Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Inawar wrote:Se vede si la tine liniuta! .. cred ca pot spune felicitari! Se pare ca iepurasul a inceput deja cu cadouri, si tu si Aura :)
Multumesc Inawar, eu inca nu am sarit in sus deloc , fie cum vrea Dzeu , dar trebuie sa mai testez pt siguranta La Aura ce sa zic , e mai mult decat sigur ...2 teste nu au cum sa dea rateu , hai Aura cu rezultatul |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/16/2017 Mesaje: 335
| Dana_ wrote:Multumesc Inawar, eu inca nu am sarit in sus deloc , fie cum vrea Dzeu , dar trebuie sa mai testez pt siguranta La Aura ce sa zic , e mai mult decat sigur ...2 teste nu au cum sa dea rateu , hai Aura cu rezultatul
Fa cum a zis Crissy, scoate-l din carcasa si eventual mai fa-i o poza sa mai vedem si noi
Eu inca astept beta... |
|

| Aura_Plum wrote:Danaaaaa  Ce frumos!! Felicitari!! Eu oricum eram sigura ca tu esti. Mai sigura decat la mine. Uite ce paroliste suntem noi
M-am gandit sa iau cel mai sigur test de pe pamant ( adica din Ro) dar apoi am citit ca ai dat rateu cu Viola asta ... Repet maine fetelor , promit , apoi vedem cu felicitarile
|
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Oooo, ce zi buna! Deja sunt doua fete cu dar de la iepuras! Bravo, fetelor! |
|

| Aura_Plum wrote:Fa cum a zis Crissy, scoate-l din carcasa si eventual mai fa-i o poza sa mai vedem si noi Eu inca astept beta...
Hmmm sa rup carcasa ? ca nu se poate desface normal |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Dana_ wrote:M-am gandit sa iau cel mai sigur test de pe pamant (  adica din Ro) dar apoi am citit ca ai dat rateu cu Viola asta ... Repet maine fetelor , promit , apoi vedem cu felicitarile
Ce neincrezatoare esti Imi aduc aminte la mine, dupa ce am vazut teste gen alba ca zapada, nici macar umbra, in z14 cand am testat si era linia foarte evidenta, ma holbam si iar ma uitam si nu-mi venea sa cred ca e acolo |
|

| Dana_ wrote:
Hmmm sa rup carcasa ? ca nu se poate desface normal
Fa-o praf! |
|

| Beta 20.33.
Gata, pot sa ma bucur? E de bine? |
|

| Aura_Plum wrote:Fa-o praf!
Gata , e praf Dana_ attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Aura_Plum wrote:Beta 20.33. Gata, pot sa ma bucur? E de bine?
Daaaa, din ce stiu trebuie sa fie peste 5. Cred ca abia s-a prins, chiar ma uitam la tickerul tau ca ai cicluri lungi si de altfel abia esti in z11 dpo. Felicitari!!! |
|

| Aura_Plum wrote:Beta 20.33. Gata, pot sa ma bucur? E de bine?
Eu cred ca da !! Felicitari Aura , ma bucur pt tine , super
|
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Inawar wrote:Daaaa, din ce stiu trebuie sa fie peste 5. Cred ca abia s-a prins, chiar ma uitam la tickerul tau ca ai cicluri lungi si de altfel abia esti in z11 dpo. Felicitari!!!
Ok, deci eu am avut de ieri de cand am vb un feeling asa...Se pare ca am avut dreptate!!! Uraaaaaa!!!! . Stii cat de mult ma bucur pt tine da?!Acum te rog eu din suflet sa nu te stresezi si agiti prea tare zilele astea! O saa vezi ca o sa fie bine!!! |
|

| Inawar wrote:Daaaa, din ce stiu trebuie sa fie peste 5. Cred ca abia s-a prins, chiar ma uitam la tickerul tau ca ai cicluri lungi si de altfel abia esti in z11 dpo. Felicitari!!!
Am ovulat in z21-22 si mai mult ca sigur s-a prins miercuri noapte, in data de 12 spre 13 pentru ca am simtit. Deci pentru sarcina asa micuta e bun beta? Sunt asa intr-o stare ca nu stiu ce se intampla in jurul meu... |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Dana_ wrote:Gata , e praf
Felicitari Dana! |
|

|
Si eu pentru tine, Dana!! Ca si al tau e pozitiv, fie ca vrei sa crezi sau nu |
|
|