|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| zgubyro wrote: Ar tb sa existe si varianta in romana la produsul respectiv.
Nu stiu ce sa zic sincer. N am cautat . Am gasit în italiana si n mare i am zis ce scria. Daca va mai ?ine cont si de ceea ce ii mai spun fetele pe aici, o sa reuseasca sigur. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| meme wrote:neata fetelor, de la aspirici mai vechi stiu ca testele de ovulatie trebuie facute intre orele 14-19, insa sa fie aceeasi ora in fiecare zi...tot asa: nu bei lichide si nu mergi la baie cu minim 2-3 ore inainte era mai bine daca nu erau digitale testele, pt ca pe astea cu banda, simple, vezi si intensitatea liniei, care se coloreaza tot mai bine, poti observa evolutia, pana cand se pozitiveaza....si daca ai probleme ca mine ca nu ovulezi, intensitatea liniei de test va fi fff slaba sau chiar deloc, la toate testele (asa am patit eu) la testele de sarcina daca apare a doua linie, oricat de slaba e, inseamna ca esti gravida, insa la testele de ovulatie, a doua linie trebuie sa fie la fel de intensa sau mai intensa decat linia de control! mult succes cu fetele zambitoare
Asa e dar cred ca sunt facute bine astea digitale, incat sa interpreteze ok..
Madalina, pentru siguranta poti sa si desfaci carcasa dupa ce vezi fata zambitoare sau cercul. Sa vezi efectiv banda dinauntru. Daca linia de test e la fel de intensa sau mai intensa decat cea de control, e pozitiv. Asa si testezi cat de ok sunt cele digitale |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/25/2017 Mesaje: 250
| MadaMadalyna wrote:Eu l.am pus pe sot sa.mi ia de la farmacie ca eu nu stiu limba italiana si mi.a venit acasa cu teste digitale, apare fata zambitoare cand esti la ovulatie , iar caand nu esti apare doar un cerc... practic imi prind urechile....
Aa sunt teste clearblue cred.. cand apare cercul nu esti in perioada fertila.. cand apare un zambet sters se apropie ovulatia si cand apare cercul cu zambetul clar este pozitiv... sunt destul de sigure .. totusi sa nu le faci cu prima urina de dimineata.. fa--le dupa 12 depinde la cat te trezesti.. eu ma trezeam la 12 ca lucram de dupa masa pana noaptea si le faceam la 2 ca la 3 plecam la lucru.. :) astea digitale sunt mai usor de interpretat decat alea cu liniuta.. succes si poti incepe abia din ziua 11 a cm. Depinde de cate zile ai ciclu.. bafta! |
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Laura, vad ca a scazut rau temperatura deci vine azi sau maine sigur. Si eu simt ca vine, ma doare burta asa... ca atunci cand apar uratii :) |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Andia wrote:Laura, vad ca a scazut rau temperatura deci vine azi sau maine sigur. Si eu simt ca vine, ma doare burta asa... ca atunci cand apar uratii :)
Nuuu, sa nu vina |

| Andia wrote:Laura, vad ca a scazut rau temperatura deci vine azi sau maine sigur. Si eu simt ca vine, ma doare burta asa... ca atunci cand apar uratii :)
Mda, asta este. Nici nu i ca speram luna asta. Era ciudat daca se ridica tb sincer Macar is mul?umita ca am folosit toate ovulele si pot sa merg sa mi fac ori pap testul sau colpoacopia aia ca sa ae priceapa bine ce si cum e acolo. Mai am saptamâna asta ,si plec inapoi. Mâine e programarea spermatograma La al meu si ...... va iesi poate mai rau ca înainte dar macar o sa avem doua analize cu care sa mergem la urolog sa vedem ce ne mai spune sa facem ( înafara de sex ca aia stiu ca trebuia mai mult putin dar nu s a putut luna asta ) 0 sa fim iara împreuna la cm, poate o zi diferen?a ca si luna trecuta -surori de suferinta .... tu, ai si prestat luna asta destul dar .... tot nu s a prins nimica )
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/26/2016 Mesaje: 618
a vostru e normal, al meu e vis, pe anticonceptionale :)))) |

| Andreea06 wrote:Nuuu, sa nu vina
Iubita..... nu stiu eu prea multe dar banuiesc ca la tb asa mica alte sanse nu sunt. Oricum m ati facut sa ma tot gândesc la faza ca daca era sa fi ramas, eu sâmbata merg cu avionul si ....
pot sa ma rog eu sa nu vina pana nu mai pot dar cred ca o fac degeaba. Andia sune ca are dureri de burta si ca ii pe vine, cu toate ca are tb mai sus dar eu , am si tb mica, poate ca is o reptiluta cum mi a zis ea si eu nu pricepeam ca se refera la o mica reptila la tb joasa se referea. Simptome ... nu prea am ....ce sa zic...spatele de care m am tot plâns pt ca nu mi gaseam pozitia buna ca sa nu ma doara ...am pus o pe o raceala sau pe kg în plus care le am cam luat cred si hainele îmi spun asta. Sânii m au cam durut putin pe lateral si dureri de cap .....oboseala sigur... eu, cam am explicatii la asa presupusele simptome si mâine diminea?a, la 7 pt ca n aveau alt loc ...mergem sa repete el analiza. Asa ca ...? Degeaba am vrea noi doi dar se pare ca nu a venit timpul înca ca sa devenim parinti. ...ce sa zic altceva....
|

| meme wrote:
a vostru e normal, al meu e vis, pe anticonceptionale :))))
Sa spera ca ca fi normal dupa aceea. Eu, când am luat a.c. nu mi imaginam ca sunt si un tratament pt cine are probleme.... Când le am oprit... nu i ca am avut întârzieri dar singura chestie pt care mi erau utile, era ca nu stiam ce s alea nici dureri când eram la cm sau nici macar când eram la ovulatie si niste dureri insuportabile. ..ca n 2005, de aia ajunsesem la urgenta si m au ?inut vreo 2 zile pt ca era pe partea cu apendicita si nu pricepea exact Ce chin pe mine atunci pt ca nu legam doua cuvinte în italiana...pe vremea aia. Te pup si ai grija de tine
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/5/2017 Mesaje: 141
| Buna fetele,
Am fost sambata cu sotul la o eco pt fertilitate si i-a gasit un inceput de Varicocel. A mai avut vreunul din sotii vostri asa ceva? aveti idee cam cat costa o operatie de eliminare, din cate am citit pe net nu exista tratament si este foarte posibil ca din cauza asta sa fie ologozoospermie la el...
Multumesc |
| Eli.Georgi wrote:Buna fetele,
Am fost sambata cu sotul la o eco pt fertilitate si i-a gasit un inceput de Varicocel. A mai avut vreunul din sotii vostri asa ceva? aveti idee cam cat costa o operatie de eliminare, din cate am citit pe net nu exista tratament si este foarte posibil ca din cauza asta sa fie ologozoospermie la el...
Multumesc
Buna Eli, am citit despre varicocel dar nu stiu cat costa, daca e decontat de CAS. Nici nu stiu daca in stadiu incipient se oprereaza neaparat. Ce am inteles este ca nu-i o operatie asa de grea. Scrisese o fata in casutele anterioare despre asta. Da si tu un search in forum dupa varicocel si poate gasesti mai usor. Dar da, varicocelul poate sa fie cauza de oligospermie si dupa operatie sa isi revina dar am citit si de cazuri in care nu s-a imbunatatit situatia dupa.
Unde ati facut eco si cu cat? Ca si noi trebuie sa mergem luna asta care vine in mod clar!! Ati facut si analizele hormonale? |
| Andreea, vine si daca vreau si daca nu vreau :))) Are vointa proprie! :D Spooky, ha?
Lasa meme, ca asa o sa fie mai mare bucuria cand graficul tau o sa iti traseze ovulatia in lunile urmatoare :D Oricum prevad ca daca ai un tratament adecvat mi-o iei inainte cu bebeul :D
Laura, nu ti-a venit inca? La temperatura aia sigur vine, ai vazut si tu in lunile anterioare ca scade brusc exact inainte sa apara uratii. Ba chiar mie mi s-a intamplat sa vina si abia la o zi doua sa scada, m-a pacalit nitel :)))
Dana cum stai cu greturile? :D |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/26/2016 Mesaje: 618
| LAURA0202 wrote:Sa spera ca ca fi normal dupa aceea. Eu, când am luat a.c. nu mi imaginam ca sunt si un tratament pt cine are probleme.... Când le am oprit... nu i ca am avut întârzieri dar singura chestie pt care mi erau utile, era ca nu stiam ce s alea nici dureri când eram la cm sau nici macar când eram la ovulatie si niste dureri insuportabile. ..ca n 2005, de aia ajunsesem la urgenta si m au ?inut vreo 2 zile pt ca era pe partea cu apendicita si nu pricepea exact Ce chin pe mine atunci pt ca nu legam doua cuvinte în italiana...pe vremea aia. Te pup si ai grija de tine
sa stii ca asa stiam si eu ca antibebe sunt prescrise si pentru simptome premenstruale dureroase...in februarie cand am luat pt prima data, nu am avut absolut nici un simptom, nici o durere, nici un disconfort toata luna, asa bine a fost...insa acum m-au durut ovarele destul de mult in primele zile, si acum incep iara...si sanii ma dor din z14, ca la un ciclu normal...deci cum spuneam, eu ciudatica naturii :))
LE: eu iau pastilele chiar inainte de culcare, sa nu imi fie rau de la ele, si evident in fiecare seara ora de culcare imi difera de la 10 pana 1-2 noaptea, sper sa isi faca efectul si asa si sa nu mai fi crescut foliculi, ca de ovulat sigur nu ovulez, si nu mai doresc alte chisturi |
|

| Andia wrote:Andreea, vine si daca vreau si daca nu vreau :))) Are vointa proprie! :D Spooky, ha?
Lasa meme, ca asa o sa fie mai mare bucuria cand graficul tau o sa iti traseze ovulatia in lunile urmatoare :D Oricum prevad ca daca ai un tratament adecvat mi-o iei inainte cu bebeul :D
Laura, nu ti-a venit inca? La temperatura aia sigur vine, ai vazut si tu in lunile anterioare ca scade brusc exact inainte sa apara uratii. Ba chiar mie mi s-a intamplat sa vina si abia la o zi doua sa scada, m-a pacalit nitel :)))
Dana cum stai cu greturile? :D
Nu,n a venit nimeni Hmmmm O fi venind dar înca nimica
|
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Andia wrote:Andreea, vine si daca vreau si daca nu vreau :))) Are vointa proprie! :D Spooky, ha?
Dana cum stai cu greturile? :D
Sper si eu sa nu vina uratii si sa ne arati un test cu doua liniute Greturile sunt inca prezente ..din pacate , dar observ o usoara ameliorare , mai am un pic si sper sa dispara pana la 12 sapt , cam asa mi-au trecut la prima sarcina
Mai stie cineva ceva de Ralu ? Avea test pozitiv si beta iar apoi nu ne-a mai scris ...sper ca e totul ok
Haideti fetelor cu teste pozitive |
|
|