Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| alina89 wrote:sunt mai bine, nu am mai avut scurgeri, crampe doar unele usoare. am reusit sa obtin o programare azi si sper sa fie bine bobita sa fi fost oare sangerarea si din cauza ecografiei transvaginale pe care am facut-o miercuri? m-a durut putin in timp ce o facea, dar era suportabila durerea
Stai linistita ca sunteti bine amandoi . Sa ne tii la curent |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| alina89 wrote:sunt mai bine, nu am mai avut scurgeri, crampe doar unele usoare. am reusit sa obtin o programare azi si sper sa fie bine bobita sa fi fost oare sangerarea si din cauza ecografiei transvaginale pe care am facut-o miercuri? m-a durut putin in timp ce o facea, dar era suportabila durerea
Doar daca aveai vreo rana ceva pe interior.. altfel nu ar trebui sa doara, daca esti relaxata cand introduce, chiar nu doare.. Nu stiu din ce cauza e dar peste tot am citit ca mai sunt normale unele sangerari in sarcina, important e ca nu erau rosu aprins. Fii linistita, sigur e bine totul |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
Ecografia transvaginala e non invaziva. Nu ar avea de ce sa fie de la ea. Pe mine la eco mereu m-a durut în preajma ovula?iei pt ca era folicul format însa acum în sarcina nu am sim?it niciun disconfort. La ce doctor ai gasit azi disponibil? |
|

| ralu.s wrote:Fetelor,daca am ovulat pe 25-26 martie cand sa fac un test de sarcina? De ieri ma simt rau,sanii ma dor de cateve zile si dimineata mi s facut rau de la parfumul sotului,ma pune pe ganduri pt ca asa am patit in prima sarcina,nu suportam parfumul
Am socotit de luni, ai fi acum ziua 12 dpo (iti poti pune un ticker la semnatura sa te ajute sa tii evidenta), deci pana azi inclusiv s-ar implanta.. As zice sa faci duminica un test. Poti si mai repede daca chiar vrei, poate s-a implantat deja, asta tu stii cate teste ai si cum esti dispusa sa le "irosesti" |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Andreea06 wrote:Doar daca aveai vreo rana ceva pe interior.. altfel nu ar trebui sa doara, daca esti relaxata cand introduce, chiar nu doare.. Nu stiu din ce cauza e dar peste tot am citit ca mai sunt normale unele sangerari in sarcina, important e ca nu erau rosu aprins. Fii linistita, sigur e bine totul
eu nu sunt niciodata relaxata cand imi face ecografia aia
am citit si eu in multe locuri ca pot sa fie si normale, dar cum putem noi sa stim pana unde ajunge normalitatea cand e in joc bobita noastra? |
|
| alexutza_88 wrote:
Ecografia transvaginala e non invaziva. Nu ar avea de ce sa fie de la ea. Pe mine la eco mereu m-a durut în preajma ovula?iei pt ca era folicul format însa acum în sarcina nu am sim?it niciun disconfort. La ce doctor ai gasit azi disponibil?
am gasit la doamna vladu
eu citisem pe net ca poate sa fie si de la ecografie, ca e tot aia ca si cum as fi avut contact. dar mai bine astept sa imi zica doctora exact ce e de facut |
|

| ralu.s wrote:Fetelor,daca am ovulat pe 25-26 martie cand sa fac un test de sarcina? De ieri ma simt rau,sanii ma dor de cateve zile si dimineata mi s facut rau de la parfumul sotului,ma pune pe ganduri pt ca asa am patit in prima sarcina,nu suportam parfumul
Eu cred ca daca ai un test sensibil si azi poti testa! Sa fie asa cum iti doresti! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| alina89 wrote:am gasit la doamna vladu eu citisem pe net ca poate sa fie si de la ecografie, ca e tot aia ca si cum as fi avut contact. dar mai bine astept sa imi zica doctora exact ce e de facut
Super, abia a?tept sa ne dai detalii. Iti tin pumnii sa fie totul bine! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/27/2017 Mesaje: 46
| cred ca duminica il fac incep sa imi pierd rabdarea |
|
| alexutza_88 wrote:
Super, abia a?tept sa ne dai detalii. Iti tin pumnii sa fie totul bine!
multu! |
|

| alina89 wrote:eu nu sunt niciodata relaxata cand imi face ecografia aia am citit si eu in multe locuri ca pot sa fie si normale, dar cum putem noi sa stim pana unde ajunge normalitatea cand e in joc bobita noastra?
Apai nici eu nu ma omor dupa ea, dar facem ce trebe... Astept sa mai creasca sa fie abdominale Eu incerc sa nu fiu incordata cand introduce ca atunci poate sa doara, daca opui rezistenta Dar apoi cand misca inauntru nu simt nimic durere, oricum is toata atenta la ecran, cine mai simte chestii cand vede bobita... |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Iasmina wrote:Buna fetelor.Mi-am facut curaj sa ma alatur voua.Am 28 de ani,si vreau sa fiu mamica.
Bine ai venit si.... sedere cat mai scurta :) |
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Iasmina wrote:Buna fetelor.Mi-am facut curaj sa ma alatur voua.Am 28 de ani,si vreau sa fiu mamica.
Buna Iasmina,
Bine ai venit. Sedere scurta iti doresc!
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/24/2015 Mesaje: 124
| ralu.s wrote:Ami,ce ai facut?
Hai k am rezolvat. E capul meu nebun, nu am nimic.
Diminea?a, m.am trezit f prost dispusa, am zis sa fac si un test de sarcina ultra sensibil, am facut, e negativ.
Nu am mai mers la beta, ca nu avea rost. Atasez poza.
E foarte posibil greturile sa le am de la fiere, o fi încarcata, sanii, ma dor, pe lateral asa.
Daca era sarcina, ie?ea diminea?a la test, nu a iesit, deci sunt eu nebuna si probabil imi induc cacaturi.
Ps. Buna diminea?a fetele. Ami87 attached the following image(s):

|
|

| Ami87 wrote:Hai k am rezolvat. E capul meu nebun, nu am nimic. Diminea?a, m.am trezit f prost dispusa, am zis sa fac si un test de sarcina ultra sensibil, am facut, e negativ. Nu am mai mers la beta, ca nu avea rost. Atasez poza. E foarte posibil greturile sa le am de la fiere, o fi încarcata, sanii, ma dor, pe lateral asa. Daca era sarcina, ie?ea diminea?a la test, nu a iesit, deci sunt eu nebuna si probabil imi induc cacaturi. Ps. Buna diminea?a fetele.
Imi pare rau Ami...cel mai probabil este o dereglare hormonala, ar trebui sa mergi la medic sa vezi despre ce este vorba! Multa sanatate! |
|
|