Clubul aspirantelor - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Saturday, April 8, 2017 8:25 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Andradaaaa majoreta dance majoreta hainoroc

Sa nu vina roziiiii
andrada1983
Scris: Saturday, April 8, 2017 12:01 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/14/2016
Multumesc fetelor de galerie computerlove

Inca nu a aparut Rozica,nu stiu pe unde umbla :))).
O asteptam azi-noapte dar se pare ca s-a ratacit pe drum.
Nu mai am nici un simptom,sanii nu ma mai dor,dureri de burtica nu am,spotting nu prea,adica doar la baie dupa pipi ,parca e mai colorata hartia dar abia daca observ.Nu am nimic,nu prea cred ca e bebe,poate e doar o dereglare...am si avut o perioada plina.
Va multumesc de sustinere campfire
korina
Scris: Saturday, April 8, 2017 12:42 PM
Nivel

Inregistrat: 6/3/2016
Andrada sper din suflet sa nu te mai viziteze rozi cel putin 1 an.Sa se lase cu ochisori!Pupici de la o printesa frumoasa!hearts
andrada1983
Scris: Saturday, April 8, 2017 12:47 PM
Nivel

Inregistrat: 6/14/2016
korina wrote:
Andrada sper din suflet sa nu te mai viziteze rozi cel putin 1 an.Sa se lase cu ochisori!Pupici de la o printesa frumoasa!hearts

Multumesc Korina hearts va fi cum vrea Dumnezeu ,acum sau mai incolo.
Ce face mica printesa?Cred ca sunteti topiti de dragul ei hearts
Pupici pt micuta SimplyLove
ginna
Scris: Saturday, April 8, 2017 12:48 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/8/2017
Buna,
Am si eu o problema, mi-a intarziat ziclul 11 zile, am facut 2 teste dar au iesit negative...am ciclul regulat si nu s-a mai intamplat sa imi intarzie. Cam in ziua a 5-a de intarziere am avut o scurgere albicioasa si groasa...in rest am greturi si ameteli pe timpul zilei dar imi trec destul de repede. Oare am facut testele prea devreme?
LAURA0202
Scris: Saturday, April 8, 2017 1:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2016
buna fetelor,
deabia ce am ajuns la Timisoara, greu cu drumul asta cand nu mai ai masina, sau mai bine zis cand nu poti sa conduci.
plecata de ieri de la 6 de la Verona-Bergamo aeroport-9.15-noaptea pe acolo si la 5.00 am pers la imbarcare-7..00 zborul si la 9.45 am ajuns in Timisoara si dupa aia .... autobuz-tramvai si iara autobuz si ........yes acasa la el, fumez o tigare si ma pun putin la somn; nici macar mancare nu intra de obosita ce sunt. .... cand ajunge el de la munca, eu voi fi aici yes - sper sa reusesc sa adorm, mi e oarecum frica, pt ca prea multa oboseala..... nu ma lasa sa adorm. dar vom vedea
o zi frumoasa va doresc tuturor.
Cheek Kiss
Dana_
Scris: Saturday, April 8, 2017 1:52 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
ginna wrote:
Buna,
Am si eu o problema, mi-a intarziat ziclul 11 zile, am facut 2 teste dar au iesit negative...am ciclul regulat si nu s-a mai intamplat sa imi intarzie. Cam in ziua a 5-a de intarziere am avut o scurgere albicioasa si groasa...in rest am greturi si ameteli pe timpul zilei dar imi trec destul de repede. Oare am facut testele prea devreme?

Buna Gina , bine ai venit !
Cand ai testat ? Daca ai facut testele acum dupa 11 zile de intarziere ar fi aparut doua liniute . Posibil sa fie ceva dereglare
Dana_
Scris: Saturday, April 8, 2017 1:57 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:
buna fetelor,
deabia ce am ajuns la Timisoara, greu cu drumul asta cand nu mai ai masina, sau mai bine zis cand nu poti sa conduci.
plecata de ieri de la 6 de la Verona-Bergamo aeroport-9.15-noaptea pe acolo si la 5.00 am pers la imbarcare-7..00 zborul si la 9.45 am ajuns in Timisoara si dupa aia .... autobuz-tramvai si iara autobuz si ........yes acasa la el, fumez o tigare si ma pun putin la somn; nici macar mancare nu intra de obosita ce sunt. .... cand ajunge el de la munca, eu voi fi aici yes - sper sa reusesc sa adorm, mi e oarecum frica, pt ca prea multa oboseala..... nu ma lasa sa adorm. dar vom vedea
Cheek Kiss

Buna Laura , iti propun sa dormi . Ma gandesc ca mai tarziu vei fi ocupata , nu? ras
Andia
Scris: Saturday, April 8, 2017 1:57 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
LAURA0202 wrote:
buna fetelor,
Cheek Kiss

Dormi nitel sa prinzi puteri pt diseara :))
LAURA0202
Scris: Saturday, April 8, 2017 2:04 PM
Nivel

Dana_ wrote:

Buna Laura , iti propun sa dormi . Ma gandesc ca mai tarziu vei fi ocupata , nu? ras

Bravoo

ai putin dreptate numai ca ............ nu prea mai am eu chef, ca am gasit o pe maica sa aici, care a plecat acum o jumate de ora dar ........... oarecum mi a cam pierit cheful; nu ne intelegem deloc bine, am avut si scandaluri cu ea , in trecut-verbal vorbind dar .....
tb , oare merge tot in jos?
simt deranj/jena dar ..... tb tot scade, o sa vad dimineata, cum va fi.
n am decat un test la minut si .... nu sunt prea bune alea- din ce am auzit de la voi dar ...cred ca il voi face oricum, ca macar sa nu mai fie, chiar daca nu ma pot lua dupa el.
Cheek Kiss
LAURA0202
Scris: Saturday, April 8, 2017 2:31 PM
Nivel

Cheek Kiss Cheek Kiss NuStiu
Andia wrote:

Dormi nitel sa prinzi puteri pt diseara :))
ginna
Scris: Saturday, April 8, 2017 2:48 PM
Nivel

ginna
Scris: Saturday, April 8, 2017 2:51 PM
Nivel

Dana_ wrote:

Buna Gina , bine ai venit !
Cand ai testat ? Daca ai facut testele acum dupa 11 zile de intarziere ar fi aparut doua liniute . Posibil sa fie ceva dereglare

Am facut testele cam la 6-7 zile iar linia de control era deplasata (era intre T si C), si era putin neclara
Dana_
Scris: Saturday, April 8, 2017 3:46 PM
Nivel

ginna wrote:

Am facut testele cam la 6-7 zile iar linia de control era deplasata (era intre T si C), si era putin neclara

Poate nu era bun testul , eu zic sa mai faci un test
Andia
Scris: Saturday, April 8, 2017 3:56 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Hm, eu iarasi am o sangerare ciudata.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.