Clubul aspirantelor - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lili Eu
Scris: Thursday, August 3, 2017 9:23 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
LAURA0202 wrote:

Ceau draguto Cheek Kiss
Ma bucur ca esti bine. :-( in seara asta ........ , n am avut cu cine va i rupt de oboseala .
Cray
Aseara am avut treaba oricum si am avut si o minidiscutie cu el inainte sa adoarma, a re?inut ce i a zis si dr urolog, ca o zi da,una ba, si a raspuns si la întrebarea mea cu faza zi de zi , ar fi mai bine dar daca nu se poate ...pt ca si dr ul doar vazându l de doua ori, la distan?a de o luna , a zis ca se vede fata lui ca i obosit, l a si daca doarme destul si .... mi a zis o si el,ii ok ca nu are probleme în partea aia dar oboseala lui?! Cray
Is de acord cu el la faza asta,asa ca în seara asta n am mai insistat ca sa l conving pt ca daca i obosit ......
Am vazut pe propria piele ca daca nu face pe nebunu " dnul bula " .... i se pune cate un carcel. ....de n aveti idee ce înseamna asta ,eu multumesc la Dumnezeu ca nu prea am avut dea face cu carceii.... asta este....
Maine seara pt ca pleaca dimineata la 8 si vine seara târziu acasa dar recuperam mâine seara . Ar fi z11-z13-z15 indicat si daca se va putea si intre ele , mai bine. Î am trimis mail dr si sa vad diminea?a ce mi raspunde. Sigur ca o sa iau ceva pt ca ....chiar nu vreau ca din cauza durerilor mele sa nu putem face nimica.
Plec pe 10 si ma întorc pe 19.....
-deci nu o sa stau mult timp plecata si ....oricum ar fi , cred ca voi sta dupa aceea , macar o luna întreaga si daca nu se prinde nimica luna asta , Hands sa fie una din lunii le viitoare -TREBUIE SI PRESIMT CA VA FI ANUL ASTA.
Hands
O sa folosesc în continuare supozitoarele alea antiinflamatoare care le am de la Petro?ani , mai am înca pt ca zilele când am baut sare amara. .... n avea rost sa le mai pun. ras
Îmi iau si tb între timp, cum pot si eu , macar ca sa am o idee cât de cat, chiar daca nu i la aceeasi ora in fiecare zi ....dar dorm macar 7-8 ore linistita.
Stiti ce ii ciudat ?
Ca am amândoi foliculi dominanti de aproape 10 , unul pe stângul si unul pe dreptul .....nu cred ca se vor sparge amândoi deodata. ...sau sper macar pt ca nu stiu nici daca in cazuri de astea ar putea iesi gemenii dar nu ar fi indicat si n plus de asta, nici la el în familie si nici la mine, n au fost cazuri de gemeni si nu cred ca as da startul eu acuma ...ras
Cheek Kiss
campfire
computerlove
Andia, n ai idee cât de mult ma bucur ca esti bine si ca esti printre noi iloveyou
Laura sa sti ca toti barbati sunt asa cand e vorba de bebelit la comanda. nu zic ca al tau nu e obosit, dar de bebelit la comanda toti fug se simt intrun fel folositi...Lol al meu cand ma vedea cu testele de ovulatie brusc nu mai avea chef de nimic.cand trece perioada ovulatiei revenea si chefu de bebelit si nu mai era nici obosit..hohot si in luna in care am zis ca gata nu mai tin cont de nimic ca m.am saturat el a fost cel care isi dorea sa bebelim..Lol
LAURA0202
Scris: Thursday, August 3, 2017 11:17 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Lili Eu wrote:
Laura sa sti ca toti barbati sunt asa cand e vorba de bebelit la comanda. nu zic ca al tau nu e obosit, dar de bebelit la comanda toti fug se simt intrun fel folositi...Lol al meu cand ma vedea cu testele de ovulatie brusc nu mai avea chef de nimic.cand trece perioada ovulatiei revenea si chefu de bebelit si nu mai era nici obosit..hohot si in luna in care am zis ca gata nu mai tin cont de nimic ca m.am saturat el a fost cel care isi dorea sa bebelim..Lol

o fi asa, nu zic ca nu Lili. A facut o fata cand a auzit cand ne a recomandat dr sa avem raport si a comentat..........
pe mine nu ma vede cu testele de ovulatie, pt ca le faceam cand el nu era acasa ras
lasa ma Lili, ca mai stiu eu pe cineva, care chiar s a si nimerit ca eu sa fiu chiar in ziua aia pe problema-cm- si el atuci vroia hohot (in gandul meu, asa ti trebe...., ras cand vreau eu, nu poti, ori din cauza oboselii, ori pur si simplu nu vrei.
Cheek Kiss
Gossip
computerlove
Eli.Georgi
Scris: Thursday, August 3, 2017 12:27 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/5/2017
Lili Eu wrote:

Subscriu... asa este si al meu... cand stie ca "trebuie", nu poate, nu are chef, e obosit, sau cine stie ce motive... dar in rest ar face zilnic... ce ne-o fii si cu barbatii astia...uff uff uff
Lili Eu
Scris: Thursday, August 3, 2017 1:34 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Eli.Georgi wrote:

Subscriu... asa este si al meu... cand stie ca "trebuie", nu poate, nu are chef, e obosit, sau cine stie ce motive... dar in rest ar face zilnic... ce ne-o fii si cu barbatii astia...uff uff uff
Asa e al meu era foarte stresat in perioada aia. si eu insistam sa bebelim si uneori ma simteam si aiurea sa cer mereu bebeleala hohot daca ma auzea cineva cred ca zicea ca sunt terminata dupa sex Lol dar eu imi dorem bebe....nu zic ca el nu dorea, dar cred ca barbati gandesc altfel si nu pot sa mai faca nimic cand ne vad asa disperate..hohot acum sa vedem de luna asta cum va fi dupa cm de luna asta....cand am fost la munte nu am mai tinut cont de nimic....dar din ce vad eu cred ca azi maine ovulez. aseara si azi am vazut ca am Secretie egg cred ca am ratat ov la munte...Lol si cred ca mai stau lininistita si luna asta...apoi o sa vedem ce va fi ..SimplyLove
maria2013
Scris: Thursday, August 3, 2017 3:01 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Andreea06 wrote:

Eu l-am avut 2,53 in ziua 3 cand am facut analize hormonale si practic luna cand am ramas..
Apoi mi-a crescut putin, in trim I aveam si 3,17, de m-am speriat ca se recomanda sa fie pana in 2.5 in primul trim si apoi in II si III max 3. S-a reglat cand am repetat la 4-5 sapt apoi, fara medicatie.

Super! Poate e cu noroc si la mine!
Bella1989
Scris: Thursday, August 3, 2017 3:47 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
maria2013 wrote:

Multumesc, Bella! Cheek Kiss Înseamna ca azi am mai descoperit o problema... Am tsh 2,75 (0,27-4,20)... Sa vad ce îmi recomanda medicul. Desi e în parametri, asa stiam si eu, ca trebuie sa fie sub 2, ca sa nu creasca prea mult în sarcina.

Of! Ce mi-e dor de Crissy! Ea ne lamurea mereu in legatura cu hormonii tiroidieni. Si nu numai!hearts
Dupa ce ?i-am scris, m-am tot gândit si sper sa nu fi spus o prostie... Mi-a venit dubiul ca poate doctorii de fiv il vor a?a mic înainte de începerea tratamentului tocmai pentru ca stimularile il fac sa creasca, a?a ca e foarte posibil ca intr-un ciclu natural tsh-ul de 2,75 sa fie chiar bun. Oricum nu este chiar mare si daca intr-adevar trebuie scazut, se poate face. Citeam pe forumuri de fiv ca fetele il aduceau sub 2 de la 4 chiar, in doar câteva saptamâni cu tratament, dar sper ca tu sa nu ai nevoie. Sunt convinsa ca vei merge la un doctor bun care va sti ce e de facut. Te pup si imi pare rau ca nu ?i-am putut da explicatii clare. Mult succes! Vreau sa te vad burtica repede!computerlove

Edit: Acum am văzut ce ți-a scris Andreea. Deci, e clar ca am spus o prostie. :) Doamne ajuta sa fi si tu norocoasa ca ea!
LAURA0202
Scris: Thursday, August 3, 2017 3:58 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Lili Eu wrote:
Asa e al meu era foarte stresat in perioada aia. si eu insistam sa bebelim si uneori ma simteam si aiurea sa cer mereu bebeleala hohot daca ma auzea cineva cred ca zicea ca sunt terminata dupa sex Lol dar eu imi dorem bebe....nu zic ca el nu dorea, dar cred ca barbati gandesc altfel si nu pot sa mai faca nimic cand ne vad asa disperate..hohot acum sa vedem de luna asta cum va fi dupa cm de luna asta....cand am fost la munte nu am mai tinut cont de nimic....dar din ce vad eu cred ca azi maine ovulez. aseara si azi am vazut ca am Secretie egg cred ca am ratat ov la munte...Lol si cred ca mai stau lininistita si luna asta...apoi o sa vedem ce va fi ..SimplyLove

Lili, sa sti ca ai dreptate cu faza aia ca daca te ar auzi cineva ca vrei tot timplul sa bebeliti..... te inteleg ca mie odata chiar mi a zis o el, mai in gluma .......... dar nu se glumeste cu asa ceva; si m a intrebat daca mi aduca minte cand a fost plecat putin in tara, singur, adica fara mine si ........ cand s a intors a fost bebeleala si e 4 ori pe zi atunci Blushing . si nu i ca eu o ceream ...... dar nici nu refuzam ras pt ca mna.......... cand are momente de astea profitam la maxim....
barbatii astia NuStiu ce ti o fi si cu ei ...........
zic ca si ei vor bobo dar cand ii sa fie ceva.............. nu se poate ca ori ii obosit si la faza asta n am ce zice, ori una , ori alta si ....
hohot ma bufnese rasul sincer de ce mi aduc aminte eu: ca sa mai zambim ca murim de cald,
intr o seara, eu vroiam, el nu si nu si nu....obosit si gata. eu zic NuImiPasa hai lasa ma sa vad daca si "el" ii obosit hohot si..............
raspunsul lui : iuby, p... se scoala ca doar n are carte dar la faza asta, ai fi .....neserioasa
hohot ma amuzam de numai, zicandu i ca asta ar merita pt fiecare data cand eu vroiam si el nu, nu, nu hohot
acuma ma amuza, dar cand e in vreo seara cand as vrea si cand ar fi momentul,imi vine sa l strang de gat ras
si l am lasat in pace , ne am pus la film la tv si nu cred ca a durat 10 min si deja sforaia....
(eu, naroada insistam de numa dar saracul -----chiar era obosit NuStiu )
Cheek Kiss
Gossip
computerlove
maria2013
Scris: Thursday, August 3, 2017 5:58 PM
Nivel

Bella1989 wrote:

Of! Ce mi-e dor de Crissy! Ea ne lamurea mereu in legatura cu hormonii tiroidieni. Si nu numai!hearts
Dupa ce ?i-am scris, m-am tot gândit si sper sa nu fi spus o prostie... Mi-a venit dubiul ca poate doctorii de fiv il vor a?a mic înainte de începerea tratamentului tocmai pentru ca stimularile il fac sa creasca, a?a ca e foarte posibil ca intr-un ciclu natural tsh-ul de 2,75 sa fie chiar bun. Oricum nu este chiar mare si daca intr-adevar trebuie scazut, se poate face. Citeam pe forumuri de fiv ca fetele il aduceau sub 2 de la 4 chiar, in doar câteva saptamâni cu tratament, dar sper ca tu sa nu ai nevoie. Sunt convinsa ca vei merge la un doctor bun care va sti ce e de facut. Te pup si imi pare rau ca nu ?i-am putut da explicatii clare. Mult succes! Vreau sa te vad burtica repede!computerlove

Edit: Acum am vazut ce ?i-a scris Andreea. Deci, e clar ca am spus o prostie. :) Doamne ajuta sa fi si tu norocoasa ca ea!

Si mie îmi e dor de fetele care scriau acum un an, un an si... Sper sa vina norocul si la noi si sa trecem la topicul pentru gravide, macar mai schimbam subiectul...
Bella1989
Scris: Thursday, August 3, 2017 6:05 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
maria2013 wrote:

Si mie îmi e dor de fetele care scriau acum un an, un an si... Sper sa vina norocul si la noi si sa trecem la topicul pentru gravide, macar mai schimbam subiectul...

computerlove computerlove computerlove
georgy87
Scris: Thursday, August 3, 2017 8:49 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/14/2017
dance buna seara! azi am fost sa mi fac analize... am rezultatul in 10 zile... peste 5 zile ar trebui sa merg sa mi recoltez amh :) am niste emotii, cat costa recoltarea?
maria2013
Scris: Thursday, August 3, 2017 9:57 PM
Nivel

georgy87 wrote:
dance buna seara! azi am fost sa mi fac analize... am rezultatul in 10 zile... peste 5 zile ar trebui sa merg sa mi recoltez amh :) am niste emotii, cat costa recoltarea?

Succes! Eu pe AMH am dat 170 lei (Bioclinica)
maria2013
Scris: Thursday, August 3, 2017 9:58 PM
Nivel

georgy87 wrote:

Ce analize ai facut?
georgy87
Scris: Thursday, August 3, 2017 10:23 PM
Nivel

maria2013 wrote:

Ce analize ai facut?
papanicolau, recoltare secretii si eco transvag
si peste 5 zile merg si la amh
maria2013
Scris: Thursday, August 3, 2017 10:51 PM
Nivel

georgy87 wrote:
papanicolau, recoltare secretii si eco transvag
si peste 5 zile merg si la amh

E bine sa faci si analizele hormonale în ziua a treia a ciclului : FSH, LH, estradiol, prolactina.
georgy87
Scris: Thursday, August 3, 2017 11:15 PM
Nivel

maria2013 wrote:

E bine sa faci si analizele hormonale în ziua a treia a ciclului : FSH, LH, estradiol, prolactina.
scuze ca intreb, nu ma prea pricep dar analizele hormonale ce iti pot arata?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.