Clubul aspirantelor - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Siminutza
Scris: Wednesday, April 5, 2017 12:11 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/16/2017
LAURA0202 wrote:

Multa bafta ca sa le lasi, e greu, ti o zic din experien?a proprie, daca nu vrei cu adevarat ,tot nu le lasi. Eu una, am avut o perioada lunga când am trecut si eu la ?igareta electronica, dar ......am reluat o pe aia normala inapoi. Anul trecut, dupa faza cu tati meu, ca nu mai e printre noi, o luna întreaga le am lasat si dintr o prostie... facusem un mic tamponanent cu masina, si in timp ce cautam in torpedeo, am gasit un pachet de tigari uitam acolo de dinainte sa renun? luna aia întreaga, plans .... si le am reluat.....
Ar trebui sa le lasam, mai ales eu cea am avut o luna întreaga când n am fumat si aveam un motiv foarte bun pe atunci..... în schim acuma, mai zic ca o sa ma las când o sa ramân gravida dar ...... daca chiar nu raman niciodata? Cred ca îmi trebe un motiv foarte bun si care sa nu ma mai lase sa le reiau vreodata.
Am auzit si atunci si citisem cartea lui Allen Car- In sfarsit un nefumator! Cred ca tre sa o reiau iara sa o citeasca si poate ca o sa le las , intr o zi,sper.
Scuze ca am scris cam mult dar ....
Cheek Kiss
P.s. sa ai sedere cat mai scurta aici . Poate si ti te afli printre cele care intra,satu putin si sar gardul la gravidute imediat, cum s a mai ai intamplat.
AngelNot
bunapupici in primul rand imi pare foarte bine ca mi'ai raspuns si iti multumesc.daca reusesc sa le las iti zic si tie ce a functionat in cazul meu poate merge si la tine....daca nu reusesc sper macar sa le reduc.am citit si din postarile din urma(cateva)si vreau sa iti zic ca trebuie sa mergi inainte.sunt sigura ca o sa merga pana la urma si sotul tau la doctor.barbatii se urnesc mai greu cand este vorba de spitale si analize....al meu a stat o luna internat din cauza unei raceli la plamani netratata cum trebuie pentru ca a mers foarte tarziu la doctor,dar cand se simntea rau si facea temperatura si vroiam sa chem salvarea batea din picioare ca un copil mic.....deci probabil este genetic la barbatiNuImiPasa bafta multa si multumesc din nou pentru raspunsuripupici love
LAURA0202
Scris: Wednesday, April 5, 2017 1:11 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2016
Siminutza wrote:
bunapupici in primul rand imi pare foarte bine ca mi'ai raspuns si iti multumesc.daca reusesc sa le las iti zic si tie ce a functionat in cazul meu poate merge si la tine....daca nu reusesc sper macar sa le reduc.am citit si din postarile din urma(cateva)si vreau sa iti zic ca trebuie sa mergi inainte.sunt sigura ca o sa merga pana la urma si sotul tau la doctor.barbatii se urnesc mai greu cand este vorba de spitale si analize....al meu a stat o luna internat din cauza unei raceli la plamani netratata cum trebuie pentru ca a mers foarte tarziu la doctor,dar cand se simntea rau si facea temperatura si vroiam sa chem salvarea batea din picioare ca un copil mic.....deci probabil este genetic la barbatiNuImiPasa bafta multa si multumesc din nou pentru raspunsuripupici love

Sa ti prinda bine experientele mele, referitor la al meu, m a surprins raspunsul sau e,sincer ti o spun pt ca aici în Italia, când am decis împreuna sa mergem , chiar daca am avut mult de asteptat, a mers , fara nici o discu?ie, numai cea acuma ...
M a dat pe spate raspunsul sau Big Surprise
Când i am adus aminte ce vb anul trecut în tara , repet.... era de acord cu o condi?ie si da,am fost de acord si eu..... si dintr o data ...... mi a zis ca om vedea, în final ca scape de gura mea, poate DAR stai ca ajung eu acasa , sâmbata, el va fi la munca si nu ma va putea astepta la aeroport , m oi descurca ai cu autobuzul daca n am alta varianta, problema ii ca tre sa schimb autobuzul si eu pot cara/ridica greutati doar in mana cea buna ca ..
..cealalta, aia cu placa /tija. .... mai tre sa astept pana sa am voie sa ridic, ma multumesc cu faptul ca macar face cât de cat mi?carile care trebuie sa le faca, începe sa si reia functiile în primire inapoi ras Dar .....poate se razgandese intre timp si face cumva sa vina sa ma ia , is cam 18 km pana acasa la noi,la el. Aeroportul ii intr o parte si unde sta el îi, în cealalta parte a orasului.
Te pup dulce si cauta si tu cartea de care am zis mai devreme sa i citesti, poate iti ca fi utila. Cu fumatul.
Cheek Kiss
Ma pun la somnic, pt ca .....peste 5 ore îmi suna alarma sa ma trezesc si n plus ....ma cam doare sufletul gândindu ma ca diminea?a o sa îmi trebuiasca umbrela, a început ploaia din senin si ii da destul de bine, se aude afara cum ploua chiar daca am si traparele/ un fel de obloane de lemn. Si, nu de alta dar zilele astea chiar a fost foarte frumos afara, nici nu m as fi gandit ca va ploua.
DistanceKiss
DianaM
Scris: Wednesday, April 5, 2017 8:12 AM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Diana1489 wrote:

Am ovulat pe data de 22 Martie in ziua14 . O sa l mai repet maine odata. topai

Neata!! Ai repetat testul? topai Hilar Cheek Kiss
Rubynne
Scris: Wednesday, April 5, 2017 8:27 AM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
Diana1489 wrote:
Va Multumesc fetelor ! Parca nu imi vine sa cred ! yes hainoroc

Felicitari! Asteptam rezultatul la beta!dance
Andreea06
Scris: Wednesday, April 5, 2017 8:29 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
DianaM wrote:

Neata!! Ai repetat testul? topai Hilar Cheek Kiss

Ce dragut ti-e tickerul nou Diana! Ai emotii? dance
DianaM
Scris: Wednesday, April 5, 2017 8:33 AM
Nivel

Andreea06 wrote:

Ce dragut ti-e tickerul nou Diana! Ai emotii? dance

Blushing Nu chiar...Ne-am decis asa de pe o zi pe alta, nu o facem mare lucru, mergem la starea civila cu familia si cativa prieteni si apoi o sa facem acasa un gratar, o petrecere asa in familie, mai ales ca pe 22 este si ziua mea de nastere. Si apoi plecam o saptamana la munte, sa ne deconectam de tot!!!! Eu asta astept mai cu nerabdare Hilar . Nunta propriu zis am zis sa facem o data cu botezul lui bebe pe care il asteptam cu nerabdarecomputerlove ras . Asa ca, daca nu e bobita acum il proiectam pe munte, o sa fiu fix in perioada de ovulatie la munte Lol ras
Andreea06
Scris: Wednesday, April 5, 2017 8:40 AM
Nivel

DianaM wrote:

Blushing Nu chiar...Ne-am decis asa de pe o zi pe alta, nu o facem mare lucru, mergem la starea civila cu familia si cativa prieteni si apoi o sa facem acasa un gratar, o petrecere asa in familie, mai ales ca pe 22 este si ziua mea de nastere. Si apoi plecam o saptamana la munte, sa ne deconectam de tot!!!! Eu asta astept mai cu nerabdare Hilar . Nunta propriu zis am zis sa facem o data cu botezul lui bebe pe care il asteptam cu nerabdarecomputerlove ras

Cat de dragut. Asa am facut si eu civila, in cluj, fiindca eu sunt din botosani, sotul din mehedinti, nasii tot din bt i-am ales, doar sora mea cu familia ei is aici in cluj. Asa ca i-am adus pe toti la cj, pac la primarie, pac acasa la gratar in curte frumos. campfire
Noi am facut cu o sapt inainte de ziua mea in iunie si mi-am prins ziua in sapt de miere 1. Crazy

Anul asta nu stim cum facem cu concediul ca pe vara o sa am burticuta vizibila deja, sper sa ma simt bine sa merg cu masina, noi suntem genul sa strabatem europa.

Iti doresc o petrecere frumoasa si linistita si la primarie sa nu iti tremure glasul!! O sa retraiesti totul cand vezi si pozele dupa..coeur
Pe mine m-au topit nepoteii mei, asteptam afara sa intram si au ajuns si ei cu sora mea si aveau cate o floare in mana, au alergat asa spre mine, de imi dadeau lacrimile Lol noroc ca a prins fotografa un instantaneu asa, sa-l am in rama hearts
Andreea06
Scris: Wednesday, April 5, 2017 8:54 AM
Nivel

alexutza_88
Scris: Wednesday, April 5, 2017 9:17 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
Andreea06 wrote:

Cat de dragut. Asa am facut si eu civila, in cluj, fiindca eu sunt din botosani, sotul din mehedinti, nasii tot din bt i-am ales, doar sora mea cu familia ei is aici in cluj. Asa ca i-am adus pe toti la cj, pac la primarie, pac acasa la gratar in curte frumos. campfire
Noi am facut cu o sapt inainte de ziua mea in iunie si mi-am prins ziua in sapt de miere 1. Crazy

Anul asta nu stim cum facem cu concediul ca pe vara o sa am burticuta vizibila deja, sper sa ma simt bine sa merg cu masina, noi suntem genul sa strabatem europa.

Iti doresc o petrecere frumoasa si linistita si la primarie sa nu iti tremure glasul!! O sa retraiesti totul cand vezi si pozele dupa..coeur
Pe mine m-au topit nepoteii mei, asteptam afara sa intram si au ajuns si ei cu sora mea si aveau cate o floare in mana, au alergat asa spre mine, de imi dadeau lacrimile Lol noroc ca a prins fotografa un instantaneu asa, sa-l am in rama hearts

Nea?a!! Am absentat ultimele zile pentru ca nu m-am simtit deloc bine de la greturi, iar ieri din cauza curentului am avut o migrena de toata frumuse?ea. Bine ca azi am alta stare de spirit. Ref la vacanta noi mergem la sfâr?it de iunie în Thassos cu masina, vom face drumul cu popas de 1 noapte ca sa nu stau eu mult în ma?ina. ?tiu persoane care ?i la sarcina mai inaintata au mers în vacanta cu masina, acum totul depinde sa mearga totul ok sa î?i dea doctorul acordul final.
andrada1983
Scris: Wednesday, April 5, 2017 10:17 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/14/2016
Rubynne wrote:

Felicitari! Asteptam rezultatul la beta!dance

Ruby cum esti?hearts
alina89
Scris: Wednesday, April 5, 2017 10:25 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
alexutza_88 wrote:

Nea?a!! Am absentat ultimele zile pentru ca nu m-am simtit deloc bine de la greturi, iar ieri din cauza curentului am avut o migrena de toata frumuse?ea. Bine ca azi am alta stare de spirit. Ref la vacanta noi mergem la sfâr?it de iunie în Thassos cu masina, vom face drumul cu popas de 1 noapte ca sa nu stau eu mult în ma?ina. ?tiu persoane care ?i la sarcina mai inaintata au mers în vacanta cu masina, acum totul depinde sa mearga totul ok sa î?i dea doctorul acordul final.

Nascute in aceeasi zi si surori de suferinta. Azi am vomitat iar si cum de obicei ma simt mai bine dupa ce vomit am plecat spre munca.. de unde am ajuns la jumatatea drumului si m-am intors inapoi..ma luase si ameteala.

Mi-a cumparat aseara sotul bratari din alea sea band dar pana acum pare ca nu au nici un efect asupra mea...

Sper sa imi mai treaca greata si ameteala ca azi la 2 mergem la eco. Doamne ajuta sa auzim inimioara Hands
Andreea06
Scris: Wednesday, April 5, 2017 10:35 AM
Nivel

alina89 wrote:

Nascute in aceeasi zi si surori de suferinta. Azi am vomitat iar si cum de obicei ma simt mai bine dupa ce vomit am plecat spre munca.. de unde am ajuns la jumatatea drumului si m-am intors inapoi..ma luase si ameteala.

Mi-a cumparat aseara sotul bratari din alea sea band dar pana acum pare ca nu au nici un efect asupra mea...

Sper sa imi mai treaca greata si ameteala ca azi la 2 mergem la eco. Doamne ajuta sa auzim inimioara Hands

Pff, eu inca ma rog sa ma ocoleasca starea de rau...
Mi-am comandat si eu sea band la prietena mea in UK, ajunge duminica, din ce am citit acolo din 500 de reviews, erau si cativa care spuneau ca la ei nu au avut efect.. probabil depinde de persoana. Eventual sa verifica ca ai pus-o unde trebuie, masuratoarea aia de 3 degete sau cam asa, am vazut pe cutia online. Sa apese pe ce trebuie acolo.. Cheek Kiss
Si eu tot la 7 sapt am eco topai
DianaM
Scris: Wednesday, April 5, 2017 10:45 AM
Nivel

Fetili outoare saptamana trecuta, facem o recapitulare care cum testam? topai Hai ca mai avem putinmajoreta . Eu ar trebui sa astept uratii saptamana viitoare miercuri. Cum nu am niciun test sensibil in casa si in barza mi-e teama sa ma incred, voi testa cel mai devreme miercuri( daca nu apar uratii intre timp Hands ).

Deci eu testez pe 12. Cine e inainte sau dupa? wav majoreta majoreta
Dana_
Scris: Wednesday, April 5, 2017 10:54 AM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
DianaM wrote:
Fetili outoare saptamana trecuta, facem o recapitulare care cum testam? topai Hai ca mai avem putinmajoreta . Eu ar trebui sa astept uratii saptamana viitoare miercuri. Cum nu am niciun test sensibil in casa si in barza mi-e teama sa ma incred, voi testa cel mai devreme miercuri( daca nu apar uratii intre timp Hands ).

Deci eu testez pe 12. Cine e inainte sau dupa? wav majoreta majoreta

Eu mai am vreo 10-11 zile pana la testare asa ca sunt dupa tine
Ceva simptome ?
DianaM
Scris: Wednesday, April 5, 2017 10:58 AM
Nivel

Dana_ wrote:

Eu mai am vreo 10-11 zile pana la testare asa ca sunt dupa tine
Ceva simptome ?

Nuuuu...e prea devreme. Si oricum eu iau Duphaston, luna trecuta am avut cu cateva zile inainte de cm si mancarimi si dureri de sani...deci nici dupa asta nu ma pot lua din cauza lui. Dar speram...eu ma astept cam din ziua 9-10 asa dpo sa apara ceva ceva... Termin Duphastonul duminica si daca ar fi sa ma iau iar dupa luna trecuta la doua zile dupa ce l-am terminat au venit uratii. Acum nu vreau sa mai vinastop
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.