Clubul aspirantelor - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sofia28
Scris: Wednesday, May 17, 2017 5:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/26/2017
Andreea06 wrote:
Da da Aura, si eu cred ca e bine sa facem si un al treilea beta la vreo sapt diferenta de al doilea, doar asa de verificare.. si daca iese bine, gata cu ele sa nu ne stresam. Daca daca e cu semne de intrebare, e bine de stiut din timp..
Si eu ma intrebam de ce m-a trimis doctorita mea si la un al 3lea beta, ca majoritatea faceau doar doua, dar am zis ca bine, ma duc.. a fost la vreo 6 zile diferenta cand mi-a zis ea sa merg si socotise cam cat sa fie atunci. E un stres.. sa tot astepti beta-urile astea Cray

Buna fetelor...Al doilea beta l-am facut sâmbata ?i se dublase...A ie?it 45,7.acum am citit ce a?i scris ?i a? face vineri înca un beta.acuma dupa socotelile mele daca sar dubla la 48 de ore ar trebui sa fie undeva la 365,6?Mi-am facut programare pe mar?i la ginecolog pt control,as avea 5 saptamâni ?i 4 zile,dar pâna atunci nu pot sta total linistita.
sofia28
Scris: Wednesday, May 17, 2017 5:18 PM
Nivel

Aura_Plum wrote:

Mama, mama, pai eu cu stresul de la beta cred ca am imbatranit 10 ani. De fiecare data cand asteptam un rezultat ma consumam asa de tare ca imi pierdeam efectiv perceptia asupra realitatii. Puteai sa vorbesti cu mine si eu ma uitam in gol, in timp ce in mintea mea erau numai calcule si rugaciuni. Doamne ce trairi...uff

Eu la sarcina oprita din evolu?ie în 2015 am fost foarte stresata cu beta.Acum chiar încerc din rasputeri sa fiu cat de calma pot....Dar e foarte greu.
Andreea06
Scris: Wednesday, May 17, 2017 5:18 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Aura_Plum wrote:

Mama, mama, pai eu cu stresul de la beta cred ca am imbatranit 10 ani. De fiecare data cand asteptam un rezultat ma consumam asa de tare ca imi pierdeam efectiv perceptia asupra realitatii. Puteai sa vorbesti cu mine si eu ma uitam in gol, in timp ce in mintea mea erau numai calcule si rugaciuni. Doamne ce trairi...uff

Asa e.. eu unde le-am factu abia pe la ora 3 mi le dadea asa, in prima zi abia la 6 seara am primit mailul. Si sunasem la 3 sa intreb, a zis ca daca nu vine pana la 6 sa ii sun iar ca rezolva. Abia la 6 a intrat pe mail, eram disperata.
Apoi la celelalte tot asa pe la 3 sunam, sa stiu o treaba, si la ambele mi-a zis ca a ajuns si ca imi trimite acum mailul. Le blestemam in gand (glumesc) ca daca nu sunam eu sigur mai trece o ora doua... si mergeam repede inapoi in birou sa dau refresh la mail intruna.. si pana se descarca fisierul loooooor, imi statea inima, cred ca nici nu respiram secundele alea.
Sunt griji pe care le avem, le avem intruna.. si e enervant ca barbatii nostri habar n-au. Adica al meu ma mai intreba "a venit analiza?" dar nu cred ca era la fel de stresat ca si mine..
Aura_Plum
Scris: Wednesday, May 17, 2017 5:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/16/2017
sofia28 wrote:

Buna fetelor...Al doilea beta l-am facut sâmbata ?i se dublase...A ie?it 45,7.acum am citit ce a?i scris ?i a? face vineri înca un beta.acuma dupa socotelile mele daca sar dubla la 48 de ore ar trebui sa fie undeva la 365,6?Mi-am facut programare pe mar?i la ginecolog pt control,as avea 5 saptamâni ?i 4 zile,dar pâna atunci nu pot sta total linistita.

Sofia, iti tin pumnii sa creasca beta frumos si sa te bucuri din plin de sarcina ta, fara stres pe cat posibil! Cheek Kiss

Ca sa nu te sperii, sa stii ca la eco nu se vede nimic pana cand beta nu depaseste valoarea de 1000. Eu am fost cand aveam beta 700 si medicul a zis ca nu imi face eco ca ma panichez degeaba ca sigur nu o sa se depisteze inca nimic, si m-am intors peste cateva zile si abia atunci s-a vazut un sac gestational mic mic. La inca cateva zile dupa am fost din nou si era prezent sacul vitelin. In aceasi zi am facut beta si era 2900. Asta asa ca si punct de reper, poate te ajuta cumva. pupici
Aura_Plum
Scris: Wednesday, May 17, 2017 5:24 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Asa e.. eu unde le-am factu abia pe la ora 3 mi le dadea asa, in prima zi abia la 6 seara am primit mailul. Si sunasem la 3 sa intreb, a zis ca daca nu vine pana la 6 sa ii sun iar ca rezolva. Abia la 6 a intrat pe mail, eram disperata.
Apoi la celelalte tot asa pe la 3 sunam, sa stiu o treaba, si la ambele mi-a zis ca a ajuns si ca imi trimite acum mailul. Le blestemam in gand (glumesc) ca daca nu sunam eu sigur mai trece o ora doua... si mergeam repede inapoi in birou sa dau refresh la mail intruna.. si pana se descarca fisierul loooooor, imi statea inima, cred ca nici nu respiram secundele alea.
Sunt griji pe care le avem, le avem intruna.. si e enervant ca barbatii nostri habar n-au. Adica al meu ma mai intreba "a venit analiza?" dar nu cred ca era la fel de stresat ca si mine..

Sa stii ca, spre surprinderea mea, la Regina Maria am primit mult mai repede rezultatul decat la Synevo. Si culmea, ca la Synevo mi-au spus mereu ca o sa am rezultatul in aceasi zi si la RM dupa doua zile. Intamplarea a fost ca la RM era mereu gata in cel mult doua ore, si cam in 45 de min cand l-am facut in regim de urgenta.
sofia28
Scris: Wednesday, May 17, 2017 5:26 PM
Nivel

Aura_Plum wrote:

Sofia, iti tin pumnii sa creasca beta frumos si sa te bucuri din plin de sarcina ta, fara stres pe cat posibil! Cheek Kiss

Ca sa nu te sperii, sa stii ca la eco nu se vede nimic pana cand beta nu depaseste valoarea de 1000. Eu am fost cand aveam beta 700 si medicul a zis ca nu imi face eco ca ma panichez degeaba ca sigur nu o sa se depisteze inca nimic, si m-am intors peste cateva zile si abia atunci s-a vazut un sac gestational mic mic. La inca cateva zile dupa am fost din nou si era prezent sacul vitelin. In aceasi zi am facut beta si era 2900. Asta asa ca si punct de reper, poate te ajuta cumva. pupici

Daca se dubleaza beta cum trebuie ar fi peste 1000 mar?i.Sincer cel mai frica mie sa nu fie extrauterina.Am sa repet beta Maine cred :))).Nu mai am rabdare pâna vineri.
Dana_
Scris: Wednesday, May 17, 2017 5:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/23/2017
Hmm fetelor incep sa ma stresez pt ca n-am mai facut beta decat atunci de 2 ori...iar la eco am fost ultima data la 7s . Cred ca ar trebui sa ma programez la o alta ecografie sapt asta , pt linistea mea. La 7s am auzit inimioara , pana acum n-am avut probleme ..adica nu au fost sangerari iar greturi inca am . Nu m-am stresat deloc pana acum sa merg la dr dar cand vad ca sunt fete care au avut probleme...incep sa ma stresez. Azi mi-am facut Torch-ul si erau multe gravidute pe-acolo ...am auzit fel si fel de povestiri...una acum iesise din spital pt dezlipire de placenta ..alta a pierdut o sarcina la 11s jumate ..si tot asa ...categoric nu mai pot sta linistitauff pale
Andreea06
Scris: Wednesday, May 17, 2017 5:29 PM
Nivel

Aura_Plum wrote:

Sa stii ca, spre surprinderea mea, la Regina Maria am primit mult mai repede rezultatul decat la Synevo. Si culmea, ca la Synevo mi-au spus mereu ca o sa am rezultatul in aceasi zi si la RM dupa doua zile. Intamplarea a fost ca la RM era mereu gata in cel mult doua ore, si cam in 45 de min cand l-am facut in regim de urgenta.

Asa este.. la RM e destul de rapid. Faza e ca eu am facut testul atunci dimineata si la RM se fac analizele cu programare, am sunat la ei sa vad daca au liber atunci dimi dar nu au raspuns. Nici n-au revenit cu tel pana m-am imbracat eu asa ca am oprit pe drum la Medlife. Acolo au zis ca 2-3 zile rezultatul, haha, gluma buna. Si langa era o clinica Union - care de fapt am aflat ca la Synevo trimit probele, dar ma rog, au zis ca in ziua aia imi da, good enough for me.
Si urmatoarele le-am facut tot la ei ca sa am aceleasi valori de referinta si sa fie relevant..

Dar ca idee la RM e destul de rapid, cel putin in cluj, pt analizele alea de o zi.

La Synevo am facut alea de tiroida si mi le-au trimis la 12 pe mail, de am ramas surprinsa..
sofia28
Scris: Wednesday, May 17, 2017 5:30 PM
Nivel

Dana_ wrote:
Hmm fetelor incep sa ma stresez pt ca n-am mai facut beta decat atunci de 2 ori...iar la eco am fost ultima data la 7s . Cred ca ar trebui sa ma programez la o alta ecografie sapt asta , pt linistea mea. La 7s am auzit inimioara , pana acum n-am avut probleme ..adica nu au fost sangerari iar greturi inca am . Nu m-am stresat deloc pana acum sa merg la dr dar cand vad ca sunt fete care au avut probleme...incep sa ma stresez. Azi mi-am facut Torch-ul si erau multe gravidute pe-acolo ...am auzit fel si fel de povestiri...una acum iesise din spital pt dezlipire de placenta ..alta a pierdut o sarcina la 11s jumate ..si tot asa ...categoric nu mai pot sta linistitauff pale

Eu cred ca ne speriem noi prea u?or ?i nu ne face bine deloc la sanatate.
Andreea06
Scris: Wednesday, May 17, 2017 5:31 PM
Nivel

Dana_ wrote:

Eeeei, n-ai tu treaba, daca la 7s deja ai vazut totul bine si inimioara, nu te stresa aiurea ca nu ai de ce.
Era in ideea de a sti cat mai repede daca e ceva problema, de asta repetat beta a 3a oara.. dar tu ai deja eco si cresterea a fost ok, masuratori etc., nu ai de ce sa te stresezi. Sa nu te pui sa ridici oale sau chestii grele ca mai e pana la 12s macar, pana atunci mai putin efort - sor-mea mi-a zis nici sa nu aspir, ca e greu pe covor si nu e bine sa ma agit ca pare ca am trecut hopul si gata, sa fiu viteaza.. nu.
Aura_Plum
Scris: Wednesday, May 17, 2017 5:33 PM
Nivel

Dana_ wrote:

Pai acum nu o da si tu in extrema cealalta. Daca nu ai motive de ingrijorare, daca ti s-a spus ca sarcina evolueaza cum trebuie si nu s-a mai intamplat nimic intre timp ca sa te faca sa crezi altfel, de ce sa iti faci probleme gratis asa? Ca te iau la bataie acum sic

Povestile noastre sunt asa, cu scop educativ, dar nu trebuie sa impotmolesti in ele cand nu ai motiv, nu trebuie sa cauti probleme. E normal sa ai temeri si intrebari, si foarte bine ca le exprimi, dar ai grija ca e o linie fina acolo. Beta a crescut bine, la eco e totul normal, ai auzit inimioara, toate simptomele sunt acolo, ce te ingrijoreaza de fapt in momentul asta? Hai ca noi te sustinem si te certam, da? pupici
Andreea06
Scris: Wednesday, May 17, 2017 5:35 PM
Nivel

sofia28 wrote:

La 5s si 4z daca ti-s ok masuratorile e posibil sa iti arate si sacul vitelin (yolk), eu am facut eco la 5s si o zi si s-a vazut.. Acum depinde si de aparat probabil. Si daca e intrauterina se vede clar. Nu te mai stresa!! Te dau cap in cap cu Dana imediat, eeeeh.. Cheek Kiss
sofia28
Scris: Wednesday, May 17, 2017 5:47 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

La 5s si 4z daca ti-s ok masuratorile e posibil sa iti arate si sacul vitelin (yolk), eu am facut eco la 5s si o zi si s-a vazut.. Acum depinde si de aparat probabil. Si daca e intrauterina se vede clar. Nu te mai stresa!! Te dau cap in cap cu Dana imediat, eeeeh.. Cheek Kiss

Oki am în?eles sa trai?i ras .La clinica unde ma duc ?i aparate bune de aceea am aleso :).
Ma duc sa bucataresc ceva ca ma calmeaza.
Dana_
Scris: Wednesday, May 17, 2017 5:51 PM
Nivel

Aura_Plum wrote:

Pai acum nu o da si tu in extrema cealalta. Daca nu ai motive de ingrijorare, daca ti s-a spus ca sarcina evolueaza cum trebuie si nu s-a mai intamplat nimic intre timp ca sa te faca sa crezi altfel, de ce sa iti faci probleme gratis asa? Ca te iau la bataie acum sic

Povestile noastre sunt asa, cu scop educativ, dar nu trebuie sa impotmolesti in ele cand nu ai motiv, nu trebuie sa cauti probleme. E normal sa ai temeri si intrebari, si foarte bine ca le exprimi, dar ai grija ca e o linie fina acolo. Beta a crescut bine, la eco e totul normal, ai auzit inimioara, toate simptomele sunt acolo, ce te ingrijoreaza de fapt in momentul asta? Hai ca noi te sustinem si te certam, da? pupici

Ai dreptate , ma stresez aiurea cred , defapt n-ar trebui sa am griji dar cate citesc si aud...ma sperie .
Referitor la greutati ..nu ridic haltere clar dar am dat cu aspiratorul...si mai ridic sticla de 5l de apa plataalcool ...nu stiu cat e de grav asta . Sotul meu nu crede ca e o problema sa ridic cateva kg ...pana acum am refuzat sa-l ajut cu anumite chestii si i-am explicat dar el o tine pe a lui ca la prima sarcina n-a fost nici o problema si faceam multe chestiiCrazy parca a trecut un secol chiar nu mai stiu ce si cum . Azi am auzit o tanara care spunea ca a ajuns in spital pt ca a urcat 3 etaje zilnic ....pai eu urc cat 100 etaje zilnic ca stau la casa cu etaj si ma plimb toata ziua uff
Dana_
Scris: Wednesday, May 17, 2017 5:53 PM
Nivel

Raluuu cum esti ? Mai da un semn de viata
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.