|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Crissy wrote:Offff daca nu se prabusea temeperatura erau ceva sanse dar asa.. imi pare rau
Nu i nimika iubita. Oricum stiam ca nu e nimic. Doar am zis. Tura viitoare. Am ajuns în Italia. O zi buna va doresc |
| meme wrote:neata aspirici! Laura, sper ca ai ajuns cu bine nu fii dezamagita pt test! eu totusi sustin ca sunteti pe drumul cel bun, si acum mai mult ca oricand sunteti aproape de a identifica cauza infertilitatii! in legatura cu spermorgama, nu iti pierde speranta! au reusit si altii cu mai putin! vezi ce zice doctorul! mai stii cand iti spuneam sa nu faci IA, pana nu stii sigur cauza? ei bine, acum daca dr iti prescrie IA , macar stii din ca cauza! luati-va inima in dinti, fiti puternici, si restul se vor rezolva!
Mersi mult . Am ajuns bine cu avionul deocamdata. . Mai am luat autobuz si tren. Nu s dezamagita pt ca stiam ca nu e nimica. Acum mai mult ca oricand nu voi face IA . Se va putea rezolva si daca ia probleme..... sper. |
| Andreea06 wrote:Eu luasem o luna profecund si de mai inainte ceva multivitamine cu de toate, iar in ziua cu testul pozitiv mi-a ajuns curierul cu profertil pentru sot. Am refuzat sa mai ridic comanda
Mi?to. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/13/2017 Mesaje: 382
| similiasimi20 wrote:Luna asta în z10 aveam endomertul destul de subtire(6mm) si nici un folicul care sa dea semne de maturizare . Putin probabil ca luna asta sa fie bebe... recunosc ca n-am mai vrut sa monitorizez ovulatia Buna! Nu stiu daca ai apucat sa citesti din urma...eu in z17 aveam endo de aprox 6 mm, pe ovarul stang niciun folicul peste 5 mm si in z26 am ovulat fix cu ovarul stang, in conditiile in care oprisem tratamentul si incepusem progesteronul pt inducerea CM! Cum au spus si fetele, monitorizeaza, nu e totul pierdut daca a fost o scurgere roz maronie! asteptam vesti bune! |
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/15/2017 Mesaje: 22
| Sper din suflet sa nu mai vina!!! |
Inregistrat: 4/15/2017 Mesaje: 22
| Pusesem acum cateva zile o intrebare... ce inseamna douglas lichid de 10mm? |
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| [quote=similiasimi20]Pusesem acum cateva zile o intrebare... ce inseamna douglas lichid de 10mm?[/ quote]
Am vazut ca ai intrebat dar nu stiu ce inseamna , probabil nici fetele nu stiu . Dar poti cauta pe net |
|
Inregistrat: 3/16/2017 Mesaje: 25
| Buna aspirici....am revenit si eu....nu v'am mai scris dar am fost la dr cam acum 2 saptamani,tot la dr mea de la pantelimon si mi'a facut eco si ma trimis acasa sa imi astept menstruatia.mi'a zis ca nu ea nu vede vreun motiv pentru care sa imi dea tratament,ca este normal dupa anticonceptionale sa mai faca figuri.....intr'un fel a avut dreptate pentru ca astazi mi'a venit in sfarsit dupa 70 de zile de lipsa,asa ca o sa ma monitorizez cu teste de ovulatie.....din ziua a 12'a parca mi'a zis......voi la cm neregulat din ce zi incepeti testarea???va pooop |
|
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| similiasimi20 wrote:Pusesem acum cateva zile o intrebare... ce inseamna douglas lichid de 10mm? Din cate stiu ai lichid in trompele uterine sau cv de genul, ai fost dupa ovulatie? |
|
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| similiasimi20 wrote:Pusesem acum cateva zile o intrebare... ce inseamna douglas lichid de 10mm? Daca ai fost dupa ovulatie e normal, altfel se trateaza cu antibiotic.. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/16/2017 Mesaje: 335
| Buna seara aspirici
Di, la multi ani, draga mea! Iti doresc tot ce e mai frumos pe lume!
similiasimi20 si eu am avut spotting chiar dupa ce am inceput tratamentul cu myo sun, doar ca la mine nu s-a oprit, a tarait asa cateva zile si apoi s-a transformat in menstra. Eu am considerat ca a fost un ciclu de curatare. Si totusi, poate la tine chiar e vorba de altceva, mai frumos. Sa tii la curent!
Laura, imi pare rau ca nu a fost sa fie nici luna asta, dar tu esti o femeie puternica, o sa le vii tu de cap tuturor problemelor si o sa vina bebe cand e terenul pregatit.
meme, iubita, cum te simti?
Eu tot fac galerie aici, cine testeaza? Andia?
|
|
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Aura_Plum wrote:Buna seara aspirici Di, la multi ani, draga mea! Iti doresc tot ce e mai frumos pe lume! similiasimi20 si eu am avut spotting chiar dupa ce am inceput tratamentul cu myo sun, doar ca la mine nu s-a oprit, a tarait asa cateva zile si apoi s-a transformat in menstra. Eu am considerat ca a fost un ciclu de curatare. Si totusi, poate la tine chiar e vorba de altceva, mai frumos. Sa tii la curent! Laura, imi pare rau ca nu a fost sa fie nici luna asta, dar tu esti o femeie puternica, o sa le vii tu de cap tuturor problemelor si o sa vina bebe cand e terenul pregatit. meme, iubita, cum te simti? Eu tot fac galerie aici, cine testeaza? Andia?
Mul?umesc iubita |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Aura_Plum wrote:Buna seara aspirici Di, la multi ani, draga mea! Iti doresc tot ce e mai frumos pe lume! similiasimi20 si eu am avut spotting chiar dupa ce am inceput tratamentul cu myo sun, doar ca la mine nu s-a oprit, a tarait asa cateva zile si apoi s-a transformat in menstra. Eu am considerat ca a fost un ciclu de curatare. Si totusi, poate la tine chiar e vorba de altceva, mai frumos. Sa tii la curent! Laura, imi pare rau ca nu a fost sa fie nici luna asta, dar tu esti o femeie puternica, o sa le vii tu de cap tuturor problemelor si o sa vina bebe cand e terenul pregatit. meme, iubita, cum te simti? Eu tot fac galerie aici, cine testeaza? Andia?
Nu testez, pt ca am repetat analizele in z10 dpo si imi scazuse progesteronul de la 36,5 (z8 dpo) la 5 doar. Deci clar nu s-a fecundat si implantat ovulul. Dupa cum scriam mai sus, si estradiolul a scazut ff mult, toate valorile hormonale arata ca la inceput de menstra. LH si FSH incep usor usor sa creasca si sa aiba valori relativ apropiate. Si prolactina scade. Se pare ca prolactina creste in mod normal dupa ovulatie.
Ma si doare burta, maine poimaine imi vine.
Dar mercic pt galerie |
|
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Andia wrote:Nu testez, pt ca am repetat analizele in z10 dpo si imi scazuse progesteronul de la 36,5 (z8 dpo) la 5 doar. Deci clar nu s-a fecundat si implantat ovulul. Dupa cum scriam mai sus, si estradiolul a scazut ff mult, toate valorile hormonale arata ca la inceput de menstra. LH si FSH incep usor usor sa creasca si sa aiba valori relativ apropiate. Si prolactina scade. Se pare ca prolactina creste in mod normal dupa ovulatie. Ma si doare burta, maine poimaine imi vine. Dar mercic pt galerie
Off imi pare rau Mai repeti analizele si luna viitoare? Daca e tot asa eu zic ca trebuie ceva tratament . Ai mai fost la dr? |
|
Aura, eu stiam ca nu va fi nimica dar parca ma tenta ideea ca as fi asa norocoasa .... asta este.... acuma macar stiu cam ce am de facut. Cum a zis si Meme , bine ca n am fost de acord cu IA ul asa fara nici o explica?ie clara. Noroc ca am trimis un mail la clinica cu toate raspunsurile noastre si atunci am aflat ca tre sa sun luni ca sa mi trimita raspunsul al doilea pe mail si tot atunci o sa i le dea de ului si sa vedem de mi raspunde. ( el va vedea si al doilea rezultat al lui, fiind facuta acolo analiza, amândoua ) De abia astept sa vad ce mi va raspunde si cum am zis si eu dinainte; pe 2.05 am program are aici pt prolactina marita, o sa arat toate analizele noastre si voi avea si a doua parere . Uffaaa..... nu mi aduceam aminte care era a treia varianta DAR GANDINDU MAI BINE. .... e si raspunsul dr Grigora? care mi a monitorizat ovulatia, anul trecut înainte de accidentul meu si care astepta raspunsul analizelor mele. ...eu, spunându i ca al meu pare sa nu aiba nici o problema doar ca acuma va avea raspunsul la analizele lui,alaturi. Vom vedea ce mi va raspunde si el. Din 3 variante. ...sigur o sa am eu ce sa ma decid , întâi ma gândesc eu bine bine si dupa aceea o sa i dau si la al meu dreptul sa si zica si parerea lui, pt ca dupa el,eu eram problema, nicicum el dar am vazut ce a iesit doar de la o analiza. Ma cam doarme sufletul gândindu ma la cum va fi al doilea raspuns DAR .....macar atunci vom sti exact si in functie de ce zic doctorii ca am putea face ca sa rezolvam problema în final. Eu una stiu sigur ce tre sa fac.... sa slabesc cumva pt ca mi se pare ca ma apropii de 80 fara sa mi dau seama . Si hormonii sigur postere avea ceva de ..... pt care am si luat atâtea kg in plus. |
|
|