Clubul aspirantelor - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Dana_
Scris: Monday, May 22, 2017 12:23 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/23/2017
MadaMadalyna wrote:
Buna seara Cheek Kiss

Astazi mi.am cumparat teste de ovulatie si nu prea stiu la ce ora sa.l fac, se face tot dimineata ca cel de sarcina? Blushing

Poti sa faci si dupamasa , eu le faceam in jur de ora 4 . Vezi ce scrie pe cutie . Ideea e sa nu mergi la baie cateva ore inainte de testare si sa nu bei lichide tot asa 2-3 ore
Rox4n1k4
Scris: Monday, May 22, 2017 12:34 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/25/2017
MadaMadalyna wrote:
Buna seara Cheek Kiss

Astazi mi.am cumparat teste de ovulatie si nu prea stiu la ce ora sa.l fac, se face tot dimineata ca cel de sarcina? Blushing

Buna Mada. Trebuie sa nu le faci cu prima urina de dimineata si in fiecare zi la aceeasi ora, pe ale mele scria intre 10 dimineata si 20:00 seara ca trebuie facute eu le faceam mereu la ora 14:00...si mi-a iesit in ziua 18 pozitiv pt ca am un cm de 30-35 zile. Vine cand vrea in intervalul asta ras iti urez succes si poti sa pui poze cu teste de ovulatie aici sa ceri pareri ca si eu pana mi-am dat seama care e pozitiv.. mi se pareau 2-3 pozitive :) Succes ! Cheek Kiss
LAURA0202
Scris: Monday, May 22, 2017 1:11 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Andia wrote:

Nu, nici un semn :) Mai e putin pana trebuie sa imi vina.

La mine, înafara de tentativa aia de pata (patuta ca sa o alint :-) ) nimica. Toata ziua , m am simtit umeda si acum mai pe seara când al meu, mi a zis sa ma îmbrac ca mergeam la film ( care el de obicei, duminica seara merge la fotbal cu colegii de la munca si / sau se uita la vreun meci..... m a surprins placut sa zicem chiar daca nu ma asteptam sincer dar .... a fost ok, am vazut Fast and the furios 8 - super filmul )
Pt siguranta mea, cum m am sim?it toata ziua uda , ca si când îs pe cm si nu vroiam sa am vreo surpriza neplacuta si sa ma murdaresc, mi am pus un absorbant , asa de for?a majora. ...în caz ca .... DAR ...... ALB INTACT ..... nici macar pe hartie n a mai fost nimica. ...
O noapte frumoasa va doresc.
campfire
LAURA0202
Scris: Monday, May 22, 2017 1:12 AM
Nivel

Andreea06 wrote:

Bine bine, ne pregatim de acum pt noua saptamana. Mi-am reglat somnul ca la 10-11 pic lata :)
Noapte buna!hainoroc

Ma bucur Cheek Kiss
LAURA0202
Scris: Monday, May 22, 2017 1:15 AM
Nivel

MadaMadalyna wrote:
Buna seara Cheek Kiss

Depinde de ce scrie pe cutia fiecarei marci. Sunt multe, marca overview parca is mai singure din cate stiu eu.
Eu, le faceam dupa amiaza,18-19, inainte cu 2-3 ore ,nimic lichide si nu mergeam la baie.
Bafta
MadaMadalyna
Scris: Monday, May 22, 2017 7:31 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
Dana_ wrote:

Poti sa faci si dupamasa , eu le faceam in jur de ora 4 . Vezi ce scrie pe cutie . Ideea e sa nu mergi la baie cateva ore inainte de testare si sa nu bei lichide tot asa 2-3 ore

Problema e ca scrie in italiana si eu nu inteleg mare lucru.... dar nu scrie nimic legat de ora
MadaMadalyna
Scris: Monday, May 22, 2017 7:34 AM
Nivel

LAURA0202 wrote:

Depinde de ce scrie pe cutia fiecarei marci. Sunt multe, marca overview parca is mai singure din cate stiu eu.
Eu, le faceam dupa amiaza,18-19, inainte cu 2-3 ore ,nimic lichide si nu mergeam la baie.
Bafta

Mie mina luat sotul clearblue, a dat 50€ pe 10 teste pale mi s.a facut rau cand am auzit.....

Sunt digitale, apare o fata zambitoare cand esti la ovulatie .... cum se fac, bunica stie bounce
MadaMadalyna
Scris: Monday, May 22, 2017 7:45 AM
Nivel

LAURA0202 wrote:

Bafta

Mie mina luat sotul clearblue, a dat 50€ pe 10 teste pale mi s.a facut rau cand am auzit.....

Sunt digitale, apare o fata zambitoare cand esti la ovulatie .... cum se fac, bunica stie bounce
MadaMadalyna
Scris: Monday, May 22, 2017 7:55 AM
Nivel

Rox4n1k4 wrote:

Buna Mada. Trebuie sa nu le faci cu prima urina de dimineata si in fiecare zi la aceeasi ora, pe ale mele scria intre 10 dimineata si 20:00 seara ca trebuie facute eu le faceam mereu la ora 14:00...si mi-a iesit in ziua 18 pozitiv pt ca am un cm de 30-35 zile. Vine cand vrea in intervalul asta ras iti urez succes si poti sa pui poze cu teste de ovulatie aici sa ceri pareri ca si eu pana mi-am dat seama care e pozitiv.. mi se pareau 2-3 pozitive :) Succes ! Cheek Kiss

Eu l.am pus pe sot sa.mi ia de la farmacie ca eu nu stiu limba italiana si mi.a venit acasa cu teste digitale, apare fata zambitoare cand esti la ovulatie , iar caand nu esti apare doar un cerc... practic imi prind urechile.... Argue

zgubyro
Scris: Monday, May 22, 2017 8:38 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/18/2017
MadaMadalyna wrote:

Problema e ca scrie in italiana si eu nu inteleg mare lucru.... dar nu scrie nimic legat de ora

Fa o poza cu prospectul sau da-mi un link de pe net, te pot ajuta daca doresti.
LAURA0202
Scris: Monday, May 22, 2017 9:47 AM
Nivel

MadaMadalyna wrote:

Buna diminea?a.
Madalina, unde esti în Italia?
M ai pe nimeni care sa ti traduca?
Si eu sunt tot prin Italia, ma întorc saptamâna viitoare înapoi. Daca vrei po?i sa mi scri un mesaj privat ca acuma ai peste 50 de mesaje si po?i.
Tb a inceput sa scada frumos la mine..... deci? 0 sanse.
Va doresc o zi buna tuturor. :-))
LAURA0202
Scris: Monday, May 22, 2017 9:50 AM
Nivel

zgubyro wrote:

Fa o poza cu prospectul sau da-mi un link de pe net, te pot ajuta daca doresti.

Cauta pe net si gasesti. Acuma ma uit si eu ca sa vad ce iese, sa ii dam o mâna de ajutor Madalinei.
ras
meme
Scris: Monday, May 22, 2017 9:54 AM
Nivel

Inregistrat: 7/26/2016
neata fetelor,

de la aspirici mai vechi stiu ca testele de ovulatie trebuie facute intre orele 14-19, insa sa fie aceeasi ora in fiecare zi...tot asa: nu bei lichide si nu mergi la baie cu minim 2-3 ore inainte

era mai bine daca nu erau digitale testele, pt ca pe astea cu banda, simple, vezi si intensitatea liniei, care se coloreaza tot mai bine, poti observa evolutia, pana cand se pozitiveaza....si daca ai probleme ca mine ca nu ovulezi, intensitatea liniei de test va fi fff slaba sau chiar deloc, la toate testele (asa am patit eu)

la testele de sarcina daca apare a doua linie, oricat de slaba e, inseamna ca esti gravida, insa la testele de ovulatie, a doua linie trebuie sa fie la fel de intensa sau mai intensa decat linia de control!

mult succes cu fetele zambitoare ras
LAURA0202
Scris: Monday, May 22, 2017 9:58 AM
Nivel

Madalina, il po?i face la orice ora din zi, sa fie cam la aceeasi ora in fiecare zi când il faci. Nu trebe sa mergi la baie sa urmezi 4 ore înainte de test. M am uitat pe site ul lor mai înainte. Scrie multe informatii acolo dar important ii asta.
O zi buna sa aveti
zgubyro
Scris: Monday, May 22, 2017 10:06 AM
Nivel

Inregistrat: 4/18/2017
LAURA0202 wrote:

Cauta pe net si gasesti. Acuma ma uit si eu ca sa vad ce iese, sa ii dam o mâna de ajutor Madalinei.
ras

Ar tb sa existe si varianta in romana la produsul respectiv.

https://unsee.cc/doranize/ aici este ce am gasit pe net in romana, sper doar ca este acelasi produs.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.