|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/26/2016 Mesaje: 618
| Bibi Bianca wrote: da, chistul l-am vazut si eu ca mi-a aratat acolo, dar nu am inteles cum vede ca e in resorbtie si nu tre sa iau tratament. Oricum, la fel si eu, astept sa treaca lunile...
nu vede ca el in resorbtie, ci pur si simplu, stie ca asta trebuie sa se intample, ele se resorb singure in 1-2 luni, in 99% din cazuri
"tratamentul" pe care l-am primit eu este de fapt sa iau anticonceptionale, care pun ovarele in repaus, sa nu mai produca alti foliculi, si deci alte viitoare chisturi (pt ca eu nu ovulez), si ca sa le dea timp la chisturi sa se resoarba singurele...daca e ceva mai grav, se intervine chirurgical...insa majoritatea dispar singure. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/31/2017 Mesaje: 190
| meme wrote:
nu vede ca el in resorbtie, ci pur si simplu, stie ca asta trebuie sa se intample, ele se resorb singure in 1-2 luni, in 99% din cazuri
"tratamentul" pe care l-am primit eu este de fapt sa iau anticonceptionale, care pun ovarele in repaus, sa nu mai produca alti foliculi, si deci alte viitoare chisturi (pt ca eu nu ovulez), si ca sa le dea timp la chisturi sa se resoarba singurele...daca e ceva mai grav, se intervine chirurgical...insa majoritatea dispar singure.
Cate probleme..si inainte de sarcina nu aveam nicio problema si niciun motiv de stres. Si acum cu fiecare zi ce trece, mai apare cate ceva. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| meme wrote:Hello aspirici,
Nu am mai scris de cateva zile, nici nu am apucat sa intru pe forum, sunt super ocupata, ca ne mutam cu totul in timisoara, trebuie sa o luam de la capat, si sa imi caut alt job...
eu sunt in z4, am fost ieri la control, insa din pacate tot mai am chisturi, asa ca voi continua cu anticonceptionale pt inca minim o luna... probabil ca voi lua mai multe luni, pt ca trebuie sa imi schimb si doctorita, nu mai pot ajunge la cea din cluj...deci sunt din nou pe tusa pt cel putin cateva luni, pana se stabilizeaza situatia cu mutatul si gasitul de job nou..
Bibi Bianca, eu am luat utrogestan, insa mi-a venit abia la 8 zile de la ultimul ovul, insa erau fete la care le-a venit mai repede, la 2-3 zile
tot eu am si chisturi, le "tratez" cu anticonceptionale, se presupune ca dispar de la sine intr-o luna, doua...eu sunt abia in a doua luna
Rox4n1k4, imi pare rau pt z1
Siminutza si Anadragut, felicitari pt sarcini!
Laura, cum esti?
pupici tuturor
Buna Meme Daca te mutu in Timisoara cu totul, atunci sigur ne vom si cunoaste personal când voi mai veni vreo tura . Chiar în 10 vin iara Oarecum ....se merge înainte. Putin mai bine dar ma doare capul, locul de unde mi o scos chestia aia, ciste / grasime . Seara când ma dau cu crema acolo.....cam urlu da e asta este. M ?in firele pt 20 zile si ..... il întreb pe dr meu daca are ceva sa le ?in mai mult....pt ca m as întoarce pe 26 si ....sincer.... prefer sa mi le scot aici decat în tara.
|
|

Inregistrat: 5/5/2017 Mesaje: 141
| Buna,
Vroiam sa va intreb daca voi ati mai patit sa aveti dureri forte mari in timpul actului.
Ieri am avut un test pozitiv de ovulatie si ne-am pus pe bebelit (si in weekend am facut-o si o sa facem si azi sa fiu sigura).
Problema este ca m-a durut foarte tare... nu am mai patit niciodata asa... ma mai durea cateodata dar era de nesesizat, mai mult un disconfort.... in schimb ieri... aproape ne-am oprit de durere... nu sttiu ce s-a intamplat...
Problema este ca si azi simt un usor disconfort in zona ovarului drept... nu este durere, dar este ceva acolo...
Aveti idee ce ar putea fi?
Multumesc... |
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Eli.Georgi wrote:Buna, Vroiam sa va intreb daca voi ati mai patit sa aveti dureri forte mari in timpul actului. Ieri am avut un test pozitiv de ovulatie si ne-am pus pe bebelit (si in weekend am facut-o si o sa facem si azi sa fiu sigura). Problema este ca m-a durut foarte tare... nu am mai patit niciodata asa... ma mai durea cateodata dar era de nesesizat, mai mult un disconfort.... in schimb ieri... aproape ne-am oprit de durere... nu sttiu ce s-a intamplat... Problema este ca si azi simt un usor disconfort in zona ovarului drept... nu este durere, dar este ceva acolo... Aveti idee ce ar putea fi? Multumesc...
Buna Eli,
Da, eu am patit la fel luna aceasta. Am avut o durere foarte mare la ovulatie, ma durea si cand ma asezam in fund pe scaun. La fel, m-a durut si la contact...pe mine in zona ovarului stang (ma gandesc ca cu el am ovulat). Durerea se ducea si in spate.
|
|

Inregistrat: 5/5/2017 Mesaje: 141
| lixandra_alexandra wrote:Buna Eli, Da, eu am patit la fel luna aceasta. Am avut o durere foarte mare la ovulatie, ma durea si cand ma asezam in fund pe scaun. La fel, m-a durut si la contact...pe mine in zona ovarului stang (ma gandesc ca cu el am ovulat). Durerea se ducea si in spate.
Mda...la mine e prima data ever.. inainte nici nu simteam minic... de fapt nici ieri pana in momentul actului cand am crezut ca mor nu am avut nimic... si de atunci intr-una ma deranjeaza acolo...
Nu stiu ce sa zic... o fi de la tratament...chiar nu stiu... macar sa se prinda ceva... ca apoi nu mai conteaza ce si cat ma doare... |
|
Inregistrat: 4/14/2017 Mesaje: 102
| Fetelor am fost la ginecolog si tocmai mia spus ca sarcina mi sa oprit din evolu?ie de ce nu stiu cum sa intamplat nu stiu cand nici asta nu stiu...mia facut un test de sarcina si liniuta a doua a se vedea dar foarte slaba..am fost la analize de sânge maine o sa aflu rezultatul...i sa mai intamplat cuiva asa ?? Adica daca sarcina se oprea fiind foarte mica ar tii trebuit sa o elimin si sa imi vina menstruatia dar nimic...am dureri in partea de jos a abdomenului si cam atat |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Anadragut wrote:Fetelor am fost la ginecolog si tocmai mia spus ca sarcina mi sa oprit din evolu?ie de ce nu stiu cum sa intamplat nu stiu cand nici asta nu stiu...mia facut un test de sarcina si liniuta a doua a se vedea dar foarte slaba..am fost la analize de sânge maine o sa aflu rezultatul...i sa mai intamplat cuiva asa ?? Adica daca sarcina se oprea fiind foarte mica ar tii trebuit sa o elimin si sa imi vina menstruatia dar nimic...am dureri in partea de jos a abdomenului si cam atat
Of, imi pare rau Ana.. Dar oare cum a putut sa isi dea seama ca ai putin acum nu? |
|
| Anadragut wrote:Fetelor am fost la ginecolog si tocmai mia spus ca sarcina mi sa oprit din evolu?ie de ce nu stiu cum sa intamplat nu stiu cand nici asta nu stiu...mia facut un test de sarcina si liniuta a doua a se vedea dar foarte slaba..am fost la analize de sânge maine o sa aflu rezultatul...i sa mai intamplat cuiva asa ?? Adica daca sarcina se oprea fiind foarte mica ar tii trebuit sa o elimin si sa imi vina menstruatia dar nimic...am dureri in partea de jos a abdomenului si cam atat Ooof Ana!!! Stiu prin ce treci...luna trecuta am patit-o si eu...si pot sa spun ca nu mi-am revenit nici acum cu toate vorbele si alinarile celor din jur. Dar mi-a facut bine sa plang de cate ori am simtit si mi-a facut bine sa caut raspunsuri. Tu linisteste-te, apoi ridica-te si ia-o de la capat! Viata e uneori nedreapta sau cel putin asa ni se pare noua, dar poate toate se intampla cu un scop. Ai grija de tine! |
|
| Bibi Bianca wrote:Ooof Ana!!! Stiu prin ce treci...luna trecuta am patit-o si eu...si pot sa spun ca nu mi-am revenit nici acum cu toate vorbele si alinarile celor din jur. Dar mi-a facut bine sa plang de cate ori am simtit si mi-a facut bine sa caut raspunsuri. Tu linisteste-te, apoi ridica-te si ia-o de la capat! Viata e uneori nedreapta sau cel putin asa ni se pare noua, dar poate toate se intampla cu un scop. Ai grija de tine! la tine cum si a dat seama ca sarcina sa oprit din evolu?ie? |
|
| Anadragut wrote: la tine cum si a dat seama ca sarcina sa oprit din evolu?ie? La mine s-a oprit la 8 saptamani si 5 zile, ii cauta disperata inimioara, tot marea, masura, miscora dar...nimic. eu fusesem la 6 saptamani la alt medic si vazusem bataile inimii asa ca la al doilea control stiam si eu unde sa ma uit...si nu vedeam nimic. Panica, disperare, ameteala...asta am simtit si numai speranta ca data viitoare o sa fie bine iti poate da putere! Ce ti-a zis sa faci mai departe? Eu a trebuit sa fac chiuretaj a doua zi pentru ca se oprise din evolutie de o saptamana si nu avusesem niciun simptom, deci riscam alte complicatii. |
|
| Bibi Bianca wrote: La mine s-a oprit la 8 saptamani si 5 zile, ii cauta disperata inimioara, tot marea, masura, miscora dar...nimic. eu fusesem la 6 saptamani la alt medic si vazusem bataile inimii asa ca la al doilea control stiam si eu unde sa ma uit...si nu vedeam nimic. Panica, disperare, ameteala...asta am simtit si numai speranta ca data viitoare o sa fie bine iti poate da putere! Ce ti-a zis sa faci mai departe? Eu a trebuit sa fac chiuretaj a doua zi pentru ca se oprise din evolutie de o saptamana si nu avusesem niciun simptom, deci riscam alte complicatii.
Off...mie mia spus in felul urmator ori sarcina e prea mica ori sa oprit din evolu?ie ma trimis sa fac o analiza de sânge betahcg..dar problema la mine e ca testul u?or u?or începe sa se negativeze adica sâmbata l-am facut si am vazut 2 liniute cea dea doua nu era asa rosie dar era acum cand am facut la medic alt test dabia se mai vedea si nu inteleg de ce |
|
| Anadragut wrote: Off...mie mia spus in felul urmator ori sarcina e prea mica ori sa oprit din evolu?ie ma trimis sa fac o analiza de sânge betahcg..dar problema la mine e ca testul u?or u?or începe sa se negativeze adica sâmbata l-am facut si am vazut 2 liniute cea dea doua nu era asa rosie dar era acum cand am facut la medic alt test dabia se mai vedea si nu inteleg de ce
Cu beta o sa-ti dai seama exact ce si cum...pana atunci mai putem spera ca e totul ok. Cat ar trebui sa ai tu exact? |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Eli.Georgi wrote:Mda...la mine e prima data ever.. inainte nici nu simteam minic... de fapt nici ieri pana in momentul actului cand am crezut ca mor nu am avut nimic... si de atunci intr-una ma deranjeaza acolo... Nu stiu ce sa zic... o fi de la tratament...chiar nu stiu... macar sa se prinda ceva... ca apoi nu mai conteaza ce si cat ma doare...
Hmmmmm. .. eu, când sunt la ovulatie, nici nu pot sa fac nimica ....de durere. Mai scapam si faceam dar ...... Cred ca asta ar fi o mica problema oarecum ....zic eu. ... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Anadragut wrote: Off...mie mia spus in felul urmator ori sarcina e prea mica ori sa oprit din evolu?ie ma trimis sa fac o analiza de sânge betahcg..dar problema la mine e ca testul u?or u?or începe sa se negativeze adica sâmbata l-am facut si am vazut 2 liniute cea dea doua nu era asa rosie dar era acum cand am facut la medic alt test dabia se mai vedea si nu inteleg de ce
Beta nu ai mai facut? Acum e primul asta? Mie mi se pare devreme sa stie ca s-a oprit.. cat ai? 4-5s?
Testul nu stiu ce sa zic, depinde ce firma e, ce sensibilitate, acu na, ma gandesc ca or avea ceva ok in cabinet... dar incearca sa te linistesti pana vezi si beta ce zice. Ti-a dat eco? |
|
|