Clubul aspirantelor - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anadragut
Scris: Friday, June 2, 2017 12:02 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/14/2017
AleC wrote:

Si eu l-am facut in aceasta dimineata, astept rezultatul pe seara. Sa dea Domnul sa fie bine pentru amandoua. Hands Cheek Kiss

Cum vrea Dumnezeu grup
Lili Eu
Scris: Friday, June 2, 2017 12:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
lixandra_alexandra wrote:

Doamne...acum chiar ca m-a bufnit plansul!! Cat de frumosCray
Eu m.am regasit in povestea asta.cel mai important e sa nu va culcati pe o ureche sa luptati sa va vedeti visu inplinit eu cred ca pana la urma indiferent de cum vine un copil daca lupti il ai pana la urma indiferent cum. ma uitam si la Gabriela Cristea a luptat sa faca un copil si acum e insarcinata. nu conteaza cum dar o sa fie mama. fetelor imi pare rau ca va intristez cu povestile mele. dar parca cand auzi asa iti da putere sa lupti ptr visul tau. si iti dai seama ca nu esti singura care trece prin suferinta asta...
lixandra_alexandra
Scris: Friday, June 2, 2017 12:06 PM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
Lili Eu wrote:
Eu m.am regasit in povestea asta.cel mai important e sa nu va culcati pe o ureche sa luptati sa va vedeti visu inplinit eu cred ca pana la urma indiferent de cum vine un copil daca lupti il ai pana la urma indiferent cum. ma uitam si la Gabriela Cristea a luptat sa faca un copil si acum e insarcinata. nu conteaza cum dar o sa fie mama. fetelor imi pare rau ca va intristez cu povestile mele. dar parca cand auzi asa iti da putere sa lupti ptr visul tau. si iti dai seama ca nu esti singura care trece prin suferinta asta...

Nu ma las batuta sub nici o forma. Oricum ar fi, o sa am minunea mea. Nu am plans de tristete. Ci de emotie...pt ca sunt sigura ca Dumnezeu are pregatit pt toateCheek Kiss
Lili Eu
Scris: Friday, June 2, 2017 12:07 PM
Nivel

Nu ma las batuta sub nici o forma. Oricum ar fi, o sa am minunea mea. Nu am plans de tristete. Ci de emotie...pt ca sunt sigura ca Dumnezeu are pregatit pt toateCheek Kiss
Asta asa este Cheek Kiss
LAURA0202
Scris: Friday, June 2, 2017 12:17 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016

Asa i . Pt ca Doamne Doamne decide el când ne va da si noua privilegiul sa fim parin?i.
Cheek Kiss
Meme, curaj ca încet încet se pun toate le locul lor. Bafta în continuare si o zi buna tuturor va doresc.
Gossip

https://ibb.co/kzxsdF

E foarte cald aici. :-)
Bibi Bianca
Scris: Friday, June 2, 2017 12:20 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2017
Foarte impresionante toate intamplarile astea, ale voastre dragelor sau culese de pe internet! Si stiu ca m-a impresionat tare mult povestea celor 2 soti destul de in varsta carora le-a murit copilul la colectiv si acum au un bebe...la varsta lor chiar a fost si este o minune!
Lili Eu
Scris: Friday, June 2, 2017 12:21 PM
Nivel

Pe mine puiutu meu ma rasplatit ptr tot chinul meu, si va doresc si voua sa simtiti ce simt eu azi cand il ptivesc coeur

Lili Eu attached the following image(s):
_20170602_122607.jpg

Bibi Bianca
Scris: Friday, June 2, 2017 12:59 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2017
Lili Eu wrote:
Pe mine puiutu meu ma rasplatit ptr tot chinul meu, si va doresc si voua sa simtiti ce simt eu azi cand il ptivesc coeur

Frumusete somnoroasa hearts va pupam si multumim de urari! In vara asta trebuie sa fie bine pt toate!
Lili Eu
Scris: Friday, June 2, 2017 1:20 PM
Nivel

Bibi Bianca wrote:

Frumusete somnoroasa hearts va pupam si multumim de urari! In vara asta trebuie sa fie bine pt toate!
Multumim de pupicei. si noi te pupam Cheek Kiss Cheek Kiss
Mire
Scris: Friday, June 2, 2017 3:30 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
Acum un an pe vremea asta eram in lista aspiricilor..abia de pe acum aveam unda verde la bebelit, dupa scoaterea polipului endometrial.
Acum insa, dupa un an de zile.. a venit pe lumea minunea noastra, Theodorahearts
3300gr
50cm
Va pupam!!!computerlove
maria2013
Scris: Friday, June 2, 2017 3:42 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Mire, ma bucur enorm! Sa va aduca doar fericire!
maria2013
Scris: Friday, June 2, 2017 3:43 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Acum un an, cam pe vremea asta, iti spuneam ca avantajul tau cel mai mare e vârsta! Uite ca azi iti tii minunea în brate! Grozav!
lixandra_alexandra
Scris: Friday, June 2, 2017 3:45 PM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
Mire wrote:
Acum un an pe vremea asta eram in lista aspiricilor..abia de pe acum aveam unda verde la bebelit, dupa scoaterea polipului endometrial.
Acum insa, dupa un an de zile.. a venit pe lumea minunea noastra, Theodorahearts
3300gr
50cm
Va pupam!!!computerlove

Felicitari, Mire!!! Sa va traiasca 1000 de aniCheek Kiss
meme
Scris: Friday, June 2, 2017 4:58 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/26/2016
maria2013 wrote:
Acum un an, cam pe vremea asta, iti spuneam ca avantajul tau cel mai mare e vârsta! Uite ca azi iti tii minunea în brate! Grozav!

maria, cum merge tratamentul?

Felicitari Mire!!!!!
Anadragut
Scris: Friday, June 2, 2017 5:53 PM
Nivel

Inregistrat: 4/14/2017
Am primit analizele bHcg si din pacate nu sa dublat...de la 41.1 astazi e 57.1..sumt foarte dezamagita..Bye2
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.