaii.. parca nu eram deja stresata..am aflat azi ca socrii vor sa se "reintoarca" in IT saptamana viitoare, cu tot cu cumnata'mea... ADIO intimitate!!!!! |
|

Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| Andreea06 wrote:Madalina, imi pare tare rau scumpa... Chiar nu stiam ca avionul e asa periculos, am crezut ca doar pe vremuri genul, ca acum is mai performante si e ok cum fac ei presiunea in cabina.. Ai zburat mult? Parca erai in italia nu? Deci nu tre sa fi fost mult...
Eu zbor in prima sapt din iulie, o sa am 18-19s, mi-a zis doctorita ca e ok, m-a intrebat doar unde ca si distanta, ca spera ca nu in SUA, si i-am zis ca nuuuu... turcia, e o ora si jumatate si atata, apoi stau cuminte in Cluj. Nici la drumuri lungi cu masina nu ma mai inham. Ce e mai mult de 3h, nu o sa suport sa stau atata in masina.
Eu aveam 27 s si mi.a spus ca e ok pana la 32 de saptamani sa zbor , ca nu afecteaza, dar sunt pareri pro si contra, sunt si doctori care interzic zborul, total... Cum noua la decolare/aterizare ne afecteaza presiunea urechide se le simtim infundate, la fel si burta se unfla (eu nu am simtit asta, sau ca e mai tare, doar ca incepuse saI miste foarte tare bebe) si mi s.a explicat ca si pe ei ii afecteaza presiunea , chiar daca sunt in burta. Sincer acum.nici la ,5 saptamani nu as mai zbura cu avionul,.a fost incomoda, amorteam, chiar de eram doar eu cu sotul pe 3 locuri, ma intindeam, dar tot ma simteam rau... Si cand mergem la munte cu masina, daca ai bagat se seama cum face stucla de apa plata, se unfla putin, acelasi efect e si cand zbori gravida cu avionul. |
|

| Andreea06 wrote:Eu asta numesc ca te strezi pe chestii care n-ar trebui... nu mai analiza atata fiecare chestiuta din ciclu.Si eu mai pateam sa ma tina 3 zile, uneori 2 zile si apoi a 3a asa random f putin de nu stiam sa mai tin absorbant normal, sa pun doar protej slip.... la fel pateam sa imi vina 3 luni la 28-29 zile si alteori la 31-35 zile si o tura chiar la 44 zile. Ia pauza aceea cum ai zis, de la doctori si alte cele, lasa stresul si vezi ce faci cu sesiunea sa ne vii cu 10 pe linie
Pauza o iau oricum ar fi, nu e vorba de asta dar mi se pare normal sa ma ingrijorez cand vad chestii de genul asta. Eu am facut un tratament pentru ca imi venea menstruatia in cantitati mici si e frustant sa vezi ca doua luni e totul in regula si in ultima luna sa o dai in bara. Cred ca fiecare dintre noi isi cunoaste cat de cat organismul incat sa isi dea seama cand ceva nu e in regula. |
|

| MadaMadalyna wrote:
Eu aveam 27 s si mi.a spus ca e ok pana la 32 de saptamani sa zbor , ca nu afecteaza, dar sunt pareri pro si contra, sunt si doctori care interzic zborul, total... Cum noua la decolare/aterizare ne afecteaza presiunea urechide se le simtim infundate, la fel si burta se unfla (eu nu am simtit asta, sau ca e mai tare, doar ca incepuse saI miste foarte tare bebe) si mi s.a explicat ca si pe ei ii afecteaza presiunea , chiar daca sunt in burta. Sincer acum.nici la ,5 saptamani nu as mai zbura cu avionul,.a fost incomoda, amorteam, chiar de eram doar eu cu sotul pe 3 locuri, ma intindeam, dar tot ma simteam rau... Si cand mergem la munte cu masina, daca ai bagat se seama cum face stucla de apa plata, se unfla putin, acelasi efect e si cand zbori gravida cu avionul.
Of, sper sa fie totul bine.. Da clar, nici eu nu as mai zbura in locul tau... Peste tot am citit ca e ok in al doilea trimestru, ca in primul oricum e mai rau cu greturile si alte cele, in ultimul e de evitat, se stie. Am vazut, si punga de pufuleti era toata umflata.. Tu ai zburat 2h? |
|

| Aura, suntem alaturi de tine! Stim ca iti este greu dar trebuie sa fii puternica sa poti depasi acest moment! Daca poti si te simti in stare da-ne un semn sa stim ca esti bine! |
|

| DianaM wrote:
Pauza o iau oricum ar fi, nu e vorba de asta dar mi se pare normal sa ma ingrijorez cand vad chestii de genul asta. Eu am facut un tratament pentru ca imi venea menstruatia in cantitati mici si e frustant sa vezi ca doua luni e totul in regula si in ultima luna sa o dai in bara. Cred ca fiecare dintre noi isi cunoaste cat de cat organismul incat sa isi dea seama cand ceva nu e in regula.
Si asta e asa, dar nu stiu daca e o regula, in sensul cand se considera ca e putin? 2 zile e putin? Stiu multe femei cu menstruatie de 5 zile de ex. si mereu sunt surprinse si invidioase probabil in sensul bun ca eu am 3 zile max, iar uneori a 3a zi e chiar asa ceva picaturi la cateva ore. Intreaba de doctor daca te simti mai linistita, la telefon, ce poate fi de s-a schimbat in luna asta si daca e normal sau nu. Poate e in regula.
"Perioada mentruatiei In prima zi a ciclului menstrual, epiteliul ce captuseste la interior uterul (endometrul) incepe sa se desprinda de pe peretele uterin. Acest moment este marcat de inceputul sangerarilor vaginale (menstruatia). Durata normala a menstruatiei este de 2 pana la 7 zile. Majoritatea cantitatii de sange se pierde in primele 3 zile ale menstruatiei. Tot in aceasta perioada femeile pot avea crampe la nivelul pelvisului, picioarelor si spatelui. Crampele pot fi moderate sau severe. Ele au ca mecanism fiziopatogenic contractiile uterine, care contribuie la desprinderea endometrului. In general, toate simptomele premestruale resimtite de femei vor disparea in aceste prime zile ale ciclului menstrual. " |
|

| Andreea06 wrote: Si asta e asa, dar nu stiu daca e o regula, in sensul cand se considera ca e putin? 2 zile e putin? Stiu multe femei cu menstruatie de 5 zile de ex. si mereu sunt surprinse si invidioase probabil in sensul bun ca eu am 3 zile max, iar uneori a 3a zi e chiar asa ceva picaturi la cateva ore. Intreaba de doctor daca te simti mai linistita, la telefon, ce poate fi de s-a schimbat in luna asta si daca e normal sau nu. Poate e in regula.
"Perioada mentruatiei In prima zi a ciclului menstrual, epiteliul ce captuseste la interior uterul (endometrul) incepe sa se desprinda de pe peretele uterin. Acest moment este marcat de inceputul sangerarilor vaginale (menstruatia). Durata normala a menstruatiei este de 2 pana la 7 zile. Majoritatea cantitatii de sange se pierde in primele 3 zile ale menstruatiei. Tot in aceasta perioada femeile pot avea crampe la nivelul pelvisului, picioarelor si spatelui. Crampele pot fi moderate sau severe. Ele au ca mecanism fiziopatogenic contractiile uterine, care contribuie la desprinderea endometrului. In general, toate simptomele premestruale resimtite de femei vor disparea in aceste prime zile ale ciclului menstrual. "
Pe mine ma tine de cand mi-a venit ciclul la 11 ani minim 6 zile. Chiar erai norocoasa cu cele 3 zile.... |
|

Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| Andreea06 wrote:
Of, sper sa fie totul bine.. Da clar, nici eu nu as mai zbura in locul tau... Peste tot am citit ca e ok in al doilea trimestru, ca in primul oricum e mai rau cu greturile si alte cele, in ultimul e de evitat, se stie. Am vazut, si punga de pufuleti era toata umflata.. Tu ai zburat 2h?
Da, o ora si 50 de minute a durat zborul. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/13/2016 Mesaje: 26
| Salutare fetele.O intrebare daca se poate.cum sa ajung la burtici?) |
|

| Alina91 wrote:Salutare fetele.O intrebare daca se poate.cum sa ajung la burtici?)
Asta e topicul: http://forum.7p.ro/Gravidutzele-noastre-dragi---39.aspx?g=posts&t=17989&find=unread |
|
|