Nivel: Membru
Inregistrat: 3/24/2017 Mesaje: 56
| Fetelor a luat vreuna dintre voi Poligema premenstrual? se gaseste la plafar si am inteles ca este foarte bun |
|
Inregistrat: 3/24/2017 Mesaje: 56
| Ami87 wrote:Declar ziua 1..
A mai trecut o luna... :(
nu te stresa... sunt convinsa ca o sa vina si la tine momentul.mai iei o luna myo sun si gata |
|
Inregistrat: 3/15/2017 Mesaje: 53
| Fetelor m.am dus la medic... vorba aia "m.am dus bou si am venit vaca". Mi.a spus ca nu sunt însarcinata sau cel putin el nu vede sarcina ca poate e prea mica si ca nu sunt urme ca ar veni menstra prea curând. Citez "Daca nu iti vine in 2 saptamani vii din nou la mine sa vedem ce si cum... ori esti însarcinata, ori ai o dereglare hormonala de la schimbarile astea bru?te de temperatura si iti dau niste pastile sa iti vina" închei citatul. Maine ma duc sa fac beta Hcg. Cat de mica sa fie sarcina sa nu o depisteaza nici testul de sarcina nici medicul... doar nu oi fi eu vreo ciuda?enie a naturii si sa fie invizibila. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
|
Beta o depisteaza sigur.. Daca este acolo. Te pup, sper sa afli curand ca imi inchipui ca e greu sa astepti. Eu am mers la medic la 4s1z si mi-a vazut totusi in uter ceva (sac gestational) de 1,5 / 1,8mm.. Tu daca ai deja 10 zile intarziere, vad in ticker, nu s-a vazut nimic nimic? Acuma depinde si de aparatura poate.. Tinem pumnii pana la beta! |
|
Inregistrat: 3/16/2017 Mesaje: 25
| Bafta la betta.....sa dea dumnezeu sa fie cu ochisori.sa postezi te rog rezultatul ca parca parca imi dai si mie speranta daca la tine este bb. Eu am 16 zile intarziere si 3 teste negative dar la mine inclin sa cred ca este dereglare hormonala din cauza anticonceptionalelelor pe care le'am oprit in ianuarie!!!dar banuiesc ca stii cum este....speranta nu moare niciodata |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
|
Iubita, eu sunt de parere ca ar trebuie sa mergi la un alt medic, sa ceri o alta parere. Si eu am patit la fel luna trecuta, am luat 10 zile Duphaston si a venit menstruatia pana la urma...daca stateam asa stateam mult si bine...Multa sanatate iti doresc |
|
| Andreea06 wrote:Beta o depisteaza sigur.. Daca este acolo. Te pup, sper sa afli curand ca imi inchipui ca e greu sa astepti. Eu am mers la medic la 4s1z si mi-a vazut totusi in uter ceva (sac gestational) de 1,5 / 1,8mm.. Tu daca ai deja 10 zile intarziere, vad in ticker, nu s-a vazut nimic nimic? Acuma depinde si de aparatura poate.. Tinem pumnii pana la beta! Maine aflu sigur la beta. Fie ce o fi macar nu mai stau in stres. |
|
| DianaM wrote:Iubita, eu sunt de parere ca ar trebuie sa mergi la un alt medic, sa ceri o alta parere. Si eu am patit la fel luna trecuta, am luat 10 zile Duphaston si a venit menstruatia pana la urma...daca stateam asa stateam mult si bine...Multa sanatate iti doresc Nu stiu ce sa mai zic...e medicul meu ginecolog de 6 ani. Imi cunoa?te toata istoria. Vad maine cu beta ce se rezolva. |
|
| Siminutza wrote:Bafta la betta.....sa dea dumnezeu sa fie cu ochisori.sa postezi te rog rezultatul ca parca parca imi dai si mie speranta daca la tine este bb. Eu am 16 zile intarziere si 3 teste negative dar la mine inclin sa cred ca este dereglare hormonala din cauza anticonceptionalelelor pe care le'am oprit in ianuarie!!!dar banuiesc ca stii cum este....speranta nu moare niciodata Eu nu am luat anticonceptionale de cand ma stiu. M.a dat pe spate cand am auzit de dereglare de la temperatura de afara |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Fetelor ce Spune-?i de testul acesta ? Sunt Ziua 27 din 33 Diana1489 attached the following image(s):
|
|
| Diana1489 wrote:Fetelor ce Spune-?i de testul acesta ? Sunt Ziua 27 din 33
Mie imi pare f pozitiv!! Felicitari! Sper sa nu ma insel, dar efectiv se vede lejer linia... |
|
| Ellis wrote:Eu nu am luat anticonceptionale de cand ma stiu. M.a dat pe spate cand am auzit de dereglare de la temperatura de afara Se poate si asa ceva.???dereglare de la vremea de afara???.........analiza de sange o sa te lamureasca.incearca sa nu te mai stresezi....... |
|
Acum vad ca ai scris inainte ca ai ovulat in ziua 21/22.. wow, si deja sa fie asa intens si testul? |
|
| Diana1489 wrote:Fetelor ce Spune-?i de testul acesta ? Sunt Ziua 27 din 33 este clar pozitiv.se vede destul de bine linia.am vazut cu liniuta mai stearsa la o prietena,mai mult o ghiceai si a fost bebe si la ea deci felicitari |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
Si eu vad liniuta dar nu stiu daca nu e prea devreme ? Daca e pozitiv atunci nu ai ovulat in z22 pt ca in 5 zile nici nu se implanteaza ( peste tot am citit ca dureaza 6-12 zile )
|
|
|