Clubul aspirantelor - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ami87
Scris: Thursday, April 6, 2017 1:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/24/2015
ralu.s wrote:

Nu are cum sa fie sindromul premenstrual,am citit undeva la un moment dat despre cum iti dai seama ca e ciclu peste sarcina,si unul din simptome era asta,sanii inca tari si durerosi...nici nu stiu ce sa iti spun ca nu as vrea sa iti dau sperante dar daca tu simti ca ceva nu a fost ok de data asta poate ar trebui sa iei in calcul

Sa incerc sa fac un test de sarcina?
Ati intalnit persoane cu cm peste sarcina?...

Am inteles xa e mai rar si daca e , de ce este? Cm a intarziat 2 zile. Apoi prima zi a fost maro, iar a dous si a treia zi f f putin si putin mai rosu.

Ar putea fi si o sarcina pierduta?

Sa sun doctori?a sa discut cu ea despre asta?
Aura_Plum
Scris: Thursday, April 6, 2017 1:59 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/16/2017
DianaM wrote:

In luna in care am ramas da am avut, eu zic de luna trecuta cand am luat tratamentul 10 zile cu duphaston...Cine stie, Aurici ce-o fi? NuStiu

A, pai eu in loc de luna trecuta am citit tura trecuta.Crazy

Pai ce-o fi o fi, tu ramai precauta, in caz de e sa fie bebe, dar in acelasi timp si realista, ca doar stii ca e o linie fina intre realitate si fantezie, mai ales in perioada asta...Hilar

Hai ca mai e un pic si aflii! Iti tin pumnii! Clap

Dana, eu cred ca testam amandoua deodata, asa-i? Ne facem surori luna asta. Buddy1
DianaM
Scris: Thursday, April 6, 2017 2:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/5/2016
Aura_Plum wrote:

Pai ce-o fi o fi, tu ramai precauta, in caz de e sa fie bebe, dar in acelasi timp si realista, ca doar stii ca e o linie fina intre realitate si fantezie, mai ales in perioada asta...Hilar

Dana, eu cred ca testam amandoua deodata, asa-i? Ne facem surori luna asta. Buddy1

Cheek Kiss computerlove iloveyou
Dana_
Scris: Thursday, April 6, 2017 2:16 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
Aura_Plum wrote:

Daaaa computerlove Cheek Kiss
ralu.s
Scris: Thursday, April 6, 2017 2:21 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/27/2017
Ami87 wrote:

Am inteles xa e mai rar si daca e , de ce este? Cm a intarziat 2 zile. Apoi prima zi a fost maro, iar a dous si a treia zi f f putin si putin mai rosu.

Am o colega acare a patit asa,a venit peste si la fel si-a pus un semn de intrebare pt ca a tinut doar 2 zile si o durea burta,avea sanii umflati
a facut test si era insarcinata,acum are bebe 1 an
Eu in locul tau as face daca spui ca nu a fost ca de obicei,nu ai nimic de pierdut
Dana_
Scris: Thursday, April 6, 2017 2:29 PM
Nivel

Ami87 wrote:

Fa un test de sarcina . Daca nu ai la indemana atunci fa un test de ovulatie , au zis si gravidutele ca se coloreaza si acesta din urma asa ca cine stie ..
Succes Ami Cheek Kiss
Aura_Plum
Scris: Thursday, April 6, 2017 2:31 PM
Nivel

Dana_ wrote:

Daaaa computerlove Cheek Kiss

Ma uitam acum pe tickerul tau la posibile simptome in z4 DPO si astea le am eu acum. Ma arde cate un sfarc, asa pe rand Lol
Bine, oricum eu personal nu cred in simptome asa timpurii, dar imi place sa le asociez. Imi mai fac de lucru cat trec zilele...Crazy
Dana_
Scris: Thursday, April 6, 2017 2:38 PM
Nivel

Aura_Plum wrote:

Ma uitam acum pe tickerul tau la posibile simptome in z4 DPO si astea le am eu acum. Ma arde cate un sfarc, asa pe rand Lol
Bine, oricum eu personal nu cred in simptome asa timpurii, dar imi place sa le asociez. Imi mai fac de lucru cat trec zilele...Crazy

Nu se stie niciodata ...uite ..Andreea si-a notat asa ca se poate
Poate suntem gravide la cap ras
Azi ma deranjeaza si pe mine sanii un pic

alina89
Scris: Thursday, April 6, 2017 2:46 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
fetelor.. azi am venit la munca nu am avut greata de dimineata, dar de pe la 11 m-au luat crampele ca si cum sta sa imi vina.. am fost la 11 la baie si aveam o picatura micuta de culoare maro pe hartie, iar acum la 2 cand am fost iar e o pata pe chilotel mai mare, tot inchisa la culoare, pe hartie nu prea ramane nimic cand ma sterg, dar ma doare in continuare Cray Hands

am luat si un nospa pe la 12 fara ca imi zisese doctora sa iau daca ma apuca durerile pale
Andreea06
Scris: Thursday, April 6, 2017 2:47 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
alina89 wrote:
fetelor.. azi am venit la munca nu am avut greata de dimineata, dar de pe la 11 m-au luat crampele ca si cum sta sa imi vina.. am fost la 11 la baie si aveam o picatura micuta de culoare maro pe hartie, iar acum la 2 cand am fost iar e o pata pe chilotel mai mare, tot inchisa la culoare, pe hartie nu prea ramane nimic cand ma sterg, dar ma doare in continuare Cray Hands

am luat si un nospa pe la 12 fara ca imi zisese doctora sa iau daca ma apuca durerile pale

Scrie-i si de pete, poate iti mai zice ce sa faci..
Eu as lua liber pe azi daca ai cum si sa stai in patut linistita. Hai ca acus e weekend si stai linistita si te odihnesti. Cheek Kiss
Aura_Plum
Scris: Thursday, April 6, 2017 2:48 PM
Nivel

Dana_ wrote:

Nu se stie niciodata ...uite ..Andreea si-a notat asa ca se poate
Poate suntem gravide la cap ras
Azi ma deranjeaza si pe mine sanii un pic

La cap suntem clar. Lol Acolo avem deja gemeni, tripleti Lol
meme
Scris: Thursday, April 6, 2017 2:51 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/26/2016
alina89 wrote:

anunta doctorita, doar ca sa fii sigura! si multa odihna...mai bine previi decat sa tratezi pupici
alina89
Scris: Thursday, April 6, 2017 2:52 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
meme wrote:

anunta doctorita, doar ca sa fii sigura! si multa odihna...mai bine previi decat sa tratezi pupici

nu mi-a dat numarul ei si mi-a zis ca daca am dureri si nu imi trece cu 2 nospa sa ma prezint la camera de garda de la orice spital Cray
meme
Scris: Thursday, April 6, 2017 2:53 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/26/2016
alina89 wrote:

nu mi-a dat numarul ei si mi-a zis ca daca am dureri si nu imi trece cu 2 nospa sa ma prezint la camera de garda de la orice spital Cray

ok, pt dureri am inteles ca e evident ca poti lua nospa... dar cu scurgerea ce faci?
Aura_Plum
Scris: Thursday, April 6, 2017 2:54 PM
Nivel

alina89 wrote:

Alina, si eu te-as sfatui sa mergi acasa si sa stai linistita in pat. Cu cat te agiti mai mult, cu atat ingreunezi situatia. Vorbeste cu dr. si daca e nevoie mergi sa te vada ca sa te linistesti. Ai grija de tine si de bebe, iti doresc sa fie totul bine! Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.