Clubul aspirantelor - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LAURA0202
Scris: Monday, April 10, 2017 12:01 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2016
Andia wrote:
Nu stiu de polipul meu (pe 5 dec 2016: Endometrul trilaminar cu o imagine hiperecogena la niv fundului uterin de: 1.00/0.50cm-posibil polip endometrial si pe 4 ian 2017: cavitate uterina: la nivelul cavitatii uterine fundic se constata o formatiune hiperecogena de 10.3/6.1 mm (suspiciune polip endometrial)), a disparut pur si simplu (pe 25 ian 2017 nu mai era nimic la eco), ma simt norocoasa si nu il vreau inapoi :))) Si da, in luna respectiva medicul mi-a interzis sa raman insarcinata pentru ca exista riscul sa pierd sarcina.

Nu prea merge sa stau cu picioarele in sus, parca imi vine sangele in cap si nu e chiar grozav :) Doar stau intinsa cu bazinul putin ridicat cam 20-30 de minute, mai mult nu am rabdare.
Pentru innotatori am luat vitamine, dar din moment ce nu stim inca din ce cauza a iesit asa spermograma, nu pot spune ca o sa ajute prea mult. Urmeaza sa repetam spermograma curand si daca iese tot asa de proasta facem analize hormonale si eco neaparat. Dar trebuie sa gasesc un medic bun, cred ca urolog sau androlog, nu-s sigura inca, mai studiez :)) Citisem despre Dr. Voinea Sebastian de la Fundeni.

Dr Mioara Matei care a facut spermograma ma trimitea pt eco testiculara la Dr. Iosup Danut dar nu stiu ce sa zic, am citit si chestii aiurea despre el.

Asa deci, cine urmeaza la testare in curand?

Vad ca Laura mai are cam jumatate de luna ca si mine.

Andia, ai dreptate, sti ca eu întrebasem cine si a facut analizele din z14, cerându mi scuze ca nu sm re?inut si dupa aceea, mi ai explicat ca ti le ai refacut pe toate, ca sa ai o idee ce si cum ii. Eu,as mai avea de refacut progesteronul in 21, numai sper sa nu uit ras
Cheek Kiss

O sa încerc sa mi iau si tb la aceeasi oră , sperând ca va ramane ridicată AngelNot ca sa fie si ceva bun după -II liniute, ar fi cel mai frumos cadou pe care mi l ar aduce iepurașul si nu m as supăra deloc.
topai
Andia
Scris: Monday, April 10, 2017 12:32 AM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Dana_ wrote:

Nu trebuie sa stai cu picioarele pe pereti ras , e bine cum procedezi , eu n-am rabdare nici 20 minute Crazy . Cred ca ajuta inotatorii ( dr au pareri impartite ) dar in acelasi timp trebuie sa ai si secretia care ii ajuta , mucusul cervical joaca un rol foarte important .

Cred ca urmeaza Diana , apoi eu si Aura , nu stiu unde au disparut celelalte fete uff

Partea proasta e ca daca stau asa cam iese pe afara ceea ce ar trebui sa ramana inauntru :)

Pai fetele se distreaza in weekend, nu stau ca noi pe net zi si noapte :))) Eu sunt mai rar aici ziua in timpul saptamanii, ca nu prea intru cand lucrez, asa ca in weekend bantui forumul :)))
Anca_27
Scris: Monday, April 10, 2017 6:27 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/2/2017
Andia wrote:

Partea proasta e ca daca stau asa cam iese pe afara ceea ce ar trebui sa ramana inauntru :)

Nu-ti face griji. Daca e sa se prinda, se prinde. La fel iese la toata lumea. Ideea e sa nu mergi imediat la baie, sau sa te speli, doar sa te stergi si sa fii cât mai relaxata. Iar cu statul in pat de dupa....Eventual poti lua o carte sa citesti sau sa butoneaza telefonul. Termenul ar fi de leneveala.sic sper sa functioneze, la mine a dat roade coeur topai coeur
LAURA0202
Scris: Monday, April 10, 2017 7:30 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Andia wrote:

Pai fetele se distreaza in weekend, nu stau ca noi pe net zi si noapte :))) Eu sunt mai rar aici ziua in timpul saptamanii, ca nu prea intru cand lucrez, asa ca in weekend bantui forumul :)))

Andia, cam ai dreptate- ca ... iese pe afara :-) si la mine, e cam la fel.Lol
o zi buna tuturor.
Cheek Kiss
Rubynne
Scris: Monday, April 10, 2017 8:42 AM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
andrada1983 wrote:
Neata fetele!O duminica frumoasa va doresc si La multi ani tuturor care poarta nume de flori pupici Lumanari
Eu declar z1, cu cea mai nedureroasa Rozi din viata mea sic .

Offf...si eu care speram macar tu sa spargi gheata! DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss
Andreea06
Scris: Monday, April 10, 2017 8:43 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Lili Eu wrote:
Ajutai tu pe gigei sa ajunga la tinta :) dupa bebelit stai cu piciorusele pe pereti jumatate de ora. eu asa faceam statea cu picioarele pe perete jumatate de ora nu ma miscam stateam si ma uitam la tv, fara sa ma misc prea mult din pozitia de bebelit doar imi ridicam picioarele si stateam asa pe perete Blushing

Asta am facut si eu. Cam 15 min cred ca rezistam ca era peretele reeeece si radea sotul de mine ras hainoroc
ralu.s
Scris: Monday, April 10, 2017 9:12 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/27/2017
Buna dimineata fetelor
Declar si eu Z2
De maine incep clomifen,5 zile la recomandarea dr
Fetele care ati luat clomifen,ati avut reactii ceva?
alexutza_88
Scris: Monday, April 10, 2017 9:43 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
ralu.s wrote:
Buna dimineata fetelor
Declar si eu Z2
De maine incep clomifen,5 zile la recomandarea dr
Fetele care ati luat clomifen,ati avut reactii ceva?

Neata! Eu am facut anul trecut 3 luni stimulare, nu am avut efecte adverse, insa ai grija sa faci monitorizare permanenta, sa nu ajungi la hiperstimulare.Cheek Kiss
DianaM
Scris: Monday, April 10, 2017 9:51 AM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Neata fetelor! Eu am fost de dimineata la medicul de familie si mi-a dat antibiotic pentru ca mi-a fost foarte rau tot weekendul, tusesc foarte urat si ma doare capul incontinuuCray , dar evident ca pana nu stiu ceva clar nu incep sa iau antibioticul....Ieri am dormit mai toata ziua, nu m-am dat jos din pat decat sa mananc si la pipi. In rest simt in continuare presiunea aia pe sub burtica, merg la pipi un pic mai des ca de obicei, sanii ma dor asa o idee dar nu s-au intarit mai deloc....Nu cred ca sunt sperante de data asta, da' asta e..mai incercam Crazy . Cheek Kiss
ralu.s
Scris: Monday, April 10, 2017 9:53 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/27/2017
alexutza_88 wrote:

Neata! Eu am facut anul trecut 3 luni stimulare, nu am avut efecte adverse, insa ai grija sa faci monitorizare permanenta, sa nu ajungi la hiperstimulare.Cheek Kiss

Sincer as vrea sa fac doar o luna,eu ovulez dar dr a zis ca e o stimulare usoara si ma ajuta sa raman,nici nu stiu ce sa fac,am tot citit pe net si am gasit foarte multe pareri contra lui
Tu cat de des ai facut monitorizare in timpul tratamentului si in ce zi ai fost la prima eco de cand ai inceput tratamentul?
Mie mi-a dat sa iau din ziua 3 pana in ziua 8 o pastila de 100 mg/zi
alexutza_88
Scris: Monday, April 10, 2017 10:13 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
[quote=ralu.s]
Sincer as vrea sa fac doar o luna,eu ovulez dar dr a zis ca e o stimulare usoara si ma ajuta sa raman,nici nu stiu ce sa fac,am tot citit pe net si am gasit foarte multe pareri contra lui
Tu cat de des ai facut monitorizare in timpul tratamentului si in ce zi ai fost la prima eco de cand ai inceput tratamentul?
Mie mi-a dat sa iau din ziua 3 pana in ziua 8 o pastila de 100 mg/zi[/quote

Eu nu am facut monitorizare decât dupa ziua 12 pt ca oricum nu ovulam singura, am luat anticoncep?ionale mai multi ani ?i am fost pu?in dereglata. Pe mine m-au ajutat ca au dat drumul la ovulatie. Insa tu care deja ovulezi, trebuie sa ai grija sa.nu dai în hiperstimutare, mai intereseaza-te
Andia
Scris: Monday, April 10, 2017 10:25 AM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Andreea06 wrote:

Asta am facut si eu. Cam 15 min cred ca rezistam ca era peretele reeeece si radea sotul de mine ras hainoroc
da... dupa ce ca ne chinuim asa pe pereti mai si rad :)) eu i-am zis ca mai bine il tin pe post de dop pe el :)))

Lili Eu
Scris: Monday, April 10, 2017 10:36 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Andreea06 wrote:

Fetelor nu e neaparat sa faceti lumanarea pe perete :) eu imi puneam o perna sub fund si stateam cu picioarele sus pe perete :) hai ca nu e asa rau e o pozitie chear relaxanta ....Lol
Andreea06
Scris: Monday, April 10, 2017 10:45 AM
Nivel

Lili Eu wrote:
Fetelor nu e neaparat sa faceti lumanarea pe perete :) eu imi puneam o perna sub fund si stateam cu picioarele sus pe perete :) hai ca nu e asa rau e o pozitie chear relaxanta ....Lol

Nu lumanarea, am cam 30 cm intre pat si perete, dar atingeam cu talpile peretele si de aia era rece AngelNot
Andreea06
Scris: Monday, April 10, 2017 10:46 AM
Nivel

Andia wrote:
da... dupa ce ca ne chinuim asa pe pereti mai si rad :)) eu i-am zis ca mai bine il tin pe post de dop pe el :)))

Mwhaha Crazy
Apai al meu zicea ca se simtea folosit, ma tachina asa, ia uite... nici nu le convine ca fac sex des. Ahaaaa..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.