|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/14/2017 Mesaje: 102
| AleC wrote:Si eu l-am facut in aceasta dimineata, astept rezultatul pe seara. Sa dea Domnul sa fie bine pentru amandoua. Cum vrea Dumnezeu |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| lixandra_alexandra wrote:Doamne...acum chiar ca m-a bufnit plansul!! Cat de frumos Eu m.am regasit in povestea asta.cel mai important e sa nu va culcati pe o ureche sa luptati sa va vedeti visu inplinit eu cred ca pana la urma indiferent de cum vine un copil daca lupti il ai pana la urma indiferent cum. ma uitam si la Gabriela Cristea a luptat sa faca un copil si acum e insarcinata. nu conteaza cum dar o sa fie mama. fetelor imi pare rau ca va intristez cu povestile mele. dar parca cand auzi asa iti da putere sa lupti ptr visul tau. si iti dai seama ca nu esti singura care trece prin suferinta asta... |

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Lili Eu wrote: Eu m.am regasit in povestea asta.cel mai important e sa nu va culcati pe o ureche sa luptati sa va vedeti visu inplinit eu cred ca pana la urma indiferent de cum vine un copil daca lupti il ai pana la urma indiferent cum. ma uitam si la Gabriela Cristea a luptat sa faca un copil si acum e insarcinata. nu conteaza cum dar o sa fie mama. fetelor imi pare rau ca va intristez cu povestile mele. dar parca cand auzi asa iti da putere sa lupti ptr visul tau. si iti dai seama ca nu esti singura care trece prin suferinta asta...
Nu ma las batuta sub nici o forma. Oricum ar fi, o sa am minunea mea. Nu am plans de tristete. Ci de emotie...pt ca sunt sigura ca Dumnezeu are pregatit pt toate |

| lixandra_alexandra wrote:Nu ma las batuta sub nici o forma. Oricum ar fi, o sa am minunea mea. Nu am plans de tristete. Ci de emotie...pt ca sunt sigura ca Dumnezeu are pregatit pt toate Asta asa este |

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| lixandra_alexandra wrote:Nu ma las batuta sub nici o forma. Oricum ar fi, o sa am minunea mea. Nu am plans de tristete. Ci de emotie...pt ca sunt sigura ca Dumnezeu are pregatit pt toate
Asa i . Pt ca Doamne Doamne decide el când ne va da si noua privilegiul sa fim parin?i.
Meme, curaj ca încet încet se pun toate le locul lor. Bafta în continuare si o zi buna tuturor va doresc.
https://ibb.co/kzxsdF
E foarte cald aici. :-) |
Inregistrat: 1/31/2017 Mesaje: 190
| Foarte impresionante toate intamplarile astea, ale voastre dragelor sau culese de pe internet! Si stiu ca m-a impresionat tare mult povestea celor 2 soti destul de in varsta carora le-a murit copilul la colectiv si acum au un bebe...la varsta lor chiar a fost si este o minune! |

| Pe mine puiutu meu ma rasplatit ptr tot chinul meu, si va doresc si voua sa simtiti ce simt eu azi cand il ptivesc Lili Eu attached the following image(s):

|
Inregistrat: 1/31/2017 Mesaje: 190
| Lili Eu wrote:Pe mine puiutu meu ma rasplatit ptr tot chinul meu, si va doresc si voua sa simtiti ce simt eu azi cand il ptivesc Frumusete somnoroasa va pupam si multumim de urari! In vara asta trebuie sa fie bine pt toate! |

| Bibi Bianca wrote:Frumusete somnoroasa  va pupam si multumim de urari! In vara asta trebuie sa fie bine pt toate! Multumim de pupicei. si noi te pupam |

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Acum un an pe vremea asta eram in lista aspiricilor..abia de pe acum aveam unda verde la bebelit, dupa scoaterea polipului endometrial. Acum insa, dupa un an de zile.. a venit pe lumea minunea noastra, Theodora 3300gr 50cm Va pupam!!! |

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Mire, ma bucur enorm! Sa va aduca doar fericire! |

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Acum un an, cam pe vremea asta, iti spuneam ca avantajul tau cel mai mare e vârsta! Uite ca azi iti tii minunea în brate! Grozav! |

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Mire wrote:Acum un an pe vremea asta eram in lista aspiricilor..abia de pe acum aveam unda verde la bebelit, dupa scoaterea polipului endometrial. Acum insa, dupa un an de zile.. a venit pe lumea minunea noastra, Theodora 3300gr 50cm Va pupam!!!
Felicitari, Mire!!! Sa va traiasca 1000 de ani |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/26/2016 Mesaje: 618
| maria2013 wrote:Acum un an, cam pe vremea asta, iti spuneam ca avantajul tau cel mai mare e vârsta! Uite ca azi iti tii minunea în brate! Grozav!
maria, cum merge tratamentul?
Felicitari Mire!!!!! |
|
Inregistrat: 4/14/2017 Mesaje: 102
| Am primit analizele bHcg si din pacate nu sa dublat...de la 41.1 astazi e 57.1..sumt foarte dezamagita.. |
|
|