Clubul aspirantelor - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
DianaM
Scris: Monday, May 15, 2017 1:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/5/2016
Andia
Scris: Monday, May 15, 2017 2:13 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Oare zborul cu avionul afecteaza in vreun fel implantarea? :)
sofia28
Scris: Monday, May 15, 2017 2:46 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/26/2017
Rox4n1k4 wrote:

Felicitari!! Sarcina usoara iti doresc! computerlove topai
Ce simptome ai avut inainte de toate astea? Sau nu ai prea avut.. ne poti povesti din experienta ta poate ne va ajuta pe viitoarele mamici majoreta

Mul?umesc fetelor,sper sa fie totul bine.miam urmarit ovula?ia cu teste de ovula?ie ?i am fost atenta la secre?ie.am bebelit în ziua testului pozitiv de ovula?ie.apoi am a?teptat ras in afara durerilor de sâni pe care leam avut tot timpul înainte de rozi am fost tare lini?tita ?i bine dispusa ceea ce mi-a dat de banuit deoarece de obicei sunt ca ?i cutia Pandorei Crazy o deschizi ?i nu ?ti ce gase?ti :))) nervi,deprimare,suparare.si înca in lucru important:nu am fost stresata,m-am lasat dusa de val,deja eram pregatita sa îmi fac analizele hormonale luna asta ?i chiar sa ma duc la un control sa întreb daca a? fi putut incerca profecund.
sofia28
Scris: Monday, May 15, 2017 2:48 PM
Nivel

Alina91 wrote:
Feteleeer.nu am avut rabdareee.am facut teeest.doamne...e o linie palaaa...cum sa pun poza de pe telefon???nu mi se primeste

Felicitari Love
Andia
Scris: Monday, May 15, 2017 2:48 PM
Nivel

sofia28 wrote:

Mul?umesc fetelor,sper sa fie totul bine.miam urmarit ovula?ia cu teste de ovula?ie ?i am fost atenta la secre?ie.am bebelit în ziua testului pozitiv de ovula?ie.apoi am a?teptat ras in afara durerilor de sâni pe care leam avut tot timpul înainte de rozi am fost tare lini?tita ?i bine dispusa ceea ce mi-a dat de banuit deoarece de obicei sunt ca ?i cutia Pandorei Crazy o deschizi ?i nu ?ti ce gase?ti :))) nervi,deprimare,suparare.si înca in lucru important:nu am fost stresata,m-am lasat dusa de val,deja eram pregatita sa îmi fac analizele hormonale luna asta ?i chiar sa ma duc la un control sa întreb daca a? fi putut incerca profecund.

Felicitari! newclap oh, si pt Alina!!
Andreea06
Scris: Monday, May 15, 2017 2:56 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Sofia, iti scrisesem in privat dar acum mi-am dat seama ca nu ai 50 postari si poate nu primesti..
Ziceam ca te poti programa la eco la 6 sapt, ca mai devreme nu stiu daca se vede ceva, poate doar sacul gestational f mic oricum (pe la 5s), dar la 6 e numai bine.. si atunci se confirma si ca e intrauterina si tot.
Si daca nu ai rabdare pana atunci, poti sa mai faci un beta dar nu la 48h, ci mai incolo la 4 sau 6 zile de la ultimul, ca poti calcula daca a crescut corect.

Cheek Kiss
Andruu
Scris: Monday, May 15, 2017 2:59 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/13/2017
Andia wrote:
Oare zborul cu avionul afecteaza in vreun fel implantarea? :)

pe alte forumuri in care fetele discutau despre FIV-uri nu despre o conceptie naturala,scriau ca ar fi de evitat zborul cu avionul chiar si un drum lung ... acum, cred ca, la fel ca si in alte cazuri, difera foarte mult de la organism la organism si cat de rezistente suntem la schimbarile de altitudine...
Andia
Scris: Monday, May 15, 2017 3:04 PM
Nivel

Andruu wrote:

pe alte forumuri in care fetele discutau despre FIV-uri nu despre o conceptie naturala,scriau ca ar fi de evitat zborul cu avionul chiar si un drum lung ... acum, cred ca, la fel ca si in alte cazuri, difera foarte mult de la organism la organism si cat de rezistente suntem la schimbarile de altitudine...

Multumesc. Nu prea am cum sa evit, sper sa nu fie o problema.
meme
Scris: Monday, May 15, 2017 3:35 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/26/2016
Andia wrote:

Multumesc. Nu prea am cum sa evit, sper sa nu fie o problema.

va fi bine, draguto :* daca e sa fie, va fi :*
Inawar
Scris: Monday, May 15, 2017 4:01 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
sofia28 wrote:
buna fetele, primul beta a fost 20,2...si al doilea beta tocmai ce lam primit...e facut la 48 de ore...45,57.e ok?asa trebuia sa se dubleze?

felicitari! in a ce zi de cm ai facut beta?
e bine ca s-a dublat, inseamna ca e in evolutie.
Andia
Scris: Monday, May 15, 2017 4:59 PM
Nivel

[quote=meme]

va fi bine, draguto :* daca e sa fie, va fi :*[/qute]

DistanceKiss
AlexandraRr
Scris: Monday, May 15, 2017 5:27 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Andruu wrote:

imi pare rau sa aud asta! din pacate erorile astea de laborator ne costa pe noi multe emotii! pale

Exact, si emotii si sperante. O sa mai incercam, astept sa imi vina totusi CM, pe 24 tocmai am programarea la medic, sper pana atunci sa vina, este prima data cand imi intarzie , sper sa nu fie probleme uff
AlexandraRr
Scris: Monday, May 15, 2017 5:40 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
meme wrote:

heiii, imi pare rau, au gresit de la laborator? cum e posibil? te face sa treci prin niste emotii...of of

Am fost la alt laborator astazi pentru ca era ciudata valoarea aia, nici negativ dar nici pozitiv de asta am decis sa fac in alta parte, macar acum stiu clar. Ciudat, analizele astea ar trebui sa ne ajute, nu sa ne faca sa ne punem mai multr intrebari si sa ne imaginam tot felul de situatii. La un test de sarcina din urina mai inteleg rezultate fals pozitive sau negative, dar la sange nu ma asteptam. Clar nu voi mai face acolo analize :)) Acum astept sa merg la doctor sa vedem care a fost cauza intarzierii menstruatiei pentru ca e prima data de la varsta de 14 ani cand intarzie, poate din cauza programului mai aglomerat de la munca. Nu ma mai stresez de acum :)))Blushing
Rox4n1k4
Scris: Monday, May 15, 2017 5:40 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/25/2017
sofia28 wrote:

Durere de sani ai avut cu cat inainte de data estimata a cm? Sau la cat timp dupa ovulatie au aparut simptomele? Nici eu nu ma stresez dar si eu m-am luat prima luna dupa testele de ovulatie si sunt curioasa...majoreta Ma gandeam mai bine sa opresc tratamentul cu vitex pana peste 2 saptamani.. oare are ceva? Pt siguranta..
sofia28
Scris: Monday, May 15, 2017 6:10 PM
Nivel

Andreea06 wrote:
Sofia, iti scrisesem in privat dar acum mi-am dat seama ca nu ai 50 postari si poate nu primesti..
Ziceam ca te poti programa la eco la 6 sapt, ca mai devreme nu stiu daca se vede ceva, poate doar sacul gestational f mic oricum (pe la 5s), dar la 6 e numai bine.. si atunci se confirma si ca e intrauterina si tot.
Si daca nu ai rabdare pana atunci, poti sa mai faci un beta dar nu la 48h, ci mai incolo la 4 sau 6 zile de la ultimul, ca poti calcula daca a crescut corect.

Cheek Kiss

Mul?umesc de informa?ii.am sa mai fac un beta ?i numai în data de 29 cred ca am sa ma duc când a? avea deja 6sapt ?i ceva
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.