Clubul aspirantelor - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ilie Valentina-Alexandra
Scris: Tuesday, April 4, 2017 5:43 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/24/2017
Fetelor a luat vreuna dintre voi Poligema premenstrual? se gaseste la plafar si am inteles ca este foarte bun
Ilie Valentina-Alexandra
Scris: Tuesday, April 4, 2017 5:55 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2017
Ami87 wrote:
Declar ziua 1..

A mai trecut o luna... :(

nu te stresa... sunt convinsa ca o sa vina si la tine momentul.mai iei o luna myo sun si gata
Ellis
Scris: Tuesday, April 4, 2017 6:04 PM
Nivel

Inregistrat: 3/15/2017
Fetelor m.am dus la medic... vorba aia "m.am dus bou si am venit vaca". Mi.a spus ca nu sunt însarcinata sau cel putin el nu vede sarcina ca poate e prea mica si ca nu sunt urme ca ar veni menstra prea curând. Citez "Daca nu iti vine in 2 saptamani vii din nou la mine sa vedem ce si cum... ori esti însarcinata, ori ai o dereglare hormonala de la schimbarile astea bru?te de temperatura si iti dau niste pastile sa iti vina" închei citatul. Maine ma duc sa fac beta Hcg. Cat de mica sa fie sarcina sa nu o depisteaza nici testul de sarcina nici medicul... doar nu oi fi eu vreo ciuda?enie a naturii si sa fie invizibila.plans plans plans
Andreea06
Scris: Tuesday, April 4, 2017 6:06 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Ellis wrote:
Fetelor m.am dus la medic... vorba aia "m.am dus bou si am venit vaca". Mi.a spus ca nu sunt însarcinata sau cel putin el nu vede sarcina ca poate e prea mica si ca nu sunt urme ca ar veni menstra prea curând. Citez "Daca nu iti vine in 2 saptamani vii din nou la mine sa vedem ce si cum... ori esti însarcinata, ori ai o dereglare hormonala de la schimbarile astea bru?te de temperatura si iti dau niste pastile sa iti vina" închei citatul. Maine ma duc sa fac beta Hcg. Cat de mica sa fie sarcina sa nu o depisteaza nici testul de sarcina nici medicul... doar nu oi fi eu vreo ciuda?enie a naturii si sa fie invizibila.plans plans plans

Beta o depisteaza sigur.. Daca este acolo. Te pup, sper sa afli curand ca imi inchipui ca e greu sa astepti. Cheek Kiss
Eu am mers la medic la 4s1z si mi-a vazut totusi in uter ceva (sac gestational) de 1,5 / 1,8mm.. Tu daca ai deja 10 zile intarziere, vad in ticker, nu s-a vazut nimic nimic?
Acuma depinde si de aparatura poate..
Tinem pumnii pana la beta!
majoreta majoreta majoreta
Siminutza
Scris: Tuesday, April 4, 2017 6:48 PM
Nivel

Inregistrat: 3/16/2017
Ellis wrote:

Bafta la betta.....sa dea dumnezeu sa fie cu ochisori.sa postezi te rog rezultatul ca parca parca imi dai si mie speranta daca la tine este bb. Eu am 16 zile intarziere si 3 teste negative dar la mine inclin sa cred ca este dereglare hormonala din cauza anticonceptionalelelor pe care le'am oprit in ianuarie!!!dar banuiesc ca stii cum este....speranta nu moare niciodatapupici
DianaM
Scris: Tuesday, April 4, 2017 7:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/5/2016
Ellis wrote:

Iubita, eu sunt de parere ca ar trebuie sa mergi la un alt medic, sa ceri o alta parere. Si eu am patit la fel luna trecuta, am luat 10 zile Duphaston si a venit menstruatia pana la urma...daca stateam asa stateam mult si bine...Multa sanatate iti dorescCheek Kiss
Ellis
Scris: Tuesday, April 4, 2017 7:35 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Beta o depisteaza sigur.. Daca este acolo. Te pup, sper sa afli curand ca imi inchipui ca e greu sa astepti. Cheek Kiss
Eu am mers la medic la 4s1z si mi-a vazut totusi in uter ceva (sac gestational) de 1,5 / 1,8mm.. Tu daca ai deja 10 zile intarziere, vad in ticker, nu s-a vazut nimic nimic?
Acuma depinde si de aparatura poate..
Tinem pumnii pana la beta!
majoreta majoreta majoreta

Maine aflu sigur la beta. Fie ce o fi macar nu mai stau in stres.
Ellis
Scris: Tuesday, April 4, 2017 7:36 PM
Nivel

DianaM wrote:

Iubita, eu sunt de parere ca ar trebuie sa mergi la un alt medic, sa ceri o alta parere. Si eu am patit la fel luna trecuta, am luat 10 zile Duphaston si a venit menstruatia pana la urma...daca stateam asa stateam mult si bine...Multa sanatate iti dorescCheek Kiss

Nu stiu ce sa mai zic...e medicul meu ginecolog de 6 ani. Imi cunoa?te toata istoria. Vad maine cu beta ce se rezolva.
Ellis
Scris: Tuesday, April 4, 2017 7:38 PM
Nivel

Siminutza wrote:

Bafta la betta.....sa dea dumnezeu sa fie cu ochisori.sa postezi te rog rezultatul ca parca parca imi dai si mie speranta daca la tine este bb. Eu am 16 zile intarziere si 3 teste negative dar la mine inclin sa cred ca este dereglare hormonala din cauza anticonceptionalelelor pe care le'am oprit in ianuarie!!!dar banuiesc ca stii cum este....speranta nu moare niciodatapupici

Eu nu am luat anticonceptionale de cand ma stiu. NuStiu M.a dat pe spate cand am auzit de dereglare de la temperatura de afaraBig Surprise
Diana1489
Scris: Tuesday, April 4, 2017 7:45 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/4/2016
Fetelor ce Spune-?i de testul acesta ? Sunt Ziua 27 din 33

Diana1489 attached the following image(s):
img_2415.jpg

Andreea06
Scris: Tuesday, April 4, 2017 7:48 PM
Nivel

Diana1489 wrote:

Mie imi pare f pozitiv!! Felicitari! Sper sa nu ma insel, dar efectiv se vede lejer linia... Love
Siminutza
Scris: Tuesday, April 4, 2017 7:49 PM
Nivel

Ellis wrote:

Eu nu am luat anticonceptionale de cand ma stiu. NuStiu M.a dat pe spate cand am auzit de dereglare de la temperatura de afaraBig Surprise

Se poate si asa ceva.???dereglare de la vremea de afara???.........analiza de sange o sa te lamureasca.incearca sa nu te mai stresezi.......pupici
Andreea06
Scris: Tuesday, April 4, 2017 7:52 PM
Nivel

Diana1489 wrote:

Acum vad ca ai scris inainte ca ai ovulat in ziua 21/22.. wow, si deja sa fie asa intens si testul? Big Surprise
Siminutza
Scris: Tuesday, April 4, 2017 7:52 PM
Nivel

Diana1489 wrote:
este clar pozitiv.se vede destul de bine linia.am vazut cu liniuta mai stearsa la o prietena,mai mult o ghiceai si a fost bebe si la ea deci felicitarimajoreta
Dana_
Scris: Tuesday, April 4, 2017 8:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/23/2017
Diana1489 wrote:

Si eu vad liniuta dar nu stiu daca nu e prea devreme ? Daca e pozitiv atunci nu ai ovulat in z22 pt ca in 5 zile nici nu se implanteaza ( peste tot am citit ca dureaza 6-12 zile )
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.