Clubul aspirantelor - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Crissy
Scris: Wednesday, April 12, 2017 10:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/7/2015
Aura_Plum wrote:

Si mie mi s-a parut mica, dar doctora a spus ca e ok fiind vorba de hipotirodism subclinic si pentru ca numai tsh-ul este modificat, celelalte analize sunt bune. A spus ca o marim abia peste 6 luni daca e nevoie. NuStiu

cand repeti TSH-ul? la valoarea din semnatura e mult prea mare ca sa poti ramane insarcinata si sa duci sarcina cu bine uff
Dana_
Scris: Wednesday, April 12, 2017 10:07 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
Aura_Plum wrote:

Pfoai, pai mi-a curs o baluta, doua cat vorbea el de infertilitatea secundara...hohot

Haha hohot , nu erai prea atenta ..sau ai priceput ceva ? Chiar sunt curioasa despre infertilitatea secundara , mai citesc eu cate ceva dar poate e prea devreme sa ma gandesc la asta fiind a doua luna ttc

Si eu am dat peste doctori cand mergeam la testul pap , asa s-a nimerit si n-am avut rabdare sa astept programari la doamne dr. Erau mai tinerei ca mine dar nici de pe departe mai faini ca sotul meu ras ( al meu zici ca are 25 ani , pare mult mai tanar). Acum evit dr barbati ras
Dana_
Scris: Wednesday, April 12, 2017 10:11 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
Andia wrote:

Nici eu nu cred ca plec pe nicaieri. Sincer, nici nu mai stiu unde as putea sa ma duc pe aici pe la noi, sa fie un loc frumos cu adevarat :( Am fost de atatea ori dezamagita de cazari.

Ah, analizele din ziua 14 le consider irelevante oricum, atata vreme cat nu am mers la eco sa imi confirme clar ovulatia inainte, in ziua 14 sau dupa. Le-am facut doar ca sa vad evolutia valorilor hormonale, ti-am zis. M-as fi dus si acum din nou, sa vad cum evolueaza, sa inteleg niste chestii legate de corpul meu, dar m-a traumatizat un pic recoltarea anterioara, inca am ditamai vanataia care doar isi schimba culoarea acum. Daca ne luam dupa acele rezultate, ar insemna ca am deficit de progesteron si ar insemna ca mi s-ar da tratament pentru asta. Dar eu nu cred ca am, din moment ce in lunile anterioare vedeam progesteronul crescut normal dupa ziua 21-25 incolo...

Am mai citit si pe aici cazuri in care fetele luau progesteron din ziua 14 cand de fapt ele ovulau mult mai tarziu si astfel nu se mai producea deloc ovulatia.

E cineva de pe aici pe grupul de facebook "Sustin Asociatia SOS Infertilitatea"?

Nu stiam de acel grup , poate sunt fetele pe-acolo sau poate este vreun grup forum7p de care nu stiu eu?ras
Andia
Scris: Wednesday, April 12, 2017 10:13 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Aura_Plum wrote:

Pfoai, pai mi-a curs o baluta, doua cat vorbea el de infertilitatea secundara...hohot

Ha ha ha!! asta a fost buna :))) Am dat si eu de unii asa...
Aura_Plum
Scris: Wednesday, April 12, 2017 10:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/16/2017
Crissy wrote:

cand repeti TSH-ul? la valoarea din semnatura e mult prea mare ca sa poti ramane insarcinata si sa duci sarcina cu bine uff

Saptamana viitoare il repet. Ideea e ca cresterea a fost brusca pentru ca l-am facut regulat. A sarit din limitele normale direct la 9...
lixandra_alexandra
Scris: Wednesday, April 12, 2017 10:14 PM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
Aura_Plum wrote:

Hai ca tot te-am prins aici. Ai mai testat azi?

Da, tot negativ.uff Maine fac la 2 si la 7. Si fac cum ai zis tu. Daca nu vine rozi cand trebuie sa vina, ma duc la dr. Uite...mi s-a facut dor de elCrazy hohot
Aura_Plum
Scris: Wednesday, April 12, 2017 10:16 PM
Nivel

Dana_ wrote:

Haha hohot , nu erai prea atenta ..sau ai priceput ceva ? Chiar sunt curioasa despre infertilitatea secundara , mai citesc eu cate ceva dar poate e prea devreme sa ma gandesc la asta fiind a doua luna ttc

Si eu am dat peste doctori cand mergeam la testul pap , asa s-a nimerit si n-am avut rabdare sa astept programari la doamne dr. Erau mai tinerei ca mine dar nici de pe departe mai faini ca sotul meu ras ( al meu zici ca are 25 ani , pare mult mai tanar). Acum evit dr barbati ras

De priceput am priceput, dar am admirat si peisajul Lol

Pai depinde acum, ca in cazul tau sigur nu o sa iti zica nimeni de nimic de infertilitate. Esti inca puisor, si sper nici sa nu fie cazul... ras
Crissy
Scris: Wednesday, April 12, 2017 10:17 PM
Nivel

Aura_Plum wrote:

Saptamana viitoare il repet. Ideea e ca cresterea a fost brusca pentru ca l-am facut regulat. A sarit din limitele normale direct la 9...

Exact asa a facut si la mine, ATPO ai dozat?
Andia
Scris: Wednesday, April 12, 2017 10:17 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Crissy wrote:

Vrei sa povestesti aici telenovela? hohot hohot hohot

Nu!!!! E prea lunga as zice eu... ma abtin! Dar ma gandeam ca poate stiti si voi faza :)) Am avut ce sa citesc toata ziua, daca pe aici a fost liniste oarecum.

Dana, nu este un grup format de fetele de pe forumul asta, ca de fapt asta cautam si eu la un moment dat dar mi-e bine si aici :)
Aura_Plum
Scris: Wednesday, April 12, 2017 10:19 PM
Nivel

Crissy wrote:

Exact asa a facut si la mine, ATPO ai dozat?

Da, in ianuare ATPO era 1,29 (0-16) si FT4 1.25 (0.8-1.7). La tine cum erau?
Crissy
Scris: Wednesday, April 12, 2017 10:20 PM
Nivel

Andia wrote:

Nu!!!! E prea lunga as zice eu... ma abtin! Dar ma gandeam ca poate stiti si voi faza :)) Am avut ce sa citesc toata ziua, daca pe aici a fost liniste oarecum.

Dana, nu este un grup format de fetele de pe forumul asta, ca de fapt asta cautam si eu la un moment dat dar mi-e bine si aici :)

Eu stiu povestea, ma numar si printre donatoarele de ieri.. asta e am avut ce sa citesc azi Blushing
Crissy
Scris: Wednesday, April 12, 2017 10:21 PM
Nivel

Aura_Plum wrote:

Da, in ianuare ATPO era 1,29 (0-16) si FT4 1.25 (0.8-1.7). La tine cum erau?

400 ATPO, FT4 in limite.. acum e sub limita ras
Aura_Plum
Scris: Wednesday, April 12, 2017 10:21 PM
Nivel

Crissy wrote:

Eu stiu povestea, ma numar si printre donatoarele de ieri.. asta e am avut ce sa citesc azi Blushing

Dar spuneti-ne si noua ca cel putin pe mine m-ati facut curioasa Crazy
Aura_Plum
Scris: Wednesday, April 12, 2017 10:25 PM
Nivel

Crissy wrote:

400 ATPO, FT4 in limite.. acum e sub limita ras

Pai cam chiar asa "arata" tiroida automina, nu? Cel putin din cate am citit eu.

Poate de-aia nu mi-a dat doza mare de Euthyrox, ca am avut tot inafara de TSH in limite normale. Nu stiu, sincer, si nici nu am mai intrebat de cand mi-a zis ca e ok asa. Plus ca vad ca nici un alt medic nu si-a facut griji mari in privinta asta in asociere cu infertilitatea si sarcina. Toti au spus ca e ok atata timp cat e sub tratament.
Aura_Plum
Scris: Wednesday, April 12, 2017 10:27 PM
Nivel

Aura_Plum wrote:

Pai cam chiar asa "arata" tiroida automina, nu? Cel putin din cate am citit eu.

Poate de-aia nu mi-a dat doza mare de Euthyrox, ca am avut tot inafara de TSH in limite normale. Nu stiu, sincer, si nici nu am mai intrebat de cand mi-a zis ca e ok asa. Plus ca vad ca nici un alt medic nu si-a facut griji mari in privinta asta in asociere cu infertilitatea si sarcina. Toti au spus ca e ok atata timp cat e sub tratament.

Plus ca eu am si epilepsie dobandita post AVC. Si nici de asta nu si-a facut nimeni griji NuStiu
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.