Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Dana_ wrote:Nu se stie niciodata ...uite ..Andreea si-a notat asa ca se poate Poate suntem gravide la cap Azi ma deranjeaza si pe mine sanii un pic
Eu mi le-am notat pt ca in cazul meu chiar nu aveam simptome/dureri la ovulatie si nici dupa.. Atunci le-am avut, am fost mai atenta oricum ca eram aici pe grup si am zis sa le notez sa stiu si eu ce pot inseamna.. Nici nu visam ca fix cand le-am notat s-a si prins. |
|

| alina89 wrote:nu mi-a dat numarul ei si mi-a zis ca daca am dureri si nu imi trece cu 2 nospa sa ma prezint la camera de garda de la orice spital
La sora mea cand a avut sangerari (nu stiu cat de mari/culori etc) in sapt 8 i-a dat progesteron si i-a zis sa stea la pat asa mai mult daca poate. De asta zic sa suni la cabinet sa ceri nr. ei si sa o intrebi. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Aura_Plum wrote:La cap suntem clar.  Acolo avem deja gemeni, tripleti
Of...gemeni chiar mi-as dori ffff mult ( nu la cap evident )dar nu am in familie asa ca nu cred ca sunt sanse
|
|

| alina89 wrote:nu mi-a dat numarul ei si mi-a zis ca daca am dureri si nu imi trece cu 2 nospa sa ma prezint la camera de garda de la orice spital
Mergi la camera de garda daca nu te simti bine
|
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Dana_ wrote:
A trecut sangerarea?
da, inca de aseara... |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
Cam aiurea treaba asta cu numarul de telefon....pai si ce faci daca ai nevoie de asistenta? Te duci la orice alt medic sa iti dea tratament, te simti ok apoi si te intorci la ea? Si eu zic sa mergi la camera de garda sa fii sigura ca e totul ok. Sanii cum ii ai? Stai linisitita ca va fi bine |
|

| Dana_ wrote:Of...gemeni chiar mi-as dori ffff mult ( nu la cap evident  )dar nu am in familie asa ca nu cred ca sunt sanse Sunt sanse mai ales la stimulari, ca acolo ajuta mai multi foliculi sa creasca si se poate intampla sa se sparga 2 si sa fie amandoi fecundati |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| DianaM wrote:Cam aiurea treaba asta cu numarul de telefon....pai si ce faci daca ai nevoie de asistenta? Te duci la orice alt medic sa iti dea tratament, te simti ok apoi si te intorci la ea? Si eu zic sa mergi la camera de garda sa fii sigura ca e totul ok. Sanii cum ii ai? Stai linisitita ca va fi bine
da, nu stiu ce sa zic, in mare doctora mi s-a parut ok, ieri am fost prima oara la ea in urma unei recomandari si mi-a spus sa merg la o clinica unde are program doar miercurea!!! ea lucreaza la inca o alta clinica si la spitalul elias. fiecare din ele in alte zile
sangerari nu am avut deloc pana azi de nici un fel/culoare nici la implantare.
sanii ma dor, dar parca nu mai sunt asa tensionati ca in alte zile |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/24/2015 Mesaje: 124
| Dana_ wrote:Fa un test de sarcina . Daca nu ai la indemana atunci fa un test de ovulatie , au zis si gravidutele ca se coloreaza si acesta din urma asa ca cine stie .. Succes Ami
Fac um test de ovulatie cand ajung diseara de la job, acasa. Sa vedem ce iese, daca e pozitiv aigur e sarcina, pt k nu am.cum aa ovulez imediat dupa cm.
De diminea?a nu a mai curs nimic.
|
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| lixandra_alexandra wrote:
O sa continui cu astea si vedem ce si cum.
Asculta-ma pe mine si mergi cu Oview inainte...sunt cele mai ok. Linia e pala pt ca ori mai ai ceva pana la OV ori nu ai urina suf de concentrata. |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Dana_ wrote:Laura , sa-ti iei si tu teste de ovulatie , stiu ce zici referitor la disconfortul din apropierea ovulatiei , dar la mine tin mai multe zile si n-am de unde sa stiu exact cand s-a produs ...fara putin ajutor ..adica aceste teste cred ca de data asta m-au ajutat , si mucusul respectiv este un indicator bun . O sa incep si cu temperatura , ca sa fie asa...pachetul complet Putem noi sa incercam mult si bine daca ratam perioada cea mai importanta . Atata am citit in ultima vreme ca pot sa merg la medicina  glumesc dar chiar nu stiam atatea lucruri inainte . De exemplu , peste tot scrie ca gigeii pot trai pana la 5 zile , dar marea majoritate mor dupa 24-48 ore , asa ca sansele sunt chiar f mici daca nu bebelim cand trebuie
Iubita, multimesc m ai si facut sa zâmbesc.nu ma simt prea bine ca am fost de dimineata sa mi fac Paptest ul si m a cam durut si ..... cand am mers la baie acasa, am vazut si un pic de sânge pe hârtia igienica. .... Asta este. Mergem înainte. Faza cu gigeii, o stiam si eu ca am citit o peste tot. Ai dreptate ca daca nu faci când trebe....... faci fara reZultate. ... cam degeaba ....bine, lasând deoparte ca ne simtim bine când bebelim, numai ca. .....tre sa vina siun rezultat .... cu ochiisori , nu?
|
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Rubynne wrote:
Asculta-ma pe mine si mergi cu Oview inainte...sunt cele mai ok. Linia e pala pt ca ori mai ai ceva pana la OV ori nu ai urina suf de concentrata.
Cu siguranta mai am ceva zile pana la ovulatie. si se poate si sa nu fie concentrata urina. Beau multa apa si probabil 2 ore intre urinat nu sunt suficiente...dar nu pot sta mai mult |
|

| Andia wrote: da, inca de aseara...
Asta e bine atunci ! Crezi ca era de la ovulatie sau nu ? Cand mergi la un control sa intrebi de la ce putea fi sangerarea . Eu n-am avut niciodata sangerari decat la menstruatie |
|

| Andreea06 wrote:Sunt sanse mai ales la stimulari, ca acolo ajuta mai multi foliculi sa creasca si se poate intampla sa se sparga 2 si sa fie amandoi fecundati
Imi dai idei mersi
|
|

| LAURA0202 wrote: Iubita, multimesc m ai si facut sa zâmbesc.nu ma simt prea bine ca am fost de dimineata sa mi fac Paptest ul si m a cam durut si ..... cand am mers la baie acasa, am vazut si un pic de sânge pe hârtia igienica. .... Asta este. Mergem înainte. Faza cu gigeii, o stiam si eu ca am citit o peste tot. Ai dreptate ca daca nu faci când trebe....... faci fara reZultate. ... cam degeaba ....bine, lasând deoparte ca ne simtim bine când bebelim, numai ca. .....tre sa vina siun rezultat .... cu ochiisori , nu?
Pai da , tre sa fie cu ochisori
Referitor la pap test , eu il fac de multi ani si o singura data m-a durut ....era o dr incompetenta care m-a prins cu instrumentul acela ...o idioata ce sa mai zic . In mod normal nu trebuie sa doara , deci ai grija pe la ce dr mergi |
|
|