Clubul aspirantelor - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sofia28
Scris: Monday, May 15, 2017 6:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/26/2017
Inawar wrote:

felicitari! in a ce zi de cm ai facut beta?
e bine ca s-a dublat, inseamna ca e in levolutie.

Primul beta in a 27-a zi ?i al doilea în a 29-a zi.
Valorile le-am scris la primul beta.eu am înțeles că mă încadrez in săptămâni....Sper sa nu fie prea puțin.acum nu mai am dureri de sâni...Ceea ce mă cam ingrijoreaza :(
Inawar
Scris: Monday, May 15, 2017 6:43 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/14/2016
sofia28 wrote:

Valorile le-am scris la primul beta.eu am în?eles ca ma încadrez in saptamâni....Sper sa nu fie prea pu?in.acum nu mai am dureri de sâni...Ceea ce ma cam ingrijoreaza :(

E bine, stai linistita, numai ce s-a asezat de putin timp.
Pe mine sanii nu m-au durut constant, zile si zile. Depinde de organismul fiecaruia.
Cheek Kiss
zgubyro
Scris: Monday, May 15, 2017 7:26 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/18/2017
sofia28 wrote:

Valorile le-am scris la primul beta.eu am în?eles ca ma încadrez in saptamâni....Sper sa nu fie prea pu?in.acum nu mai am dureri de sâni...Ceea ce ma cam ingrijoreaza :(

Si in ce zi ai avut ovulatia ? Scuze dar sunt curioasa de numarul de zile :)
Andia
Scris: Monday, May 15, 2017 9:03 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
LAURA0202 mai esti supi? Stii ca nu ne face bine sa fim suparate si stresate. Hai intoarce-te, serios, imi cer scuze ca am fost rea, doar vroiam sa nu te mai stresezi atat de fiece chestie cand probabil esti sanatoasa tun DistanceKiss
LAURA0202
Scris: Monday, May 15, 2017 9:12 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
buna fetelor,
scuzati ma dar am nevoie de o informatie .... daca stiti careva.... ca mi s au lungity ochii cautand dupa o postare de a mea, unde era vorba de metablism , iti face o anliza din care iese cat % ii grasime, apa si masa musculara........ m am tot dus in spate de .......... dar nu reusesc sa o gasesc. nu mai am linkul si nu l am scris niciunde dar stiu ca v am intrebat si pe voi cam ce idee ati avea si daca a mai facut cineva----- multumesc mult.

"iau o pauza- poate pt putin sau poate 4ever---NuStiu NuStiu NuStiu
sunt racita cobza, si i dau pe ceaiuri calde si pliculete de ala de la farmacie-sperand ca mi va trece. nasul meu e tot rosu de la cat de mult am folosit servetelele. asta este.."
Va doresc o seara cat mai placuta.
bye
Andia
Scris: Monday, May 15, 2017 9:23 PM
Nivel

LAURA0202
Scris: Monday, May 15, 2017 9:31 PM
Nivel

Andia wrote:

Aici era, la pagina 113 parca.

multumesc mult Andia.
o seara buna tuturor
Andreea06
Scris: Monday, May 15, 2017 9:33 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
sofia28 wrote:

Mai bine te consideri norocoasa. Eu nu am greturi sau ameteli, n-am avut deloc, doar somnolenta, pipi des, foame de tre sa rontai ceva la fiecare 2h. Da-ti seama daca m-as stresa ca de ce n-am vomitat deloc... :) be happy. Si pana la ceva simptome mai grave gen sangerari rosii doamne fereste, ia si te bucuraaaa si stai linistita si ai grija de tine sa nu racesti. Spala bine legumele, fructele, fereste-te de oua crude si fructe de mare si am atat asa in mare.Cheek Kiss
Andreea06
Scris: Monday, May 15, 2017 9:36 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
LAURA0202 wrote:
buna fetelor,
scuzati ma dar am nevoie de o informatie .... daca stiti careva.... ca mi s au lungity ochii cautand dupa o postare de a mea, unde era vorba de metablism , iti face o anliza din care iese cat % ii grasime, apa si masa musculara........ m am tot dus in spate de .......... dar nu reusesc sa o gasesc. nu mai am linkul si nu l am scris niciunde dar stiu ca v am intrebat si pe voi cam ce idee ati avea si daca a mai facut cineva----- multumesc mult.

"iau o pauza- poate pt putin sau poate 4ever---NuStiu NuStiu NuStiu
sunt racita cobza, si i dau pe ceaiuri calde si pliculete de ala de la farmacie-sperand ca mi va trece. nasul meu e tot rosu de la cat de mult am folosit servetelele. asta este.."
Va doresc o seara cat mai placuta.
bye

Sotul meu are o programare vinerea asta la asa ceva cred.. m-a rugat sa il programez cand a citit pe fb despre Metabolic Balance - Dr. Oana Munteanu, avea reviews si tot si vrea sa incerce sa vada ce ii zice. Iti scriu apoi impresii daca vrei :)
Andia
Scris: Monday, May 15, 2017 9:39 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Sotul meu are o programare vinerea asta la asa ceva cred.. m-a rugat sa il programez cand a citit pe fb despre Metabolic Balance - Dr. Oana Munteanu, avea reviews si tot si vrea sa incerce sa vada ce ii zice. Iti scriu apoi impresii daca vrei :)

Vreau si eu! :)) Eu am fost la nutritionist si m-a pus pe un cantar unde exact asta masura, cata masa musculara am cica, cata grasime, cata apa, etc... si apoi mi-a scos la imprinata doua foi cu ce am voie si ce nu am voie sa mananc si m-a trimis la plimbare, cica sa ne vedem peste o luna sau doua de dieta. Wow... bine ca era inclusa consultatia in abonament ca altfel eram super dezamagita. Pana si la sala au cantar de genul ala si iti face o analiza corporala de genul...
Alina91
Scris: Monday, May 15, 2017 9:54 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/13/2016
Salutare fetelor.Astazi am facut beta.
E 24.4.
LAURA0202
Scris: Monday, May 15, 2017 10:04 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

mi a zis si mie la telefon cam ce si cum, doar ca tura asta .... nu stiu daca mai am ceva bani in plus si asa ca ... tura viitoare, sigur voi merge.
din ce mi a zis, pare super ok, se aseamana putin cu o analiza la care am fost acum vreo 3-4 ani in Italia, la dietolog parca.
aici ii bine ca am inteles ca va face o analiza in fuctie de corpul tau sa vada cum reactioneazxa cu fiecare alimemt in partea sau ceva de genul reactie chimica.
daca vrei sa mi lasi scris - multumesc de acuma.
oricum , eu luna viitoare cand ajung in Italia, voi face o alta analiza, tot unde am facut pt a vedea intoleranta la lattosio/lactate si exact cum ma asteptam, n am nimika. cu toate ca eu nu beau lapte deloc, nu mi place; de mica, nici de la mama , cand trebuia sa mai sug..... nu mai vroiam si ea saraca .... se chinuia sa scape de laptele ala cumva cumva, pe vremea aia nu cred ca erau aparute acele pompe speciale pt femeile gravide de care am auzit....
Cheek Kiss
LAURA0202
Scris: Monday, May 15, 2017 10:06 PM
Nivel

Andia wrote:

Vreau si eu! :)) Eu am fost la nutritionist si m-a pus pe un cantar unde exact asta masura, cata masa musculara am cica, cata grasime, cata apa, etc... si apoi mi-a scos la imprinata doua foi cu ce am voie si ce nu am voie sa mananc si m-a trimis la plimbare, cica sa ne vedem peste o luna sau doua de dieta. Wow... bine ca era inclusa consultatia in abonament ca altfel eram super dezamagita. Pana si la sala au cantar de genul ala si iti face o analiza corporala de genul...

Andia , uita te pe link ul ce m ai ajutat tu sa l gasesc. e excat chestia aia. eu am vb la tel si e din Timisoara - chestie care mi convine.
computerlove
Andia
Scris: Monday, May 15, 2017 11:33 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:

mi a zis si mie la telefon cam ce si cum, doar ca tura asta .... nu stiu daca mai am ceva bani in plus si asa ca ... tura viitoare, sigur voi merge.
din ce mi a zis, pare super ok, se aseamana putin cu o analiza la care am fost acum vreo 3-4 ani in Italia, la dietolog parca.
aici ii bine ca am inteles ca va face o analiza in fuctie de corpul tau sa vada cum reactioneazxa cu fiecare alimemt in partea sau ceva de genul reactie chimica.
daca vrei sa mi lasi scris - multumesc de acuma.
oricum , eu luna viitoare cand ajung in Italia, voi face o alta analiza, tot unde am facut pt a vedea intoleranta la lattosio/lactate si exact cum ma asteptam, n am nimika. cu toate ca eu nu beau lapte deloc, nu mi place; de mica, nici de la mama , cand trebuia sa mai sug..... nu mai vroiam si ea saraca .... se chinuia sa scape de laptele ala cumva cumva, pe vremea aia nu cred ca erau aparute acele pompe speciale pt femeile gravide de care am auzit....
Cheek Kiss

DA, o sa ma uit pe linkul ala cu toate ca sigur nu ma duc pt ca nu prea cred in chestiile alea.

Apropo de intoleranta la gluten si lactoza, tocmai ce citeam zilele astea ca daca o persoana care nu are intoleranta renunta sa mai consume alimente cu gluten sau lactoza, devine intolerant si apar probleme. Totul trebuie consumat cu moderatie dar nu exclus de tot pentru ca fiecare are rostul lui in alimentatia noastra.
Dana_
Scris: Monday, May 15, 2017 11:36 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
Alina91 wrote:
Salutare fetelor.Astazi am facut beta.
E 24.4.

Felicitari!dance Bravoo
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.