Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Iasmina wrote:Buna fetelor.Mi-am facut curaj sa ma alatur voua.Am 28 de ani,si vreau sa fiu mamica.
Buna Iasmina , bine ai venit
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/5/2017 Mesaje: 11
| Multumesc |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/27/2017 Mesaje: 46
| Ami87 wrote:Deci....spuneti voi ce inseamna asta? Atasez poza. Tin sa specifil ca este test de ovatie, azi nu a mai curs nimic. E chiar ciudat,eu nu stiam de faza asta cu testul de ovulatie,dar asa au spus fetele care au ramas insarcinate Eu zic sa faci maine dimineata un test de sarcina,nu are rost sa astepti La ovulatie clar nu ai cum si nici macar aproape ?? |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/24/2015 Mesaje: 124
| Dana_ wrote:
Eu ti-am zis de testul de ovulatie . A mai scris o graviduta ca a incercat si a iesit pozitiv . Pe alte forumuri am citit ca ar iesi liniuta a doua mai pala , acesta detecteaza lh iar la testul de sarcina e altfel dar orice e posibil . Mie nu mi se pare in regula greata si durerea de sani ..exact dupa o menstruatie scurta .
Pai tocmai de asta, vai, sper sa fie pe bune!!! :)) |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| ralu.s wrote: E chiar ciudat,eu nu stiam de faza asta cu testul de ovulatie,dar asa au spus fetele care au ramas insarcinate Eu zic sa faci maine dimineata un test de sarcina,nu are rost sa astepti La ovulatie clar nu ai cum si nici macar aproape ??
Nici eu nu am crezut asta cu testul de ovulatie, dar am facut unul acum 2 zile si a iesit liniuta de test fff inchisa spre visiniu. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Ami87 wrote:
Pai tocmai de asta, vai, sper sa fie pe bune!!! :))
Daca era sarcina iesea f f inchis linia de test si pala cea de control. Al meu asa a fost, am facut si eu la o zi dupa ce a pus Laura aici.. ca eram curioasa si mai aveam prin casa. Al tau e pal, linia de test. |
|

| Uite Ami al meu de ovulatie: https://ibb.co/jmRybF |
|

| Andreea06 wrote:
Daca era sarcina iesea f f inchis linia de test si pala cea de control. Al meu asa a fost, am facut si eu la o zi dupa ce a pus Laura aici.. ca eram curioasa si mai aveam prin casa. Al tau e pal, linia de test.
Pai si ce ar fi? Dc a iesit asa? Trebuia sa nu iasa a doua linie. |
|

| Ami87 wrote:
Pai si ce ar fi? Dc a iesit asa? Trebuia sa nu iasa a doua linie.
Pai nu ca majoritatea testelor de ovulatie sunt tot timpul cu 2 linii. Dar sunt pozitive cand linia de test e la fel de intensa sau mai intensa decat cea de control. Cum e in poza mea.. ai citit prospectul? Ce marca e testul tau? |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Ami87 wrote:
Pai si ce ar fi? Dc a iesit asa? Trebuia sa nu iasa a doua linie.
Nu stiu dar eu cand am inceput testarea in z12 13 14 nu mi-a iesit a doua linie deloc , abia in z15 era pala , am folosit oview
|
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Iasmina wrote:Multumesc Laura,este totusi prima luna in care incercam deci cred ca o sa mai dureze.In 3 zile trebuie sa-mi vina,desi eu inca sper sa nu pse intample asta
Bafta sa nu mai vina 'macar pt 9 luni de zile ' |
|

| Dana_ wrote:
Nu stiu dar eu cand am inceput testarea in z12 13 14 nu mi-a iesit a doua linie deloc , abia in z15 era pala , am folosit oview
Oview am folosit si eu, la ovulatie si xand erau negative imi iesea doar o linie. |
|

| ralu.s wrote: E chiar ciudat,eu nu stiam de faza asta cu testul de ovulatie,dar asa au spus fetele care au ramas insarcinate Eu zic sa faci maine dimineata un test de sarcina,nu are rost sa astepti La ovulatie clar nu ai cum si nici macar aproape ??
Nu am cum, si nici macar aproape, trebuia sa imi vina pe 2 si mi.a venit pe 3 noaptea, am avut cm pe 4-5 si azi, pe 6 nu a mai curs nici o picatura (de azi noapte). |
|

| Uitatu graficul de aici cu imagine cand e negativ si cand e pozitiv, poate ajuta mai bine vizual sa le interpretati: http://www.oviewtest.com/faq,ro |
|

| Daca nu mimar fi venit, as fi in ziua 16 dpo |
|
|