Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| alina89 wrote:Nascute in aceeasi zi si surori de suferinta. Azi am vomitat iar si cum de obicei ma simt mai bine dupa ce vomit am plecat spre munca.. de unde am ajuns la jumatatea drumului si m-am intors inapoi..ma luase si ameteala. Mi-a cumparat aseara sotul bratari din alea sea band dar pana acum pare ca nu au nici un efect asupra mea... Sper sa imi mai treaca greata si ameteala ca azi la 2 mergem la eco. Doamne ajuta sa auzim inimioara
Asteptam cu drag impresiile dupa prima eco. Eu am programare miercurea viitoare, voi avea 8 saptamani, sunt nerabdatoare sa merg sa vedem ce mai zice dna doctor. Am fost si eu tentata sa caut bratari , insa am citit impresii despre ele si ar cam fi apa de ploaie...Unde mai pui ca eu de regula am si probleme cu bila, asa ca se cam amplifica starile fir-ar....Totusi, azi sunt mai ok, surprinzator. Probabil sunt zile si zile, unele mai bune, altele mai rele, trebuie doar sa ne obisnuim cu ele |
|
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| Andreea06 wrote:Pff, eu inca ma rog sa ma ocoleasca starea de rau... Mi-am comandat si eu sea band la prietena mea in UK, ajunge duminica, din ce am citit acolo din 500 de reviews, erau si cativa care spuneau ca la ei nu au avut efect.. probabil depinde de persoana. Eventual sa verifica ca ai pus-o unde trebuie, masuratoarea aia de 3 degete sau cam asa, am vazut pe cutia online. Sa apese pe ce trebuie acolo.. Si eu tot la 7 sapt am eco
E foarte posibil sa te ocoleasca starile, am mai multe cunostinte care din acest punct de vedere nici nu au simtit ca sunt gravi. Fara greturi, fara pofte. Eu nici nu ma pot gandi la mancare, ca am repulsie maaare. Ieri nu am putut manca niciun pic de carne, doar lactate si 1 ou. Astazi ma voi forta sa mananc niste fripturica, am revenit la sentimente mai bune la adresa ei :)) |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| DianaM wrote:Nuuuu...e prea devreme. Si oricum eu iau Duphaston, luna trecuta am avut cu cateva zile inainte de cm si mancarimi si dureri de sani...deci nici dupa asta nu ma pot lua din cauza lui. Dar speram...eu ma astept cam din ziua 9-10 asa dpo sa apara ceva ceva... Termin Duphastonul duminica si daca ar fi sa ma iau iar dupa luna trecuta la doua zile dupa ce l-am terminat au venit uratii. Acum nu vreau sa mai vina
Sa nu vina uratii
Am tot citit despre cervix , mucus etc , am gasit ceva interesant , pozitia cervixului daca ramai gravida ...nu e la fel la toate dar eu zic ca merita incercat ....luna trecuta inainte de menstruatie era tare ( asa ca ma asteptam sa vina uratii) , sper ca de data asta sa fie moale https://www.babyhopes.com/articles/cervix-position-early-pregnancy.html |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2017 Mesaje: 121
| DianaM wrote:Fetili outoare saptamana trecuta, facem o recapitulare care cum testam? Hai ca mai avem putin . Eu ar trebui sa astept uratii saptamana viitoare miercuri. Cum nu am niciun test sensibil in casa si in barza mi-e teama sa ma incred, voi testa cel mai devreme miercuri( daca nu apar uratii intre timp ). Deci eu testez pe 12. Cine e inainte sau dupa?
Si la mine uratii, miercuri ar trebui sa apara, deci daca nu e nimic testez miercuri, tot z13 dpo! Hai sa fie cu noroc! |
|
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Felicitari noilor gravidute!!! intru dupa 2-3 saptamani si citesc numai de bine!
Pentru greturi e bine sa mancati putin si des, asa mi-a zis si doctorita si asa am mai citit si eu. Eu cam asa am mancat desi am o sarcina usoara, nu reuseam sa mananc mai mult de jumatate de farfurie, parca nu mai intra ca altadata. Totusi am vomitat de 2 ori, in sapt 8 si in sapt 10, atat.
|
|
| Cine mai testeaza ? Diana ai fost la beta sau ai testat din nou azi?
Haideti fetelor la nu mai absentati
|
|
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
|
Casa de piatra DianaM!!! Daca bobita nu e pe drum deja, atunci primul honeymoon de la munte sa va aduca mult noroc! |
|
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Inawar wrote:Casa de piatra DianaM!!! Daca bobita nu e pe drum deja, atunci primul honeymoon de la munte sa va aduca mult noroc!
Multumeeeesc |
|
| Ada D wrote:Si la mine uratii, miercuri ar trebui sa apara, deci daca nu e nimic testez miercuri, tot z13 dpo! Hai sa fie cu noroc!
|
|
Inregistrat: 7/26/2016 Mesaje: 618
| felicitari diana, pt bobitel!!!!! ce bine se vede linia
ellis, asteptam rezultatele de la beta, neaparat, nu poti sta si astepta asa pur si simplu, e o dereglare clara sau o sarcina de tipul una la mie
laura, eu sunt bine, astept z11 care va fi de florii sa incep testele de ovulatie, desi nu imi fac sperante prea mari... in legatura cu logodnicul, incearca sa il iei mai incet, ei functioneaza pe alta frecventa decat noi si stiu de la al meu ca e o experienta fff stresanta si traumatizanta pt ei... o fi zis el ca vrea atc, acuma s-a razgandit, e normal, are si el ganduri...mai discutati dezbateti, pana va ajunge sa creada ca a fost de fapt ideea lui
succes la ouatoarele care testesteaza, va tin pumnii |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Multumesc de urari fetelor ! Am repetat testul si vineri merg la doctor . Diana1489 attached the following image(s):
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/27/2017 Mesaje: 46
| Buna fetelor,am lipsit o saptamana dar am incercat sa va urmaresc cat de cat Felicitari fetelor care au ramas insarcinate,cele care sunt la ov bafta! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/27/2017 Mesaje: 46
| DianaM wrote:Fetili outoare saptamana trecuta, facem o recapitulare care cum testam? Hai ca mai avem putin . Eu ar trebui sa astept uratii saptamana viitoare miercuri. Cum nu am niciun test sensibil in casa si in barza mi-e teama sa ma incred, voi testa cel mai devreme miercuri( daca nu apar uratii intre timp ). Deci eu testez pe 12. Cine e inainte sau dupa?
Eu am ovulat pe 25-26,nu ma pot decide pt ca am avut dureri in ambele zile ,testul a iesit f pozitiv sambata pe 25 Deci ar trebui pe 10 apr sa vina |
|
| Diana1489 wrote:Multumesc de urari fetelor ! Am repetat testul si vineri merg la doctor .
|
|
| Diana1489 wrote:Multumesc de urari fetelor ! Am repetat testul si vineri merg la doctor .
Bravo Diana1489, ma bucur sincer pentru tine! Inca o dovada ca bebe vine atunci te astepti cel mai putin!!!! |
|
|