Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| alexutza_88 wrote:Pai d aia am întrebat ca e foarte sigur clear blue Deci ....te duci la beta?
Pfaii...stau intai sa vad un test clar pozitiv...sunt patita si mi-e frica.... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| DianaM wrote:
Poate sunt eu chioara de la raceala si din dorinta de a fi bobita vad o umbra. Ma trezeste si pe mine cineva la realitate?
Si eu vad dunga...
Repeta-l si maine dimi, vezi daca gasesti barza sau altceva de 10 macar. Ca acum n-a fost prima urina nu? |
|

| DianaM wrote:Da clear blue. Aveau la farmacie aici langa mine doar barza de 20, sure check si clear blue. Cica si asta e cu aflare rapida...
Aaa, acum am vazut. Pai mai ia unul pentru maine dimi. Si na, stai pe ace putin pana atunci... Dar eu cred ca e de bine, n-ar fi aparut altfel, eu cand am avut negative au fost albe albe in zona liniei de test.
De ovulatie ai prin casa? |
|

| Andreea06 wrote:Si eu vad dunga... Repeta-l si maine dimi, vezi daca gasesti barza sau altceva de 10 macar. Ca acum n-a fost prima urina nu?
Nuuuu. A fost cred ca a 6-a urina, ca merg des la baie de ieri....M-am dus la baie inclusiv la primarie dimineata cand am despus actele pentru cununia civila |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| Andreea06 wrote:Aaa, acum am vazut. Pai mai ia unul pentru maine dimi. Si na, stai pe ace putin pana atunci... Dar eu cred ca e de bine, n-ar fi aparut altfel, eu cand am avut negative au fost albe albe in zona liniei de test. De ovulatie ai prin casa?
Eu zic ca e cu ochi?ori ?i ca va trece cu noi la burtici...nu ie?ea dunga aia daca nu era nimic... |
|

| Andreea06 wrote:Aaa, acum am vazut. Pai mai ia unul pentru maine dimi. Si na, stai pe ace putin pana atunci... Dar eu cred ca e de bine, n-ar fi aparut altfel, eu cand am avut negative au fost albe albe in zona liniei de test. De ovulatie ai prin casa?
Da am. Fac si unul d-ala cand ajung acasa. |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Si eu vad umbra , repeta maine testul
|
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| DianaM wrote:Da am. Fac si unul d-ala cand ajung acasa.
te asteptam de partea cealalta
eu zic sa fugi si la beta de dimineata ca in preajma sarbatorilor sunt sanse sa nu iti mai dea rezultatul in aceeasi zi si dupa stai ca pe ace |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/16/2017 Mesaje: 335
| DianaM wrote:Da am. Fac si unul d-ala cand ajung acasa.
Mama, Di, ce emotii am pentru tine!! Si eu vad umbra, sa stii. Deci toate o vedem pana acum. Stii vorba aia, cand iti spun doi ca esti beat, te duci sa te culci! Hai cu vesti buneeee |
|

|
Hai sa o luam usurel... Daca e sa fie bine cu siguranta va urmez. Mai iau un test cand ies de la munca azi. Nu stiu de ce...dar sunt foarte foarte calma....sper sa fie un semn bun asta... |
|

| Dana_ wrote:Aura cum te prezinti ? Ceva simptome ? Pe mine ma deranjeaza sanii , de ieri mi se par f grei , sunt f sensibili la atingere. Bine ca nu mai am crampe , am avut in primele zile
Dana Multumesc pentru intrebare.
Inafara de faptul ca sunt racita cobza si am o stare generala de zici ca m-a batut soarta nu am nici un simptom, nimic. Sanii sunt moi, nedurerosi, dureri specifice ioc. Am avut ieri si azi crampe la burta, dar nu in zona uterului, ci mai sus, pe partea de tranzit, ca si cum as avea indigestie doar ca nu s-a maifestat si...altfel...
Cand testezi? Succes sa fie de bun augur simptomele tale! |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
|
- ii si a treia persoana, si eu vad umbra. cred ca o sa sari gardul
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/26/2016 Mesaje: 618
| Di, ma bucur ca esti calma, tocmai pt asta nu iti spun nimic...ce va fi va fi, nu mai e in mainile tale... oricum vei afla mai devreme sau mai tarziu
esti un exemplu pt noi toate |
|

| meme wrote:Di, ma bucur ca esti calma, tocmai pt asta nu iti spun nimic...ce va fi va fi, nu mai e in mainile tale... oricum vei afla mai devreme sau mai tarziu esti un exemplu pt noi toate
meme, ce faci iubita? Cand incepi testarile? |
|

| DianaM wrote:Hai sa o luam usurel...  Daca e sa fie bine cu siguranta va urmez. Mai iau un test cand ies de la munca azi. Nu stiu de ce...dar sunt foarte foarte calma....sper sa fie un semn bun asta...
E foarte bine sa fii calma, ca pana maine dimi mai ai cateva ore. Cel de ovulatie poate prinde si el, desi poate e devreme.. dar merita sa incerci |
|
|