Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| Diana1489 wrote:Multumesc de urari fetelor ! Am repetat testul si vineri merg la doctor .
felicitari!!! |
|
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| In asteptare momentan |
|
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| :)))) Nu ascund nimic :)))....Se pare ca atat Rozi cat si cele 2 liniute se ascund de mine :)))) Sunt in asteptare,12 dpo,dar nu am testat.Poate peste cateva zile daca o sa am ce testa. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 43
| :001006buna diana ...ai facut 5luni tratament cu closty+injectia de spargere?cum se numeste injec?ie care ai facuto ? felicitari si sarcina usoara pupici Diana1489 wrote:Încercam de 5 luni . Tratament am facut cu closty si asta era ultima luna , urma sa schimb dar nu Mai este nevoie . Simptome nu prea am doar sânii foarte tari si sensibili si mananc dimineata care nu se întâmpla , in rest deocamdata nimic . |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Simonel wrote::001006buna diana ...ai facut 5luni tratament cu closty+injectia de spargere?cum se numeste injec?ie care ai facuto ? felicitari si sarcina usoara pupici Multumesc ! Am facut decât closty fara injec?ie ca nu era nevoie , ovulam singura . |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Diana1489 wrote:Multumesc ! Am facut decât closty fara injec?ie ca nu era nevoie , ovulam singura .
Daca ai facut cu closty totusi inseamna ca nu ovulai singura...ci ca se spargea foliculul singur...nu? |
|

| Rubynne wrote:
Daca ai facut cu closty totusi inseamna ca nu ovulai singura...ci ca se spargea foliculul singur...nu?
Closty imi stimula ovulatia . Asa cred acum nu stiu foarte sigur . |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| andrada1983 wrote: :)))) Nu ascund nimic :)))....Se pare ca atat Rozi cat si cele 2 liniute se ascund de mine :)))) Sunt in asteptare,12 dpo,dar nu am testat.Poate peste cateva zile daca o sa am ce testa.
Hai Andrada, sunt cu ochii pe tine Diana Felicitari! Sarcina usoara si la termen!
Rubinel ne-am sincronizat cu z 1. Luna asta poate pacalim menstra sa vina numai la mine
|
|

Inregistrat: 7/26/2016 Mesaje: 618
| Diana1489 wrote: Closty imi stimula ovulatia . Asa cred acum nu stiu foarte sigur .
closty stimuleaza aparitia foliculilor si maturarea lor, din cate stiu eu... dar nu garanteaza ca se si sparg... pt aia trebuie injectie, daca nu se face natural |
|

| meme wrote:
closty stimuleaza aparitia foliculilor si maturarea lor, din cate stiu eu... dar nu garanteaza ca se si sparg... pt aia trebuie injectie, daca nu se face natural
Eu nu am avut nevoie de injec?ie pentru ca se spargeau natural . |
|

| bby88 wrote:Hai Andrada, sunt cu ochii pe tine Diana Felicitari! Sarcina usoara si la termen! Rubinel ne-am sincronizat cu z 1. Luna asta poate pacalim menstra sa vina numai la mine
I-auzi BBy... Off cu pacalitul asta...uff...ce sa mai zic...stiu eu ce zici tu...da...sa vedem ce vrea al meu corp si Divinitatea!
|
|

| meme wrote:
closty stimuleaza aparitia foliculilor si maturarea lor, din cate stiu eu... dar nu garanteaza ca se si sparg... pt aia trebuie injectie, daca nu se face natural
Exact Meme Eu m-am exprimat gresit cand i-am scris Dianei...am vrut sa zic ca ea a luat closty pt stimulare ovulatie si ca foliculul s-a spart singur fara injectie nu cum scrisese ea ca a "Am facut decât closty fara injec?ie ca nu era nevoie , ovulam singura . pupici " |
|

Inregistrat: 7/26/2016 Mesaje: 618
| Rubynne wrote: Exact Meme Eu m-am exprimat gresit cand i-am scris Dianei...am vrut sa zic ca ea a luat closty pt stimulare ovulatie si ca foliculul s-a spart singur fara injectie nu cum scrisese ea ca a "Am facut decât closty fara injec?ie ca nu era nevoie , ovulam singura . pupici "
asa asa, stiu ca stii ce spui |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Rubynne wrote:I-auzi BBy...  Off cu pacalitul asta...uff...ce sa mai zic...stiu eu ce zici tu...da...sa vedem ce vrea al meu corp si Divinitatea!
|
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Eu, tocmai ce am ajuns acasa, de la spital, am facut o alta sedinta de fizioterapie, una dintre ultimele pt ca ....
manuta mea e bine -zic dr . Ma bucur de numa.......nuna. Cred ca se apropie ov..... îmi pare rau ca nu am avut cum sa iau tb în fiecare zi dar .....o alta luna. Spun ca ma apropii de ov.. din cauza ca incep sa am dureri/jena in dreptul ovarelor si o sa vina ziua când o sa ma doara tare , spun asta pt ca ma cunosc la faza asta . Macar atâta stiu de corpul meu. Ovulez sigur dar se pare ca problema ii altundeva. Nu stiu înca unde Tre sa ma pun un pic pe calcule, pt ca am avut cm pe 25 .03 si o sa am o alta vizita aici la ginecologie pe 2.05 ca mna. .... nu i chestie urgenta dupa ei.
|
|
|