Clubul aspirantelor - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Dana_
Scris: Thursday, April 6, 2017 12:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/23/2017
Andreea06 wrote:

Cum sa fie devreme, daca esti dpo deja, poti simti intepaturi.
Eu am avut in primele 4 zile dpo. Uite ce mi-am notat eu:
ziua 2-4 usoare intepaturi stanga unde am ovulat
ziua 6 - presiune dreapta, durere cap

Asteapta cumintica testarea newclap Cheek Kiss majoreta

Andreea , ma bucur ca ti-ai notat , ne dai sperante bounce In z2-z3 am avut si eu intepaturi usoare in partea stanga dar mai am mult si bine pana la menstruatie fiind prea devreme pt un simptom premenstrual .

Cam pe cand ai simtit intepatura aceea mai puternica ? ras
Dana_
Scris: Thursday, April 6, 2017 12:36 PM
Nivel

Andia wrote:

Stiu, ai dreptate cu ciclul de 28, dar in ultima vreme a tot venit la 34, 26, 35, 28...

Temperatura o masor zilnic, insa uneori cu o ora mai devreme sau mai tarziu, in functie si de cate ore de somn am... insa nu ma deranjeaza daca nu este ff exacta pt ca nu masor la aceeasi ora. Deja stiu care este temperatura obisnuita de dupa menstra pana in ovulatie, chiar si cu variatiile zilnice... si care este cea de dupa ovulatie.

Mai e putin si merg sa fac analizele din ziua 14.

Am pus si graficul in semnatura.

A trecut sangerarea?
Andreea06
Scris: Thursday, April 6, 2017 12:41 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Fetele din Cluj, oare imi puteti recomanda la cineva endocrinolog? La Regina maria abia vinerea viitoare are liber si as vrea cat de repede sa gasesc.. M-a trimis doctorita la un consult ca a iesit TSH mai mare la analize.
Dana_
Scris: Thursday, April 6, 2017 12:51 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:

Bravo, eu, m am chinuit cu graficul de numa.... azi dupa masa o sa merg si eu sa mi iau rezultatele din z2-3
Sa aveti o zi frumoasa toate.
Mersi Dana, eu ,nu prea reusesc sa o iau în fiecare zi, mai si uit si ..... cum nu ma trezesc la aceeasi ora. Oricum, stiu ca se a proprie ziua de ov.din cauza ca simt / doare/ deranjeaza / jeneaza. ...
Cheek Kiss

Laura , sa-ti iei si tu teste de ovulatie , stiu ce zici referitor la disconfortul din apropierea ovulatiei , dar la mine tin mai multe zile si n-am de unde sa stiu exact cand s-a produs ...fara putin ajutor ..adica aceste teste cred ca de data asta m-au ajutat , si mucusul respectiv este un indicator bun . O sa incep si cu temperatura , ca sa fie asa...pachetul completras

Putem noi sa incercam mult si bine daca ratam perioada cea mai importanta . Atata am citit in ultima vreme ca pot sa merg la medicina hohot glumesc dar chiar nu stiam atatea lucruri inainte . De exemplu , peste tot scrie ca gigeii pot trai pana la 5 zile , dar marea majoritate mor dupa 24-48 ore , asa ca sansele sunt chiar f mici daca nu bebelim cand trebuie
Dana_
Scris: Thursday, April 6, 2017 12:58 PM
Nivel

Andreea06 wrote:
Fetele din Cluj, oare imi puteti recomanda la cineva endocrinolog? La Regina maria abia vinerea viitoare are liber si as vrea cat de repede sa gasesc.. M-a trimis doctorita la un consult ca a iesit TSH mai mare la analize.

Imi pare rau ca nu te pot ajuta , nu am fost niciodata la endocrinolog
Daca e urgent mergi la orice endocrinolog din clinicile mari si apoi sapt viitoare mergi la regina maria .
Andreea06
Scris: Thursday, April 6, 2017 1:00 PM
Nivel

Dana_ wrote:

Andreea , ma bucur ca ti-ai notat , ne dai sperante bounce In z2-z3 am avut si eu intepaturi usoare in partea stanga dar mai am mult si bine pana la menstruatie fiind prea devreme pt un simptom premenstrual .

Cam pe cand ai simtit intepatura aceea mai puternica ? ras

La implantare am simtit-o eu, a fost ziua 12-13 dpo la mine.
Andreea06
Scris: Thursday, April 6, 2017 1:01 PM
Nivel

Dana_ wrote:

Imi pare rau ca nu te pot ajuta , nu am fost niciodata la endocrinolog
Daca e urgent mergi la orice endocrinolog din clinicile mari si apoi sapt viitoare mergi la regina maria .

Da, m-am programat la regina pe joi, cand tre sa merg si la doctorita mea.
Si mai caut acum.. la o clinica, Union, accepta si prin CNAS, oare asta inseamna ca tre sa merg la medicul de fam sa imi dea trimitere intai?
laura513
Scris: Thursday, April 6, 2017 1:04 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
Andreea06 wrote:

La implantare am simtit-o eu, a fost ziua 12-13 dpo la mine.

La mine au fost mai multe senzatii de intepatura, ovulasem pe 15 martie dimineata si intepaturile au inceput seara pe 23, apoi a continuat treaba asta cu senzatii de durere asemanatoare cu cea de la ciclu, dar mai putin intense, pentru inca vreo 7-9 zile. In ziua 8 dpo cred ca a fost implantarea si in ziua 13 dpo a iesit testul pozitiv. Nu am testat inainte de 13 dpo, banuiesc ca aveam sanse sa iasa si in 10 sau 11dpo ras

Auzisem si eu de intepaturi de la alte fete si se pare ca au aparut si la mine, asa ca bafta multa si intepaturile sa aduca vesti frumoase cu ochisori hearts
DianaM
Scris: Thursday, April 6, 2017 1:07 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
laura513 wrote:

La mine au fost mai multe senzatii de intepatura, ovulasem pe 15 martie dimineata si intepaturile au inceput seara pe 23, apoi a continuat treaba asta cu senzatii de durere asemanatoare cu cea de la ciclu, dar mai putin intense, pentru inca vreo 7-9 zile. In ziua 8 dpo cred ca a fost implantarea si in ziua 13 dpo a iesit testul pozitiv. Nu am testat inainte de 13 dpo, banuiesc ca aveam sanse sa iasa si in 10 sau 11dpo ras

Auzisem si eu de intepaturi de la alte fete si se pare ca au aparut si la mine, asa ca bafta multa si intepaturile sa aduca vesti frumoase cu ochisori hearts

Eu sunt sceptica inca, tot mi se pare devreme. Duminica termin Duphastonul si vedem dupa ce simptome noi apar. Hands
ralu.s
Scris: Thursday, April 6, 2017 1:19 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/27/2017
Ami87 wrote:

In mod normal 4 zile, plus 1-2 maxim ce se curata , ca sa zic asa (imi pun un absorbant zilnic )

Vb f serios, am sanii f tari si nu pot dormi pe lateral, ca ma dor... Nu cred ca ar fi inca sindromul premenstrual....

Nu are cum sa fie sindromul premenstrual,am citit undeva la un moment dat despre cum iti dai seama ca e ciclu peste sarcina,si unul din simptome era asta,sanii inca tari si durerosi...nici nu stiu ce sa iti spun ca nu as vrea sa iti dau sperante dar daca tu simti ca ceva nu a fost ok de data asta poate ar trebui sa iei in calcul
Aura_Plum
Scris: Thursday, April 6, 2017 1:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/16/2017
DianaM wrote:

Eu sunt sceptica inca, tot mi se pare devreme. Duminica termin Duphastonul si vedem dupa ce simptome noi apar. Hands

Mie asa, dupa capul meu nepriceput nu mi se pare chiar FOARTE devreme. Adica din ziua 7 DPO pot fi simptome mai realiste. Iti dai seama ca difera de la organism la organism. Tura trecuta cum a fost la tine? Cheek Kiss
DianaM
Scris: Thursday, April 6, 2017 1:38 PM
Nivel

Aura_Plum wrote:

Mie asa, dupa capul meu nepriceput nu mi se pare chiar FOARTE devreme. Adica din ziua 7 DPO pot fi simptome mai realiste. Iti dai seama ca difera de la organism la organism. Tura trecuta cum a fost la tine? Cheek Kiss

Cheek Kiss Tura trecuta am avut sangerare de implantare in ziua 9 DPO si dupa mici dureri de burta, dupa testul slab pozitiv din ziua 12 DPO au inceput si durerile de sani, urinari frecvente si apoi dureri mai mari de burtica... Inca o chestie, am bebelit si aseara si alaltaseara si am secretie abundenta si sunt foarte foarte uda inauntru. Luna trecuta nu am avut chestia asta parca..Nici nu mai stiuNuStiu pupici
Dana_
Scris: Thursday, April 6, 2017 1:38 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Da, m-am programat la regina pe joi, cand tre sa merg si la doctorita mea.
Si mai caut acum.. la o clinica, Union, accepta si prin CNAS, oare asta inseamna ca tre sa merg la medicul de fam sa imi dea trimitere intai?

Da trebuie bilet de trimitere de la medicul de familie
Aura_Plum
Scris: Thursday, April 6, 2017 1:44 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/16/2017
DianaM wrote:

Cheek Kiss Tura trecuta am avut sangerare de implantare in ziua 9 DPO si dupa mici dureri de burta, dupa testul slab pozitiv din ziua 12 DPO au inceput si durerile de sani, urinari frecvente si apoi dureri mai mari de burtica... Inca o chestie, am bebelit si aseara si alaltaseara si am secretie abundenta si sunt foarte foarte uda inauntru. Luna trecuta nu am avut chestia asta parca..Nici nu mai stiuNuStiu pupici

Eu tin minte ca ai avut. Parca asa am citit atunci, ca ti-a spus si domnul Di ca esti mai uda decat de obicei. O fi si asta un semn ras
DianaM
Scris: Thursday, April 6, 2017 1:50 PM
Nivel

Aura_Plum wrote:

Eu tin minte ca ai avut. Parca asa am citit atunci, ca ti-a spus si domnul Di ca esti mai uda decat de obicei. O fi si asta un semn ras

In luna in care am ramas da am avut, eu zic de luna trecuta cand am luat tratamentul 10 zile cu duphaston...Cine stie, Aurici ce-o fi? NuStiu
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.