Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| LAURA0202 wrote:https://ibb.co/bUZ5rQ Testul de ieri Asta e azi https://ibb.co/cQTWWQEu, stiam ca atunci când iese pozitiv, (ca ala de ieri,ov se produce in 24-48 de ore) ;atunci v s a produs între ieri seara si asta seara? Ar fi bine ca. . ..mai erau si usoare dureri de spate-pe care eu nu prea le bag in seama, le asociez cu orice altceva. Ca si azi, ma mai aten?ioneaza spatele -partea de jos dar eu zic ca poate cum eram transpirata si mna. ..... am mai pa?it asa pt ca sa nu zic ca ....cine stie ce.
Eu nu ma pricep deloc la testele de ovulatie asa ca nici macar nu le-am deschis sa ma uit la ele. Dar observ ca ieri ai avut o scadere de temperatura si azi deja creste. Incearca sa iei temperatura in fiecare dimineata la aceeasi ora de acum incolo si vezi daca se pastreaza ridicata :) |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Andia wrote:
Da da!! Eu am sa fiu cu ochii pe tine si pe restul fetelor de aici :)
Si noi cu ochii pe tine , sa ne aduci si tu vesti bune |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Andia wrote:
Da, chiar, ca vazusem ca ai avut polip endometrial si tocmai citeam de tine si de Mire sau Flore, nu mai stiu sigur cine a mai operat polipul si a ramas... si cand am auzit la eco ca am si eu unul deja ma speriasem. Dar la mine a disparut singur, sper sa nu reapara!! O sa mai merg la ecografie in curand, am zis sa iau si eu o pauza mica si sa merg doar la analizele hormonale o perioada :)
Nu vreau sa te sperii dar nu am mai auzit sa dispara polipul de la sine si de aparut da cu timpul e posibil sa reapara la loc polipul, daca e indepartat cu chiureta reapara chear nu e deloc eficienta. Prin husteroscopie e podibil se reapara dar mai greu |
|

| LAURA0202 wrote:https://ibb.co/bUZ5rQ Testul de ieri Asta e azi https://ibb.co/cQTWWQEu, stiam ca atunci când iese pozitiv, (ca ala de ieri,ov se produce in 24-48 de ore) ;atunci v s a produs între ieri seara si asta seara? Ar fi bine ca. . ..mai erau si usoare dureri de spate-pe care eu nu prea le bag in seama, le asociez cu orice altceva. Ca si azi, ma mai aten?ioneaza spatele -partea de jos dar eu zic ca poate cum eram transpirata si mna. ..... am mai pa?it asa pt ca sa nu zic ca ....cine stie ce.
Da da categoric a fost intre ieri si azi . Important e ca ai bagat pe foc exact cand trebuia , tin pumnii sa fie cu ochisori |
|

| LAURA0202 wrote:https://ibb.co/bUZ5rQ Testul de ieri Asta e azi https://ibb.co/cQTWWQEu, stiam ca atunci când iese pozitiv, (ca ala de ieri,ov se produce in 24-48 de ore) ;atunci v s a produs între ieri seara si asta seara? Ar fi bine ca. . ..mai erau si usoare dureri de spate-pe care eu nu prea le bag in seama, le asociez cu orice altceva. Ca si azi, ma mai aten?ioneaza spatele -partea de jos dar eu zic ca poate cum eram transpirata si mna. ..... am mai pa?it asa pt ca sa nu zic ca ....cine stie ce. Testu de azi e negativ. dar e bn da bebelesti si azi ca nu se stie de unde sare iepurasu de pasti!! |
|
| Dana_ wrote:Si noi cu ochii pe tine , sa ne aduci si tu vesti bune
Ce sa zic, incerc. Sa stii ca nu am descoperit sursa acelei sangerari de ieri!! Deja ma gandesc daca nu cumva oi avea hemoroizi :)) Dar nu a doare nimic, nu ma mananca nimic... Am suspectat si o infectie urinara insa nu ma ustura deloc si nici nu a mai sangerat de ieri... E ciudat! In vagin secretia era curata...
Sa zicem ca o sa aveti mult de asteptat pana vin eu cu vreo veste :P Inotatorii nostri sunt foarte putini si lenti spre total statici asa... Dar daca a zis doctora ca doar printr-o minune s-ar intampla si daca as face inseminare... eu cred si in acel 0,00001% :)) Nu vreau sa ma gandesc la FIV sau alte optiuni inca. |
|
| Lili Eu wrote: Nu vreau sa te sperii dar nu am mai auzit sa dispara polipul de la sine  si de aparut da cu timpul e posibil sa reapara la loc polipul, daca e indepartat cu chiureta reapara chear nu e deloc eficienta. Prin husteroscopie e podibil se reapara dar mai greu
Ha ha, da, nici o tanti endocrinolog nu a mai auzit de asta si imi spunea ca este imposibil sa dispara de la sine insa medicul ginecolog mi-a zis ca sunt cazuri mai rare cand se elimina dupa menstra, cand se reinnoieste endometrul. Oricum, poate doar era mai valurit asa endometrul si arata ca un polip, nu stiu. Doua luni la rand am tot vazut forma aia ciudata, ca o patat alba pe ecografie. Apoi am mers in ziua 5 si in ziua 9 la eco si nu s-a mai vazut nimic. |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Dana_ wrote:Da da categoric a fost intre ieri si azi . Important e ca ai bagat pe foc  exact cand trebuia , tin pumnii sa fie cu ochisori
Multumesc Dana, la fel si tie iti doresc
Sa dea Dumnezeu ca iepura?ul sa ne aduca II liniute
|
|

| Andia wrote:
Ce sa zic, incerc. Sa stii ca nu am descoperit sursa acelei sangerari de ieri!! Deja ma gandesc daca nu cumva oi avea hemoroizi :)) Dar nu a doare nimic, nu ma mananca nimic... Am suspectat si o infectie urinara insa nu ma ustura deloc si nici nu a mai sangerat de ieri... E ciudat! In vagin secretia era curata...
Sa zicem ca o sa aveti mult de asteptat pana vin eu cu vreo veste :P Inotatorii nostri sunt foarte putini si lenti spre total statici asa... Dar daca a zis doctora ca doar printr-o minune s-ar intampla si daca as face inseminare... eu cred si in acel 0,00001% :)) Nu vreau sa ma gandesc la FIV sau alte optiuni inca.
E bine ca nu iti pierzi speranta , nu se stie niciodata , Pt inotatori nu este ceva tratament ?
Referitor la sangerare , nu cred ca stateai linistita acum daca aveai hemoroizi...nu am avut dar am auzit ca e ingrozitor , aia nu trec asa de pe o zi pe alta . La fel nici infectie urinara nu cred ...am avut acum cateva luni si era groaznic cateva zile , ustura rau de tot |
|

| Andia wrote:
Sa zicem ca o sa aveti mult de asteptat pana vin eu cu vreo veste :P Inotatorii nostri sunt foarte putini si lenti spre total statici asa... Dar daca a zis doctora ca doar printr-o minune s-ar intampla si daca as face inseminare... eu cred si in acel 0,00001% :)) Nu vreau sa ma gandesc la FIV sau alte optiuni inca.
Ajutai tu pe gigei sa ajunga la tinta :) dupa bebelit stai cu piciorusele pe pereti jumatate de ora. eu asa faceam statea cu picioarele pe perete jumatate de ora nu ma miscam stateam si ma uitam la tv, fara sa ma misc prea mult din pozitia de bebelit doar imi ridicam picioarele si stateam asa pe perete |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Lili Eu wrote: Testu de azi e negativ. dar e bn da bebelesti si azi ca nu se stie de unde sare iepurasu de pasti!!
Ai dreptate, tocmai de asta, am si avut treaba ( am sarbatorit azi ziua numelui sau si sa speram ca vor fi si urmari )
|
|

| Andia wrote:
Ha ha, da, nici o tanti endocrinolog nu a mai auzit de asta si imi spunea ca este imposibil sa dispara de la sine insa medicul ginecolog mi-a zis ca sunt cazuri mai rare cand se elimina dupa menstra, cand se reinnoieste endometrul. Oricum, poate doar era mai valurit asa endometrul si arata ca un polip, nu stiu. Doua luni la rand am tot vazut forma aia ciudata, ca o patat alba pe ecografie. Apoi am mers in ziua 5 si in ziua 9 la eco si nu s-a mai vazut nimic.
pai asa arata polipul o pata alba, al meu era si mare polipul 1,5 cm pe 1cm .nu stiu ce sa iti zic dar de disparut nu dispare e ca un neg o bucata de carnita care creste pe interior si care se comporta ca un sterilet care respinge sarcina nu o lasa sa se prinda de uter. si daca se prinde nu ajunge la termen se termina cu un av spontan. Asa arata polipul meu. Lili Eu attached the following image(s):

|
|
| Nu stiu de polipul meu (pe 5 dec 2016: Endometrul trilaminar cu o imagine hiperecogena la niv fundului uterin de: 1.00/0.50cm-posibil polip endometrial si pe 4 ian 2017: cavitate uterina: la nivelul cavitatii uterine fundic se constata o formatiune hiperecogena de 10.3/6.1 mm (suspiciune polip endometrial)), a disparut pur si simplu (pe 25 ian 2017 nu mai era nimic la eco), ma simt norocoasa si nu il vreau inapoi :))) Si da, in luna respectiva medicul mi-a interzis sa raman insarcinata pentru ca exista riscul sa pierd sarcina.
Nu prea merge sa stau cu picioarele in sus, parca imi vine sangele in cap si nu e chiar grozav :) Doar stau intinsa cu bazinul putin ridicat cam 20-30 de minute, mai mult nu am rabdare. Pentru innotatori am luat vitamine, dar din moment ce nu stim inca din ce cauza a iesit asa spermograma, nu pot spune ca o sa ajute prea mult. Urmeaza sa repetam spermograma curand si daca iese tot asa de proasta facem analize hormonale si eco neaparat. Dar trebuie sa gasesc un medic bun, cred ca urolog sau androlog, nu-s sigura inca, mai studiez :)) Citisem despre Dr. Voinea Sebastian de la Fundeni.
Dr Mioara Matei care a facut spermograma ma trimitea pt eco testiculara la Dr. Iosup Danut dar nu stiu ce sa zic, am citit si chestii aiurea despre el.
Asa deci, cine urmeaza la testare in curand?
Vad ca Laura mai are cam jumatate de luna ca si mine. |
|
| Lili Eu wrote: pai asa arata polipul o pata alba, al meu era si mare polipul 1,5 cm pe 1cm .nu stiu ce sa iti zic dar de disparut nu dispare e ca un neg o bucata de carnita care creste pe interior si care se comporta ca un sterilet care respinge sarcina nu o lasa sa se prinda de uter. si daca se prinde nu ajunge la termen se termina cu un av spontan.  Asa arata polipul meu.
Asa arata si al meu. |
|

| Andia wrote:Nu stiu de polipul meu (pe 5 dec 2016: Endometrul trilaminar cu o imagine hiperecogena la niv fundului uterin de: 1.00/0.50cm-posibil polip endometrial si pe 4 ian 2017: cavitate uterina: la nivelul cavitatii uterine fundic se constata o formatiune hiperecogena de 10.3/6.1 mm (suspiciune polip endometrial)), a disparut pur si simplu (pe 25 ian 2017 nu mai era nimic la eco), ma simt norocoasa si nu il vreau inapoi :))) Si da, in luna respectiva medicul mi-a interzis sa raman insarcinata pentru ca exista riscul sa pierd sarcina.
Nu prea merge sa stau cu picioarele in sus, parca imi vine sangele in cap si nu e chiar grozav :) Doar stau intinsa cu bazinul putin ridicat cam 20-30 de minute, mai mult nu am rabdare. Pentru innotatori am luat vitamine, dar din moment ce nu stim inca din ce cauza a iesit asa spermograma, nu pot spune ca o sa ajute prea mult. Urmeaza sa repetam spermograma curand si daca iese tot asa de proasta facem analize hormonale si eco neaparat. Dar trebuie sa gasesc un medic bun, cred ca urolog sau androlog, nu-s sigura inca, mai studiez :)) Citisem despre Dr. Voinea Sebastian de la Fundeni.
Dr Mioara Matei care a facut spermograma ma trimitea pt eco testiculara la Dr. Iosup Danut dar nu stiu ce sa zic, am citit si chestii aiurea despre el.
Asa deci, cine urmeaza la testare in curand?
Vad ca Laura mai are cam jumatate de luna ca si mine.
Nu trebuie sa stai cu picioarele pe pereti , e bine cum procedezi , eu n-am rabdare nici 20 minute . Cred ca ajuta inotatorii ( dr au pareri impartite ) dar in acelasi timp trebuie sa ai si secretia care ii ajuta , mucusul cervical joaca un rol foarte important .
Cred ca urmeaza Diana , apoi eu si Aura , nu stiu unde au disparut celelalte fete |
|
|