Clubul aspirantelor - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LAURA0202
Scris: Tuesday, May 23, 2017 12:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2016
buna fetelor
declar z1.
azidimineata eram programati pt spermograma lui dar n a sunat alarma si ne am trezit mai tarziu; NuStiu dar tot ne am dus pana acolo, la Gynatal, sa vedem daca se mai poate face si cand am intrat, o dna secretara sau ce era pe acolo, a zis sa asteptam acolo, am stat linistiti dupa ce ne scuzasem intarzierea si la vreo 10-15 min vine dna cu inca una, cred ca era dr si ne spune ca nu se mai poate afce azi ac is mai multe intarzieri si ........... Cray
asta este
am intrebat daca si unde se mai poate face si ne a zis ca la orice laborator si in drum spre casa, ne am oprit la clinica Grigoras, unde avem maine programarea la dr urolog si fara aia nu avem ce face.
intrebam, si ne spune ca nu se face la ei, ci la Iulius Mall, ne a dat o carticica cu recoltarile si ce si cum se afce , ne a trimis la Regina Maria , ok , dupa tot traficul care l am indurat si il mai auzeam si pe al meu cum comenteaza de soferi si etc, asta este. ne a pus sa asteptam si cand a iesit asistenta, ne intreaba daca avem .... eprubeta/ceva in care se face si daca am facut recoltarea sau tre sa o faca si ............ dar tre sa vi de acasa cu ....ebrubeta sau cum s o fi chemand?
a facut, dar cica raspunsul ii peste 2 zile, ce tampenie - pt ca dincolo, ,la Gynatal, in 2 ore aveam raspunsul pe mail si n plus ca ii mai ieftin acolo, decat la Regina Maria, 110 era la Gynatal si dincoace-135 lei.....Cray
cica i a zis ca ii trebe raspunsul pe maine la dr si cica , sa intru maine inainte sa mergem la urolog sa vad daca o fi gata rezultatul......
ii ca la nebuni aici - sincer.
p.s. cand i a adus recoltarea , al meu si i a dat o asistentei, NuImiPasa s a cam uitat cica , poate la volum sau la ... habar n am ce, la culoare ... ????????
m a bufnit rasul pe mine ras
nici nu prea vreau sa ma gandesc la cat de rea o sa iasa analiza asta NuStiu dar om vedea, ca doar pt aia ne am dus acolo, la cate zile de abstinenta are....... si acuma cand ar fi ok ca sa prestam "nu se poate ca au venit uratii"
Bye2
o zi buna va doresc la toate

trezindu ne mai tarziu, fugi repede si imbracate si spalate..... n am mai luat tb azi dar ii cert ca s pe "rozy"
andrada1983
Scris: Tuesday, May 23, 2017 12:17 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/14/2016
Eli.Georgi wrote:

Ms pt raspuns, mie mi se mare cam mult 4000 lei pt operatie, in conditiile in care nu este 100% sigur ca o sa imbunatateasca spermograma. El nu are simptome sau dureri si nici nu cred ca si-ar fi dat seama de vreo problema daca nu ne chinuiam cu bebe si nu il taraiam eu la analize. Lui i-a dat mai multe analize, de sange si chiar si genetice, nimic inafara de acest inceput de varicocel nu a iesit rau.
Nu stiu ce sa zic... prin casa de asigurari nu se poate face?.... sincer decat sa dau 4000 lei pe operatie mai bine asi incerca inseminare artificiala... in mintea mea ar fii mai multe sanse asa si el nu pare sa se impotiveasca...hohot hohot hohot
Voi ce ma sfatuiti?
L-am programat maine pentru consult la andrologul ce i-a data aceste analize de facut... sa vedem ce zice...

Da e mult 4000 de lei.Se poate face si prin casa de asigurari doar ca noi nu am vrut sa asteptam 3 luni pt fonduri,nu este considerata o operatie foarte importanta astfel ca programarile la stat se fac cum se fac.Noi ar fi trebuit sa asteptam 3 luni din cate ne-a zis doctorul pt a putea fi operat la stat.
Si noi am vrut inseminare in loc de operatia de varicocel,dar a zis dr ca nu se pune problema cand aveam 5% mobilitate, pt ca o sa facem degeaba.
Eu zic sa terminati voi analizele care vi le-a dat doctorul si apoi in functie de rezultate vb cu nenea dr si vedeti ce e de facut.
Noi nu am apucat sa facem spermograma cea la 3 luni dupa operatie caci ramasesem gravi,logic ca nu ne protejam ca doar stiam dureaza 3 luni sa se refaca spermatogeneza.
Eli.Georgi
Scris: Tuesday, May 23, 2017 12:29 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/5/2017
andrada1983 wrote:

Da e mult 4000 de lei.Se poate face si prin casa de asigurari doar ca noi nu am vrut sa asteptam 3 luni pt fonduri,nu este considerata o operatie foarte importanta astfel ca programarile la stat se fac cum se fac.Noi ar fi trebuit sa asteptam 3 luni din cate ne-a zis doctorul pt a putea fi operat la stat.
Si noi am vrut inseminare in loc de operatia de varicocel,dar a zis dr ca nu se pune problema cand aveam 5% mobilitate, pt ca o sa facem degeaba.
Eu zic sa terminati voi analizele care vi le-a dat doctorul si apoi in functie de rezultate vb cu nenea dr si vedeti ce e de facut.
Noi nu am apucat sa facem spermograma cea la 3 luni dupa operatie caci ramasesem gravi,logic ca nu ne protejam ca doar stiam dureaza 3 luni sa se refaca spermatogeneza.

Dap....la asta nu m-am gandit....noi avem mobilitate de 10%.... off....sa vedem ce ii spune medicul maine.... ms pt raspuns...pupici pupici pupici
andrada1983
Scris: Tuesday, May 23, 2017 12:33 PM
Nivel

Eli.Georgi wrote:

Dap....la asta nu m-am gandit....noi avem mobilitate de 10%.... off....sa vedem ce ii spune medicul maine.... ms pt raspuns...pupici pupici pupici

Bafta la analize si orice ar fi sa sti ca exista rezolvare.
LAURA0202
Scris: Tuesday, May 23, 2017 12:35 PM
Nivel

andrada1983 wrote:

ceau, o intrebare, imi explici putin mai bine te rog ce si cum ii cu 5% mobilitate, ca n am prea inteles. am capul in 10000 de locuri ras
de varicocel, cine a spus o? dr urolog? sau doar in baza la spermograma lui?
am citit ca ar prefera sa se faca fiv ul decat operatia de varicocel, nu stiu daca am inteles eu bine. Doamne si eu , nu mai stiu cum sa ma invart ca sa scap de IUI nicidecum de FIV ras
Noi deja avem un raspuns la o spermograma, azi am favut o pe a doua si maine avem programare la dr urolog sa vedem ce ne spune.
mersi.
Cheek Kiss
o zi frumoasa sa aveti. la mine, au cam inceput durerile de burtica Cray
LAURA0202
Scris: Tuesday, May 23, 2017 12:41 PM
Nivel

Eli.Georgi wrote:

Buna, si eu am citit acelasi lucru, ca se poate sau nu imbunatatii situatia, de aia am zis sa intreb si pe aici poate s-a mai confruntat cineva cu situatia.
Ecografia pentru fertilitate am facut-o la sanador victoriei si a costat 155 lei Crazy Crazy Crazy cea mai ieftina dintre analize...chiar m-am mirat de pret...La doctor Victor Caumi.

am si eu o intrebare pt tine Ely: ce fel de ecografie pt sterilitate?
noi am facut o spermograma 110+ spermocultura 55 = Gynatal
azi , a doua spermograma 135 lei Regina Maria
maine, clinica Grigoras- dr urolog- 100 lei consultatia si sa vedem ce concluzie va trage, citind cele doua analize-speromgrame.
mersi
LAURA0202
Scris: Tuesday, May 23, 2017 12:43 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:

maine, clinica Grigoras- dr urolog- 100 lei consultatia si sa vedem ce concluzie va trage, citind cele doua analize-speromgrame.
mersi

diagnosticul de la prima a fost:

Oligoastenospermie.
am uitat sa specific asta. are si valori dar ei, au decis ca asta e diagnosticul lui. ??????
NuStiu
Eli.Georgi
Scris: Tuesday, May 23, 2017 1:03 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:

ceau, o intrebare, imi explici putin mai bine te rog ce si cum ii cu 5% mobilitate, ca n am prea inteles. am capul in 10000 de locuri ras
am citit ca ar prefera sa se faca fiv ul decat operatia de varicocel, nu stiu daca am inteles eu bine. Doamne si eu , nu mai stiu cum sa ma invart ca sa scap de IUI nicidecum de FIV ras
Noi deja avem un raspuns la o spermograma, azi am favut o pe a doua si maine avem programare la dr urolog sa vedem ce ne spune.
mersi.
Cheek Kiss

Faza cu 5-10 % mobilitate o aflii din spermograma... De varicocel am aflat de la Ecografia de Fertilitate facuta la recomandarea Andrologului... si da...imi doresc un copil foarte mult, asi fi dispusa sa incerc si variante alternative conceperii naturale daca o sa fie cazul, indiferent de efectele secundare.
Eli.Georgi
Scris: Tuesday, May 23, 2017 1:11 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:

mersi

La noi a fost asa: am facut spermograma si am primit diagnosticul Oligozoospermie severa cu mobilitate progresiva 10 %, in urma acestui diagnostic genecoloaga mea ne-a trimis la Androlog Dinu Daniela la C I Parhon.
Ea ne-a dat de facut urmatoarele analize: sange: fsh, lh, testosteron, prl si inhibina B, genetice: cariotip si microdeletii de cromosom y la Genetic Center si aceasta ecografie pentru fertilitate (nu sterilitate) la Sanador, unde i-a dat diagnostcul de varicel incipient fara reflux la manevra Valsalva. Acum l-am programat sa se duca maine din nou la androlog sa vedem ce zice de rezultate....
la ecografie nu m-a lasat sa intru cu el... dar din cate mi-a zis el a fost una normala...i-a dat cu gel pe "oute" si gata....
LAURA0202
Scris: Tuesday, May 23, 2017 1:14 PM
Nivel

Eli.Georgi wrote:

Faza cu 5-10 % mobilitate o aflii din spermograma... De varicocel am aflat de la Ecografia de Fertilitate facuta la recomandarea Andrologului... si da...imi doresc un copil foarte mult, asi fi dispusa sa incerc si variante alternative conceperii naturale daca o sa fie cazul, indiferent de efectele secundare.

mersi mult de tot de raspuns.
si eu mi as dori un copil cu el DAR daca se poate pe cale naturala- AR FI SI MAI BINE.
ne a fost indicat IUI dar ............ mi e nu stiu cum.
uite aici :

21% bine mobile (PR) VN 50% bine si mediu mobile
7% mediu mobile
7%non-progresivi (NP)
65% imobile (IM)
asta ii o parte din rezultatul sau-primul.

nu prea reusesc sa pricep cum ai zis tu , ca dr cu o mobilitate 5%......

Cheek Kiss
andrada1983
Scris: Tuesday, May 23, 2017 1:27 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:

mersi.
Cheek Kiss

Laura,in urma spermogramei proaste,unde mobilitatea gigeilor era groaznica si viabilitatea era la fel,a mers sotul la dr urolog cu analiza si ia facut ecografie la testicule si la pipait putin :)))))....in urma ecografiei a descoperit varicocelul.Sotul fiind fricos i-a propus doctorului sa facem inseminare,orice vorba aia doar sa nu se opereze.Nenea dr a zis ca inseminare la ce spermograma avea nici nu se pune problema caci o facem degeaba,a zis mai intai operatie ,repetare analize la 3 luni si vedem dupa cum se prezinta situatia.
Eu Fiv nu vreau sa fac si nici nu ar fi indicat,am niste chistulete la sani in urma unei hiperstimulari cu clostilbegit,facuta de o doctorita care nu a analizat nimic inainte ,iar eu fiind la inceput de drum in proiectul bebe am acceptat fara sa zic nimic.Ei uite ca in urma tratamentelor de stimulare m-am ales cu altele,iar Fiv-ul nu mi-ar fi prea recomandat.
Eli.Georgi
Scris: Tuesday, May 23, 2017 1:31 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:

mersi mult de tot de raspuns.
si eu mi as dori un copil cu el DAR daca se poate pe cale naturala- AR FI SI MAI BINE.
ne a fost indicat IUI dar ............ mi e nu stiu cum.
uite aici :

21% bine mobile (PR) VN 50% bine si mediu mobile
7% mediu mobile
7%non-progresivi (NP)
65% imobile (IM)
asta ii o parte din rezultatul sau-primul.

nu prea reusesc sa pricep cum ai zis tu , ca dr cu o mobilitate 5%......

Cheek Kiss

Off ....am incercat sa iti pun o poza cu spermograma lui dar nu reusesc... ca idee si din cate am inteles eu...
nr total de 4 mil, fata de >39 mil cat este intervalul biologic - de aici oligozoospermia severa...
mobilitate progresiva 10 % - intervalul biologic este >32% - asta inseamna ca sunt lenesi si nu ajung unde trebuie...
si alte chestii pe aici.... nu ma pricep nici eu....si nici cu el nu ma lasa sa intru... eu asi merge cu el peste tot...ca apoi nu imi zice tot ce i-au zis medicii...si ma enerveaza.... ca eu vreau sa stiu toate detaliile si sa intreb 'mura-n gura', sa imi explice ca la copii mici...Crazy Crazy Crazy
LAURA0202
Scris: Tuesday, May 23, 2017 2:02 PM
Nivel

andrada1983 wrote:

Laura,in urma spermogramei proaste,unde mobilitatea gigeilor era groaznica si viabilitatea era la fel,a mers sotul la dr urolog cu analiza si ia facut ecografie la testicule si la pipait putin :)))))....in urma ecografiei a descoperit varicocelul.Sotul fiind fricos i-a propus doctorului sa facem inseminare,orice vorba aia doar sa nu se opereze.Nenea dr a zis ca inseminare la ce spermograma avea nici nu se pune problema caci o facem degeaba,a zis mai intai operatie ,repetare analize la 3 luni si vedem dupa cum se prezinta situatia.
Eu Fiv nu vreau sa fac si nici nu ar fi indicat,am niste chistulete la sani in urma unei hiperstimulari cu clostilbegit,facuta de o doctorita care nu a analizat nimic inainte ,iar eu fiind la inceput de drum in proiectul bebe am acceptat fara sa zic nimic.Ei uite ca in urma tratamentelor de stimulare m-am ales cu altele,iar Fiv-ul nu mi-ar fi prea recomandat.

Nu i ca am tinut bine minte, scuza ma dar ai scris tu faza ca i s a facut operatie de varicocel sotului, tau sau altcuiva si ca dupa 3 luni trebuia repetata spermograma dar n a mai fost nevoie ca ..... s a inatmplat minunea, a sau ai ramas insarcinata.
sincer, nu stiu ce sa mai zic, al meu a fost la un control pt ca el lua pt tensiune un fel de pastile si aveau- ersu inhibitori - si pt ca ..... "cineva murea cand ne era lumea mai draga" - ejacularea precoce si atunci stiu ca si pe el , l a pipait, ca mi a zis al meu dar nu i a facut ecografie si nu s a pus problema de varicocel, in italia, nici macar nu stiu cum se cheama boala asta la barbati :-))
poate maine dr urolog va decide daca ii va face o ecografie testiculara-asa mi a zis secretara-har n am eu. nici macar nu stiu exact ce inseamna varicocelul asta pana la uram..... NuStiu
poate, exact cum a zis si Meme, ca problema , in final sa fie la el
.....
sincer, eu mai repede as prefera sa l operaeze pe el, daca si ar accepta, decat sa fac un IUI sincer sau o laparoscopie eu......
asta este, om vedea pana la urma ce si cum vom face.
Cheek Kiss
Roxyred
Scris: Tuesday, May 23, 2017 2:05 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/22/2017
Buna!!Am postat ceva pe aici dar înca nu mi-a raspuns nimeni ?i am zis sa scriu sî aici! Aspiranta la bebe,analizele toate sunt bune,dar atât :))
La ecografie dr mi-a vazut sânge în afara uterului care se duce în burtica ?i,analiza CA 115 ok,dar cică în timp pot face endometrioza..Va rog daca ma pute?i ajuta cu sfaturi,cele care ?ti?i concret despre ce vorba.
LAURA0202
Scris: Tuesday, May 23, 2017 2:11 PM
Nivel

Eli.Georgi wrote:

Off ....am incercat sa iti pun o poza cu spermograma lui dar nu reusesc... ca idee si din cate am inteles eu...
nr total de 4 mil, fata de >39 mil cat este intervalul biologic - de aici oligozoospermia severa...
mobilitate progresiva 10 % - intervalul biologic este >32% - asta inseamna ca sunt lenesi si nu ajung unde trebuie...
si alte chestii pe aici.... nu ma pricep nici eu....si nici cu el nu ma lasa sa intru... eu asi merge cu el peste tot...ca apoi nu imi zice tot ce i-au zis medicii...si ma enerveaza.... ca eu vreau sa stiu toate detaliile si sa intreb 'mura-n gura', sa imi explice ca la copii mici...Crazy Crazy Crazy

uite si o alta continuare la rezultatul lui:

Volum: 1.5 ml VN:2-6 ml
Fluidificare: 30 minute VN:10-30 min
Aspect: opalescent
Nr/ml: 14 mio/ml VN >15 mio/ml

is cam putini oricum ar fi, minimul ii 2 mil si max 6 mil si el avea Cray 1.5 ml
.............
deci?
te cred ca nu ti zice tot, ei mna........ sunt barbati si au orgoliul ala al lor . mie azi mi a zis doua cuvinte care m au deranjat dar m a facut as pricep ca ii e putin jena si ca ........ mna -sa nu auda toata lumea ca el a facut spermograma si ce i atata caz? ca doar nu , numai el sufera de asa ceva; mai sunt si altii dar ..........
om vedea maine daca ma va lasa sa intru cu el, trebe pt ca eu am tot umblat incolo-incoace si am toate arspunsurile si la analizele mele si ale lui- ca mi le a trimis pe mail ul meu si n plus, asta de astazi-tre sa o caut eu pe site ul lor si sa o scot la imprimanta. norocul meu ii , ca el nu se prea pricepe la astea si nici nu si bate capul atata cu calc si cu scos la imprimanta ca mine.
sa vezi cu ce lista de intrebari scrisa de acasa, o sa ma duc eu maine hohot o sa l doara capul pe dr dupa ce iesim noi de acolo. asa fac si la medicul meu de afmilie-merg cu listuta dupa mine-ca sa nu uit ceva Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.