|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/13/2017 Mesaje: 382
| Alina91 wrote:Salutare fetelor.Astazi am facut beta. E 24.4. Felicitari! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| 'neata dragutele!!!!
Am facut un test dimineata, iar negativ Dar tot nici un semn de urati...
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/26/2016 Mesaje: 618
| MadaMadalyna wrote:Buna dimineata!! Astazi mi.au trecut uratii si sotul de aseara are niste ideei ciudate, care ma ofrica... a spus ca, daca nu ramaninsarcinata pana in august sa facem fertilizare. Ce pareri aveti de metodele artificiale? Oare sunt sanse sa raman, asa?
maaami, incercati de 5 luni doar, dati-va putin timp, nu va ganditi la asta inca... |
| MadaMadalyna wrote:Buna dimineata!! Astazi mi.au trecut uratii si sotul de aseara are niste ideei ciudate, care ma ofrica... a spus ca, daca nu ramaninsarcinata pana in august sa facem fertilizare. Ce pareri aveti de metodele artificiale? Oare sunt sanse sa raman, asa?
da, e cam devreme...plus ca esti tanara... cred ca m-as gandi la asa ceva numai daca chiar nu as mai avea nici o sansa... |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/26/2016 Mesaje: 618
| LAURA0202 wrote:
Andia, daca eram sanatoasa tun cum zici tu, la ora asta ar fi trebuit sa am deja vreo 1-2 copii macar dar ...... Ceva nu merge bine din cate reusesc eu sa pricep.
E posibil ca spermograma logodnicului sa fie una din cauzele majore pt ca nu aveti copii inca... |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| meme wrote:
maaami, incercati de 5 luni doar, dati-va putin timp, nu va ganditi la asta inca...
Dupa o sarcina pierduta la 7 saptamani , dupa o nastere prematura la 6 luni, ne gandim si la asta, ne e foarte greu de cand ne.a murit fetita, mai ales ca eram multe gravide in perioada aia si cand vedem copiii de seama ei e fff greu si dorinta e prea mare de a avea un copil si nu mai avem rabdare... eu una simt ca o iau razna, mereu ma gandesc la Iasmina, abia astept mereu sa merg in tomania sa ma duc la ea la mormant, nu pot trece peste pierderea ei, era un copil dorit si asteptat de toata familia si coincidenta a fost sa fiu insarcinata in aceiasi perioada cu nevasta fratelui sotului, eu aveam cu doua saptamani mai mult de sarcina fata de ea.... amundoua fetite si imi e greu, sotului la fel....
Cu fiecare luna stresul se mareste si nu mai rezistam... :( |
| delia.c.yaya wrote:
da, e cam devreme...plus ca esti tanara... cred ca m-as gandi la asa ceva numai daca chiar nu as mai avea nici o sansa...
La noi apar semne de intrebare, la primele doua sarcini am ramas din prima, acum nu inteleg care e problema de nu raman, de ce nu se prinde.... Mai ales ca am.noroc doar de doctori plictisiti de meserie , cam pierd sperantele.... |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Ilie Valentina-Alexandra wrote:
am respectat cam tot ce ai mentionat tu, stresata am fost putin, sunt mai mereu:) ce inseamna PEG?
Nu stiu exact sa iti spun.. asa imi apare pe analiza, doua prolactine, una simpla si una "dupa peg". Nu stiu daca o sa iti dea ceva doctorul sa reglezi, poate inca o sa monitorizeze peste o luna sa vada cum e.. Mie nu imi daduse nimic, doar profecund pt reglarea ciclului - poate si prolactina era de vina aici.. dar n-am mai apucat sa repet. |
|
Imi pare rau Delia, poate e o dereglare ceva.. Daca stii ca il aveai f reglat si n-ai avut nici o raceala/boala sau vreun stres in plus, oboseala/efort luna asta, atunci poti sa investighezi. Altfel mai monitorizeaza cum iti vine pe viitor.. Sa nu fie ceva hormonal ce a dat peste cap. |
| MadaMadalyna wrote:
Dupa o sarcina pierduta la 7 saptamani , dupa o nastere prematura la 6 luni, ne gandim si la asta, ne e foarte greu de cand ne.a murit fetita, mai ales ca eram multe gravide in perioada aia si cand vedem copiii de seama ei e fff greu si dorinta e prea mare de a avea un copil si nu mai avem rabdare... eu una simt ca o iau razna, mereu ma gandesc la Iasmina, abia astept mereu sa merg in tomania sa ma duc la ea la mormant, nu pot trece peste pierderea ei, era un copil dorit si asteptat de toata familia si coincidenta a fost sa fiu insarcinata in aceiasi perioada cu nevasta fratelui sotului, eu aveam cu doua saptamani mai mult de sarcina fata de ea.... amundoua fetite si imi e greu, sotului la fel....
Cu fiecare luna stresul se mareste si nu mai rezistam... :(
Uof... Ai credinta in Dumnezeu ca o sa fie bine tura asta, o sa ramai si va fi bine.. Nu stiu de ce a fost asa cu fetita, dar El stie de ce face lucrurile cum le face, poate a fost spre bine desi noi nu putem vedea asta... |
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| meme wrote:
E posibil ca spermograma logodnicului sa fie una din cauzele majore pt ca nu aveti copii inca...
iubita, sa sti ca si eu m am gandit la asta, numai ca ..... nu ma incred doar in raspunsul de la prima spermograma a lui, mai alres dupa ce am vb cu dr embriolog si cu dr Grigoras. saptamana viitoare , o va reface, nu mai era loc saptamana asta deloc si dupa aceea vom merge si la un dr urolog ca sa vedem ce nev spune. el, a facut si n Italia, spermograma si pe vremea aia, chiar vorbisem amandoi cu o dr embriolog care ne a explicat ca sunt si cu forme ciudate dar sunt si de aia buni. La urolog, a fost si n Italia, pt problema lui, la insistentele mele, .."ejaculare precoce" si nu i ca i a gasit ceva, i a schimbat pastilele care le lua pt tensiune ca alea spunea ceva de genul inhibitori, bla bla bla.... s a schimbat putin situatia dupa aceea, cel putin din punctul asta de vedere dar ......... acuma nu mai le ia pastilele si .... din cand in cand ne confruntam cu aceeasi problema- numai ca , nu e cauza asta, o problema a infertilitatii pt ca am intrebat si la Gynatal cand am fost, eram curioasa si vroiam sa ma asigur ca nu afecteaza cumva ejacularea aia precoce si mi au zis ca nu, sa stau linistita. nu stiu ce i cu graficul meu..... sincer, in ziua cand m a luat raceala, am avut o mai mica tb..... |
| Andreea06 wrote:
Imi pare rau Delia, poate e o dereglare ceva.. Daca stii ca il aveai f reglat si n-ai avut nici o raceala/boala sau vreun stres in plus, oboseala/efort luna asta, atunci poti sa investighezi. Altfel mai monitorizeaza cum iti vine pe viitor.. Sa nu fie ceva hormonal ce a dat peste cap.
Imi monitorizez cm de mai bine de 5-6 ani..ultima data cand a intarziat o sapt a fost cand am ramas insarcinata, acum ma gandesc sa nu patesc la fel ca atunci..ca si data trecuta la teste nu-mi iesea nimica... of, ce n-as da sa fiu in tara acum , acolo imediat zburam la ginecologul meu, dar aici poti sa mori ca nu te baga nimeni in seama.. |
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| LAURA0202 wrote:iubita, sa sti ca si eu m am gandit la asta, numai ca ..... nu ma incred doar in raspunsul de la prima spermograma a lui, mai alres dupa ce am vb cu dr embriolog si cu dr Grigoras. saptamana viitoare , o va reface, nu mai era loc saptamana asta deloc si dupa aceea vom merge si la un dr urolog ca sa vedem ce nev spune. el, a facut si n Italia, spermograma si pe vremea aia, chiar vorbisem amandoi cu o dr embriolog care ne a explicat ca sunt si cu forme ciudate dar sunt si de aia buni. La urolog, a fost si n Italia, pt problema lui, la insistentele mele, .."ejaculare precoce" si nu i ca i a gasit ceva, i a schimbat pastilele care le lua pt tensiune ca alea spunea ceva de genul inhibitori, bla bla bla.... s a schimbat putin situatia dupa aceea, cel putin din punctul asta de vedere dar ......... acuma nu mai le ia pastilele si .... din cand in cand ne confruntam cu aceeasi problema- numai ca , nu e cauza asta, o problema a infertilitatii pt ca am intrebat si la Gynatal cand am fost, eram curioasa si vroiam sa ma asigur ca nu afecteaza cumva ejacularea aia precoce si mi au zis ca nu, sa stau linistita. nu stiu ce i cu graficul meu..... sincer, in ziua cand m a luat raceala, am avut o mai mica tb..... chiar nu reusesc sa mi dau seama, ce i cu zilele alea cu verde si cu rosu , de la linia de jos, stats ??????????? n am idee. tre sa mai caut ceva explicatii referitor la grafice pe undeva |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/24/2017 Mesaje: 56
| Andreea06 wrote:
Nu stiu exact sa iti spun.. asa imi apare pe analiza, doua prolactine, una simpla si una "dupa peg". Nu stiu daca o sa iti dea ceva doctorul sa reglezi, poate inca o sa monitorizeze peste o luna sa vada cum e.. Mie nu imi daduse nimic, doar profecund pt reglarea ciclului - poate si prolactina era de vina aici.. dar n-am mai apucat sa repet.
da, vad maine ce imi spune, eu iau profecund de 2 luni |
|
| Andreea06 wrote:Uof... Ai credinta in Dumnezeu ca o sa fie bine tura asta, o sa ramai si va fi bine.. Nu stiu de ce a fost asa cu fetita, dar El stie de ce face lucrurile cum le face, poate a fost spre bine desi noi nu putem vedea asta...
Fetita era sanatoasa, la eco morfologica totul bine, la toate ecografiile nu era nimic in neregula, analizele le.am avut toate bune, nu mina iesit la nicio analiza nimic rau, doar ca la inceputul sarcinii am avut o hemoragie pt ca am mutat cu sotul mobila in bucatarie, fara sa ne dam seama ca afecteaza efortul la 7s de sarcina , dar dupa o luna de stat la pat si tratament era totul ok, nu mai erau probleme.... la 6 luni cu acordul medicului am zburat in romania sa ne facem cununia civila dar... din cauza zborului am nascut prematur, presiunea a afectat.... |
|
|