Clubul aspirantelor - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
meme
Scris: Wednesday, April 5, 2017 11:54 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/26/2016
Diana1489 wrote:
Multumesc de urari fetelor ! Am repetat testul si vineri merg la doctor .yes

voi de cand incercati?
ceva simptome ai avut? tratament?
carlita
Scris: Wednesday, April 5, 2017 11:54 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
alina89 wrote:

Nascute in aceeasi zi si surori de suferinta. Azi am vomitat iar si cum de obicei ma simt mai bine dupa ce vomit am plecat spre munca.. de unde am ajuns la jumatatea drumului si m-am intors inapoi..ma luase si ameteala.

Mi-a cumparat aseara sotul bratari din alea sea band dar pana acum pare ca nu au nici un efect asupra mea...

Sper sa imi mai treaca greata si ameteala ca azi la 2 mergem la eco. Doamne ajuta sa auzim inimioara Hands

Cum te descurci la serv cu greturile? Ai anuntat ca esti insarcinata? Tu erai sapt trecuta cu greturile in sedinta? chatten2much
carlita
Scris: Wednesday, April 5, 2017 11:58 AM
Nivel

Diana1489 wrote:

Asa da! FElicitari pt testul deosebit de frumos! Bravoo Si asta se si pozitiveaza greu! Urma sa mergi la Tutu?
LE: gata, am citit din urma si m-am lamurit! A apucat sotul sa se opereze de varicocel? computerlove
Inawar
Scris: Wednesday, April 5, 2017 12:01 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Diana1489 wrote:

Felicitari pentru rezultatul pozitiv!!! DistanceKiss

Ma bucur ca asteptarea a luat sfarsit!
Andreea06
Scris: Wednesday, April 5, 2017 12:02 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Diana1489 wrote:

Yeeey, felicitari inca o data!! Cheek Kiss
Diana1489
Scris: Wednesday, April 5, 2017 12:03 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/4/2016
meme wrote:

voi de cand incercati?
ceva simptome ai avut? tratament?

Încercam de 5 luni . Tratament am facut cu closty si asta era ultima luna , urma sa schimb dar nu Mai este nevoie . Simptome nu prea am doar sânii foarte tari si sensibili si mananc dimineata care nu se întâmpla , in rest deocamdata nimic . campfire
Rubynne
Scris: Wednesday, April 5, 2017 12:04 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
andrada1983 wrote:

Ruby cum esti?hearts

z1.
Tu?
Diana1489
Scris: Wednesday, April 5, 2017 12:04 PM
Nivel

carlita wrote:

Asa da! FElicitari pt testul deosebit de frumos! Bravoo Si asta se si pozitiveaza greu! Urma sa mergi la Tutu?

Multumesc !
Nuu... am mers la chadi la Dacia medical Center pe 27 Martie deja se întâmplase minunea .hearts
Diana1489
Scris: Wednesday, April 5, 2017 12:05 PM
Nivel

Inawar wrote:

Felicitari pentru rezultatul pozitiv!!! DistanceKiss

Ma bucur ca asteptarea a luat sfarsit!

Multumesc ! Suntem super Ferici?i! hainoroc
alina89
Scris: Wednesday, April 5, 2017 12:09 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
carlita wrote:

Cum te descurci la serv cu greturile? Ai anuntat ca esti insarcinata? Tu erai sapt trecuta cu greturile in sedinta? chatten2much

Da, eu eram Cray

L-am anuntat doar pe seful meu direct si l-am rugat sa imi tina secretul inca o perioada, dar la fata care o am cand intru in birou cred ca ini scrie mare un frunte INSARCINATA am noroc ca pot lucra remote 1-2 zile pe sapt, dar azi mi-am luat liber complet ca nici remote nu eram in stare Cray
carlita
Scris: Wednesday, April 5, 2017 12:13 PM
Nivel

alina89 wrote:

Da, eu eram Cray

L-am anuntat doar pe seful meu direct si l-am rugat sa imi tina secretul inca o perioada, dar la fata care o am cand intru in birou cred ca ini scrie mare un frunte INSARCINATA am noroc ca pot lucra remote 1-2 zile pe sapt, dar azi mi-am luat liber complet ca nici remote nu eram in stare Cray

Vai vai vai, bine ca te intelege! Am si eu emotii pt cum o sa ma descurc la serv cand o fi sa vina bebe si la mine! pale Tie ti-e rau doar dimineata?
carlita
Scris: Wednesday, April 5, 2017 12:14 PM
Nivel

Andradaaaaaaa, ne ascunzi ceva? majoreta majoreta majoreta
alina89
Scris: Wednesday, April 5, 2017 12:17 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
carlita wrote:

Vai vai vai, bine ca te intelege! Am si eu emotii pt cum o sa ma descurc la serv cand o fi sa vina bebe si la mine! pale Tie ti-e rau doar dimineata?

De cand ma trezesc pana pe la 12 imi e mai rau apoi am o fereastra de cateva ore pana pe la 7-8 seara cand ma apuca iar.

Poate esti printre norocoase si nu o sa ai stari din astea Cheek Kiss

LAURA0202
Scris: Wednesday, April 5, 2017 12:17 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
meme wrote:
felicitari diana, pt bobitel!!!!! ce bine se vede linia computerlove

ellis, asteptam rezultatele de la beta, neaparat, nu poti sta si astepta asa pur si simplu, e o dereglare clara sau o sarcina de tipul una la mie ras

laura, eu sunt bine, astept z11 care va fi de florii sa incep testele de ovulatie, desi nu imi fac sperante prea mari... in legatura cu logodnicul, incearca sa il iei mai incet, ei functioneaza pe alta frecventa decat noi si stiu de la al meu ca e o experienta fff stresanta si traumatizanta pt ei... o fi zis el ca vrea atc, acuma s-a razgandit, e normal, are si el ganduri...mai discutati dezbateti, pana va ajunge sa creada ca a fost de fapt ideea lui ras

succes la ouatoarele care testesteaza, va tin pumnii yes

Ii ciudata treaba ca în Italia, a mers fara sa zica nimica, anul trecut când vorbe am despre subiectul asta, era de acord o ar cu condi?ia ca sa refac toate testele care ni se vor propune în ?ara. Am fost de acord , numai ca îmi era mai u?or, ca sa fac investiga?iile aici pt ca n as plati, pt ca sunt decupata acuma dar am acceptat oricum. .. eu, una , m am dus pâna acuma in nspe locuri pt a vedea cauza,si ....
Dupa mine, cred ca va merge în final pt ca ii si chestia ca s aproape, pe 8, ajung eu si pe 10, ar fi programarea. Eu, am rezultatele de la pap test de anul trecut unde era scrisa si infectia aia ce era; si am si antibiotice deja, si pt mine si pt el. Sigur o sa ne spuna sa le luam în acelasi timp ca sa si faca efectul. Eu, anul trecut , am luat tratamentul dar se pare ca înca ar mai fi si atunci poate si dr il va convinge ca trebe sa l ia si el. Îmi spunea ca el, nu trebe sa ia, ca nu are nimica el, dar i am explicat ca poate fi si un purtator sanatos si ....
Nu prea am avut cu cine oricum.
Important ar fi sa vina si el,ca altfel, n are rost sa ma duc singura. Era si obosit si stresat ca mai ca adormea la tel când vorbea cu mine si n plus ca umbla si la dentist ca si puna la punct dantura. .
.
Oi vedea eu cum ii când ani lung si eu acasa. Mâine o sa merg sa mi iau rezultatele de la analize din z2-3 , oricum, poimâine,o sa fac si alea din z14 si om vedea cum ies. Dr din Tm, la care fusesem anul trecut , vroia sa vada si progesternul din z21. Asta as inarmna ca aia ,o voi face în ?ara. N ar fi asta chiar o problema pt ca banuiesc ca n ar fi foarte scumpa. Eu,am avut cm pe 25, luna trecuta si ar cam pica si perioada fertila, depinde de când voi ovala. Fara teste, ca nu am si doar cu tb, în noiembrie ,am avut ov in z18 zice calendarul dar ......om vedea;oricum eu stiu mai bine dat astfel, pt ca am dureri insuportabile la ov si doar .......nu stiu daca voi putea avea chef sincer.
Va pup toate si va doresc o zi cât mai frumoasa.
Gossip
Cheek Kiss
DistanceKiss
carlita
Scris: Wednesday, April 5, 2017 12:23 PM
Nivel

alina89 wrote:

De cand ma trezesc pana pe la 12 imi e mai rau apoi am o fereastra de cateva ore pana pe la 7-8 seara cand ma apuca iar.

Poate esti printre norocoase si nu o sa ai stari din astea Cheek Kiss

Eu sper doar sa nu fie prea intens raul .....
Dar lasa ca trec toate... daca a inceput repede, poate scapi mai repede ... inca 5 sapt si scapi. Astea trec repede, ca vin sarbatorile, apoi zile libere cu 1 mai ... Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.