Clubul aspirantelor - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
meme
Scris: Wednesday, April 26, 2017 11:11 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/26/2016
Rox4n1k4 wrote:

Se ia si peste CM alea 3 luni? Daca cumva raman gravida intre timp nu afecteaza cu nimic?

cred ca se opresc daca ramai intre timp, cauta prospectul pe net, daca vrei ras
maria2013
Scris: Wednesday, April 26, 2017 11:18 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/29/2013
Andreea06 wrote:

Nu stiu pentru Trombofilie dar de fel eu am auzit de bine de synevo..

Maria parca era din Constanta daca nu ma insel :)

Asa este, sunt din Constanta. Eu am auzit atâtea povesti ?i despre Sante si despre Synevo, încât zau ca nu stiu în care sa mai am încredere...
La Synevo ar fi 774 (trombofilie ereditara I, II si gena mthfr)
La Sante...790 sau 940. Trec peste pretul care mie mi se pare urias, dar macar sa stiu ca sunt facute cu simt de raspundere...
andrada1983
Scris: Wednesday, April 26, 2017 11:27 PM
Nivel

Inregistrat: 6/14/2016
Rox4n1k4 wrote:

Se ia si peste CM alea 3 luni? Daca cumva raman gravida intre timp nu afecteaza cu nimic?

Da se ia si peste cm.Normal iei 1 pastiluta/zi.Daca ramai insarcinata,intrerupi orice tratament in momentul in care afli de sarcina.
maria2013
Scris: Wednesday, April 26, 2017 11:27 PM
Nivel

Andia wrote:

analizele de trombofilie nu-s nicaieri incluse si nici compensate prin CASMB... cu toate ca ar fi trebuit sa fie! De fapt toate testele genetice ar fi trebuit sa fie, tinand cont ca in ultima vreme tot mai multe femei aleg sa faca copii din ce in ce mai tarziu, sau pur si simplu nu iese devreme...

Sunt de acord cu tine! În toate tarile civilizate, cuplurile primesc sprijin în lupta cu infertilitatea. La noi, e doar o afacere... Sunt tari în care ai dreptul la 3 sau la 5 inseminari gratuite, la fiv , la analize. Noi ne lasam salariile în laboratoarele de analize. Ca sa nu mai spun de cupluri care, în dorinta de a avea un copil, ajung sa faca un credit pentru o fertilizare in vitro. Nu e normal...
Andia
Scris: Thursday, April 27, 2017 12:06 AM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
maria2013 wrote:

Sunt de acord cu tine! În toate tarile civilizate, cuplurile primesc sprijin în lupta cu infertilitatea. La noi, e doar o afacere... Sunt tari în care ai dreptul la 3 sau la 5 inseminari gratuite, la fiv , la analize. Noi ne lasam salariile în laboratoarele de analize. Ca sa nu mai spun de cupluri care, în dorinta de a avea un copil, ajung sa faca un credit pentru o fertilizare in vitro. Nu e normal...

Da, mai ales ca se plang de scaderea demografica ingrijoratoare si ca nu o sa mai aiba cine sa ne plateasca pensiile curand haha :))

Probabil ca nu se cere destul sa se ia masuri cu adevarat importante. Ca doar nu or abuza de FIV-uri si alte proceduri cuplurile care pot obtine o sarcina normala, ce naiba... Nu cred ca este deloc placuta procedura in sine. Plus ca am inteles ca este foarte scump si tratamentul de dinainte de FIV...

LAURA0202
Scris: Thursday, April 27, 2017 12:33 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
meme wrote:

mancarimi nu am, insa ma pune pe ganduri, ca apare mereu cu cateva zile inainte de venirea ciclului...

nu sunt in romania, dar nici departe ras, vin in weekenduri...

ms de pont oricum ;)

Scuza ma Meme dar se poate sti unde anume esti? Curiozitatea mea - nimic altceva ptr
Ca ai spus ca vi acasa în weekenduri. Va pup pe toate si acum m am pus si eu în pat si vad ca am multe pagini de citit. Sper ca aveti vesti bine ...careva. ..
DistanceKiss
campfire
Andia
Scris: Thursday, April 27, 2017 12:48 AM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
LAURA0202 wrote:

Scuza ma Meme dar se poate sti unde anume esti? Curiozitatea mea - nimic altceva ptr
Ca ai spus ca vi acasa în weekenduri. Va pup pe toate si acum m am pus si eu în pat si vad ca am multe pagini de citit. Sper ca aveti vesti bine ...careva. ..
DistanceKiss
campfire

Chiar ma intrebam pe unde esti de nu ai mai scris nimic astazi DistanceKiss
LAURA0202
Scris: Thursday, April 27, 2017 1:06 AM
Nivel

Andia wrote:

Chiar ma intrebam pe unde esti de nu ai mai scris nimic astazi DistanceKiss

Sunt pe aici. Cheek Kiss ...ras
N am mai vrut sa mai scriu eu ....uite asa mi a venit mie pe chelie ras
În Italia sunt acuma. Azi noapte am dormit cam putin si rau, mi era frig de numa... spre sa nu ma ia vreo raceala ca ....... stiu cum îs eu daca ma ia raceala, ma tranteste direct la pat si nu vreau ....
N am ce sa zic pt ca is cu moralul la pamânt. ... asta este....
Las ca i noapte si diminea?a ar trebui sa ma trezesc binedispusa si a o iau de la capat cu ce o fi.
Azi, am fost la fizioterapie , cred ca saptamana viitoare am cam terminat cu recuperarea si hmmm o sa incerc sa vad daca cumva cumva as mai putea face ceva în plus, numai ca mi au spus si dr si cadre medicale ca recuperarea la mâna, cum a fost cazul meu, operatie foarte complicata, ii trebe timp destul ca sa si revina la normal ...
Oricum macar is mul?umita ca acum o pot misca si pot sa fac multe chestii, printre care ii si faza ca am reusit sa mi conduc masina fara probleme. Cred ca innebuneam daca nu mi conduceam masina. .. serios vorbesc acuma
Ce temperatura joasa am avut azidimineata dar vom vedea cum ii cea de mâine. .... azi - peste câteva ore.
campfire
Meme, ai facut bine ca ai inceput sa ti iei tb si asa o vedem si noi. Bravo. newclap
Bafta multa.
DistanceKiss
Crissy
Scris: Thursday, April 27, 2017 7:38 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
maria2013 wrote:

Asa este, sunt din Constanta. Eu am auzit atâtea povesti ?i despre Sante si despre Synevo, încât zau ca nu stiu în care sa mai am încredere...
La Synevo ar fi 774 (trombofilie ereditara I, II si gena mthfr)
La Sante...790 sau 940. Trec peste pretul care mie mi se pare urias, dar macar sa stiu ca sunt facute cu simt de raspundere...

Mai bine nu la Sante, monica a facut la ei AMH si iesise sub 1.. si mai sunt o gramada de cazuri unde rezultatul analizelor parea pus din burta uff
Andreea06
Scris: Thursday, April 27, 2017 7:56 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Laura sa nu cumva sa te apuci sa ridici chestii sau ceva cu mana aia. E gata recuperarea medicala dar ea tot mai are nevoie de timp. Ma bucur ca poti conduce computerlove
Cory
Scris: Thursday, April 27, 2017 8:17 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/19/2017
Mul?umesc mult fetelor pentru sfaturi ?i gândurile bune.Stodal am luat,e foarte bun,cu el am scapat de tuse ?i durere în gât.Paracetamol am luat când nu am mai putut sa suport durerea de cap,cred ca tot sinuzita.O sa încerc siropul de patlagina dar parca vad ca nu scap fara antibiotice nici eu.Va pupDistanceKiss DistanceKiss
maria2013
Scris: Thursday, April 27, 2017 9:39 AM
Nivel

Crissy wrote:

Mai bine nu la Sante, monica a facut la ei AMH si iesise sub 1.. si mai sunt o gramada de cazuri unde rezultatul analizelor parea pus din burta uff

Ce-i drept, am avut si eu un episod ciudat cu o asistenta a lor anul trecut. Când i-am zis ca vreau setul de analize de ziua 3, s-a uitat plina de uimire spre mine, întrebându-ma: "Asta ce înseamna?". Asta în conditiile în care avea afisat lânga ea un anunt cu oferta de analize de început de ciclu...
meme
Scris: Thursday, April 27, 2017 9:52 AM
Nivel

Inregistrat: 7/26/2016
neata fetelor

eu sunt troglodita, cred ras
ieri dimineata aveam tb:
36,8 la ora 6 cand am mers la baie, si la 7:30 cand m-am trezit de tot era 37,1

evident ca azi dimineata m-am trezit iar la 6 (ca d'eh), si aveam iar 36,8, si la 7:30 cand m-am trezit de tot era iar 37,1

eu de obicei ma trezesc de obicei la 7:30, deci sunt confuza care sa o trec....
maria2013
Scris: Thursday, April 27, 2017 10:07 AM
Nivel

meme wrote:
neata fetelor

eu sunt troglodita, cred ras
ieri dimineata aveam tb:
36,8 la ora 6 cand am mers la baie, si la 7:30 cand m-am trezit de tot era 37,1

evident ca azi dimineata m-am trezit iar la 6 (ca d'eh), si aveam iar 36,8, si la 7:30 cand m-am trezit de tot era iar 37,1

eu de obicei ma trezesc de obicei la 7:30, deci sunt confuza care sa o trec....

Se trece prima temperatura, cea luata dupa mai multe ore de somn. Când monitorizam temperatura, eu o masuram imediat ce deschideam ochii, fara sa ma misc prea mult...doar intindeam mana dupa termometru si masuram (oral). Am monitorizat câteva luni, ca sa confirm ovulatia (de care oricum nu ma îndoiam ca se produce...). Prima luna a fost mai ciudata, pe urma devenise automatism.
LAURA0202
Scris: Thursday, April 27, 2017 11:41 AM
Nivel

Andreea06 wrote:
Laura sa nu cumva sa te apuci sa ridici chestii sau ceva cu mana aia. E gata recuperarea medicala dar ea tot mai are nevoie de timp. Ma bucur ca poti conduce computerlove

Mersi mult iubita ca te ai gandit la mine.
Stai linistita ca mi or spus ca de abia peste 6 luni pot sa incep sa ridic o cana, o sticla de apa mica si încet încet ca sa nu patesc alte cele....complicatii si sa ajung iara la Doamne feri la vreo opera?ie. Nu se alta dar stiu foarte bine prin ce a trebuit sa trec pana acuma.
Cheek Kiss DistanceKiss
DistanceKiss
computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.