|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/26/2016 Mesaje: 618
| buna aspirici
revin si eu cu un mesaj sa stiti ca inca traiesc, dar nu prea am timp liber, multa nebunie cu mutatul, intre timp am fost si in vacanta la mare si ne-am relaxat...sunt tot pe anticonceptionale inca, si voi ramane asa pana imi gasesc un doctor in timisoara!
felicitari noilor burtici si mult succes in continuare! va pup :* |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| bby88 wrote: Andia nu mai stiu daca ati fost la urolog si i s-a facut ecografie testiculara pentru a vedea daca are varicocel sau alte probleme. Deasememea analizele bacteorologice ar fi utile.
Mercic bby!! Inca nu am fost, am zis sa mergem cu analizele hormonale facute si acum ma gandesc unde anume sa ne ducem pt eco doppler. Din pacate, citesc ca si daca ar fi varicocel si se opereaza, exista o mare posibilitate sa nu se rezolve nimic. Bacteriologice nu am facut pt ca la spermograme au iesit mereu leucocitele spre zero, deci nu ar avea infectie. |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Andreea06 wrote:Ce tot faci la Petrosani?  Acolo era soacra parca nu?
Iubita, la Petrosani- .......... m am dus sa l salut pe tati meu, i am dus o lumanare lanoua lui casa Eu sunt din Petrosani si el din Petrila. acuma tocmai ce am ajuns la Tm si ne pregatim de somn pt ca suntem rupti de oboseala , plus ca ne a mai dat si dureri de cap si masina lui azi, am stat o gramada la mecanic cu masina lui ca sa o repare si sa putem pleca.
o seara placuta tuturor |
|

| Andia wrote:Buna Laura! Sunt pe aici dar am fost plecata o perioada si nu am mai scris. In rest, nu mai fac nimic in mod special. Am fost cu EL sa facem analizele hormonale si toate au iesit bine, astfel incat pot spune ca nu am aflat cauza problemelor inca.
Eu m-am lasat de fumat acum 3 ani si jumatate, tocmai in ideea ca daca vreau sa ma apuc de bebe peste cativa ani, sa fie corpul pregatit inca de pe atunci. Pregatirea pt bebe trebuie sa inceapa cu cateva luni bune inainte de a va apuca de el, daca nu chiar ani. Cu cat mai repede, cu atat mai bine.
banuiesc ca ai citit si la mine ce am scris eu referitor la amalizele la al meu, nu mai inteleg nimika, : 1-oligoastenospermie 2-...... fara diagnostic 3- normozoospermie ??????????? om vedea cum or iesi si cele hormonale te pup dulce si ai grija de tine
|
|

| bby88 wrote: Andia nu mai stiu daca ati fost la urolog si i s-a facut ecografie testiculara pentru a vedea daca are varicocel sau alte probleme. Deasememea analizele bacteorologice ar fi utile.
iubita, eu am fost si la urolog si l a " controlat" si n a fost nevoie de eco... -- analize hormonale , pe care cred ca le va face luni dimineata, pt ca acuma e super obosit de pe drum ( ca si mine de altfel ) in spermocultura se vede si nu e nimika-totul ok.
|
|

| meme wrote:buna aspirici
revin si eu cu un mesaj sa stiti ca inca traiesc, dar nu prea am timp liber, multa nebunie cu mutatul, intre timp am fost si in vacanta la mare si ne-am relaxat...sunt tot pe anticonceptionale inca, si voi ramane asa pana imi gasesc un doctor in timisoara!
felicitari noilor burtici si mult succes in continuare! va pup :*
ma bucur ca inca traiesti multa bafta cu tot ceeea ce vei face.
|
|

| O noapte frumoasa va doresc si weekend cât mai placut.
|
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| LAURA0202 wrote: banuiesc ca ai citit si la mine ce am scris eu referitor la amalizele la al meu, nu mai inteleg nimika, : 1-oligoastenospermie 2-...... fara diagnostic 3- normozoospermie ??????????? om vedea cum or iesi si cele hormonale te pup dulce si ai grija de tine
Imi pare bine ca ultima spermograma a iesit bine, dar este prelucrata proba de catre un medic embriolog sau biolog? Ai intrebat? Daca da, probabil ca el e ok, trebuie sa continui cu investigatiile la tine... si sa mai incercati :P |
|

| Andia wrote:
Imi pare bine ca ultima spermograma a iesit bine, dar este prelucrata proba de catre un medic embriolog sau biolog? Ai intrebat? Daca da, probabil ca el e ok, trebuie sa continui cu investigatiile la tine... si sa mai incercati :P
da, asa cred, pt ca atunci cand am intrebat la tel, mi a zis ca o sa fie un dr care face special analizele astea. la mine, dr care mi a recomandat o Grigoras, acuma, dupa ce a vazut toate analizele mele si ale lui, mi a facut si eco mie, urmeaza ca sa ma prezint in z13-14 la ea ca sa vada ovulatia mea cum decurge. om vedea cum reusim sa ne intalnim, eu, cu venitul-plecatul di Italia si ea , mi a atras atentia ca urmeaza perioada concediilor. trec sa ma pun sa fac eu un pic de calcule, ca sa vedem cand ar pute sa ma vada iara si mi a spus ca atunci cand zice ea, tre sa avem contcte, nu in fiecre zi, cum auzisem si eu, pt ca nu mai este calitatea spermatozoizilor, scade. va trebui sa mi ajunga si rezultatul celeilalte, spermocultura si speram ca e bine si aia. ne a zis sa luam profertil amandoi, pe o reteta asa mi a scris. sincer, nu prea o sa mai fac multe drumuri,inainte-inapoi....ar cam fi 1-2 inca asta daca mu intervine altceva intre timp sper sa nu ....
sa vaeti o zi buna- ca aici la Tm vad ca ii soare si cald ....de dimineata.
|
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Laura pe aici sunt si eu, mai rar ca sunt prinsa cu ultimele zile la serviciu pana intru in concediu si nici nu apuc sa citesc tot ce se scrie pe aici.. am vazut insa ca ai fost la Oana eu o cunosc personal de cativa ani si am incercat si eu minunatul regim, din punctul meu de vedere nu-si merita banii dar sper ca pe tine sa te ajute. In rest sunt bine astept sa treaca saptamanile mai repede si.. Te pup si sa stii ca doar perseverand asa cum faci tu cu analize, mers la dr o sa reusesti esti in fiecare zi cu un pas mai aproape! |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| LAURA0202 wrote:da, asa cred, pt ca atunci cand am intrebat la tel, mi a zis ca o sa fie un dr care face special analizele astea. la mine, dr care mi a recomandat o Grigoras, acuma, dupa ce a vazut toate analizele mele si ale lui, mi a facut si eco mie, urmeaza ca sa ma prezint in z13-14 la ea ca sa vada ovulatia mea cum decurge. om vedea cum reusim sa ne intalnim, eu, cu venitul-plecatul di Italia si ea , mi a atras atentia ca urmeaza perioada concediilor. trec sa ma pun sa fac eu un pic de calcule, ca sa vedem cand ar pute sa ma vada iara si mi a spus ca atunci cand zice ea, tre sa avem contcte, nu in fiecre zi, cum auzisem si eu, pt ca nu mai este calitatea spermatozoizilor, scade. va trebui sa mi ajunga si rezultatul celeilalte, spermocultura si speram ca e bine si aia. ne a zis sa luam profertil amandoi, pe o reteta asa mi a scris. sincer, nu prea o sa mai fac multe drumuri,inainte-inapoi....ar cam fi 1-2 inca asta daca mu intervine altceva intre timp  sper sa nu .... sa vaeti o zi buna- ca aici la Tm vad ca ii soare si cald ....de dimineata. Depinde de calitatea spermei. eu in luna in care am ramas insarcinata am bebelit zilnic si chear si de doua ori pe zi. daca sti ca nu e calitatea spermei buna faci o zi da una ba. daca sti ca e buna e bn zi de zi ca asa ai sanse mai mari sa nu ratezi ovulatia... |
|

| Crissy wrote:Laura pe aici sunt si eu, mai rar ca sunt prinsa cu ultimele zile la serviciu pana intru in concediu si nici nu apuc sa citesc tot ce se scrie pe aici.. am vazut insa ca ai fost la Oana eu o cunosc personal de cativa ani si am incercat si eu minunatul regim, din punctul meu de vedere nu-si merita banii dar sper ca pe tine sa te ajute. In rest sunt bine astept sa treaca saptamanile mai repede si.. Te pup si sa stii ca doar perseverand asa cum faci tu cu analize, mers la dr o sa reusesti esti in fiecare zi cu un pas mai aproape!
Ma bucur ca esti bine, nu stiu ce sa zic, dar pe mine ma atrage ideea ca , in functie de analizele tale, iti spune ce alimente ii lipsesc corpului tau si care alimente ii fac rau. am ramas dezamagita cand i am aratat toate analizele mele la sange, care erau cerute de un examen pt a vedea metabolismul oarecum pt ca ........ a trebuit sa le repet aici, in tara, ( unde ......mie mi se pare ca fetele/femeile astea nu prea stiu sa ia sange.....comparativ cu asistentele din Italia, care nu ma face sa ma doara as tare..... dar asta este -...) uitandu ma eu, la analizele mele, ( nu sunt dr dar am priceput ca trebe sa ajung neaparta cat mai repede, si luni ma intorc inapoi in Italia, am vazut ceva gen: Streptococcus agalactiae (beta-emolitico gruppo B) care ...........trebe sa o fac sa dispara cumva, am citit pana acuma ca e un pic cam greu sa o faci sa dispara dar se poate) sincer, astept si raspunsul la al meu la spermocultura si ............ poate chiar n oi scapa de laparoscopie, cu toate ac dr catre mi a vazut analizele de pe hatrtia aia pt IUI/FIV, la ultima era hispterosalpinografia /laparoscopia si ea zicea ca una din doua trebe facuta, eu facusem in 12/2015 hisptero.... si poate ca n ar mai fi nevoie de laparoscopie. sa vedem pt ca............daca chiar trebe .......o sa o fac.... cred ca am putea incerca si sa luam tratamentul de profertil ce ni s a prescris si poate poate.... te pup dulce si ma bucur ca mi ai raspuns.
|
|

| Lili Eu wrote: Depinde de calitatea spermei. eu in luna in care am ramas insarcinata am bebelit zilnic si chear si de doua ori pe zi. daca sti ca nu e calitatea spermei buna faci o zi da una ba. daca sti ca e buna e bn zi de zi ca asa ai sanse mai mari sa nu ratezi ovulatia...
Lili, mersi mult. acuma , dupa calculele mele oarecum , cred ca ovulatia din iulie, o cam sar ...... daca nu se gandeste sa fie mai tarzie luna aia pt ca .......... plec pe 26/06 si revin pe 13/07- asta este. nu stiu ce sa mai zic referitor la anlaizele lui, pt ca odata iese una, odata iese alta si ......mna.... le am notat la semnatura. mi s ar parea diferenta prea mare intre ele. ii si ceva scris jos sub raspunsul analizelor sale. mai simplu pun aici raspunsul ca sa l vedeti si voi, ca deja stiti cat de cat mai multe ca mine.... bioclinica e ultima, pe care o copiez acuma:
Spermograma... Ora recoltarii: 17:30 Perioada de abstinenta: 4 zile [2-7 zile, recomandare WHO 5th*] Volum: 1,5 mL [Val.biol.ref: >= 1,5 mL] pH: 8 [Val.biol.ref: >= 7,2] Leucocite: < 1 milion/mL [Val.biol.ref: < 1 milion/mL, conform WHO 5th] Aspect: normal, gri opalescent Consistenta: normal Lichefiere: normala Agregare: absenta Aglutinare: absenta Nr.spermatozoizi/mL: 56,5 milioane Val.biol.ref: >= 15 milioane/mL, conform WHO 5th Motilitate la 1h: 49% totala din care 33% progresiva Val.biol.ref: >= 40% spermatozoizi motili sau >= 32% spermatozoizi cu motilitate progresiva, conform WHO 5th Spermatozoizi cu morfologie normala: 6% Val.biol.ref: >= 4%, conform WHO 5th Nr.spermatozoizi motili/mL: 27,6 milioane Val.biol.ref: >= 6 milioane/mL, conform MES** Nr.spermatozoizi cu motilitate progresiva/mL: 18,6 milioane Val.biol.ref: >= 5 milioane/mL, conform MES Viteza medie: 28 micrometri/sec. Val.biol.ref: >= 5 micrometri/sec., conform MES Index mobilitate spermatozoizi: 76 Val.biol.ref: >= 80, conform MES Numar spermatozoizi/ejaculat: 84,7 milioane Val.biol.ref: >= 39 milioane/ejaculat, conform WHO 5th Nr.spermatozoizi motili/ejaculat: 41,4 milioane Val.biol.ref: >= 16 milioane/ejaculat, conform MES BULETIN DE ANALIZA NR. 17620T2019 din 20/06/2017 (00001)Laborator Timisoara, lucrat: Bioclinica SA, Laborator de analize medicale, Timisoara, B-dul Cetatii, Nr.53B DEACONESCU CONSTANTIN FLORIAN, 39 ani, M, HD, Petrila, 22 Decembrie, 7, CNP:1780301205899 Trimis de: medic spec. BARDAN RAZVAN, MEDICALI'S ======================================================================VAL.BIOL.REF.====================ANTECEDENT========= Pagina 1 din 2 F01-PG21 Ed.5,Rev.1 20/06/2017 20:10:34 Rezultatele se refera numai la proba analizata.Reproducerea totala sau partiala a buletinului de analiza se face numai cu acordul "BIOCLINICA." Nr.spermatozoizi cu motilitate progresiva/ejaculat: 27,9 milioane Val.biol.ref: >= 12 milioane/ejaculat, conform MES Nr.spermatozoizi cu morfologie normala/ejaculat: 5,1 milioane Val.biol.ref: >= 2 milioane/ejaculat, conform MES CONCLUZIE: NORMOZOOSPERMIE Nota: Schimbare valori biologice de referinta din data de 4.01.2013 conform WHO 5th si MES Recomandari: Evaluarea initiala este de dorit sa fie realizata prin recoltarea a 2 probe la interval minim de 7 zile si maxim 3 saptamani, la acelasi interval de timp de abstinenta (daca rezultatele variaza foarte mult, sunt necesare examinari suplimentare). * World Health Organization 5th edition ** Medical Electronic Systems (lichid seminal, Electrono-optica) Analize in curs de executie: -Spermocultura Analizele marcate (#) NU sunt acoperite de acreditare RENAR. Pentru detalii suplimentare va rugam sa solicitati certificatul de acreditare la timisoara@bioclinica.ro. Opiniile si interpretarile nu sunt acoperite de acreditarea RENAR. ========================================================================================================================== BULETIN DE ANALIZA NR. 17620T2019 din 20/06/2017 (00001)Laborator Timisoara, lucrat: Bioclinica SA, Laborator de analize medicale, Timisoara, B-dul Cetatii, Nr.53B DEACONESCU CONSTANTIN FLORIAN, 39 ani, M, HD, Petrila, 22 Decembrie, 7, CNP:1780301205899 Trimis de: medic spec. BARDAN RAZVAN, MEDICALI'S ======================================================================VAL.BIOL.REF.====================ANTECEDENT========= Pagina 2 din 2 F01-PG21 Ed.5,Rev.1 20/06/2017 20:10:34 Rezultatele
iar la mine, din analizele mele, mi a atras atentia ceva : Streptococcus agalactiae (beta-emolitico gruppo B)
|
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| LAURA0202 wrote:Ma bucur ca esti bine, nu stiu ce sa zic, dar pe mine ma atrage ideea ca , in functie de analizele tale, iti spune ce alimente ii lipsesc corpului tau si care alimente ii fac rau. am ramas dezamagita cand i am aratat toate analizele mele la sange, care erau cerute de un examen pt a vedea metabolismul oarecum pt ca ........ a trebuit sa le repet aici, in tara, ( unde ......mie mi se pare ca fetele/femeile astea nu prea stiu sa ia sange.....comparativ cu asistentele din Italia, care nu ma face sa ma doara as tare..... dar asta este -...) uitandu ma eu, la analizele mele, ( nu sunt dr  dar am priceput ca trebe sa ajung neaparta cat mai repede, si luni ma intorc inapoi in Italia, am vazut ceva gen: Streptococcus agalactiae (beta-emolitico gruppo B) care ...........trebe sa o fac sa dispara cumva, am citit pana acuma ca e un pic cam greu sa o faci sa dispara dar se poate) sincer, astept si raspunsul la al meu la spermocultura si ............ poate chiar n oi scapa de laparoscopie, cu toate ac dr catre mi a vazut analizele de pe hatrtia aia pt IUI/FIV, la ultima era hispterosalpinografia /laparoscopia si ea zicea ca una din doua trebe facuta, eu facusem in 12/2015 hisptero.... si poate ca n ar mai fi nevoie de laparoscopie. sa vedem pt ca............daca chiar trebe .......o sa o fac.... cred ca am putea incerca si sa luam tratamentul de profertil ce ni s a prescris si poate poate.... te pup dulce si ma bucur ca mi ai raspuns. Sper sa-ti fie de folos mai ales ca programul in sine e destul de scump! Sigur pe hartia aia era hispterosalpinografie si nu histeroscopie? Te intreb pentru ca pt fiv de obicei se face histeroscopie adica se verifica uterul, hispterosalpinografia verifica doar trompele si in unele cazuri se pot vedea si daca sunt probleme prin uter, pentru fiv te poti dispensa de trompe, doar la IUI ai nevoie de ele. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/10/2017 Mesaje: 118
| Hello! Ce fac "fetili"? ceva noutati? Eu astept menstruatia pt a ma putea duce la hematologie. Sper sa îmi dea voie sa încerc sa ramân repejor, ma apuc de tratamente si analize la greu. Sa dea Domnul sa se "lipeasca" repejor. As vrea tot baietrl ...ce o vrea Dumnezeu.
Voi cum va treceti "povestea" sub orice comentariu postat? Nu stiu cum. |
|
|