|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| anemona30 wrote:da,apoi stai in pat cumintica
Merciiii |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/18/2017 Mesaje: 593
| DianaM wrote:Merciiii
Felicitari, Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos :) |

| zgubyro wrote:
Felicitari, Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos :)
Multumesc frumos! |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2017 Mesaje: 121
| Gata fetele, am facut si histeroscopia! Pot sa va spun ca ma simt foarte bine, singurul dezavantaj e faptul ca sunt putin ametita dupa anestezie, dar e normal! Dureri.... nu stiu ce sa zic, am facut anestezie generala si dupa ce m am trezit, asa in incontienta mea simteam ceva dureri dar suportabile. Mi-au facut un calmant si acum sunt in perfecta stare, ca si cum nimic nu s ar fi intamplat!
Offff bebelusii astia, cate mai facem noi pt ei.
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Recuperare usoara Ada!! |
|
|
| Andreea06 wrote:Recuperare usoara Ada!!
Mersi mult Andreea! |
|
|

| Ada D wrote:Gata fetele, am facut si histeroscopia! Pot sa va spun ca ma simt foarte bine, singurul dezavantaj e faptul ca sunt putin ametita dupa anestezie, dar e normal! Dureri.... nu stiu ce sa zic, am facut anestezie generala si dupa ce m am trezit, asa in incontienta mea simteam ceva dureri dar suportabile. Mi-au facut un calmant si acum sunt in perfecta stare, ca si cum nimic nu s ar fi intamplat! Offff bebelusii astia, cate mai facem noi pt ei.
Bine ca ai scapat . Multa bafta in continuare! |
|
|
| DianaM wrote:Bine ca ai scapat  . Multa bafta in continuare!
Mersi Diana! Sa ne prafuiesti putin. Eu simt ca anul asta se va intampla si la noi. Dar totusi, baga praf de burtica. |
|
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Crissy wrote: Depinde foarte mult de mutatii si timpul de coagulare al sangelui, in unele cazuri un simplu aspenter poate sa ajute. Cat despre Vythoulkas.. proasta alegere!
Ce este "EPCR prezete alelele A1/A2" ? Eu am facut analizele genetice pt trombofilie si nu imi apare asa ceva printre analize :/ |
|
|

| Pfuuuuu pfuuuu va trimit praf de burtica proaspat si va doresc la toate sa simtiti aceste momente care sunt unice . Eu una am o stare de lini?te asa, sunt atat de calma incat am senza?ia ca parca sunt într-un vis frumos si nu imi doresc sa ma trezesc niciodata! |
|
|
| Mgeorgiana85 wrote: asa este...si de cand s-a intamplat si pana acum ti-ai monitorizat ovulatia? Sa vezi daca ai faza luteala ok sau scurta? De ex la mine am fazut ca faza luteala e scurta 9/10 zile...vreau sa ma duc la doctor sper sa ajung luna viitoare sa vedem ce-mi spune...
De unde stii ca e de doar 9-10 zile?
Pentru Diana, o faza luteaza de 12-14 zile este OK, chiar am discutat asta cu medicul acum cateva luni. |
|
|
| DianaM wrote:Pfuuuuu pfuuuu  va trimit praf de burtica proaspat si va doresc la toate sa simtiti aceste momente care sunt unice  . Eu una am o stare de lini?te asa, sunt atat de calma incat am senza?ia ca parca sunt într-un vis frumos si nu imi doresc sa ma trezesc niciodata!
Ce draguta esti
Ada, foarte tare! Ati facut eco testiculara doppler sau eco normala? Nu faceti inseminare. Acum ce sa zic, stiu cazuri in care la doua luni dupa operatia de varicocel deja a ramas insarcinata si cazuri in care nici dupa un an nu era spermograma prea grozava dar hai sa ne gandim ca la noi o sa fie bine, nu?! :)
Nu mai tin minte, imi cer scuze, dar a facut sotul tau cariotip-ul si microdeletii brat lung cromozom Y? Astea sunt de baza inainte de orice operatie, ca daca e cauza genetica degeaba se opereaza ca nu va imbunatati situatia. Daca nu le-a facut, sa le faca, dureaza mult pana vin rezultatele, cel putin aici in Romania...
Delia, ceva vesti? :D |
|
|
| Andia wrote:Ce draguta esti Ada, foarte tare! Ati facut eco testiculara doppler sau eco normala? Nu faceti inseminare. Acum ce sa zic, stiu cazuri in care la doua luni dupa operatia de varicocel deja a ramas insarcinata si cazuri in care nici dupa un an nu era spermograma prea grozava dar hai sa ne gandim ca la noi o sa fie bine, nu?! :) Nu mai tin minte, imi cer scuze, dar a facut sotul tau cariotip-ul si microdeletii brat lung cromozom Y? Astea sunt de baza inainte de orice operatie, ca daca e cauza genetica degeaba se opereaza ca nu va imbunatati situatia. Daca nu le-a facut, sa le faca, dureaza mult pana vin rezultatele, cel putin aici in Romania... Delia, ceva vesti? :D
Nu le-a facut inca. Tot saptamana viitoare mergem sa facem si astea genetice si as vrea sa fac si eu pt trombofilie si ce se mai cere. Vreau sa ma ocup de tot acum ca tot sunt in medical si am si histeroscopia facuta. Stii cumva ce analize as putea eu sa fac? Mutatiile alea si pt trombofilie? Sa stiu ce sa cer cand merg la doctora. |
|
|
| Ada D wrote:
Nu le-a facut inca. Tot saptamana viitoare mergem sa facem si astea genetice si as vrea sa fac si eu pt trombofilie si ce se mai cere. Vreau sa ma ocup de tot acum ca tot sunt in medical si am si histeroscopia facuta. Stii cumva ce analize as putea eu sa fac? Mutatiile alea si pt trombofilie? Sa stiu ce sa cer cand merg la doctora.
Eu am facut profilul complet (sper eu) pentru trombofilie insa doar analizele genetice, mai am unele care sunt tot in profilul asta dar urmeaza sa le fac... si am cerut si eu cariotip-ul pt ca oricum asta se face daca vrei sa faci fiv... sau daca ai peste 35 de ani. Am zis sa vad cum stam.
Acum sa revin, astazi am primit rezultatele la analizele genetice pt trombofilie si se pare ca din 14 mutatii pe care le-am facut, mi-au iesit 4 pozitive. Eu am ales pachetul Plus de la Genetic Center. Analizele de trombofilie sunt mai putine totusi.
Descriere: Tehnici folosite: extractia ADN, urmata de tehnica PCR si hibridizare strip. Concluzie/Rezultat: Factor V 4070 A>G (haplotipul Hr2) - negativ Factor V Leiden - negativ Factor XIII Val34Leu - negativ Fibrinogen - 455 G>A - negativ Glicoproteina IIIa T1565C (HPA-1a/b) - pozitiv (genotip heterozigot) MTHFR (Metilen tetrahidrofolat reductaza) A1298C - negativ MTHFR (Metilen tetrahidrofolat reductaza) C677T -pozitiv (genotip homozigot) PAI-1 (Inhibitorul activatorului de plasminogen 1) 4G/5G -pozitiv (genotip heterozigot 4G/5G) Factor II (Protrombina ) G20210A - negativ CBS 844ins68 - negativ [b]ACE-DEL/INS - pozitiv (genotip heterozigot) ApoE - negativ (genotip E3/E3) AGT M235T - negativ ATR-1 A1166C - negativ
Note: Se recomanda consult hematologic.
Mai am de facut: - D-dimeri - Antitrombina III - Homocisteina - Proteina C - Proteina S Libera - Rezistenta la proteina C activata Sper ca printre astea sa fie unele decontate de CASMB, nefiind analize genetice si cel putin primul medic mi-a spus ca la Fundeni sunt decontate cateva cu trimitere de la medicul de familie, ori direct pt analizele alea ori cu trimitere pt hematolog si sa imi dea la spital medicul hematolog ce trebuie.
De asemenea, medicul mi-a mai dat anticoagulant lupic si timp de sangerare dar astea cred ca sunt pt altceva... pt ca eu ma invinetesc destul de repede chiar si de la ciupituri usoare. |
|
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| DianaM wrote:Pfuuuuu pfuuuu  va trimit praf de burtica proaspat si va doresc la toate sa simtiti aceste momente care sunt unice  . Eu una am o stare de lini?te asa, sunt atat de calma incat am senza?ia ca parca sunt într-un vis frumos si nu imi doresc sa ma trezesc niciodata! Felicitari mamy sarcina usoara si un bebelin sanatos |
|
|
|
|