|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| DianaM wrote:Am luat teste de ovulatie si cam atat, in aprilie de exemplu nu am ovulat deloc conform testelor. Bine, comandasem acum de pe farmacia tei online 2 cutii de teste de ovulatie Oview dar sper sa nu fiu nevoita sa le mai folosesc  . Faza luteala o am de de 12-13 zile maxim.
O sa vezi ca nu o sa mai fie nevoie sa le folosesti
E bine faza luteala care o ai...am vrut sa vad daca mai este cineva ca mine cu faza luteala scurta |

Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 1062
| Ioana 08 wrote:
Buna,am fost la dr Neagu Ana Maria,de la Genetic Center fiindca doamna Uscatescu vine în august. Ma voi duce cu siguranta si la ea în august fiindca oarecum sunt nedumerita! Mi-a spus ca cele mai periculoase mutatii, ca sa zic asa sunt FACTORII 5 LEIDEN sI FACTORUL 2. Celelalte sunt inofensive. Însa nu mi-a spus ca cele 2 pierderi ar fi fost din cauza factorului 2 deoarece acum la a doua sarcina am facut ckexane din sapt 2-3 însa fara efect. Acest lucru a pus-o putin în dubii. Oricum mi-a spus ca forma heterozigota este mostenita de la un singur parinte si e mai usoara decât cea homozigota. Complicatii sunt când ai mutatii si hetero si homo... Oricum astept sa vad ce spune Dr uscatescu. Mi-a dat aspenter de 75 si Clexane cum aflu ca sunt gravida si întrerup aspenter fiindca nu se iau împreuna. Clexane numai de 0,4 mg în sarcina, indiferent de mutatii. Este general valabil. A.c interzicea trombofilie si fumatul deasemenea.
offf,prin cate ai trecut si tu :( |

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1019
| Ioana 08 wrote:
Buna,am fost la dr Neagu Ana Maria,de la Genetic Center fiindca doamna Uscatescu vine în august. Ma voi duce cu siguranta si la ea în august fiindca oarecum sunt nedumerita! Mi-a spus ca cele mai periculoase mutatii, ca sa zic asa sunt FACTORII 5 LEIDEN sI FACTORUL 2. Celelalte sunt inofensive. Însa nu mi-a spus ca cele 2 pierderi ar fi fost din cauza factorului 2 deoarece acum la a doua sarcina am facut ckexane din sapt 2-3 însa fara efect. Acest lucru a pus-o putin în dubii. Oricum mi-a spus ca forma heterozigota este mostenita de la un singur parinte si e mai usoara decât cea homozigota. Complicatii sunt când ai mutatii si hetero si homo... Oricum astept sa vad ce spune Dr uscatescu. Mi-a dat aspenter de 75 si Clexane cum aflu ca sunt gravida si întrerup aspenter fiindca nu se iau împreuna. Clexane numai de 0,4 mg în sarcina, indiferent de mutatii. Este general valabil. A.c interzicea trombofilie si fumatul deasemenea.
Buna Ioana,
Este bine totusi ca tie ti s-a prescris un tratament. Mie dr. Bumbea, mi-a zis ca nu asta este cauze pentru care am pierdut sarcina si sa nu iau nimic , doar aspenter.
Bine ca ai zis ca nu e dns Uscatescu, ca eu vroiam sa ma duc Luni, si sa nu mai sun. Deci trebuie sa ne lasam de fumat...poate asa avem ambitie
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2017 Mesaje: 121
| Buna fetelor! Revin cu vesti! Am facut a doua spermograma a sotului si ca diagnostic are oligoteratozoospermie cu 2% forme normale parca. Am mers mai departe si am facut si ecografie testiculara din care reiese faptul ca ar avea un varicocel pe partea stanga si ni s-a cerut si o a doua ecografie la un alt doctor. Sper sa fie asa sa se poata opera si sa fie totul bine.
Eu, acum sunt in spital, fac histeroscopia. Imi astept cu nerabdare randul. Abia astept sa scap de acei polipi sa pot spera in continuare in minuni (in ceea ce priveste spermograma sotului). Daca nu, oricum avem programare la o clinica de fertilitate si vom face icsi.Va pup pe toate si SARCINA USOARA, Diana!!!! Sa dea DD sa fie totul mai mult decat perfect. Ma bucur mult pentru tine. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna diminea?a!!!
Azi e prima zi de întârziere! Nu par a da semne ca ar venii uratii Am deja doua zile de când simt un nod în gât...cum sa explic..?ti?i senzatia aia dupa ce luati o pastila, parca nu ati baut destula apa ca pastila e inca in gat...si senzatia e non-stop... dar nu stiu daca nu e de la stomac cumva...
Si un pic sanii ma dor pe par?i...
Cam atat..sper sa nu apara uratii |

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Ada D wrote:Buna fetelor! Revin cu vesti! Am facut a doua spermograma a sotului si ca diagnostic are oligoteratozoospermie cu 2% forme normale parca. Am mers mai departe si am facut si ecografie testiculara din care reiese faptul ca ar avea un varicocel pe partea stanga si ni s-a cerut si o a doua ecografie la un alt doctor. Sper sa fie asa sa se poata opera si sa fie totul bine.
Eu, acum sunt in spital, fac histeroscopia. Imi astept cu nerabdare randul. Abia astept sa scap de acei polipi sa pot spera in continuare in minuni (in ceea ce priveste spermograma sotului). Daca nu, oricum avem programare la o clinica de fertilitate si vom face icsi.Va pup pe toate si SARCINA USOARA, Diana!!!! Sa dea DD sa fie totul mai mult decat perfect. Ma bucur mult pentru tine.
Multumesc mult! |

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| delia.c.yaya wrote:Buna diminea?a!!! Azi e prima zi de întârziere! Nu par a da semne ca ar venii uratii Am deja doua zile de când simt un nod în gât...cum sa explic..?ti?i senzatia aia dupa ce luati o pastila, parca nu ati baut destula apa ca pastila e inca in gat...si senzatia e non-stop... dar nu stiu daca nu e de la stomac cumva... Si un pic sanii ma dor pe par?i... Cam atat..sper sa nu apara uratii
Poate faci si un testulet
Hai ca facem galerie Sa ne tii la curent |

| Ada D wrote:Buna fetelor! Revin cu vesti! Am facut a doua spermograma a sotului si ca diagnostic are oligoteratozoospermie cu 2% forme normale parca. Am mers mai departe si am facut si ecografie testiculara din care reiese faptul ca ar avea un varicocel pe partea stanga si ni s-a cerut si o a doua ecografie la un alt doctor. Sper sa fie asa sa se poata opera si sa fie totul bine.
Eu, acum sunt in spital, fac histeroscopia. Imi astept cu nerabdare randul. Abia astept sa scap de acei polipi sa pot spera in continuare in minuni (in ceea ce priveste spermograma sotului). Daca nu, oricum avem programare la o clinica de fertilitate si vom face icsi.Va pup pe toate si SARCINA USOARA, Diana!!!! Sa dea DD sa fie totul mai mult decat perfect. Ma bucur mult pentru tine.
atat sotul meu cat si al lui Andi au aceeasi problema : varicocelul sambata sotul meu se va opera de acesta si te sfatuiesc sa faceti acelas lucru :) si eu vroiam FIV+ICSI dar tinand cont de faptul ca in urma operatiei de varicocel spermograma se imbunatateste considerabil.......te ajut cu drag daca ai nevoie de informatii etc |

| delia.c.yaya wrote:Buna diminea?a!!! Azi e prima zi de întârziere! Nu par a da semne ca ar venii uratii Am deja doua zile de când simt un nod în gât...cum sa explic..?ti?i senzatia aia dupa ce luati o pastila, parca nu ati baut destula apa ca pastila e inca in gat...si senzatia e non-stop... dar nu stiu daca nu e de la stomac cumva... Si un pic sanii ma dor pe par?i... Cam atat..sper sa nu apara uratii
Iti tin pumnii sa fie cu ochisori . Pe mine tura asta nu m-au durut deloc sanii pe lateral, in schimb ma ustura asa sfarcurile si ma mananca de imi vine ii scot pe afara si sa ii scarpin zdravan. Cu senzatia aia nu prea stiu ce sa iti zic, pe mine faptul ca de luni nu am mai putut sa mananc nimic m-a trimis la farmacie sa imi iau test. Abia aseara am reusit sa mananc ceva si dimineata m-am si deranjat un pic la stomac...Acum sunt ok, mananc un iaurt! Cand poti face test cel mai devreme? |
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2017 Mesaje: 121
| anemona30 wrote:
atat sotul meu cat si al lui Andi au aceeasi problema : varicocelul sambata sotul meu se va opera de acesta si te sfatuiesc sa faceti acelas lucru :) si eu vroiam FIV+ICSI dar tinand cont de faptul ca in urma operatiei de varicocel spermograma se imbunatateste considerabil.......te ajut cu drag daca ai nevoie de informatii etc
Buna Anemona! De Andia stiu ca am mai vb cu ea in privat! Pe tine nu te-am vazut pt ca am intrat in perioada cand ai facut tu pauza. Noi facem saptamana viitoare o a doua ecografie si daca se dovedeste a fi varicocel il operam fara nicio discutie. Noi pana acum am avut alt diagnostic si nu stiam de varicocel, de asta am mers pe ideea de icsi. Ms mult, orice informatie in cazul nostru conteaza. |
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
|
Senzatia asta imi tot da de gandit...ca asa am avut si la prima sarcina...doar ca.acum ar fi prea devreme... O sa vad daca reusesc sa-l conving pe al meu sa mergem azi in oras...poate fac un test pe maine...daca nu duminica sau luni cel tarziu... |
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| Felicitari Diana! Sarcina usoara si un bb cuminte care sa stea acolo in burtica la mami! |
|
|

| Chris wrote:Felicitari Diana! Sarcina usoara si un bb cuminte care sa stea acolo in burtica la mami!
|
|
|

| Am fugit un pic de la munca la farmacie si mi-am luat Utrogestan. Daca am luat dimineata un Duphaston ovulul ar trebui sa il pun diseara nu? |
|
|

| DianaM wrote:Am fugit un pic de la munca la farmacie si mi-am luat Utrogestan. Daca am luat dimineata un Duphaston ovulul ar trebui sa il pun diseara nu?
da,apoi stai in pat cumintica
|
|
|
|
|