Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| alexutza_88 wrote:Alina, cum a fost la doctor?
din fericire a fost foarte bine, mi-a verificat mai multe, mi-a facut iar eco trans, bobita este bine fixata si la locul ei, creste pe zi ce trece, de la 0.45 miercuri azi avea 0.51 aveam iar scurgeti usoare cand am ajuns la cabinet, dar s-a uitat si era totul ok, din categoria "normale"
mi-a dat ca metoda de sustinere arefam.
doctora e chiar super, mi-a placut din toate punctele de vedere si se pare ca o cunoaste si pe sora mea. m-a insotit azi si a recunoscut-o de cand facea stagiu la elias (ea incepe in toamna rezidentiatu la neonatologie
in rest mi-a zis sa nu fac efort si fara contact
multumesc mult pentru recomandare |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| alina89 wrote:din fericire a fost foarte bine, mi-a verificat mai multe, mi-a facut iar eco trans, bobita este bine fixata si la locul ei, creste pe zi ce trece, de la 0.45 miercuri azi avea 0.51  aveam iar scurgeti usoare cand am ajuns la cabinet, dar s-a uitat si era totul ok, din categoria "normale" mi-a dat ca metoda de sustinere arefam. doctora e chiar super, mi-a placut din toate punctele de vedere si se pare ca o cunoaste si pe sora mea. m-a insotit azi si a recunoscut-o de cand facea stagiu la elias (ea incepe in toamna rezidentiatu la neonatologie in rest mi-a zis sa nu fac efort si fara contact multumesc mult pentru recomandare
Ma bucur enorm ca e bine bobita ta!!! ?i eu iau arefam e f bun. Ma bucur ?i ca e pe placul tau dna doctor, conteaza mult sa mergi cu încredere la.un medic. Acum...repaus gata sa te odihnesti cum trebuie ! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/19/2017 Mesaje: 292
| Asa cred ca arata un test pozitiv de ovulatie de la Minut. Cory attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| alina89 wrote:din fericire a fost foarte bine, mi-a verificat mai multe, mi-a facut iar eco trans, bobita este bine fixata si la locul ei, creste pe zi ce trece, de la 0.45 miercuri azi avea 0.51  aveam iar scurgeti usoare cand am ajuns la cabinet, dar s-a uitat si era totul ok, din categoria "normale" mi-a dat ca metoda de sustinere arefam. doctora e chiar super, mi-a placut din toate punctele de vedere si se pare ca o cunoaste si pe sora mea. m-a insotit azi si a recunoscut-o de cand facea stagiu la elias (ea incepe in toamna rezidentiatu la neonatologie in rest mi-a zis sa nu fac efort si fara contact multumesc mult pentru recomandare
Suuuper, ce bine!
Uf, toate zic fara contact.. vor sa ne pedepseasca? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
|
Daaa, pozitiiiiv |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
|
Da Cory, foarte pozitiv chiar! |
|

Bravo, ma bucur ca sunteti bine!! Ti-am zis eu ca o sa fie totul ok. Insa nu inteleg...de ce tot recomanda fara contact? Ca fiecare e cu treaba ei pe acolo...zic...cred...Imi explica si mie cineva? |
|
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| DianaM wrote:Bravo, ma bucur ca sunteti bine!!  Ti-am zis eu ca o sa fie totul ok. Insa nu inteleg...de ce tot recomanda fara contact? Ca fiecare e cu treaba ei pe acolo...zic...cred...Imi explica si mie cineva?
Cica ar fi mai safe în primele 3 luni fara contact pentru ca e perioada de fixare. Mie dupa ultima vizita mi-a dat unda verde la contact dar suntem cumin?i din precau?ie. Ne e teama sa nu dauneze asa ca mai asteptam. |
|

| alexutza_88 wrote:
Cica ar fi mai safe în primele 3 luni fara contact pentru ca e perioada de fixare. Mie dupa ultima vizita mi-a dat unda verde la contact dar suntem cumin?i din precau?ie. Ne e teama sa nu dauneze asa ca mai asteptam.
Am inteles...Insa tot nu imi este clar care este legatura intre cele doua....Din punctul meu de vedere este fiecare la locul ei si nu are ce sa influenteze sau sa afecteze |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| DianaM wrote:Bravo, ma bucur ca sunteti bine!!  Ti-am zis eu ca o sa fie totul ok. Insa nu inteleg...de ce tot recomanda fara contact? Ca fiecare e cu treaba ei pe acolo...zic...cred...Imi explica si mie cineva?
Probabil pt ca pe langa faptul ca sexul mai presupune si ceva efort, cred ca are legatura si cu pomparea sangelui catre sarcina (nu ma pricep sa vb in termeni medicali), cresterea tensiunii, iar orgasmul duce si la contractiile uterului.
Multe gravidute fac sex in ultimele saptamani pt a induce travaliul. |
|

| BabyGimi wrote:
Probabil pt ca pe langa faptul ca sexul mai presupune si ceva efort, cred ca are legatura si cu pomparea sangelui catre sarcina (nu ma pricep sa vb in termeni medicali), cresterea tensiunii, iar orgasmul duce si la contractiile uterului.
Multe gravidute fac sex in ultimele saptamani pt a induce travaliul.
Multumesc frumos de lamuriri! |
|
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| Ce liniste pe aici Am lipsit si eu cateva zile,am avut mult de munca si am fost tare prinsa. Cine urmeaza la testat sa fac galerie? |
|

Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| andrada1983 wrote:Ce liniste pe aici Am lipsit si eu cateva zile,am avut mult de munca si am fost tare prinsa. Cine urmeaza la testat sa fac galerie?
Cred ca tu ANDRADA |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| andrada1983 wrote:Ce liniste pe aici Am lipsit si eu cateva zile,am avut mult de munca si am fost tare prinsa. Cine urmeaza la testat sa fac galerie? Nu esti tu? |
|
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| Tania2105 wrote:Cred ca tu ANDRADA Pai eu azi cred ca o primesc pr Rozica,sunt 14 dpo si de ieri am avut putin spotting,asa ca nu testez ci astept sa vad ce are de gand,vine ori ba |
|
|