Clubul aspirantelor - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LAURA0202
Scris: Friday, April 14, 2017 11:18 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2016
Aura FELICITARI!
Se pare ca iepurasul tau a venit mai devreme topai

Ru am fost la analize din z 21, sa vedem cum iasa progesteronul; anul trecut-noiembrie - era ok, acuma ....???? om vedea
Cheek Kiss
sa fie intr un ceas bun.
Aura_Plum
Scris: Friday, April 14, 2017 11:18 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/16/2017
Andreea06 wrote:

topai Aia e buna cu treburile prin casa, asa si a meu. Si zice ca in cateva luni nu o sa mai conduc. Si eu "ce vorbesti tu acolo... daca n-ai vazut femeie cu burta la gura si volanul in fata, o sa vezi la mine" AngelNot Lol

Is draguti cand au asa grija de noi.
Lasa-l sa se odihneasca atunci si il lovesti cu beta-ul, care Doamne ajuta sa fie bine si sa nu ne inselam toate iar. Ca nu stiu ce a fost cu blue cross in ultima vreme.
Cand deschideam poza de la tine, citisem ca nu erai sigura si ma rugam sa nu fie tot din ala...

yes Te pupic!

Mie Viola mi-a dat rateu. Bine, ca am fost eu prostuta pentru ca l-am citit tarziu, dar puteam sa jur pe biblie ca aia nu are cum sa fie linie de uscare. Acum sa vedem cu berzele aste de azi. Barza ultrasensibil e si stilou, si caseta si banda daca nu ma insel. Eu l-am aruncat pe asta in cos cand am fost la dm luna trecuta. sic

Nu mai am rabdare pana vine beta. Violez butonul de refresh Lol
Diana1489
Scris: Friday, April 14, 2017 11:19 AM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2016
Aura_Plum wrote:

Am mai facut unul acum. Tot barza. Era inclus in set cu cele de ovulatie, cumparat luna trecuta. Sensibilitate 20, cu a 5a sau a 6a urina. E mai chior asta, dar parca tot se vede ceva, nu? sic http://ibb.co/bQNBi5

Felicitari aura ! Este cu siguranta bebe , nu au cum sa iasa doua pozitive din greseala . Eu am facut ziua 13 dpo si 14 dpo si erau o idee mai intense . love
meme
Scris: Friday, April 14, 2017 11:56 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/26/2016
sunt z16 azi, si cum luna trecuta mi-a venit la 32 zile (asta mi se intampla o data la vreo 4-5 luni ca am un ciclu mai lung), ma indoiesc ca as avea ciclu lung si acum pale o sa vad daca am drum pe la farmacie azi ...
meme
Scris: Friday, April 14, 2017 11:58 AM
Nivel

Inregistrat: 7/26/2016
Aura_Plum wrote:

cand au zis ca vin rezultatele? iti tin pumnii, sa fie cu ochisori Cheek Kiss
Dana_
Scris: Friday, April 14, 2017 12:21 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
Wow Aura , super ! Hai sa ne confirmi cu beta Cheek Kiss newclap

Noi doua parca comunicam prin telepatie . Ieri mi-am luat si eu test si l-am facut acum vreo ora cu prima urina , m-am trezit cam tarziu. In fine...e test Viola si nu vreau sa-mi fac sperante inca , cred ca l-am citit in intervalul 10-15 minute cum scrie acolo , am mers sa-mi fac o cafea intre timp . Poate e fals pozitiv asa cum ai patit si tu inainte , am facut poza dar nu reusesc sa incarc pe calc

Hai sa ne dai vesti bune !majoreta dance
alina89
Scris: Friday, April 14, 2017 12:26 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Dana_ wrote:

Noi doua parca comunicam prin telepatie . Ieri mi-am luat si eu test si l-am facut acum vreo ora cu prima urina , m-am trezit cam tarziu. In fine...e test Viola si nu vreau sa-mi fac sperante inca , cred ca l-am citit in intervalul 10-15 minute cum scrie acolo , am mers sa-mi fac o cafea intre timp . Poate e fals pozitiv asa cum ai patit si tu inainte , am facut poza dar nu reusesc sa incarc pe calc

incarca poza pe unul din site`urile de sharing cum a pus si Aura si da-ne linkul topai
alexutza_88
Scris: Friday, April 14, 2017 12:33 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2017
Aura_Plum wrote:

Am mai facut unul acum. Tot barza. Era inclus in set cu cele de ovulatie, cumparat luna trecuta. Sensibilitate 20, cu a 5a sau a 6a urina. E mai chior asta, dar parca tot se vede ceva, nu? sic http://ibb.co/bQNBi5

De abia a?tept beta al tau! Se vede clar liniuta, nici nu trebuie sa te chiorasti majoreta
Andreea06
Scris: Friday, April 14, 2017 12:34 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Aura_Plum wrote:

Mie Viola mi-a dat rateu. Bine, ca am fost eu prostuta pentru ca l-am citit tarziu, dar puteam sa jur pe biblie ca aia nu are cum sa fie linie de uscare. Acum sa vedem cu berzele aste de azi. Barza ultrasensibil e si stilou, si caseta si banda daca nu ma insel. Eu l-am aruncat pe asta in cos cand am fost la dm luna trecuta. sic

Da, al meu avea un capac mov asa, si nu era cerculet pentru pipi, era banda cu gradatii pana la max unde sa tin in pipi.

Na, is mai multe, dar tu ai 2 teste pozitiveee.
Andreea06
Scris: Friday, April 14, 2017 12:35 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Dana_ wrote:

Pai asa trebuie citit cum scrie acolo. Ti-a iesit pozitiv viola?? dance
Dana_
Scris: Friday, April 14, 2017 12:49 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
Am reusit sa pun poza pe calc . O sa repet testul, eventual fac un barza maine , chiar nu stiu cat de corect l-am citit , nu am fost prea atenta la timp dar in general imi fac cafeluta 3in1 destul de rapid

Mai am un test ca le-am luat asa 2 la pachet dar asta zice ca trebuie facut dimineata asa ca nu are rost sa incerc cu al doilea , doar de la alta firma ...si nu cred ca merg azi in oras . Poate e si prea devreme pt testare , sunt in z12 . Aseara m-au apucat niste dureri ca si la menstruatie , acum mi-au trecut ...e ciudat cum variaza crampele , durerile de burta si cele de sani , uneori da alteori ba

Dana_ attached the following image(s):
012345.jpeg0123456.jpeg

Inawar
Scris: Friday, April 14, 2017 12:53 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Dana_ wrote:
Am reusit sa pun poza pe calc . O sa repet testul, eventual fac un barza maine , chiar nu stiu cat de corect l-am citit , nu am fost prea atenta la timp dar in general imi fac cafeluta 3in1 destul de rapid

Se vede si la tine liniuta! .. cred ca pot spune felicitari! newclap
Se pare ca iepurasul a inceput deja cu cadouri, si tu si Aura :)
Crissy
Scris: Friday, April 14, 2017 12:54 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
Dana_ wrote:

Desfa carcasa si uita-te la ce liniute frumoase ai acolo hearts
alina89
Scris: Friday, April 14, 2017 12:56 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Dana_ wrote:

Mai am un test ca le-am luat asa 2 la pachet dar asta zice ca trebuie facut dimineata asa ca nu are rost sa incerc cu al doilea , doar de la alta firma ...si nu cred ca merg azi in oras . Poate e si prea devreme pt testare , sunt in z12 . Aseara m-au apucat niste dureri ca si la menstruatie , acum mi-au trecut ...e ciudat cum variaza crampele , durerile de burta si cele de sani , uneori da alteori ba

si eu o vad Love dance yes
Aura_Plum
Scris: Friday, April 14, 2017 12:57 PM
Nivel

Inregistrat: 2/16/2017
Dana_ wrote:

Danaaaaa Love Love Ce frumos!! Felicitari!! Eu oricum eram sigura ca tu esti. Mai sigura decat la mine. Lol

Uite ce paroliste suntem noi sic

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.