Clubul aspirantelor - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MadaMadalyna
Scris: Thursday, July 27, 2017 5:19 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/22/2017
Andreea06 wrote:

Si sotul e pe 2 ianuarie. Of, deci si piticul va fi la fel, la sf de noiembrie...

Nu cred ca e o legatura cu ziua nasterii, depinde de om. Eu sunt nascuta la sfarsitul lunii mai si urasc caldura/vara. Eu ador iarna , zapada , nu am suferit niciodata de frig, de caldura da.
carlita
Scris: Thursday, July 27, 2017 6:39 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Andia wrote:

Buna carlita, de ceva vreme nu ne-ai mai scris DistanceKiss Ce faci, cum te mai simti?
Nu e sarcina, doar m-a luat durerea de cap dupa ce am citit rezultatul ala acum 2 zile, apoi ieri dimineata m-am trezit cu febra, durere de cap, greata, moleseala si de aia e asa graficul. Dar ovulatia mea a fost in ziua 25 dupa temperatura bazala si nu minte se pare. Asa ca, pentru a fi sigura de ceva, am mers la doctor sa ma vada pt ca tot rau ma simteam si am facut si beta care este doar 0,2. Doar hemoleucograma si alte chestii mi-au iesit aiurea la analize, astept acum sa imi revin. Mai am si carenta de fier, cica trebuie tratament, mai ales ca nu e buna anemia in sarcina.

Mai raman o perioada buna de timp pe aici, nu-i bai :P

Offf, ce promitator arata graficul tau! Imi pare rau de rezultat! Bye2
Eu va urmaresc in continuare, nu prea am scris ca nu am avut noutati si am incercat sa o las mai moale cu stresul in ce priveste capitolul bebe. Dar graficul tau si situatia Bellei m-au facut sa reactionez.
Andia
Scris: Thursday, July 27, 2017 6:51 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
carlita wrote:

Eu va urmaresc in continuare, nu prea am scris ca nu am avut noutati si am incercat sa o las mai moale cu stresul in ce priveste capitolul bebe. Dar graficul tau si situatia Bellei m-au facut sa reactionez.

Ar fi fost un pic ciudat sa iasa ceva la cum se prezinta situatia la el. Eu nici macar dezamagita nu-s ca mi-a venit. Sunt suparata ca tot descoperim chestii aiurea :( Evident ca e bine ca stim de ele acum... dar as fi preferat sa nu existe. Sper sa se si rezolve usor usor, chiar nu imi doresc sa trec prin fiv-uri sau alte chestii dificile, vreau si eu o sarcina obtinuta natural, fara mult stres :( Dar uite ca nu avem mereu ce ne dorim.

Eu ma stresez si de toate drumurile astea la doctori, agitatie... vesti proaste.
Bella1989
Scris: Thursday, July 27, 2017 7:50 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
DianaM, Lily, Carlita, computerlove computerlove computerlove
LAURA0202
Scris: Thursday, July 27, 2017 10:44 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Andia wrote:
Laura ai PM.

Si ca si luna trecuta, temperatura face misto de mine si nu ma anunta dimineata ca trebuie sa imi vina :/ Adica sa fi scazut de la 37 la un 36,5 - 36,7 asa macar.... Ma asteptam totusi sa vina azi sau maine, la o faza luteala de 12-13 zile pt o ovulatie atat de tarzie.

Declar z1!! yey :) chitara

Sunt super happy ca a venit astazi ca sa scap pana in weekend cand vreau sa plec in concediu coeur

iubita, scuze. DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss
n am vazut ca am pm.
verific.
mersi
Cheek Kiss
Andia
Scris: Friday, July 28, 2017 7:01 AM
Nivel

Eu nu pot sa dorm, m-am zvarcolit toata noaptea cu febra si durere de cap care nu au cedat nici dupa 3 nurofene... Sper sa ma lase curand ca nu mai suport...
Andreea06
Scris: Friday, July 28, 2017 9:46 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Andia wrote:
Eu nu pot sa dorm, m-am zvarcolit toata noaptea cu febra si durere de cap care nu au cedat nici dupa 3 nurofene... Sper sa ma lase curand ca nu mai suport...

Poate ai facut ceva insolatie?
Mergi la un doctor, ceva nu e ok..
Lili Eu
Scris: Friday, July 28, 2017 10:36 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
LAURA0202 wrote:

Cheek Kiss Cheek Kiss DistanceKiss
iubita, inca n am ajuns la gine. marti merg si ti dai seama ca o sa intreb pt ca asa, poate ma mai lasa durerile si o sa putem bebeli linistiti.
lili, nu i chestia ca sa gasim o pozitie, nici n ai idee de cum e , nci macar sa stau eu in vreo poztie anume -fara ca ma doara-nefacand nimika.................. dapai sa mai fac si ceva............
glumesti?
imi doresc sa mor in momentele alea-sincer.
tu, ai dreptate in ceea ce mi spui; mi a si picat un pic cam asa si asa, a doua afirmatie, referitor la profertilu care luam amandoi i ca l am lua degeaba. eu in postarile precedente, chiar am specifcat ca , sper ca luand profertilul asta, sa se mai domoleasca durerile sa pot bebeli linistita si eu.
m am mai gandit ca or fi alte probleme si de aia -durerile xxx, am si facut analizele alea, sperand ca o sa vad ceva. dar ...................... ii totul ok. buna dar atunci eu de ce ma simt asa la ov?
acuma, mergand la monitorizare -poate va sti sa mi spuna gine care e acuza, ca eu nu pot sa ma culc doar pe urechea ca nu prea vrea sa plece la plimbare foliculul ala si de aia , as avea durerile alea-cum mi s a dat oarecum si posibilitatea asta de arspuns de la un alt gine.
noapte buna la toate
campfire
Chear imi pare rau ca ai pus boticu...o sa am grija sa fiu mai rezervata sa mai dau sfaturi...dar e logic la tine ca poti sa faci toate analizele din lume si sa tot profertilu ca nu te ajuta cu nimic daca nu rezolvi problema cu durerea la ovulatie...!pai daca tu nu bebelesti cum vrei sa ramai insarcinata???? eu nu am glumit cu pozitia....am crezut ca poate daca stai intrun fel poate poti bebeli.... scuzama dar asta e ultima data cand iti mai dau un sfat....nu imi place sa supar pe nimeni...doar ca asa sunt eu ma mai bag ca musca in lapte cand nu e cazul...sorry
Lili Eu
Scris: Friday, July 28, 2017 10:40 AM
Nivel

Bella1989 wrote:
DianaM, Lily, Carlita, computerlove computerlove computerlove
Astept vesti bune cat de curand...computerlove iloveyou
Lili Eu
Scris: Friday, July 28, 2017 10:44 AM
Nivel

carlita wrote:

Haiiii ca iti ajunge cat ai stat la aspirici e cazu ca pana la craciun sa sari gardu la gravidute.!Hands bounce computerlove
LAURA0202
Scris: Friday, July 28, 2017 11:52 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Lili Eu wrote:
Chear imi pare rau ca ai pus boticu...o sa am grija sa fiu mai rezervata sa mai dau sfaturi...dar e logic la tine ca poti sa faci toate analizele din lume si sa tot profertilu ca nu te ajuta cu nimic daca nu rezolvi problema cu durerea la ovulatie...!pai daca tu nu bebelesti cum vrei sa ramai insarcinata???? eu nu am glumit cu pozitia....am crezut ca poate daca stai intrun fel poate poti bebeli.... scuzama dar asta e ultima data cand iti mai dau un sfat....nu imi place sa supar pe nimeni...doar ca asa sunt eu ma mai bag ca musca in lapte cand nu e cazul...sorry

neata.
draguto, stai linistita, nu am pus boticul, eu doara am pus accentul pe situatia mea, ca sa intelegeti.
eu, am zis de pozitie -......ca nu prea conteaza .... pt ca durerea ii la fel; acuma sa vedem ce o sa mi zica si gine cand o sa merg marti, la monitorizare, cum e acolo, si daca pot sa folosesc ceva supozitoare pt dureri - ca sa ne permita sa bebelim.
Cheek Kiss
Gossip
computerlove
carlita
Scris: Friday, July 28, 2017 5:33 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Lili Eu wrote:
Haiiii ca iti ajunge cat ai stat la aspirici e cazu ca pana la craciun sa sari gardu la gravidute.!Hands bounce computerlove

Asa cred si eu! Buddy1 computerlove Pupici lui Dominic!
Lili Eu
Scris: Friday, July 28, 2017 10:08 PM
Nivel

carlita wrote:

Asa cred si eu! Buddy1 computerlove Pupici lui Dominic!
Multumesc!! si el te pupa Buddy1 Cheek Kiss
Andia
Scris: Friday, July 28, 2017 10:25 PM
Nivel

Fetelor, eu m-am dus la spital si m-au prins si m-au si internat
Lili Eu
Scris: Friday, July 28, 2017 10:41 PM
Nivel

Andia wrote:
Fetelor, eu m-am dus la spital si m-au prins si m-au si internat
Si care e cauza dureri de cap?? cum te simti acum??Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.