Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Dana_ wrote:
Si eu vad liniuta dar nu stiu daca nu e prea devreme ? Daca e pozitiv atunci nu ai ovulat in z22 pt ca in 5 zile nici nu se implanteaza ( peste tot am citit ca dureaza 6-12 zile )
Am ovulat pe data de 22 Martie in ziua14 . O sa l mai repet maine odata. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Diana1489 wrote:Fetelor ce Spune-?i de testul acesta ? Sunt Ziua 27 din 33
Si mie imi pare mai mult decat pozitiv, Diana. Felicitari!!! Sa mergi la beta |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Diana1489 wrote:Am ovulat pe data de 22 Martie in ziua14 . O sa l mai repet maine odata. Aaa, 22 martie!! Supeeeer |
|
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Diana1489 wrote:Am ovulat pe data de 22 Martie in ziua14 . O sa l mai repet maine odata.
Atunci e mai mult ca sigur pozitiv ! Felicitari , eu zic ca e cu ochisori |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| Diana1489 wrote:Am ovulat pe data de 22 Martie in ziua14 . O sa l mai repet maine odata. Felicitari!!!E pozitiv !Maine fuguta la beta chiar daca mai faci si maine dimi test. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
Pare sa fie bebe |
|
| Va Multumesc fetelor ! Parca nu imi vine sa cred ! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
E pozitiv, felicitari ?i sarcina u?oara! |
|
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Siminutza wrote:Inca o intrebare.....scuze daca sunt strsanta.....sunt noua si curioasa.....sunt fumatoare si pana acum nu am incercat sa ma las de fumata,intrebarea mea este daca stiti cumva daca faptul ca fumez reduce capacitatea unui eventual tratament de ovulatie(banuiesc ca spre asta o sa ma indrepe doctorul dupa control).pentru ca dr mea cand i'am spus ca fumez mi'a zis ca daca imi permit financiar sa fumez sa am pofta :-)......fumati sau ati renuntat la fumat vre una???
Siminutza, buna, am vazut povestioara ta,pa?ania ta cu anticonceptionale si m am ab?inut raspund, sa ma bag si eu în seama, ca sa nu mai comenteze lumea sau sa bata apropouri; nu i vina ta cu nimic, dar ......asa gândeam eu atunci când ti am citit povestea. În final, m am decis sa ti raspund la doua cgestii: (experientele mele, poate iti vor fi utile cumva) 1. Am luat anticonceptionale si eu , mai demult, dar nu pt ca aveam ceva, doar pt faptul ca mi se parea mult prea devreme pt un bobo (stau si ma gândesc si acuma, ca poate daca nu le luam , tot nu ar fi venit bobo si atunci am fi inceput mult mai demult cu investiga?iile. ... ), pot sa ti spun doar ca pe mine nu m au dereglat, atâta doar ca în timp ce am luat pastile, nu stiam ce a alea dureri de burta , în schimb acuma, mai simt ca ma mai doare din când in când, nu in fiecare luna dar acuma am dureri de bruta. 2. Referitor la faza cu fumatul, pot sa ti spun doar ca si eu fumez si logodnicul meu la fel si când am fost în Italia, la un control pt infertilitatea in cuplu,prima lor intrebare a fost daca fumez eu si el, si când le am raspuns ca fumam amândoi, ar trebui sa ne lasam de fumat ca sa marim sansele pt bobo,au zis ei si dupa aceea au inceput cu investiga?iile, mie mi au facut cele mai multe, unele chiar si dureroase, dar nu vreau sa te sperii pt ca aceeasi analiza, eu o facusem în Italia si aceleasi analiza facuta în ?ara de o femeie/fata pe care o cunosc personal, n a simtit nimica si eu chiar m am mirat, era salpinografie,se cheama aici, unde iti baga ceva solutie de contrast ca sa vada daca ai sau nu probleme cu trompete . În final, ca sa o scurtez, dupa ei as fi putut încerca IA adica inseminare artificiala, daca tura asta am scris corect , si cu care la început eu nu eram de acord pt ca ma speriasem la faza când am auzit ca trebuia sa mi fac niste injec?ii în burtica mea si am zis ca, mai incercam noi asa. Al meu, se parea ca n avea nici un fel de problema pe atunci, a zis ca daca asa trebe, o facem si pe asta. Numai ca între timp, l am pierdut pe cel mai de pre? barbat din via?a mea, sprijinul meu, tati meu. ....s a dus si numai de aia nu mi a mai ars mei sincer. Dupa aceea, s au intamplat multe, daca citesti din urma, o sa vezi exact. Numai ca, acuma când mai am putin si ajung acasa, la Timi?oara, la el,pe 8.04 si aveam programare la Gynatal la Tm, problema noastra, sa vedem dr din ?ara, ce ne spun, cum ne sfatuiesc sau poate ca problema este undeva cu toate ca în Italia, a propus IA fara multe explica?ii, cauze necunoscute cica , între ". N am vrut sa o lasam asa, eu înca ia în Italia pu?in pt ca am facut accident de masina si trebuia sa mi termin de facut fizioterapia la mâna, am mai facut si pe aici ,eu niste controale la ginecologie ca sa am ceva la mana când era vorba ca mergem la Clinica. ..... Luna aceasta as avea si analizele la sânge din z2-3 si z14 , tot ca da vada ceva facut, ..... numai ca m am trezit cu un raspuns de m a lasat masca din partea lui , când l am intrebat ce schimb ii sâmbata si luni la munca ,pt ca sâmbata as ajunge eu si luni, ar fi trebuit sa mergem împreuna si el mi a raspuns sec si direct. ...daca vreau sa merg eu, sa merg pt ca el nu merge niciunde. care, chiar nu ma asteptam din partea lui la un raspuns asa pt ca. ....anul trecut, când vorbeam de faza ca sa incercam si m ?ara, sa vedem ce ni se spune, el a fost de acord, numai cu o condi?ie, când i am explicat ca în ?ara, se investighinvestigheaza prima data barbatul, adicasa le refacem amândoi toate analizele, ce ni se propun de la dr..... si acuma.... |
|
| laura513 wrote:E pozitiv, felicitari ?i sarcina u?oara! Multumesc ! La fel si tie ! |
|
| Siminutza wrote: buna fumez cam in jur de 6-10 tigari pe zi.....depinde de cat sunt de ocupata,dar cam asta ar fii media.....ma gandeam sa incerc intai sa le inlocuiesc cu unele foarte slabe si sa le reduc undeva la 3-4 pe zi si apoi sa renunt de tot la ele.....dar mi'ai dat o idee buna cu cea electronica.o sa o incerc si eu!multumesc!sincer nici eu nu prea sunt de acord cu fumatul in sarcina dar acum inainte de sarcina nu m'am ambitionat suficient sa le las pentru ca ma calmeaza cand ma apuca nervii si stresul.....sau poate este pshic si doar cred eu ca ma calmeaza . Oricum ar fii o sa renunt treptat dar cat de curand la ele.
Multa bafta ca sa le lasi, e greu, ti o zic din experien?a proprie, daca nu vrei cu adevarat ,tot nu le lasi. Eu una, am avut o perioada lunga când am trecut si eu la ?igareta electronica, dar ......am reluat o pe aia normala inapoi. Anul trecut, dupa faza cu tati meu, ca nu mai e printre noi, o luna întreaga le am lasat si dintr o prostie... facusem un mic tamponanent cu masina, si in timp ce cautam in torpedeo, am gasit un pachet de tigari uitam acolo de dinainte sa renun? luna aia întreaga, .... si le am reluat..... Ar trebui sa le lasam, mai ales eu cea am avut o luna întreaga când n am fumat si aveam un motiv foarte bun pe atunci..... în schim acuma, mai zic ca o sa ma las când o sa ramân gravida dar ...... daca chiar nu raman niciodata? Cred ca îmi trebe un motiv foarte bun si care sa nu ma mai lase sa le reiau vreodata. Am auzit si atunci si citisem cartea lui Allen Car- In sfarsit un nefumator! Cred ca tre sa o reiau iara sa o citeasca si poate ca o sa le las , intr o zi,sper. Scuze ca am scris cam mult dar .... P.s. sa ai sedere cat mai scurta aici . Poate si ti te afli printre cele care intra,satu putin si sar gardul la gravidute imediat, cum s a mai ai intamplat. |
|
| lixandra_alexandra wrote:Este psihic totul. Eu sunt fumoatoare. Fumez undeva la 5 tigari pe zi. Mi-am facut un obicei si de cativa ani, nu mai fumez la munca deloc. Doar seara, la un pahoarel de vin. Cand am aflat ca sunt gravida, le-am lasat de tot...mi-a fost foarte simplu...cam 5 sapt. In ziua cand am aflat ca am pierdut sarcina, m-am apucat iar, pentru ca aveam impresia ca ma calmez. Dar este o prostie. Acum mai fumez...3-4 tigari pe zi, si cu siguranta le voi lasa...sper pt totdeauna M-ar interesa mai mult sa le lase sotul, fumeaza cam un pachet pe zi, si medicul i-a spus sa le injumatateasca. Dar nu sunt sanse
Lixandra, iti dau un sfat, lasa le de tot, pana nu ajungi la pachetul de ?igari pe zi. Eu, fumez cam multe, ii zic când ajung la unul pe zi dar sunt si zile când îmi ramane sau zile când nu mi ajunge. Problema e si la mine, eu pe primul loc si el care fumeaza cam unu-unu jumate-jumate-doua pe zi. Eu , sunt hotarâta sa recitesc cartea aia fermecata si spre sa reusesc sa ma las de tot, DEFINITIV, numai ca si la ,al meu e cam aceeasi problema, nu vrea nici în ruptul capului sa le lase, ca sa nu mai zic de bericicae lui si atunci când are de luat antibiotic.... |
|
Inregistrat: 2/16/2017 Mesaje: 335
Dianaaaaa felicitari!!!! Ce fumooos! Na, poftim 1% |
|
| meme wrote:mult succes, draguta! da, forumul e un grup super de sprijin
Ai dreptate Meme de forumul asta facut pt sprijin, chiar daca de câteva ori, mai se baga cineva în seama sau sa atraga aten?ia. ...si te face sa ti cam piara cheful dar ..... stai câteva zile deoparte si te calmezi si revii dupa aceea iara, ca, sti si tu proverbul ala ,cu nu ti pune mintea cu ... ca are mintea odihnita! Totul bine ,la tine Meme? O seara placuta doresc tuturor. Nu stiu daca reusesc sa fiu la zi cu ceea ce a a mai postat. ..pt ca s rupta m gura. .... de oboseala, nu de altceva |
|
Mie mi se pare un pic de pozitiv dupa umbra aia acolo. Felicitari. Fugi la Beta maine |
|
|