|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| LAURA0202 wrote:uite si o alta continuare la rezultatul lui: Volum: 1.5 ml VN:2-6 ml Fluidificare: 30 minute VN:10-30 min Aspect: opalescent Nr/ml: 14 mio/ml VN >15 mio/ml is cam putini oricum ar fi, minimul ii 2 mil si max 6 mil si el avea  1.5 ml ............. deci? te cred ca nu ti zice tot, ei mna........ sunt barbati si au orgoliul ala al lor . mie azi mi a zis doua cuvinte care m au deranjat dar m a facut as pricep ca ii e putin jena si ca ........ mna -sa nu auda toata lumea ca el a facut spermograma si ce i atata caz? ca doar nu , numai el sufera de asa ceva; mai sunt si altii dar .......... om vedea maine daca ma va lasa sa intru cu el, trebe pt ca eu am tot umblat incolo-incoace si am toate arspunsurile si la analizele mele si ale lui- ca mi le a trimis pe mail ul meu si n plus, asta de astazi-tre sa o caut eu pe site ul lor si sa o scot la imprimanta. norocul meu ii , ca el nu se prea pricepe la astea si nici nu si bate capul atata cu calc si cu scos la imprimanta ca mine. sa vezi cu ce lista de intrebari scrisa de acasa, o sa ma duc eu maine  o sa l doara capul pe dr dupa ce iesim noi de acolo. asa fac si la medicul meu de afmilie-merg cu listuta dupa mine-ca sa nu uit ceva
eu, chiar am reusit sa vorbesc cu o dr embrioloaga la tel si mi a explicat exact totul, mi a dat mura n gura si de nu i am pus 1001 de intrebari .... ca sa pricep eu bine intai.
|

| LAURA0202 wrote:mersi mult de tot de raspuns. si eu mi as dori un copil cu el DAR daca se poate pe cale naturala- AR FI SI MAI BINE. ne a fost indicat IUI dar ............ mi e nu stiu cum. uite aici : 21% bine mobile (PR) VN 50% bine si mediu mobile 7% mediu mobile 7%non-progresivi (NP) 65% imobile (IM) asta ii o parte din rezultatul sau-primul. nu prea reusesc sa pricep cum ai zis tu , ca dr cu o mobilitate 5%......
in mare: 21+8=28% sunt buni si 65+7=72% nu sunt buni. de aici au dedus ei diagnosticul. tre sa fie peste 50% aia buni ca sa fie buna spermograma-mi a explicat dr embrioloaga.
|

| Roxyred wrote:Buna!!Am postat ceva pe aici dar înca nu mi-a raspuns nimeni ?i am zis sa scriu sî aici! Aspiranta la bebe,analizele toate sunt bune,dar atât :)) La ecografie dr mi-a vazut sânge în afara uterului care se duce în burtica ?i,analiza CA 115 ok,dar cica în timp pot face endometrioza..Va rog daca ma pute?i ajuta cu sfaturi,cele care ?ti?i concret despre ce vorba.
buna, se pare ca inca n a citit cineva care stie mai multe despre problema ta. stai linistita ca iti va raspunde cine stie mai multe la faza asta , cand vor vedea postarile. eu , nu stiu , ca ti as raspunde cu cea mai mare placere dar n am avut deaface cu asa ceva niciodata pana acuma. multa bafta iti doresc. o zi buna
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/5/2017 Mesaje: 141
| LAURA0202 wrote:uite si o alta continuare la rezultatul lui: Volum: 1.5 ml VN:2-6 ml Fluidificare: 30 minute VN:10-30 min Aspect: opalescent Nr/ml: 14 mio/ml VN >15 mio/ml is cam putini oricum ar fi, minimul ii 2 mil si max 6 mil si el avea  1.5 ml ............. deci? te cred ca nu ti zice tot, ei mna........ sunt barbati si au orgoliul ala al lor . mie azi mi a zis doua cuvinte care m au deranjat dar m a facut as pricep ca ii e putin jena si ca ........ mna -sa nu auda toata lumea ca el a facut spermograma si ce i atata caz? ca doar nu , numai el sufera de asa ceva; mai sunt si altii dar .......... om vedea maine daca ma va lasa sa intru cu el, trebe pt ca eu am tot umblat incolo-incoace si am toate arspunsurile si la analizele mele si ale lui- ca mi le a trimis pe mail ul meu si n plus, asta de astazi-tre sa o caut eu pe site ul lor si sa o scot la imprimanta. norocul meu ii , ca el nu se prea pricepe la astea si nici nu si bate capul atata cu calc si cu scos la imprimanta ca mine. sa vezi cu ce lista de intrebari scrisa de acasa, o sa ma duc eu maine  o sa l doara capul pe dr dupa ce iesim noi de acolo. asa fac si la medicul meu de afmilie-merg cu listuta dupa mine-ca sa nu uit ceva
E clar ca e mai sensibil subiectul pentru ei.... numai eu stiu fata lui cand i-am adus rezultatul spermogramei acasa.... de abia a vrut sa o faca , zicea ca el sigur nu are nimic... dar acum nici nu mai comenteaza cand trebuie sa mearga undeva... numai ca ma ocup eu de programari si toate cele...nu am incredere sa il las pe el...Ideea este ca deja am cheltuit foarte multi bani pe analize si tratamente.... ca amandoi suntem "stricati"...si este greu...de aici vin certurile si sincer cateodata ma gandesc ca ar fi mai bine sa ma las batuta.... dar apoi vad un bebe pe strada...si imi trece... Trebuie sa vina si la noi... sper... |

| Eli.Georgi wrote:
E clar ca e mai sensibil subiectul pentru ei.... numai eu stiu fata lui cand i-am adus rezultatul spermogramei acasa.... de abia a vrut sa o faca , zicea ca el sigur nu are nimic... dar acum nici nu mai comenteaza cand trebuie sa mearga undeva... numai ca ma ocup eu de programari si toate cele...nu am incredere sa il las pe el...Ideea este ca deja am cheltuit foarte multi bani pe analize si tratamente.... ca amandoi suntem "stricati"...si este greu...de aici vin certurile si sincer cateodata ma gandesc ca ar fi mai bine sa ma las batuta.... dar apoi vad un bebe pe strada...si imi trece... Trebuie sa vina si la noi... sper...
Eli, te cred. Asa eram ai eu si mai sunt cateodata. La noi, idee e ca am facut in Italia, un pic de analize la centru de infertilitate si el, zice ca sunt eu cu problema, recunosc cand mi a facut histerosalpinografia.......... m a durut ca naiba-durerea de masea , ii minciuna pe langa cum am simtit atunci eu. in ziua aia, a trebuit sa ma insoteasca la spital, ca asa mi au zis si dr si scria si pe foaia aia -ca trebe sa fiu insotita. m a durut super rau, si toata ziua, nu prea puteam sa stau pe fund normal, care si de la spital, a condus el masina ca eu nu mai puteam sa stau in fund si de cate ori dadea in vreun canal sau strada stricata-incerca sa evite dar nu prea reusea, si si cerea scuze pt ca vedea ca ma doare. important e ac lichidul de contrast a trecut, o fi ceva si pe la mine, cat de cat pt ac altfel nu m ar fi durut-zic eu. in 2010-2011, m au conizat pt ca mi a gasit hpv si, si atunci , l am luat cu mine ca sa inteleaga si el mai bine, in cazul in care eu pricepeam aiurea dar ......... degeaba pt ca el a inteles invers, a trebuit sa i explic eu lui el,zicea ca n are nimika. intr adevar spermograma lui era mai buna cand a facut o in Italia, dar oricum vorbim de 2015 aici, is 1 an si -aproape 2 ani. cand el a revenit in tara, i am zis ca luam de la capat cu anlizele sa vedem ce si cum pt ca nu i ca am primit o explicatie pt de ce nu vine bobo si la noi. el, mi a zis ca , ce , cred eu ca s mai destepti romani ca italienii? si da, i am zis pt ca eu nu mi aduc aminte sa fi facut vreo analiza hormonala acolo. aici , chiar oincepeam sa refac analizele pt ca se incepe cu barbatul si daca i totul ok, se trece la femeie; in schimb in Italia, m au luat pe mine ..... de mi s a urat. :-) avem deja o lista cu analizele care ne trebuiesc facut si din partea mea si din partea lui pt IUI sau FIV . DAR ......... eu tot sper sa nu mai fie nevoie de asta si sa reusim normal- m am saturat de acte ori, dezbracat/imbracate- suiete si date jos de pe capra si ei ..... fac pe ei de la 1-2 analize ale lor.
chiar sunt foarte curioasa de ce ne va spune dr urolog maine-jur. si de acuma, o sa incerc ca sa fiu in perioada fertila pe felie- adica acasa, cu el, numai , nu mai vreau ca acuma, sa fiu racita si dupa aia, cand am putea...... au venit uratii aia. deja am dat o gramada de bani si eu, pt analizeòe mele - ca am mers la mai multi dr gine... ca sa fiu sigura si o sa mai fie de dat bani o gramada - asta o stiu sigur ziceam odata cu el, cand vorbeam de faza ca reincepem analizele si el, mi a pus un punct mai accentuat, o conditie oarecum, adica, daca le refac si eu aici toate analizele iara, si am acceptat, numai ca odata uitandu ne pe foaia de la analize pt IUI/FIV ultima era laparoscopia ....pe care nu prea as vrea sa o fac, la prin cate si trecuta eu, bauiesc ca esti la curent cat de cat, daca citeai pe aici..... om vedea maine ce ne va spune dr la el si daca chiar nu o sa fie alta varianta..... oi face o.
ideea ii ca, i s a scris un tratament, profertil , 2 / zi ca sa creasca nr la gigei, in speranta ca o sa facem IUI imediat dar eu, am vrut sa aud si un dr urolog ca sa vedem ce spune el pt ca tratamentul costa si ala si poate ii altceva la el, in final si .......... nu i prea convine si faza ca no alcool/ no tigari .......... pt ca mna......... e barbat si .............orgoliul asta al lor-fir ar sa fie... chiar sunt curioasa ce o sa va zica si voua maine, ca mergeti si voi la dr din cate am inteles,nu? eu oricum o sa scriu si aici ce si cum si sa mai aud si pareri de la fete cu experienta mai multa ca mine.
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/26/2016 Mesaje: 618
| Laura, imi pare rau pt z1 :(
Andia, tu cum stai?
Andrada, sa stii ca ma bucur cand vad ca mai scrii, stiu ca ai experienta cu incercarile, si iti tin pumnii, cum e noul tratament?
Elli, mult succes daca va decideti sa mergeti cu operatia!
Roxyred, poate sunt aspirici mai vechi care stiu ceva de subiectul asta, si raspund ele mai tarziu. Eu ti-as sugera sa mai ceri o a doua parere, daca nu esti convinsa 100% de dr...Ziceai ca ai facut analize? ce anume ai verificat? Multe asprici noi zic ca analizele le sunt la zi, insa nu se refera la cele hormonale, pe zile de ciclu: 3, 14, 21. eu mereu spun sa le faceti pe alea, eu nu le-am facut pana dupa 1 an jumate de incercari pe cele din z14, si tare rau imi pare... ca as fi aflat mai repede ca nu ovulez!.... |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 5/22/2017 Mesaje: 25
| Mul?umesc frumos pt raspuns,multa sanatate ?i succes! |
|

| meme,mul?umesc frumos pt raspunsuri, mi am facut analizele din ziua 3 ?i 21 a ciclului menstrual Bineîn?eles Papanicolau,secretie ,plus analiza chlamidia,analizele din ziua 3 arata ?i fazele foliculare care au ie?it ok.O sa mai merg ?i la alt medic.. |
|
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| LAURA0202 wrote:Nu i ca am tinut bine minte, scuza ma dar ai scris tu faza ca i s a facut operatie de varicocel sotului, tau sau altcuiva si ca dupa 3 luni trebuia repetata spermograma dar n a mai fost nevoie ca ..... s a inatmplat minunea, a sau ai ramas insarcinata. sincer, nu stiu ce sa mai zic, al meu a fost la un control pt ca el lua pt tensiune un fel de pastile si aveau- ersu inhibitori - si pt ca ..... "cineva murea cand ne era lumea mai draga" - ejacularea precoce si atunci stiu ca si pe el , l a pipait, ca mi a zis al meu dar nu i a facut ecografie si nu s a pus problema de varicocel, in italia, nici macar nu stiu cum se cheama boala asta la barbati :-)) poate maine dr urolog va decide daca ii va face o ecografie testiculara-asa mi a zis secretara-har n am eu. nici macar nu stiu exact ce inseamna varicocelul asta pana la uram..... poate, exact cum a zis si Meme, ca problema , in final sa fie la el ..... sincer, eu mai repede as prefera sa l operaeze pe el, daca si ar accepta, decat sa fac un IUI sincer sau o laparoscopie eu...... asta este, om vedea pana la urma ce si cum vom face. Da ai tinut minte bine Laura,trebuia sa repetam spermograma la 3 luni a sotului dupa operatie,dar nu am mai apucat caci am ramas gravi ,din pacate am pierdut sarcina la 10 saptamani si de atunci sunt din nou aspiranta :). Am repetat spermograma dupa ce am pierdut sarcina si au fost imbunatatiri foarte mari la sot,doar ca cu timpul s-au cam facut lenesi gigeii lui si cred ca se cam pierd pe drum :))). Varicocelul nu e o boala sa zicem asa...defapt este exact cum sunt varicele pe picioare(venele acelea umflate mov),dar venele astea la testicule nu fac bine deloc,tin foarte mare caldura la gigei si ii omoara pe multi dintre ei si pe restul cred ca ii incetineste de tot. Eu zic sa mergeti inainte cu analizele ca sunteti pe drumul cel bun si sunt sigura ca in curand se va intampla minunea si la voi. Trebuie discutat cu sotii astia sa inteleaga ca trebuie depus efort si din partea lor nu doar din partea noastra.E greu stiu cand vine vb de barbatia lor,asa era si al meu ,dar cu timpul si-a dat seama ca trebuie sa depuna si el efort si sa se analizeze. Roaga-te la Doamne Doamne in fiecare seara pt un bebe sanatos si o sa vezi ca Dumnezeu iti va rasplati rabdarea si rugaciunile. Te pupic :)
|
|

| meme wrote:Laura, imi pare rau pt z1 :(
Andia, tu cum stai?
Andrada, sa stii ca ma bucur cand vad ca mai scrii, stiu ca ai experienta cu incercarile, si iti tin pumnii, cum e noul tratament?
Roxyred, poate sunt aspirici mai vechi care stiu ceva de subiectul asta, si raspund ele mai tarziu. Eu ti-as sugera sa mai ceri o a doua parere, daca nu esti convinsa 100% de dr...Ziceai ca ai facut analize? ce anume ai verificat? Multe asprici noi zic ca analizele le sunt la zi, insa nu se refera la cele hormonale, pe zile de ciclu: 3, 14, 21. eu mereu spun sa le faceti pe alea, eu nu le-am facut pana dupa 1 an jumate de incercari pe cele din z14, si tare rau imi pare... ca as fi aflat mai repede ca nu ovulez!....
Ceau Meme . Mie ce sa zic ?! Nu i ca mi prea pare rau prea mult pt ca ....nu ma asteptam la altceva sincer. Era iesit din vom un daca se lipsea ceva acuma. :-)) Roxana sau id ul tau, vezi ca mai in spate, eu am scris cam ce analize is da facut; mie gine, a mai vrut sa vada si din z21 pe langa celelalte . Z 2-4 Z 14 Z 21-23 Depinde de fiecare dr in parte. Eu , deja is satula la câ?i am fost pâna acuma..... Tre sa se gaseasca cauza in final ca sa o putem trata si sa avem si noi o sau un bobo ;-)
Ne va veni si noua rândul dar sper ca sa fie cat mai repede. Bafta tuturor.
|
|
Andia, tu cum stai?
Roxyred, poate sunt aspirici mai vechi care stiu ceva de subiectul asta, si raspund ele mai tarziu. Eu ti-as sugera sa mai ceri o a doua parere, daca nu esti convinsa 100% de dr...Ziceai ca ai facut analize? ce anume ai verificat? Multe asprici noi zic ca analizele le sunt la zi, insa nu se refera la cele hormonale, pe zile de ciclu: 3, 14, 21. eu mereu spun sa le faceti pe alea, eu nu le-am facut pana dupa 1 an jumate de incercari pe cele din z14, si tare rau imi pare... ca as fi aflat mai repede ca nu ovulez!....
Meme ,va citesc iubita mea doar ca neavand multe noutati nu prea scriu.Ma bucur si plang pt fiecare dintre voi cand va citesc si imi e tare drag de voi. La mine noul tratament merge foarte bine momentan,l-am descris in noua semnatura :))) Important e ca mi-am adus ovulatia in z14 luna trecuta si z17 luna asta,fata de z20-22 alte dati. Ma tot minunez cum se regleaza anumite chestii in organism,bebelim atat cand trebuie cat si cand nu Din pacate am experienta in incercarile pt bebe dar inca mai am rabdare si speranta. Tu cum mai esti? |
|

| Bine v-am gasit!Mul?umesc pt raspuns! Mai a?teptam. . |
|

Andia, tu cum stai?
meme,mul?umesc frumos pt raspunsuri, mi am facut analizele din ziua 3 ?i 21 a ciclului menstrual Bineîn?eles Papanicolau,secretie ,plus analiza chlamidia,analizele din ziua 3 arata ?i fazele foliculare care au ie?it ok.O sa mai merg ?i la alt medic.. |
|
| Roxyred wrote:Buna!!Am postat ceva pe aici dar înca nu mi-a raspuns nimeni ?i am zis sa scriu sî aici! Aspiranta la bebe,analizele toate sunt bune,dar atât :)) La ecografie dr mi-a vazut sânge în afara uterului care se duce în burtica ?i,analiza CA 115 ok,dar cica în timp pot face endometrioza..Va rog daca ma pute?i ajuta cu sfaturi,cele care ?ti?i concret despre ce vorba. Din pacate nu stiu nici eu prea multe despre endometrioza,desi dea lungul anilor am avut toate diagnosticurile posibile care defapt nu erau adevarate. Poate intra pe aici vreuna din aspiricile mai vechi ,stiu ca Tania parca avea endometrioza dar acum e la burtici Eu zic sa faci analizele uzuale atat tu cat si sotul:el spermograma iar tu analizele din z3,z21(progesteron),fa si analizele pt tiroida ,ma refer hormonii,poate si un hsg ,torch,analizele de secretie pt clamydia,ureaplasma,etc si daca vrei poti sa faci si cele pt trombofilie. Nu ai spus cati ani ai iubita mea?Eu totusi as zice sa incerci si un alt doctor sa vezi daca zice acelasi lucru. Iti urez succes ! |
|

| Buna!!Nu uterul retrovers e neaparat problema,ci mi a spus ca sunt suspecta de endometrioza,am facut analiza CA125 care mi a aratat ca nu am a?a ceva,apoi mi a dat tratament antibiotice ?i endometacin supozitoare dupa care am repetat ecografia ?i a constatat ca nu s a schimbat nimic ?i ca din cauza uterului retrovers menstruatia nu se elimina complet,?i se duce în burta ?i pot face endometrioza...nu ?tiu ce sa cred.. |
|
|