Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| bby88 wrote:Nu esti tu? Nuuuu eu nu testez decat luni sau marti daca nu vine nimic in weekend . |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| andrada1983 wrote:Nuuuu  eu nu testez decat luni sau marti daca nu vine nimic in weekend . Pai atunci tu esti cea pe care o asteptam facem Galerie pentru luni oricum daca nu ma în?el tu nu cumva esti in z14??? Ce atâta a?teptare? Cam dubios ca acum vreo 5 zile spuneai ca ai simptome de ciclu si acum nu mai apare Doamne ajuta sa nu vina noci de acum si luni sa de dau vestea aia buna o data |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| andrada1983 wrote:Pai eu azi cred ca o primesc pr Rozica,sunt 14 dpo si de ieri am avut putin spotting,asa ca nu testez ci astept sa vad ce are de gand,vine ori ba Of..acum am dat o pagina in urma. Poate sta la locul ei urata si te lasa in pace |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| bby88 wrote:Of..acum am dat o pagina in urma. Poate sta la locul ei urata si te lasa in pace
Ei nu fi suparata,daca vine Rozi ,asta e ...anul asta mi-am propus s-o trimit pe Rozi in concediu :))).....asa ca daca nu e luna asta ,va pleca cat de curand |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Andreea06 wrote:
Lasa ca si eu am o surioara mica si mai stiu asa persoane cu 20 ani diferenta. Tot e dragut sa ai o surioara sau un fratior. Eu ma bucur mult ca o am pe sora mea cea mare. Nu stiu ce m-as face fara ea... de cand nu mai e mami, ea a fost asa, si mama si sora parca. Imi pare rau ca tu nu te-ai inteles cu sora ta.. ciondaneli sunt cand esti mic, dar apoi cand cresti, e bine sa ii ai aproape.
Ma bucur ca aveti o relatie buna , asa este normal . La noi nu este vorba de certuri , efectiv suntem foarte distantate , ne auzim din an in paste si cam atat , o relatie foarte rece , si culmea ca suntem apropiate ca varsta .
|
|

| Victory wrote: Dana, cat are copilul tau acum? La fel a fost si la noi , de 4,5 ani fiica mea se roaga sa aiba o sora, ea are 9 ani. Cativa ani nu ne am dorit bebe 2, de fapt ne am dorit dar tot amanam asa.... si noi regretam ca am lasat sa treaca atatia ani. Din August 2016 ne am pus pe treaba, dupa multe peripetii in ian am ramas insarcinata, acum am 12 sapt. Daca ai sti ce fericita e fetita mea!!!
Are 14 ani , ma tot intreba mai demult cam pana pe la 10 ani , acum e mare .. daca se grabeste ca mine peste cativa ani am nepotei Ma bucur ca e fericita fetita ta Sarcina usoara iti doresc |
|

| Andia wrote:
Hai ca nu esti deloc batrana, termina cu prostiile :) Da, probabil ar fi fost mai bine sa fie copiii apropiati ca varsta, dar nici acum nu e rau :P Si mie imi este frica de nastere rau de tot...
Daca e sa ma iau dupa moda ai dreptate , chiar recent am vazut la tv despre femeile care amana sa devina mame pana la 30-35 ani, si sunt destul de multe . Cand eram gravida am tot citit despre nastere si am zis ca nu poate fi asa rau cum scriau fetele pe forumuri , am mers la spital ca la piata , calma , linistita , tre sa trec peste asta . Din pacate nu a fost deloc usor , nu vreau sa te sperii pt ca poti fi norocoasa cum sunt majoritatea femeilor , cu travaliu scurt , mai nou sunt epidurale sau poti opta pt cezariana . In timpul travaliului meu de 25 ore au venit 12 femei care au nascut ca pe banda rulanta , deci nu pot decat sa zic ca sunt eu mai ghinionista . Nu e floare la ureche dar nici nu are rost sa te gandesti , trebuie sa speri si sa te rogi ca totul va fi bine
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/16/2017 Mesaje: 335
| Dana_ wrote:Daca e sa ma iau dupa moda ai dreptate , chiar recent am vazut la tv despre femeile care amana sa devina mame pana la 30-35 ani, si sunt destul de multe . Cand eram gravida am tot citit despre nastere si am zis ca nu poate fi asa rau cum scriau fetele pe forumuri , am mers la spital ca la piata , calma , linistita , tre sa trec peste asta . Din pacate nu a fost deloc , nu vreau sa te sperii pt ca poti fi norocoasa cum sunt majoritatea femeilor , cu travaliu scurt , mai nou sunt epidurale sau poti opta pt cezariana . In timpul travaliului meu de 25 ore au venit 12 femei care au nascut ca pe banda rulanta , deci nu pot decat sa zic ca sunt eu mai ghinionista . Nu e floare la ureche dar nici nu are rost sa te gandesti , trebuie sa speri si sa te rogi ca totul va fi bine
Stiu si eu cum e cu travaliul interminabil. La mine a fost de 28 de ore si tot n-am reusit sa nasc natural. S-a blocat bebe nu stiu cum si eu cu dilatatie cu toate alea tot la cutit am ajuns. Tin minte ca reveneau asistentele in tura si ma gaseau unde m-au lasat, dar putit mai chinuita asa Dar sincer sincer, pentru mine nu a fost deloc o experienta traumatizanta. Poate ca diferenta dintre noi a fost ca tu de-ai dus zen asa, eu m-am dus pregatita de razboi. Conteaza mult si cum te pregatesti psihic pentru marele eveniment. Tin minte ca eram la reanimare, dupa operatie, in dureri acolo, rupta de oboseala, sleita de puteri, insetata si infometata si deja ma gandeam ca vreau sa mai fac unu. Stiu ca suna a cliseu, dar chiar uiti de orice durere dupa nastere, parca am renascut si eu atunci. |
|

| Aura_Plum wrote:Stiu si eu cum e cu travaliul interminabil. La mine a fost de 28 de ore si tot n-am reusit sa nasc natural.  S-a blocat bebe nu stiu cum si eu cu dilatatie cu toate alea tot la cutit am ajuns. Tin minte ca reveneau asistentele in tura si ma gaseau unde m-au lasat, dar putit mai chinuita asa Dar sincer sincer, pentru mine nu a fost deloc o experienta traumatizanta. Poate ca diferenta dintre noi a fost ca tu de-ai dus zen asa, eu m-am dus pregatita de razboi.  Conteaza mult si cum te pregatesti psihic pentru marele eveniment. Tin minte ca eram la reanimare, dupa operatie, in dureri acolo, rupta de oboseala, sleita de puteri, insetata si infometata  si deja ma gandeam ca vreau sa mai fac unu.  Stiu ca suna a cliseu, dar chiar uiti de orice durere dupa nastere, parca am renascut si eu atunci.
Imi amintesti de 2 femei care erau cu mine in salon...ambele erau mai in varsta pe la 35 ani si au nascut cu cezariana...erau atata de glumete si se simteau atat de bine ca ar mai fi facut un copil rapid ...ba chiar mergeau si la o tigara ....iar eu de partea cealalta abia ma miscam , eram terminata , am avut si multe copci si mi-am revenit dupa vreo 3 luni f greu . Si pe mine ma intrebau in spital ..cand e urmatorul , am zis niciodata , iar ai mei radeau ..lasa ca trece si asta si o sa uiti , ei bine a trecut (putin ca nu pot sa uit) dar dupa vreo 14 ani La mine chiar a fost traumatizanta si imi pare rau ca nu m-am putut bucura de copil cum ar fi trebuit , cred ca conteaza si varsta , la 21 ani nu eram pregatita , eram ff nervoasa , aveam depresia aceea de dupa nastere si nervi ca mi-am distrus tineretea cand puteam sa mai astept , nu e bine nici asa Dar ai dreptate Aura , majoritatea uita , asa si trebuie |
|

| Ami87 wrote:
Si eu cred asta. Sunr o nebuna..
Ami, subscriu si eu la ce au spus fetele. Toate am trecut si trecem prin asta. Sunt luni in care incarcatura emotionala e atat de puternica incat in momentul in care aflu ca nu e bebe imi fuge pamantul de sub picioare si mi se face negru in fata ochilor. Intru pur si simplu intr-o stare din care nu ma poate scoate nimeni. Altele trec mai usor, sunt luni mai "resemnate" de la care oricum nu asteptam mare lucru. Intr-adevar, poate acum sunt mai resemnata si de cele mai multe ori accept mai usor un test negativ din simplul fapt ca m-am obisnuit, s-a creat o oarecare rutina, dar asta nu inseamna ca am incetat vreo secunda sa incerc, sa merg la medici, sa fac fel de fel de tratamente. Recunosc ca la inceput, in primul an cel putin, dezamagirile aveau un impact mai puternic, pentru ca m-as fi asteptat sa fie mai usor, ca nu puteam accepta ca am probleme s.a.md. Avem voie sa o luam un pic razna, sa ne descarcam, sa punem la indoiala caile Domnului dar pana la urma, inevitabil mergem inainte.
Si inca ceva. Si eu am avut simptome asemanatoare cu ale tale cand am descoperit ca am pietre la fiere. De fapt in saptamana respectiva imi era chiar foarte rau, mi se facea greata de la orice mancam, aveam dureri ingrozitoare de cap si am stat pana in ultimul moment. Cand am ajuns la doctor m-a trimis direct la operatie. Te rog mergi la un medic sa te vada, mai ales daca vezi ca simptomele persista.
Iti doresc sa treaca norii repede repede si sa rasara din nou soarele pe strada ta! |
|

|
Cory, ce testulet frumos ai tu acolo. Ma bucur sa vad ca ti-ai revenit si ca ai revenit printre noi. Sa dea Domnul sa fie cu noroc! |
|

| Dana_ wrote:Imi amintesti de 2 femei care erau cu mine in salon...ambele erau mai in varsta pe la 35 ani si au nascut cu cezariana...erau atata de glumete si se simteau atat de bine ca ar mai fi facut un copil rapid ...ba chiar mergeau si la o tigara ....iar eu de partea cealalta abia ma miscam , eram terminata , am avut si multe copci si mi-am revenit dupa vreo 3 luni f greu . Si pe mine ma intrebau in spital ..cand e urmatorul , am zis niciodata , iar ai mei radeau ..lasa ca trece si asta si o sa uiti , ei bine a trecut (putin ca nu pot sa uit) dar dupa vreo 14 ani  La mine chiar a fost traumatizanta si imi pare rau ca nu m-am putut bucura de copil cum ar fi trebuit , cred ca conteaza si varsta , la 21 ani nu eram pregatita , eram ff nervoasa , aveam depresia aceea de dupa nastere si nervi ca mi-am distrus tineretea cand puteam sa mai astept , nu e bine nici asa Dar ai dreptate Aura , majoritatea uita , asa si trebuie
Chiar imi pare rau ca ai avut parte de o experienta asa de traumatizanta, mai ales ca e vorba de un eveniment atat de deseobit, pe care inevitabil il vei retrai toata viata in gandul tau, sau, desigur, de fiecare data cand povestesti despre asta, pentru ca asta e un subiect care se tot redeschide. Toata viata copilului tau are la baza acel eveniment. Oricum, imi sustin ideea, e o experienta care tine foarte mult si de starea de spirit si de antrenamentul psihic pentru ca nasterea implica un efort emotional, as spune cam direct proportial cu cel fizic. Masurat asa, "ochiometric" de mine acum.
Dar poate ca experienta nasterii urmatoare va fi asa de frumoasa incat de data asta chiar uiti cat te-ai chinuit data trecuta! |
|

| andrada1983 wrote:Nuuuu  eu nu testez decat luni sau marti daca nu vine nimic in weekend . Andradaaa |
|

| Aura_Plum wrote:Chiar imi pare rau ca ai avut parte de o experienta asa de traumatizanta, mai ales ca e vorba de un eveniment atat de deseobit, pe care inevitabil il vei retrai toata viata in gandul tau, sau, desigur, de fiecare data cand povestesti despre asta, pentru ca asta e un subiect care se tot redeschide. Toata viata copilului tau are la baza acel eveniment. Oricum, imi sustin ideea, e o experienta care tine foarte mult si de starea de spirit si de antrenamentul psihic pentru ca nasterea implica un efort emotional, as spune cam direct proportial cu cel fizic. Masurat asa, "ochiometric" de mine acum. Dar poate ca experienta nasterii urmatoare va fi asa de frumoasa incat de data asta chiar uiti cat te-ai chinuit data trecuta!
Multumesc Aura , sper din tot sufletul sa fie o experienta frumoasa |
|

Inregistrat: 1/19/2017 Mesaje: 292
| Aura_Plum wrote:Cory, ce testulet frumos ai tu acolo.  Ma bucur sa vad ca ti-ai revenit si ca ai revenit printre noi.  Sa dea Domnul sa fie cu noroc!
Multumesc Aura Am revenit în forta si mai linistita.Va pupacesc. |
|
|