Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Aura FELICITARI! Se pare ca iepurasul tau a venit mai devreme
Ru am fost la analize din z 21, sa vedem cum iasa progesteronul; anul trecut-noiembrie - era ok, acuma ....???? om vedea
sa fie intr un ceas bun.
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/16/2017 Mesaje: 335
| Andreea06 wrote: Aia e buna cu treburile prin casa, asa si a meu. Si zice ca in cateva luni nu o sa mai conduc. Si eu "ce vorbesti tu acolo... daca n-ai vazut femeie cu burta la gura si volanul in fata, o sa vezi la mine" Is draguti cand au asa grija de noi. Lasa-l sa se odihneasca atunci si il lovesti cu beta-ul, care Doamne ajuta sa fie bine si sa nu ne inselam toate iar. Ca nu stiu ce a fost cu blue cross in ultima vreme. Cand deschideam poza de la tine, citisem ca nu erai sigura si ma rugam sa nu fie tot din ala...  Te pupic!
Mie Viola mi-a dat rateu. Bine, ca am fost eu prostuta pentru ca l-am citit tarziu, dar puteam sa jur pe biblie ca aia nu are cum sa fie linie de uscare. Acum sa vedem cu berzele aste de azi. Barza ultrasensibil e si stilou, si caseta si banda daca nu ma insel. Eu l-am aruncat pe asta in cos cand am fost la dm luna trecuta.
Nu mai am rabdare pana vine beta. Violez butonul de refresh |
|

Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Aura_Plum wrote:Am mai facut unul acum. Tot barza. Era inclus in set cu cele de ovulatie, cumparat luna trecuta. Sensibilitate 20, cu a 5a sau a 6a urina. E mai chior asta, dar parca tot se vede ceva, nu? http://ibb.co/bQNBi5 Felicitari aura ! Este cu siguranta bebe , nu au cum sa iasa doua pozitive din greseala . Eu am facut ziua 13 dpo si 14 dpo si erau o idee mai intense . |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/26/2016 Mesaje: 618
| sunt z16 azi, si cum luna trecuta mi-a venit la 32 zile (asta mi se intampla o data la vreo 4-5 luni ca am un ciclu mai lung), ma indoiesc ca as avea ciclu lung si acum o sa vad daca am drum pe la farmacie azi ... |
|

Inregistrat: 7/26/2016 Mesaje: 618
| Aura_Plum wrote:Nu mai am rabdare pana vine beta. Violez butonul de refresh
cand au zis ca vin rezultatele? iti tin pumnii, sa fie cu ochisori |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Wow Aura , super ! Hai sa ne confirmi cu beta
Noi doua parca comunicam prin telepatie . Ieri mi-am luat si eu test si l-am facut acum vreo ora cu prima urina , m-am trezit cam tarziu. In fine...e test Viola si nu vreau sa-mi fac sperante inca , cred ca l-am citit in intervalul 10-15 minute cum scrie acolo , am mers sa-mi fac o cafea intre timp . Poate e fals pozitiv asa cum ai patit si tu inainte , am facut poza dar nu reusesc sa incarc pe calc
Hai sa ne dai vesti bune ! |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Dana_ wrote:Wow Aura , super ! Hai sa ne confirmi cu beta Noi doua parca comunicam prin telepatie . Ieri mi-am luat si eu test si l-am facut acum vreo ora cu prima urina , m-am trezit cam tarziu. In fine...e test Viola si nu vreau sa-mi fac sperante inca , cred ca l-am citit in intervalul 10-15 minute cum scrie acolo , am mers sa-mi fac o cafea intre timp . Poate e fals pozitiv asa cum ai patit si tu inainte , am facut poza dar nu reusesc sa incarc pe calc Hai sa ne dai vesti bune !
incarca poza pe unul din site`urile de sharing cum a pus si Aura si da-ne linkul |
|
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| Aura_Plum wrote:Am mai facut unul acum. Tot barza. Era inclus in set cu cele de ovulatie, cumparat luna trecuta. Sensibilitate 20, cu a 5a sau a 6a urina. E mai chior asta, dar parca tot se vede ceva, nu? http://ibb.co/bQNBi5
De abia a?tept beta al tau! Se vede clar liniuta, nici nu trebuie sa te chiorasti |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Aura_Plum wrote:Mie Viola mi-a dat rateu. Bine, ca am fost eu prostuta pentru ca l-am citit tarziu, dar puteam sa jur pe biblie ca aia nu are cum sa fie linie de uscare. Acum sa vedem cu berzele aste de azi. Barza ultrasensibil e si stilou, si caseta si banda daca nu ma insel. Eu l-am aruncat pe asta in cos cand am fost la dm luna trecuta. Nu mai am rabdare pana vine beta. Violez butonul de refresh
Da, al meu avea un capac mov asa, si nu era cerculet pentru pipi, era banda cu gradatii pana la max unde sa tin in pipi.
Na, is mai multe, dar tu ai 2 teste pozitiveee. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Dana_ wrote:Wow Aura , super ! Hai sa ne confirmi cu beta Noi doua parca comunicam prin telepatie . Ieri mi-am luat si eu test si l-am facut acum vreo ora cu prima urina , m-am trezit cam tarziu. In fine...e test Viola si nu vreau sa-mi fac sperante inca , cred ca l-am citit in intervalul 10-15 minute cum scrie acolo , am mers sa-mi fac o cafea intre timp . Poate e fals pozitiv asa cum ai patit si tu inainte , am facut poza dar nu reusesc sa incarc pe calc Hai sa ne dai vesti bune !
Pai asa trebuie citit cum scrie acolo. Ti-a iesit pozitiv viola?? |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Am reusit sa pun poza pe calc . O sa repet testul, eventual fac un barza maine , chiar nu stiu cat de corect l-am citit , nu am fost prea atenta la timp dar in general imi fac cafeluta 3in1 destul de rapid
Mai am un test ca le-am luat asa 2 la pachet dar asta zice ca trebuie facut dimineata asa ca nu are rost sa incerc cu al doilea , doar de la alta firma ...si nu cred ca merg azi in oras . Poate e si prea devreme pt testare , sunt in z12 . Aseara m-au apucat niste dureri ca si la menstruatie , acum mi-au trecut ...e ciudat cum variaza crampele , durerile de burta si cele de sani , uneori da alteori ba Dana_ attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Dana_ wrote:Am reusit sa pun poza pe calc . O sa repet testul, eventual fac un barza maine , chiar nu stiu cat de corect l-am citit , nu am fost prea atenta la timp dar in general imi fac cafeluta 3in1 destul de rapid
Se vede si la tine liniuta! .. cred ca pot spune felicitari! Se pare ca iepurasul a inceput deja cu cadouri, si tu si Aura :) |
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Dana_ wrote:Am reusit sa pun poza pe calc . O sa repet testul, eventual fac un barza maine , chiar nu stiu cat de corect l-am citit , nu am fost prea atenta la timp dar in general imi fac cafeluta 3in1 destul de rapid Desfa carcasa si uita-te la ce liniute frumoase ai acolo |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Dana_ wrote:Am reusit sa pun poza pe calc . O sa repet testul, eventual fac un barza maine , chiar nu stiu cat de corect l-am citit , nu am fost prea atenta la timp dar in general imi fac cafeluta 3in1 destul de rapid
Mai am un test ca le-am luat asa 2 la pachet dar asta zice ca trebuie facut dimineata asa ca nu are rost sa incerc cu al doilea , doar de la alta firma ...si nu cred ca merg azi in oras . Poate e si prea devreme pt testare , sunt in z12 . Aseara m-au apucat niste dureri ca si la menstruatie , acum mi-au trecut ...e ciudat cum variaza crampele , durerile de burta si cele de sani , uneori da alteori ba
si eu o vad |
|

Inregistrat: 2/16/2017 Mesaje: 335
Mai am un test ca le-am luat asa 2 la pachet dar asta zice ca trebuie facut dimineata asa ca nu are rost sa incerc cu al doilea , doar de la alta firma ...si nu cred ca merg azi in oras . Poate e si prea devreme pt testare , sunt in z12 . Aseara m-au apucat niste dureri ca si la menstruatie , acum mi-au trecut ...e ciudat cum variaza crampele , durerile de burta si cele de sani , uneori da alteori ba
Danaaaaa Ce frumos!! Felicitari!! Eu oricum eram sigura ca tu esti. Mai sigura decat la mine.
Uite ce paroliste suntem noi
|
|
|