Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/19/2017 Mesaje: 292
| Alina chiar nu vreau sa te sperii,nu stiu daca stii cazul meu dar eu zic mâine dimineata sa mergi la un control.Eu asa am pierdut sarcina acum o luna jumatate.Era o zi de vineri,am vazut pe hârtie putin maro-roz.Am sunat medicul si mi-a zis sa iau no-spa si sa pun 2 ovule de utrogestan.A doua zi deja aveam hemoragie si am suferit avort spontan.Eu nu vreau sa te nelinistesc dar mergi mâine la un ecograf sa fi linistita.Ma rog sa fi bine. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| LAURA0202 wrote:Ufffaaaa .... prolactina asta = stres = sanse 0 Sa vedem ce va zice dr. Si oricum, era z2-3 , nu z3-4 dar banuiesc ca poate nu i mare diferen?a dupa mine..... Om vedea.... Diminea?a, merg sa fac analizele din z14-lh si estradiol si dupa aceea, o sa fie si progesteronul din z21, si ala o sa l fac în ?ara, ca o sa fiu la iuby meu De abia astept sa ajung pt ca macar ai pe umarul caruia sa plângi. ... te ajuta psihic vorbind ca sa mergi mai departe. Stiu ca si lui, ii e greu fara mine in ?ara, programul lui obositoare + dentistul .... si eu aici, singura, fug încolo încoace va sa mi rezolv din problemele de sanatate si financiare ce mai am pe aici si ...uite asa.....se merge înainte.  sperând ca totul va fi bine într o zi. Prind zilele fertile în ?ara ..... dar ..... om vedea daca ii avea cu cine. ...atunci când e momentul si daca se prinde ceva sau nu... Cu toate ca nu cred pt ca...... de atâ?ia ani împreuna...m tot s ar fi prins ceva pana la urma. .. Analizele de z14 inseamna analizele in ziua ovulatiei pt un ciclu de 28 zile si stiindu-se ca ovulezi in z14-z15. Tu ovulezi maine sau poimaine? Atunci e ok.
Scuze pt z3-4 nu mai tineam minte. Si oricum "analizele de z3" sunt analizele in faza preovulatorie care se pot face intre zilele 2-5 dar cel mai ok in z3. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/24/2015 Mesaje: 124
| Deci....spuneti voi ce inseamna asta? Atasez poza. Tin sa specifil ca este test de ovatie, azi nu a mai curs nimic. Ami87 attached the following image(s):

|
|

| Tin sa men?ionez ca tremur toata!!!!
Ps. Inca imi este greata , nici cumparaturi in supermarket nu am putut fac. |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Ami87 wrote:Deci....spuneti voi ce inseamna asta? Atasez poza. Tin sa specifil ca este test de ovatie, azi nu a mai curs nimic.
E un test de ovulatie negativ. De curiozitate am facut si eu unul astazi cand am ajuns acasa. Atasez si eu poza DianaM attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/16/2017 Mesaje: 335
| Ami87 wrote:Deci....spuneti voi ce inseamna asta? Atasez poza. Tin sa specifil ca este test de ovatie, azi nu a mai curs nimic.
E negativ, Ami |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/5/2017 Mesaje: 11
| Buna fetelor.Mi-am facut curaj sa ma alatur voua.Am 28 de ani,si vreau sa fiu mamica. |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Rubynne wrote: Analizele de z14 inseamna analizele in ziua ovulatiei pt un ciclu de 28 zile si stiindu-se ca ovulezi in z14-z15. Tu ovulezi maine sau poimaine? Atunci e ok.
Scuze pt z3-4 nu mai tineam minte. Si oricum "analizele de z3" sunt analizele in faza preovulatorie care se pot face intre zilele 2-5 dar cel mai ok in z3.
Rubby, daca ma iau dupa deranj/jena /dureri usoare , ar fi mâine /poimâine. Mie dr de la Tm, îmi explicase ca z2-3-4 , depinde daca pica sâmbata si duminica la mijloc.
|
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Iasmina wrote:Buna fetelor.Mi-am facut curaj sa ma alatur voua.Am 28 de ani,si vreau sa fiu mamica.
Buna Iasmina. Bine ai venit printre noi si ti doresc sedere cât mai putina aici. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
E negativ.. oare nu mergi la un doctor despre greata asta? Poate e ceva ce poti lua sau analize.. |
|

| DianaM wrote:
E un test de ovulatie negativ. De curiozitate am facut si eu unul astazi cand am ajuns acasa. Atasez si eu poza
Am facut test de ovulatie, in loc de test de sarcina :)))
Asa mi.a zis azi ralu cred, daca nu ma insel.
Tin sa men?ionez ca am avut ciclu f putin, doua zile, si timp in care mi.a fost greata, nici acum nu pot manca nimic, daca simt.miros de mancare vomit si ma dor sanii.
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/5/2017 Mesaje: 11
| Multumesc Laura,este totusi prima luna in care incercam deci cred ca o sa mai dureze.In 3 zile trebuie sa-mi vina,desi eu inca sper sa nu se intample asta |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
hmmm Ami draga acum cred ca trebuie si un test de sarcina |
|

| Dana_ wrote:hmmm Ami draga acum cred ca trebuie si un test de sarcina
Sa mai a?tept doua zile sau sa fac maine? Are vreo relevanta? |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Ami87 wrote:
Am facut test de ovulatie, in loc de test de sarcina :)))
Asa mi.a zis azi ralu cred, daca nu ma insel.
Tin sa men?ionez ca am avut ciclu f putin, doua zile, si timp in care mi.a fost greata, nici acum nu pot manca nimic, daca simt.miros de mancare vomit si ma dor sanii.
Eu ti-am zis de testul de ovulatie . A mai scris o graviduta ca a incercat si a iesit pozitiv . Pe alte forumuri am citit ca ar iesi liniuta a doua mai pala , acesta detecteaza lh iar la testul de sarcina e altfel dar orice e posibil . Mie nu mi se pare in regula greata si durerea de sani ..exact dupa o menstruatie scurta . |
|
|