Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Aura_Plum wrote:Dar spuneti-ne si noua ca cel putin pe mine m-ati facut curioasa Pe foarte scurt.. e vorba de o fata care sustinea ca e gravida cu gemeni si avea toate problemele pamantului (tensiune, probleme la stomac, rinichi, cerclaj la col, trombofilie.. se hranea prin perfuzii si facea dializa deci tot ce-ti trece prin cap ea avea) de cateva zile toata lumea se ruga pentru ea pentru ca avea dilatatie 5,8 si sarcina mult prea mica ca sa aiba cea mai mica sanse la viata micutele. Dupa episodul cu dilatatia aflam ca i s-a rupt apa si a plecat cu un avion medical cu destinatia US, dar cu oprire la Paris.. cam pe aici s-a rupt firul cu ea.. Ulterior a postat ca de fapt a pierdut sarcina in urma cu vreo saptamana dar cine s-o mai creada? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/16/2017 Mesaje: 335
| Crissy wrote: Pe foarte scurt.. e vorba de o fata care sustinea ca e gravida cu gemeni si avea toate problemele pamantului (tensiune, probleme la stomac, rinichi, cerclaj la col, trombofilie.. se hranea prin perfuzii si facea dializa deci tot ce-ti trece prin cap ea avea) de cateva zile toata lumea se ruga pentru ea pentru ca avea dilatatie 5,8 si sarcina mult prea mica ca sa aiba cea mai mica sanse la viata micutele. Dupa episodul cu dilatatia aflam ca i s-a rupt apa si a plecat cu un avion medical cu destinatia US, dar cu oprire la Paris.. cam pe aici s-a rupt firul cu ea.. Ulterior a postat ca de fapt a pierdut sarcina in urma cu vreo saptamana dar cine s-o mai creada?
Hai ca am ramas tampa Vroia bani, asa-i? |
|

| Aura_Plum wrote:Plus ca eu am si epilepsie dobandita post AVC. Si nici de asta nu si-a facut nimeni griji Asa arata tiroidita autoimuna cu TSH care fluctueaza foarte mult ca si valori si ATPO peste limita. Cu epilepsia esti un caz tare special, sa ai mare grija sa-ti alegi un dr fffff bun |
|

| Aura_Plum wrote:Hai ca am ramas tampa  Vroia bani, asa-i? Nu a cerut, noi cativa oameni de buna credinta am donat pt ea in ideea in care reusise s-o pacaleasca pe administratoarea grupului |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Crissy wrote:Nu a cerut, noi cativa oameni de buna credinta am donat pt ea in ideea in care reusise s-o pacaleasca pe administratoarea grupului
Dar oricum, e ciudat sa minti atat. Eu una deja ma indoiesc ca ar fi fost insarcinata. Dupa cum spun fetele acolo, ea culegea informatii despre diverse situatii si probleme in sarcina in privat... Am citit si povestea cu Violeta de acum 4 ani de pe miresici... fata de 14 ani care furase pozele unei familii si cladise o intreaga poveste de viata, spunand ca sunt ale ei, ale sotului cu copiii ei...si facea asta de 2-3 ani cred, nu de putina vreme.
Ce lume nebuna, pe bune acum :)) |
|

| Andia wrote:
Dar oricum, e ciudat sa minti atat. Eu una deja ma indoiesc ca ar fi fost insarcinata. Dupa cum spun fetele acolo, ea culegea informatii despre diverse situatii si probleme in sarcina in privat... Am citit si povestea cu Violeta de acum 4 ani de pe miresici... fata de 14 ani care furase pozele unei familii si cladise o intreaga poveste de viata, spunand ca sunt ale ei, ale sotului cu copiii ei...si facea asta de 2-3 ani cred, nu de putina vreme.
Ce lume nebuna, pe bune acum :))
nebuna de-a dreptul.. eu n-am fost in grupul ei de apropiate probabil pentru ca problemele mele nu erau atat de grave si dramatice si nici n-am povestit prea mult despre ele |
|

| Crissy wrote: Asa arata tiroidita autoimuna cu TSH care fluctueaza foarte mult ca si valori si ATPO peste limita. Cu epilepsia esti un caz tare special, sa ai mare grija sa-ti alegi un dr fffff bun
Am o intreaga echipa de medici in spatele meu A fost toata nebunia de analize proaste dupa AVC, de am crezut ca nu o mai scot la capat. Chiar ajunsesem sa am retinere sa fac ceva nou de frica sa nu-mi iasa prost. Dar din fericire au trecut, rand pe rand. Si epilepsia s-a ameliorat foarte mult. A fost provocata de lipsa de oxigen din creier la momentul AVC-ului, insa pe masura ce se regenereaza tesutul intra incet incet in remisie. Acum se mai vede doar la EEG un pic, nu se mai manifesta deloc. Sunt foarte optimista in ceea ce priveste recuperarea. Am fost un caz fericit. |
|

| Crissy wrote:nebuna de-a dreptul.. eu n-am fost in grupul ei de apropiate probabil pentru ca problemele mele nu erau atat de grave si dramatice si nici n-am povestit prea mult despre ele
Am intrebat daca a cerut bani pentru ca mai auzisem de niste cazuri fabricate asa pentru donatii. Dar tot e wow, adica cat de departe poti sa mergi? Si pentru ce? Atentie? |
|

| Aura_Plum wrote:Am o intreaga echipa de medici in spatele meu  A fost toata nebunia de analize proaste dupa AVC, de am crezut ca nu o mai scot la capat. Chiar ajunsesem sa am retinere sa fac ceva nou de frica sa nu-mi iasa prost. Dar din fericire au trecut, rand pe rand. Si epilepsia s-a ameliorat foarte mult. A fost provocata de lipsa de oxigen din creier la momentul AVC-ului, insa pe masura ce se regenereaza tesutul intra incet incet in remisie. Acum se mai vede doar la EEG un pic, nu se mai manifesta deloc. Sunt foarte optimista in ceea ce priveste recuperarea. Am fost un caz fericit. In cazul asta esti pe drumul cel bun si pana la testuletul pozitiv mai e putin |
|

| Aura_Plum wrote:
Am intrebat daca a cerut bani pentru ca mai auzisem de niste cazuri fabricate asa pentru donatii. Dar tot e wow, adica cat de departe poti sa mergi? Si pentru ce? Atentie?
se pare ca da, daca 10% din ce a povestit este adevarat inseamna ca pana la varsta asta a avut o viata foarte grea si traumatizanta, lipsita de atentie, intelegere si iubire si asta este chiar mai trist decat toata drama fabricata de ea.. |
|
| Crissy wrote:se pare ca da, daca 10% din ce a povestit este adevarat inseamna ca pana la varsta asta a avut o viata foarte grea si traumatizanta, lipsita de atentie, intelegere si iubire si asta este chiar mai trist decat toata drama fabricata de ea..
Eu nu am apucat sa citesc nimic postat de ea pana acum. E prima data cand aud numele ei oricum. Ieri imi parea ciudat cand au zis fetele ca este posibil sa nu fie reala povestea ei, ca nah, nu imi puteam imagina ca e cineva in stare sa inventeze asa aiurea o situatie de genul.
E bine ca la noi aici e liniste :) Astept vestile voastre bune, ca sincer, la mine e mai greu de crezut. |
|

| Crissy wrote:In cazul asta esti pe drumul cel bun si pana la testuletul pozitiv mai e putin
Asa sa fie! |
|

| Andia wrote:
Eu nu am apucat sa citesc nimic postat de ea pana acum. E prima data cand aud numele ei oricum. Ieri imi parea ciudat cand au zis fetele ca este posibil sa nu fie reala povestea ei, ca nah, nu imi puteam imagina ca e cineva in stare sa inventeze asa aiurea o situatie de genul.
E bine ca la noi aici e liniste :) Astept vestile voastre bune, ca sincer, la mine e mai greu de crezut.
Dar de ce e greu de crezut? S-a mai intamplat ceva?
Iar in ceea ce priveste tipa asta, e trist. Dar are dreptate Crissy, pe fondul unor traume mari, abuz, neglijenta se pot croi nenumarate afectiuni psihice. Cel mai rau e cand nu se actioneaza in privinta lor iar persoana in cauza ajunge sa se manifeste intr-un mod care o afecteaza atat pe ea cat si pe cei din jur. |
|
| Aura_Plum wrote:
Dar de ce e greu de crezut? S-a mai intamplat ceva?
Iar in ceea ce priveste tipa asta, e trist. Dar are dreptate Crissy, pe fondul unor traume mari, abuz, neglijenta se pot croi nenumarate afectiuni psihice. Cel mai rau e cand nu se actioneaza in privinta lor iar persoana in cauza ajunge sa se manifeste intr-un mod care o afecteaza atat pe ea cat si pe cei din jur.
Nu s-a intamplat nimic, tocmai. Nu am mai fost sa repetam spermograma si nici sa faca el analize de sange sau eco. Asa ca nu stiu cum mai sta la capitolul innotatori. In schimb am inceput sa luam amandoi vitamine. Dar mi-e ca nu ajuta, pt ca nu am depistat cauza inca. Urmeaza... candva.
Eu simt ca nu am nici o problema, sunt perfect sanatoasa si apta de procreere dupa toate analizele, ecografiile si controalele...
Acum puteti sa aruncati cu rosii in mine insa imi e chiar putin greu sa ma imaginez insarcinata si mai ales mama... Si sunt constienta ca nu o sa fiu niciodata total pregatita pentru asa ceva. Am o anumita teama si ma bucur cand va vad pe voi asa hotarate. |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Andia wrote:
Nu s-a intamplat nimic, tocmai. Nu am mai fost sa repetam spermograma si nici sa faca el analzie de sange sau eco. Asa ca nu stiu cum mai sta la capitolul innotatori. In schimb am inceput sa luam amandoi vitamine. Dar mi-e ca nu ajuta, pt ca nu am depistat cauza inca. Urmeaza... candva.
Eu simt ca nu am nici o problema, sunt perfect sanatoasa si apta de procreere dupa toate analizele, ecografiile si controalele...
Acum puteti sa aruncati cu rosii in mine insa imi e chiar putin greu sa ma imaginez insarcinata si mai ales mama... Si sunt constienta ca nu o sa fiu niciodata total pregatita pentru asa ceva. Am o anumita teama si ma bucur cand va vad pe voi asa hotarate.
Draga mea , eu sunt hotarata pt bb2 dar total pregatita nu pot spune ca sunt , stiu ca e grea atat perioada sarcincii cat si perioada urmatoare , desi au trecut multi ani imi aduc aminte ca mi-a fost foarte greu dar poate cine stie..e mai usor la al doilea sau poate sunt mai calma acum . Cand o sa ne dai vestea cea mare eu zic ca dispare si teama |
|
|