Clubul aspirantelor - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alexutza_88
Scris: Wednesday, April 5, 2017 12:28 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
Diana1489 wrote:
Multumesc de urari fetelor ! Am repetat testul si vineri merg la doctor .yes

felicitari!!! majoreta majoreta
andrada1983
Scris: Wednesday, April 5, 2017 1:12 PM
Nivel

Inregistrat: 6/14/2016
Rubynne wrote:

z1.
Tu?

In asteptare momentan Cheek Kiss
andrada1983
Scris: Wednesday, April 5, 2017 1:21 PM
Nivel

Inregistrat: 6/14/2016
carlita wrote:
Andradaaaaaaa, ne ascunzi ceva? majoreta majoreta majoreta

:)))) Nu ascund nimic :)))....Se pare ca atat Rozi cat si cele 2 liniute se ascund de mine :))))
Sunt in asteptare,12 dpo,dar nu am testat.Poate peste cateva zile daca o sa am ce testa.
Simonel
Scris: Wednesday, April 5, 2017 1:44 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/23/2017
:001006buna diana ...ai facut 5luni tratament cu closty+injectia de spargere?cum se numeste injec?ie care ai facuto ? felicitari si sarcina usoara pupici
Diana1489 wrote:

Încercam de 5 luni . Tratament am facut cu closty si asta era ultima luna , urma sa schimb dar nu Mai este nevoie . Simptome nu prea am doar sânii foarte tari si sensibili si mananc dimineata care nu se întâmpla , in rest deocamdata nimic . campfire
Diana1489
Scris: Wednesday, April 5, 2017 2:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/4/2016
Simonel wrote:
:001006buna diana ...ai facut 5luni tratament cu closty+injectia de spargere?cum se numeste injec?ie care ai facuto ? felicitari si sarcina usoara pupici

Multumesc ! Am facut decât closty fara injec?ie ca nu era nevoie , ovulam singura . pupici
Rubynne
Scris: Wednesday, April 5, 2017 2:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/24/2016
Diana1489 wrote:

Multumesc ! Am facut decât closty fara injec?ie ca nu era nevoie , ovulam singura . pupici

Daca ai facut cu closty totusi inseamna ca nu ovulai singura...ci ca se spargea foliculul singur...nu?
Diana1489
Scris: Wednesday, April 5, 2017 2:15 PM
Nivel

Rubynne wrote:

Daca ai facut cu closty totusi inseamna ca nu ovulai singura...ci ca se spargea foliculul singur...nu?

Closty imi stimula ovulatia . Asa cred acum nu stiu foarte sigur .
bby88
Scris: Wednesday, April 5, 2017 2:17 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
andrada1983 wrote:

:)))) Nu ascund nimic :)))....Se pare ca atat Rozi cat si cele 2 liniute se ascund de mine :))))
Sunt in asteptare,12 dpo,dar nu am testat.Poate peste cateva zile daca o sa am ce testa.

Hai Andrada, sunt cu ochii pe tinehearts majoreta

Diana Felicitari! Sarcina usoara si la termen!coeur

Rubinel ne-am sincronizat cu z 1. Luna asta poate pacalim menstra sa vina numai la minesic

meme
Scris: Wednesday, April 5, 2017 2:27 PM
Nivel

Inregistrat: 7/26/2016
Diana1489 wrote:

Closty imi stimula ovulatia . Asa cred acum nu stiu foarte sigur .

closty stimuleaza aparitia foliculilor si maturarea lor, din cate stiu eu... dar nu garanteaza ca se si sparg... pt aia trebuie injectie, daca nu se face natural
Diana1489
Scris: Wednesday, April 5, 2017 2:38 PM
Nivel

meme wrote:

closty stimuleaza aparitia foliculilor si maturarea lor, din cate stiu eu... dar nu garanteaza ca se si sparg... pt aia trebuie injectie, daca nu se face natural

Eu nu am avut nevoie de injec?ie pentru ca se spargeau natural . newclap
Rubynne
Scris: Wednesday, April 5, 2017 2:42 PM
Nivel

bby88 wrote:

Hai Andrada, sunt cu ochii pe tinehearts majoreta

Diana Felicitari! Sarcina usoara si la termen!coeur

Rubinel ne-am sincronizat cu z 1. Luna asta poate pacalim menstra sa vina numai la minesic

I-auzi BBy...ras Off cu pacalitul asta...uff...ce sa mai zic...stiu eu ce zici tu...da...sa vedem ce vrea al meu corp si Divinitatea!
hearts
Rubynne
Scris: Wednesday, April 5, 2017 2:42 PM
Nivel

meme wrote:

Exact Meme
Eu m-am exprimat gresit cand i-am scris Dianei...am vrut sa zic ca ea a luat closty pt stimulare ovulatie si ca foliculul s-a spart singur fara injectie nu cum scrisese ea ca a "Am facut decât closty fara injec?ie ca nu era nevoie , ovulam singura . pupici "
meme
Scris: Wednesday, April 5, 2017 2:57 PM
Nivel

Inregistrat: 7/26/2016
Rubynne wrote:

Exact Meme
Eu m-am exprimat gresit cand i-am scris Dianei...am vrut sa zic ca ea a luat closty pt stimulare ovulatie si ca foliculul s-a spart singur fara injectie nu cum scrisese ea ca a "Am facut decât closty fara injec?ie ca nu era nevoie , ovulam singura . pupici "

asa asa, stiu ca stii ce spui ras pupici
bby88
Scris: Wednesday, April 5, 2017 3:54 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Rubynne wrote:

I-auzi BBy...ras Off cu pacalitul asta...uff...ce sa mai zic...stiu eu ce zici tu...da...sa vedem ce vrea al meu corp si Divinitatea!
hearts

Hands Hands Hands Hands Hands
LAURA0202
Scris: Wednesday, April 5, 2017 4:23 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Eu, tocmai ce am ajuns acasa, de la spital, am facut o alta sedinta de fizioterapie, una dintre ultimele pt ca ....yes
yes manuta mea e bine -zic dr .
Ma bucur de numa.......nuna.
Cred ca se apropie ov..... îmi pare rau ca nu am avut cum sa iau tb în fiecare zi dar .....o alta luna. Spun ca ma apropii de ov.. din cauza ca incep sa am dureri/jena in dreptul ovarelor si o sa vina ziua când o sa ma doara tare , spun asta pt ca ma cunosc la faza asta . Blushing
Macar atâta stiu de corpul meu. Ovulez sigur dar se pare ca problema ii altundeva. Nu stiu înca unde NuStiu
Tre sa ma pun un pic pe calcule, pt ca am avut cm pe 25 .03 si o sa am o alta vizita aici la ginecologie pe 2.05 ca mna. .... nu i chestie urgenta dupa ei.
Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.