Clubul aspirantelor - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Thursday, April 6, 2017 4:14 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Dana_ wrote:

Putem noi sa incercam mult si bine daca ratam perioada cea mai importanta . Atata am citit in ultima vreme ca pot sa merg la medicina hohot glumesc dar chiar nu stiam atatea lucruri inainte . De exemplu , peste tot scrie ca gigeii pot trai pana la 5 zile , dar marea majoritate mor dupa 24-48 ore , asa ca sansele sunt chiar f mici daca nu bebelim cand trebuie

Si eu am citit ca cei masculini is mai rapizi si mor mai repede, iar cei cu cromozom X de fetita traiesc mai mult dar is mai lenti.
Ca daca vrei fetita cica era bine sa fie inainte de O si sa nu mai faci apoi.. ca sa moara cei cu Y. Eeee, asa ramanem noi gravide la pastele cailor, cine are timp sa aleaga asa ... poate doar la al 3lea copil daca primii doi au acelasi sex Blushing Crazy
alexutza_88
Scris: Thursday, April 6, 2017 4:19 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
alina89 wrote:

da, nu stiu ce sa zic, in mare doctora mi s-a parut ok, ieri am fost prima oara la ea in urma unei recomandari si mi-a spus sa merg la o clinica unde are program doar miercurea!!! pale ea lucreaza la inca o alta clinica si la spitalul elias. fiecare din ele in alte zile Cray

sangerari nu am avut deloc pana azi de nici un fel/culoare nici la implantare.

sanii ma dor, dar parca nu mai sunt asa tensionati ca in alte zile pale

?i eu tot la o doctorita de la Elias merg, are consulta?ii
La regina maria. Mi-a dat nr ei de tel dinainte sa raman gravida, de cand am mers prima oara la ea. Când mai mergi, insista sa iti dea nr ei, e mai safe
Cheek Kiss
alina89
Scris: Thursday, April 6, 2017 4:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/21/2017
alexutza_88 wrote:

?i eu tot la o doctorita de la Elias merg, are consulta?ii
La regina maria. Mi-a dat nr ei de tel dinainte sa raman gravida, de cand am mers prima oara la ea. Când mai mergi, insista sa iti dea nr ei, e mai safe
Cheek Kiss

off, ma gandesc acum daca sa mai caut un alt medic sau sa ii mai dau o sansa, nu mi-a picat bine cand am intrebat-o in cazul in care am dureri si m-a intrerupt si mi-a zis sa ma duc la camera de garda a orcarui spital :( mi se pare si mie normal medicul ob sa fie cat mai aproape de graviduta toata sarcina mai ales la mamicile care sunt la prima sarcina si nu stiu nimic despre nimic si e normal sa ne panicam din orice pale

momentan s-au oprit sangerarile, am avut asa cat 2 unghii de la degetul mare de la mana, m-au mai lasat si durerile de burtica, mai simt doar o presiune la cap. aseara am inceput sa mananc putin mai bine cred ca ma ajuta nauxyl`u.
alexutza_88
Scris: Thursday, April 6, 2017 5:29 PM
Nivel

alina89 wrote:

off, ma gandesc acum daca sa mai caut un alt medic sau sa ii mai dau o sansa, nu mi-a picat bine cand am intrebat-o in cazul in care am dureri si m-a intrerupt si mi-a zis sa ma duc la camera de garda a orcarui spital :( mi se pare si mie normal medicul ob sa fie cat mai aproape de graviduta toata sarcina mai ales la mamicile care sunt la prima sarcina si nu stiu nimic despre nimic si e normal sa ne panicam din orice pale

momentan s-au oprit sangerarile, am avut asa cat 2 unghii de la degetul mare de la mana, m-au mai lasat si durerile de burtica, mai simt doar o presiune la cap. aseara am inceput sa mananc putin mai bine cred ca ma ajuta nauxyl`u.

Pai chiar nu e normal sa se intample asa, eu cand am avut scurgere maronie, era duminica dimineata, si i-a dat mesaj, si in aproximativ 1 ora m-a sunat si si-a cerut scuze ca nu a vazut mesajul mai devreme. Imi era mie penibil ca am deranjat duminica, si ea era panicata ca a intarziat cu raspunsul, pana acum pare o doctorita tare buna.
Am dat si eu peste doctori superficiali, si am renuntat pana la urma. Cand am avut avortul in ianuarie, eram la alt doctor. Dupa acea vizita l-am schimbat. Am sunat asistenta sa ii zic ca am avort, si ca am nevoie sa ma vada dl doctor. M-a chemat in aceeasi zi , caci avea program dupa-amiaza doctorul, si m-au tinut vreo 2 ore la usa pana sa intru. Burtica ma durea, dar trebuia sa rezist. Aiurea rau, insa e o utopie sa avem doar doctori responsabili in zilele noastre.
Andreea06
Scris: Thursday, April 6, 2017 5:35 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
alexutza_88 wrote:

Pai chiar nu e normal sa se intample asa, eu cand am avut scurgere maronie, era duminica dimineata, si i-a dat mesaj, si in aproximativ 1 ora m-a sunat si si-a cerut scuze ca nu a vazut mesajul mai devreme. Imi era mie penibil ca am deranjat duminica, si ea era panicata ca a intarziat cu raspunsul, pana acum pare o doctorita tare buna.
Am dat si eu peste doctori superficiali, si am renuntat pana la urma. Cand am avut avortul in ianuarie, eram la alt doctor. Dupa acea vizita l-am schimbat. Am sunat asistenta sa ii zic ca am avort, si ca am nevoie sa ma vada dl doctor. M-a chemat in aceeasi zi , caci avea program dupa-amiaza doctorul, si m-au tinut vreo 2 ore la usa pana sa intru. Burtica ma durea, dar trebuia sa rezist. Aiurea rau, insa e o utopie sa avem doar doctori responsabili in zilele noastre.

Total de acord..
Si eu am stat putin pe ace azi, i-am scris sms la ora 9 si mi-a raspuns la 11:40 cam asa. Acum oricum inteleg ca poate avea pacienta, poate chiar avea nastere, nu astept sa raspunda instant. Dar mereu imi raspunde, mi-a dat nr. ei personal si cel fix de la Regina Maria din cabinetul ei, cand e ceva, un sms.. si te suna ea cand poate sau raspunde scurt - depinde si ce situatie e.
Doctorita mea ma ia printre paciente, cand nu am programare (daca am nevoie mai repede de 4 sapt nu gasesc sa ma programez), astept poate o ora dar ma ia cum poate.

Dar tre sa afli numarul ei... na, poate a uitat sa ti-l dea, nu poti sa faci rost cumva? sa suni la receptia cabinetului, zici ca e o urgenta si vrei sa vorbesti cu dna doctor, eventual sa te sune ea cand poate, lasi nr. tau..
E ok si ce a spus ea sa mergi la spital cel mai aproape, cand e ceva grav, dar la un sfat sau ceva, ar putea sa rezolve ea la un telefon.
alina89
Scris: Thursday, April 6, 2017 5:44 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Total de acord..
Si eu am stat putin pe ace azi, i-am scris sms la ora 9 si mi-a raspuns la 11:40 cam asa. Acum oricum inteleg ca poate avea pacienta, poate chiar avea nastere, nu astept sa raspunda instant. Dar mereu imi raspunde, mi-a dat nr. ei personal si cel fix de la Regina Maria din cabinetul ei, cand e ceva, un sms.. si te suna ea cand poate sau raspunde scurt - depinde si ce situatie e.
Doctorita mea ma ia printre paciente, cand nu am programare (daca am nevoie mai repede de 4 sapt nu gasesc sa ma programez), astept poate o ora dar ma ia cum poate.

Dar tre sa afli numarul ei... na, poate a uitat sa ti-l dea, nu poti sa faci rost cumva? sa suni la receptia cabinetului, zici ca e o urgenta si vrei sa vorbesti cu dna doctor, eventual sa te sune ea cand poate, lasi nr. tau..
E ok si ce a spus ea sa mergi la spital cel mai aproape, cand e ceva grav, dar la un sfat sau ceva, ar putea sa rezolve ea la un telefon.

eu sincer as fi preferat regina maria, dar nu mai am la ei abonament de 1 an pentru ca am schimbat locul de munca si acum am la medlife de care nu sunt deloc multumita. La regina maria am avut contact doar cu doamnele de la medicina generala si analize, toate foarte dragute, nu stiu cum sunt restul, dar e singura clinica care mi-a lasat impresie cat de cat ok.

oare as putea sa imi fac abonament individual? alexutza imi poti spune numele doctorei tale si la care din clinici RM lucreaza?
alexutza_88
Scris: Thursday, April 6, 2017 5:51 PM
Nivel

alina89 wrote:

eu sincer as fi preferat regina maria, dar nu mai am la ei abonament de 1 an pentru ca am schimbat locul de munca si acum am la medlife de care nu sunt deloc multumita. La regina maria am avut contact doar cu doamnele de la medicina generala si analize, toate foarte dragute, nu stiu cum sunt restul, dar e singura clinica care mi-a lasat impresie cat de cat ok.

oare as putea sa imi fac abonament individual? alexutza imi poti spune numele doctorei tale si la care din clinici RM lucreaza?

Sigur ca da, e la regina maria floreasca, se numeste cristina vladu. Iti spun sincer ca sunt foarte multumita.

Sa stii ca si la medlife sunt doctori foarte buni: gheorghe gica, herghelegiu. Am o groaza de cunostinte din Alexandria care au nascut la medlife cu gheorghe gica, singurul inconvenient e ca el presteaza exclusiv la medlife, nu e si in spital de stat
alina89
Scris: Thursday, April 6, 2017 6:22 PM
Nivel

alexutza_88 wrote:

Sigur ca da, e la regina maria floreasca, se numeste cristina vladu. Iti spun sincer ca sunt foarte multumita.

daca e chiar asa cum scrie in toate review-urile de pe net imi dau seama de ce esti multimita, am citit un mesaj de la o mamica foarte emotionant SimplyLove

o sa solicit o programare la ea, sper sa ma poata primi curand ca am vazut pe site ca apare in programul dansei abea dupa paste disponibila uff

multumesc muuuult Cheek Kiss

sper sa fim ok si eu si bobita pana ne poate primi. bounce
alexutza_88
Scris: Thursday, April 6, 2017 6:25 PM
Nivel

alina89 wrote:

daca e chiar asa cum scrie in toate review-urile de pe net imi dau seama de ce esti multimita, am citit un mesaj de la o mamica foarte emotionant SimplyLove

o sa solicit o programare la ea, sper sa ma poata primi curand ca am vazut pe site ca apare in programul dansei abea dupa paste disponibila uff

multumesc muuuult Cheek Kiss

sper sa fim ok si eu si bobita pana ne poate primi. bounce

Suna acum în call center ca de regula programarile se fac de pe o saptamâna pe alta. ?tiu ca mai e si la o alta clinica privata generis parca, e tot pe lânga floreasca
LAURA0202
Scris: Thursday, April 6, 2017 6:26 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Dana_ wrote:

Pai da , tre sa fie cu ochisoriras

Referitor la pap test , eu il fac de multi ani si o singura data m-a durut ....era o dr incompetenta care m-a prins cu instrumentul acela ...o idioata ce sa mai zic .
In mod normal nu trebuie sa doara , deci ai grija pe la ce dr mergi

Cred Dana, dar pe aici, n am de ales si cica asa i testul, dar stiu si eu ca nu trebe sa doara.
Doare , dupa mine doar atunci când ii ceva pe acolo, o inflamatie sau altceva......
Apropo, am luat raspunsul la analize dar nu prea mi place....nu stiu de ce. Nici nu pot sa inteleg bine raportul dintre LH SI FSH parca. .
P-LH 9,2
P-FSH 7,5
prooactina 25,6 * (2,0-25,0)
Progeateron 1,4
Estradiol 73.

plans
LAURA0202
Scris: Thursday, April 6, 2017 6:33 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Si eu am citit ca cei masculini is mai rapizi si mor mai repede, iar cei cu cromozom X de fetita traiesc mai mult dar is mai lenti.
Ca daca vrei fetita cica era bine sa fie inainte de O si sa nu mai faci apoi.. ca sa moara cei cu Y. Eeee, asa ramanem noi gravide la pastele cailor, cine are timp sa aleaga asa ... poate doar la al 3lea copil daca primii doi au acelasi sex Blushing Crazy

Da, asa i . Si eu citisem chestiile astea dar .....
Mna. .... în final , noi ne am multumi cu orice. ....., numai sa se prinda ceva acolo...pupici
Rubynne
Scris: Thursday, April 6, 2017 6:35 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
LAURA0202 wrote:

Cred Dana, dar pe aici, n am de ales si cica asa i testul, dar stiu si eu ca nu trebe sa doara.
Doare , dupa mine doar atunci când ii ceva pe acolo, o inflamatie sau altceva......
Apropo, am luat raspunsul la analize dar nu prea mi place....nu stiu de ce. Nici nu pot sa inteleg bine raportul dintre LH SI FSH parca. .
P-LH 9,2
P-FSH 7,5
Progeateron 1,4
Estradiol 73.

plans

Prolactina fiind mare e de la stres cel mai probabil si reactioneaza ca anticonceptional natural in general. Acum depinde ce zice medicul. Asa am avut-o si eu si mi-a dat tratament pt ea.
FSH si LH sunt cam maricele pt z3-4 cand ai facut tu analizele.
Ma bucur ca mergi la medic de infertilitate. Iti va spune cu exactitate care sunt problemele tale.
Dana_
Scris: Thursday, April 6, 2017 6:47 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
LAURA0202 wrote:

P-LH 9,2
P-FSH 7,5
Progeateron 1,4
Estradiol 73.

plans

Ai valorile de referinta pt toate nu ? Prolactina e usor marita . Raportul lh fsh e 1 si ceva , nu cred ca asta ar fi problema , daca sunt valori normale .
Nu ma prea pricep , incerc sa le compar cu ale mele dar probabil ai alte valori de referinta
LAURA0202
Scris: Thursday, April 6, 2017 7:22 PM
Nivel

Rubynne wrote:

Prolactina fiind mare e de la stres cel mai probabil si reactioneaza ca anticonceptional natural in general. Acum depinde ce zice medicul. Asa am avut-o si eu si mi-a dat tratament pt ea.
FSH si LH sunt cam maricele pt z3-4 cand ai facut tu analizele.
Ma bucur ca mergi la medic de infertilitate. Iti va spune cu exactitate care sunt problemele tale.

Ufffaaaa .... prolactina asta = stres = sanse 0
Sa vedem ce va zice dr. Si oricum, era z2-3 , nu z3-4 dar banuiesc ca poate nu i mare diferen?a dupa mine.....
Om vedea....
Diminea?a, merg sa fac analizele din z14-lh si estradiol si dupa aceea, o sa fie si progesteronul din z21, si ala o sa l fac în ?ara, ca o sa fiu la iuby meu yes
De abia astept sa ajung pt ca macar ai pe umarul caruia sa plângi. ... te ajuta psihic vorbind ca sa mergi mai departe. Stiu ca si lui, ii e greu fara mine in ?ara, programul lui obositoare + dentistul .... si eu aici, singura, fug încolo încoace va sa mi rezolv din problemele de sanatate si financiare ce mai am pe aici si ...uite asa.....se merge înainte.
Hands sperând ca totul va fi bine într o zi.
Cheek Kiss
Prind zilele fertile în ?ara ..... dar ..... om vedea daca ii avea cu cine. ...atunci când e momentul si daca se prinde ceva sau nu...
Cu toate ca nu cred pt ca...... de atâ?ia ani împreuna...m tot s ar fi prins ceva pana la urma. ..
LAURA0202
Scris: Thursday, April 6, 2017 7:25 PM
Nivel

Dana_ wrote:

Ai valorile de referinta pt toate nu ? Prolactina e usor marita . Raportul lh fsh e 1 si ceva , nu cred ca asta ar fi problema , daca sunt valori normale .
Nu ma prea pricep , incerc sa le compar cu ale mele dar probabil ai alte valori de referinta

Dana,da,sunt toate cu valorile bune, singura care nu i buna, ii aia cu * .,putin peste.
Nu stiu ce sa mai zic.
Mersi mult.
Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.