Clubul aspirantelor - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
zgubyro
Scris: Wednesday, April 19, 2017 10:51 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/18/2017
lixandra_alexandra wrote:
Fetelor..

Mai e cineva care testeaza sapt. viitoare??

Va pup!!!!Cheek Kiss

Daca nu imi vine pana in week-endul viitor (28 aprilie), as incerca si eu, macar asa de dragul emotiilor :)
Rubynne
Scris: Wednesday, April 19, 2017 10:55 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/24/2016
meme wrote:

sunt bine, draguta mea, in z21, astept cu nerabdare ciclu, ca de obicei... chiar ma gandeam zilele trecute ca eu nu cred ca am ovulat vreodata in viata mea... intr-adevar ca mereu imi notam cand imi venea ciclu, si nu prea dadeam atentie simptomelor, insa luna trecuta dupa ovitrelle am simtit intepaturile specifice ovulatiei si ma gandeam ca nu le-am mai simtit niciodata... poate se mai schimba organismul, cine stie ras

dupa z15, nu am mai facut niciun test de ovulatie, nici bebeleala, ca am fost ff ocupati si obositi, dar nici nu am simtit intepaturi, deci cred ca am revenit la vechile obiceiuri de a nu ovula... urmatoarea vizita la dr va fi in z3 a urmatorului ciclu, sper doar sa nu cada de 1 mai Hands

tu cum esti?

DistanceKiss
Sa stii ca atunci cand am facut stimulare si eu am simtit durerile, intepaturile mai puternic. Sigur ai mai ovulat de-a lungul timpului si fara nici un stimulent, dar nu ai fost atenta si nici interesata de subiect.
Uite eu, luna trecuta am ovulat clar si nu am simtit deloc ca atunci cand am facut stimulare. Cred ca tine si de hormonii bagati in noi cu pastilutele, cu ovitrelle-ul...amplifica senzatiile.

Eeu z15...nu stiu daca ovulez luna asta...astept...ca mortu' colacu' Lol . Nu sunt intr-o stare de spirit prea pozitiva cu privire la propria-mi persoana, dar sper sa reusesc sa-mi revin.

Si eu ma voi duce in mai la medic. Termin cele 3 luni de tratament si vreau sa fac eco sa vad cum stam cu chisturile minunatele. Sper sa mai fi disparut din ele. Sa vedem ce mai adaugam la tratament etc.

Hai cu pozitivitateaaaaa cine ne doneaza?

Crissy
Scris: Wednesday, April 19, 2017 11:04 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
Andruu wrote:

E foarte greu, dar mereu incerc...altceva nu avem ce face, doar sa speram ca intr-o zi va fi bine si pentru noi.Hands
Daca nu va e cu suparare, pana ajung la zi cu mesajele, imi puteti spune daca pe aici este vreo fata care se confrunta/s-a confruntat cu aceeasi problema ca si mine? poate ma mai ajuta cu mici sfaturi pentru urmatoarea stimulare.

Bine ai venit si sa nu stai mult pe aici! Vitamina D ai dozat-o? Un deficit de vit D afecteaza valoarea AMH-ului, nu cu mult cei drept adica la valoarea pe care o ai tu si daca dezvolti doar 2 foliculi e clar ca valoarea e mica dar poate nu chiar atat. Suplimentar vitamina D mai afecteaza si calitatea ovocitelor. Daca iti permiti financiar si stai bine cu rabdarea ai putea sa incerci fiv pe ciclu natural, adica cateva luni de stimulari+punctie si apoi transfer dar conteaza foarte mult calitatea.

PS: scuze daca nu sunt prea coerenta n-am dormit prea bine si sunt un pic zombie Crazy
DianaM
Scris: Wednesday, April 19, 2017 11:14 AM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
alexutza_88 wrote:

Spor la munca, sa te eliberezi cat mai repede ca sa te bucuri pe deplin de concediu!! Cheek Kiss

Si mai ales de luna de miereeeee!!!

Hilar yes Cheek Kiss
meme
Scris: Wednesday, April 19, 2017 11:14 AM
Nivel

Inregistrat: 7/26/2016
Rubynne wrote:

DistanceKiss
Sa stii ca atunci cand am facut stimulare si eu am simtit durerile, intepaturile mai puternic. Sigur ai mai ovulat de-a lungul timpului si fara nici un stimulent, dar nu ai fost atenta si nici interesata de subiect.
Uite eu, luna trecuta am ovulat clar si nu am simtit deloc ca atunci cand am facut stimulare. Cred ca tine si de hormonii bagati in noi cu pastilutele, cu ovitrelle-ul...amplifica senzatiile.

Eeu z15...nu stiu daca ovulez luna asta...astept...ca mortu' colacu' Lol . Nu sunt intr-o stare de spirit prea pozitiva cu privire la propria-mi persoana, dar sper sa reusesc sa-mi revin.

Si eu ma voi duce in mai la medic. Termin cele 3 luni de tratament si vreau sa fac eco sa vad cum stam cu chisturile minunatele. Sper sa mai fi disparut din ele. Sa vedem ce mai adaugam la tratament etc.

ce repede au trecut cele 3 luni de tratament, hai ca in sfarsit ai terminat cu el! nici nu imi vine sa cred ce repede trece timpul... si eu simt ca inca mai am de luptat, nu stiu de ce, dar de obicei intuitia si presimtirile nu ma inseala... asa ca te inteleg, avem zile si zile... sper sa ai vesti bune de la doctor, sa rasara soarele si pe strada noastra ras Cheek Kiss
Andruu
Scris: Wednesday, April 19, 2017 11:27 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/13/2017
Crissy wrote:

Bine ai venit si sa nu stai mult pe aici! Vitamina D ai dozat-o? Un deficit de vit D afecteaza valoarea AMH-ului, nu cu mult cei drept adica la valoarea pe care o ai tu si daca dezvolti doar 2 foliculi e clar ca valoarea e mica dar poate nu chiar atat. Suplimentar vitamina D mai afecteaza si calitatea ovocitelor. Daca iti permiti financiar si stai bine cu rabdarea ai putea sa incerci fiv pe ciclu natural, adica cateva luni de stimulari+punctie si apoi transfer dar conteaza foarte mult calitatea.

PS: scuze daca nu sunt prea coerenta n-am dormit prea bine si sunt un pic zombie Crazy

Multumesc pentru urare, Crissy! am inteles totul, esti foarte coerenta sic
Am dozat vitamina D in acelasi timp cu AMH si mi-a iesit 35,4 ng/ml (valori de Suficient: 30-100). Dar dupa foarte mult timp am realizat ca, atunci cand mi s-a cerut sa dozez vitamina D, necunoscand terminii(scuzele mele Blushing ) am apucat sa iau vreo 2 sapt cred, pastile cu vitamina D si am oprit cu vreo 48 H inainte de dozare...crezi ca a influentat cu ceva analiza?

Cu rabdarea stau FOARTE prost, dar datorita (mai degraba din cauza) acestui capitol am mai invatat sa rabd si sa astept. Financiar nu pot spune ca stau bine, de aceea ne-am si hotarat sa mai asteptam pana in toamna ca sa putem sa mai strangem din banii necesari unui FIV, sa nu ne ingropam in datorii (momentan nu as vrea sa ma gandesc la mai mult de un FIV). Mai avem si sprijinul socrilor care s-au oferit sa ne ajute si sa plateasca ei, dar e greu sa ii faci sa inteleaga situatia pe cei care nu cunosc multe aspecte, ei crezand ca asta te asigura ca vei ramane gravida...nici nu as fi stat pe ganduri daca ar fi fost asa! Vom vedea pana in toamna ce se mai intampla, dar dna doctor cu care am stabilit si protocolul de stimulare a spus ca sunt sanse mici cu FIV natural(cu putin mai mari decat cele cu un contact dirijat), de aceea m-a cam dat inapoi. Am zis ca daca sunt mai multe sanse cu ovo donate, as incerca asta, desi nu e acelasi lucru pale

PS: sorry (din nou)pentru postarile lungi, promit ca nu mai dureaza mult, pana ajungeti sa imi stiti mai bine povesteaCheek Kiss
meme
Scris: Wednesday, April 19, 2017 11:40 AM
Nivel

Inregistrat: 7/26/2016
Andruu wrote:

Cu rabdarea stau FOARTE prost, dar datorita (mai degraba din cauza) acestui capitol am mai invatat sa rabd si sa astept. Financiar nu pot spune ca stau bine, de aceea ne-am si hotarat sa mai asteptam pana in toamna ca sa putem sa mai strangem din banii necesari unui FIV, sa nu ne ingropam in datorii (momentan nu as vrea sa ma gandesc la mai mult de un FIV). Mai avem si sprijinul socrilor care s-au oferit sa ne ajute si sa plateasca ei, dar e greu sa ii faci sa inteleaga situatia pe cei care nu cunosc multe aspecte, ei crezand ca asta te asigura ca vei ramane gravida...nici nu as fi stat pe ganduri daca ar fi fost asa! Vom vedea pana in toamna ce se mai intampla, dar dna doctor cu care am stabilit si protocolul de stimulare a spus ca sunt sanse mici cu FIV natural(cu putin mai mari decat cele cu un contact dirijat), de aceea m-a cam dat inapoi. Am zis ca daca sunt mai multe sanse cu ovo donate, as incerca asta, desi nu e acelasi lucru pale

PS: sorry (din nou)pentru postarile lungi, promit ca nu mai dureaza mult, pana ajungeti sa imi stiti mai bine povesteaCheek Kiss

hehe, eu si acum postez carnaciori de povesti, stai linistita, plus ca suntem multe aici, e posibil sa mai uitam una alta!

rabdarea mi-am dat eu seama ca e de fapt testul... nu infertilitatea, nu dezamagirile, nu momentele de deceptie... ci rabdarea, aia e testul suprem... trebuie asumata, si apoi poate iti va fi cu un pic mai usor...

daca aveti ajutor de la socri, luati-l, insa explicati-le frumos ca e posibil sa functioneze sau nu... inainte sa va ganditi la ovocite donate, incercati un fiv, doua, cu propriile tale ovule, sa stiti ca macar ati incercat...si daca trebuie toata armata de stimulari, dozari hormonale etc, va inarmati cu rabdare si dati-i bataie! din punct de vedere financiar, unde e dorinta, se poate, si daca faceti acum fiv cu ajutorul socrilor, si daca nu e sa fie, crede-ma o sa va mobilizati cand va fi nevoie... eu asa zic mereu: we cross that bridge when we get there... adica nu te ingrijora acuma pt ceva ce ar putea fi sau nu... asa o poti lua razna ff usor... daca e sa ajungi acolo, in clipa aia te vei mobiliza si vei lua decizia buna pt voi, si veti inainta... daca nu ajungi acolo, ff bine... ideea e ca nu te ajuta cu nimic si nu schimba cu nimic orice ar fi, daca tu iti faci griji ca ar putea fi sau nu...

fiti pragmatice fetelor, si investiti-va atentia si energia in solutii, si nu va ingrijorati de ce-ar putea fi... testul suprem aici e rabdarea, si trebuie inteles si asumat... pt ca lupta asta e grea si asidua

nu va dati batute Cheek Kiss

LE: si nu va ingrijorati ca ii dezamagiti pe socri daca nu va iesi fivul platit de ei! in toata treaba asta, voi sunteti victimele, voi aveti de suferit, cei din jur trebuie sa va ofere iubire si sprijin si daca pot si financiar, cu atata mai bine... si crede-ma: mai dezamagiti veti fi voi decat ei, daca nu iese, pt ca voi treceti prin toata treaba asta!

ce urmeaza sa zic nu are legatura cu tine, ci chiar vroiam sa scriu si aici demult, si acusi mi-am adus aminte: nu inteleg de ce societatea considera asa tabu infertilitatea: multa lume sufera de ea, dar nimeni nu vorbeste despre ea, parca iti e si rusine sa vorbesti, sa nu fii compatimit... la inceput cand eram intrebata daca vine bebe, ziceam ca nu, stingherita, si fara sa spun mai multe, stresata si rusinata sa indraznesc sa le dau de inteles ca nu putem avea copii... insa acuma deja mi s-a acrit! eu care sunt cea care sufera, sa fiu tot cea careia ii e rusine de societate si nu vrea sa vb cu restul lumii, dar tre sa suporte toate intrebarile... asa ca acum raspund scurt si la subiect: si noi il asteptam ! intrebarea inchide subiectul complet, si cine e destept, se si prinde, cine nu, treaba lui...

si pt ca iar mi-am adus aminte de ceva sa va zic de pasti: am intalnit o fetita dulce zilele trecute care m-a intrebat daca am fetita, i-am zis ca nu, dar baiat? i-am zis ca nu... si culmea e ca ea spre deosebire de adulti nu intelege de ce si nici nu a intrebat de ce nu am, si doar a zis: ar trebui sa iti faci o fetita, si sa o cheme Maria... ba nu, sa o cheme Anastasia... a fost atata de dulce, incat m-am topit si mi-am umezit ochii, insa nu de suparare... a fost un moment asa inocent si frumos, a fost exact ce am nevoie sa imi dea putere mai departe... un adult nu ar fi stiut in veci sa imi zica ceva sa aiba acelasi efect ca si conversatia cu acea fetita...

necunoscute sunt caile....

si iarrrr am scris carnati de povesti ras
LAURA0202
Scris: Wednesday, April 19, 2017 11:44 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Crissy wrote:

Neata, da.. se dozeaza anticorpii antitransglutaminaza IgA daca rezultatul este pozitiv se recomanda biopsia intestinala facuta la endoscopie pentru a se pune diagnosticul.

Mersi. Eu facusem ceva de genul asta pt lactate si o sa vad rezultatul când ma întorc înapoi în Italia, adica sâmbata dar stiu deja ca ii totul ok la ala.
Suntem înapoi spre Tm. Ploua de numa pe drum. Ideea ii ca nu stiu ce ii la mine sincer ca demult, tot simt deranj/disconfort /jena / în dreptul ovarelor. Senzatia ca as fi pe problema. ....tot ii si ???? Mai mult pe ov stâng dar se mai duce si la ov drept.....
Apropo Crissy, tu ce sau cum munce?ti de acasa? Munci pe net?
pupici
Ilie Valentina-Alexandra
Scris: Wednesday, April 19, 2017 11:51 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/24/2017
Dragelor a fost vreuna dintre voi la medicul Bogdan Marinescu? Va pup
Rubynne
Scris: Wednesday, April 19, 2017 12:00 PM
Nivel

meme wrote:

ce repede au trecut cele 3 luni de tratament, hai ca in sfarsit ai terminat cu el! nici nu imi vine sa cred ce repede trece timpul... si eu simt ca inca mai am de luptat, nu stiu de ce, dar de obicei intuitia si presimtirile nu ma inseala... asa ca te inteleg, avem zile si zile... sper sa ai vesti bune de la , sa rasara soarele si pe strada noastra ras Cheek Kiss

Doamne ajuta si la tine la fel! grup DistanceKiss
Crissy
Scris: Wednesday, April 19, 2017 12:14 PM
Nivel

Andruu wrote:

Multumesc pentru urare, Crissy! am inteles totul, esti foarte coerenta sic
Am dozat vitamina D in acelasi timp cu AMH si mi-a iesit 35,4 ng/ml (valori de Suficient: 30-100). Dar dupa foarte mult timp am realizat ca, atunci cand mi s-a cerut sa dozez vitamina D, necunoscand terminii(scuzele mele Blushing ) am apucat sa iau vreo 2 sapt cred, pastile cu vitamina D si am oprit cu vreo 48 H inainte de dozare...crezi ca a influentat cu ceva analiza?

S-ar putea sa fi influentat rezultatul dar oricum e bine ca ai luat si nu cred ca strica sa iei in continuare, poate nu zilnic dar la 2-3 zile sa ramai in grila de suficient. Pt ovocite mai poti incerca ubiquinol e varianta mai usor de asimilat a q10 dar se ia in doze mari peste 500mg.
Closty cate pastilute iei la stimulare? Endometrul cum era inainte de Ovitrelle? Ai fost si la eco pentru confirmarea ovulatiei? Fara stimulari ovulezi lunar?
Imi dau seama ca Fiv cu ovo donate nu-i chiar acelasi lucru, dar faptul ca tu il porti in burtica pe bebe il face sa fie parte din tine. Stiu ca nu-i chiar usor de acceptat eu insa iti doresc mult succes si sa nu-ti pierzi speranta. Cheek Kiss
Crissy
Scris: Wednesday, April 19, 2017 12:28 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:

Mersi. Eu facusem ceva de genul asta pt lactate si o sa vad rezultatul când ma întorc înapoi în Italia, adica sâmbata dar stiu deja ca ii totul ok la ala.
Suntem înapoi spre Tm. Ploua de numa pe drum. Ideea ii ca nu stiu ce ii la mine sincer ca demult, tot simt deranj/disconfort /jena / în dreptul ovarelor. Senzatia ca as fi pe problema. ....tot ii si ???? Mai mult pe ov stâng dar se mai duce si la ov drept.....
Apropo Crissy, tu ce sau cum munce?ti de acasa? Munci pe net?
pupici

Jena aia la ovare e destul de normala dupa ovulatie, nu trebuie sa-ti faci griji.. sunt tare curioasa cum o sa se prezinte temperatura ta zilele urmatoare, sper ca o sa reusesti s-o iei la aceiasi ora ras Jobul meu e destul de complicat, imi lipseste uneori atmosfera de la birou dar acum cu burtica nu stiu daca m-ar fi tinut nervii si cu drum si cu tot..
Andruu
Scris: Wednesday, April 19, 2017 12:59 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/13/2017
meme wrote:

hehe, eu si acum postez carnaciori de povesti, stai linistita, plus ca suntem multe aici, e posibil sa mai uitam una alta!

rabdarea mi-am dat eu seama ca e de fapt testul... nu infertilitatea, nu dezamagirile, nu momentele de deceptie... ci rabdarea, aia e testul suprem... trebuie asumat, si apoi poate iti va fi cu un pic mai usor...

daca aveti ajutor de la socri, luati-l, insa explicati-le frumos ca e posibil sa functioneze sau nu... inainte sa va ganditi la ovocite donate, incercati un fiv, doua, cu propriile tale ovule, sa stiti ca macar ati incercat...si daca trebuie toata armata de stimulari, dozari hormonale etc, va inarmati cu rabdare si dati-i bataie! din punct de vedere financiar, unde e dorinta, se poate, si daca faceti acum fiv cu ajutorul socrilor, si daca nu e sa fie, crede-ma o sa va mobilizati cand va fi nevoie... eu asa zic mereu: we cross that bridge when we get there... adica nu te ingrijora acuma pt ceva ce ar putea fi sau nu... asa o poti lua razna ff usor... daca e sa ajungi acolo, in clipa aia te vei mobiliza si vei lua decizia buna pt voi, si veti inainta... daca nu ajungi acolo, ff bine... ideea e ca nu te ajuta cu nimic si nu schimba cu nimic orice ar fi, daca tu iti faci griji ca ar putea fi sau nu...

fiti pragmatice fetelor, si investiti-va atentia si energia in solutii, si nu va ingrijorati de ce-ar putea fi... testul suprem aici e rabdarea, si trebuie inteles si asumat... pt ca lupta asta e grea si asidua

nu va dati batuti Cheek Kiss

Multumesc pentru sfaturi, meme, apreciez foarte mult si ai mare dreptate in tot ce spui! Sunt constienta de tot ce spui, dar cand cazi in butoiul cu melancolie e al naibii de urat si greu uff
Da, mai mult ca sigur vom accepta ajutorul, desi eu imi doresc foarte mult ca pana in toamna sa reusim fara FIV, cert e ca pana atunci nu vom face acest pas. Sper sa fie bine pentru toata lumea!grup

similiasimi20
Scris: Wednesday, April 19, 2017 1:04 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/15/2017
Rubynne wrote:
Bun venit noilor aspirici cu sclipurici! Doamne ajuta sa nu stati mult pe aici!

Meme ce faci?
multumim de primire!!! Am vazut din semnatura ta ca si tu iei myoSun ... ai vre un simtom ciudat de la el? Nu de alta dar eu am niste dureri de sani ciudate .Sunt mult mai grei si mai durerosi decat inainte de menstra... sa fie de la plicuri?
Rubynne
Scris: Wednesday, April 19, 2017 1:05 PM
Nivel

similiasimi20 wrote:
multumim de primire!!! Am vazut din semnatura ta ca si tu iei myoSun ... ai vre un simtom ciudat de la el? Nu de alta dar eu am niste dureri de sani ciudate .Sunt mult mai grei si mai durerosi decat inainte de menstra... sa fie de la plicuri?

Nu eu nu am nici un simptom si iau de ceva timp...doar la menstruatie am obs niste modificari in bine. In rest nimic.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.